Spannendverhaaltje.nl

B&D ervaring in cafe

-
16-08-2010
Ik ging na mijn werk een cafe in, en binnen zaten alleen maar twee vrouwen. Ik bestelde een Bitter lemon, en wandelde een beetje rond, waarbij het me opviel hoe mooi de twee vrouwen waren. De barvrouw zag dat ik naar ze zat te kijken, en zij zachtjes dat ze het niet leuk vond dat ik ze als lustobject zat te bekijken.
Twee Bitter lemmon en nog wat starende blikken later ging Yvette de barvrouw naar de deur en deed hem op slot. Oei dacht ik, wat nou! Yvette zei: Zo we zullen jou eens afleren zo naar vrouwen te staren, terwijl Inge en Karin ook om me heen gingen staan. Kleed je uit! schreeuwde Yvette, terwijl ze haar brede riem van haar middel had gehaald en er mee dreigde. Nee zei ik en de riem kletste hard op mijn been, aaauw..!
Ik moest wel, had geen keus en kleede me uit. Naar de bar commandeerde Yvette, en ik ging voor de bar staan. Inge en Karin zaten eerst te lachen, maar nu vroegen ze: wat ga jij nou doen? Dat zul je zo wel zien, help maar mee, en hou hem tegen de bar aan! Ze drukten me tegen de bar terwijl Yvette een touw pakte en er twee lussen in maakte. Hier met die handen! Ik stak mijn handen naar voren en de lussen werden om mijn handen geschoven en aangetrokken terwijl het touw aan de tap vastzat.
Daar stond ik dan met mijn hoofd vlakbij de bar en mijn armen lichtelijk gespreid. Yvette trok haar trui en bh uit en hield haar borsten vlak voor mijn mond. Likken! ,nee zei ik onderdanig. Yvette zei tegen Inge, doe je riem eens af! Inge deed haar riem af, en begon te glunderen. Mag ik, mogen WIJ hem hiermee slaan? Ja natuurlijk, lachte Yvette. Zo hoe heet je vroeg ze, en ik antwoordde zachtjes "Ronald".
Zo nu weten we tenminste hoe je heet, zei ze, en zei tegen Inge dat ze me op mijn billen moest slaan. Pets,..1...2...3, ging het op mijn billen, niet keihard maar wel zo dat het zeer deed, aaauw gilde ik. Likken! en ik likte braaf haar tepels en borsten. Mogen wij ook? vroegen Inge en karin terwijl ze hun borsten vlug hadden ontbloot, en ze gingen allebei voor me staan. Ik weet iets veeeel beters wat hij mag likken riep Karin, en kleedde zich uit, pakte een stoel en poseerde haar billen vlak voor mijn mond.
Beweeg je tong over mijn billen! riep ze. Bekijk het maar riep ik! En weer ging het Pets,..1...2...3..pets...4....5.....6.....7..slap..8....9....10, auuuw...aaaauwauw. kreunde ik. Mijn tong bewoog over haar bilen en ze kreunde zachtjes mmmmm. Nu ik riep Inge, kleede zich uit en ging op de bar staan. Wat doet ze nu dacht ik, maar daar kwam ik heel vlug achter. ze ging op de bar zitten, haar benen langs mijn hoofd, en vroeg tegen Yvette "steun me even!" Yvette steunde haar in de rug zodat ze licht achterover zat maar wel met haar poesje vlak voor mijn mond.
Lik me klaar riep ze! Ik zei nee. Mmmm..zei ze, nee dus he?...gaan jullie eens links en rechts van hem staan, en pak jullie riemen, en sla om de beurt met 5 seconden ertussen op zijn billen, 10 keer. en pets.1.2.3.4.5.klats.1.2.3.4.5.pets, ging het. Likken zei ze! en op mijn weigering ging het weer...1.2.3.4.5.klats.1.2.3.4.5.pets..aauw..aaaauw gilde ik, want nu begon mijn billen zeer te doen.
Braaf likte ik haar poesje, precies zoals ze verteld had dat ik het moest doen.ik ging voorzichtig met mijn lippen over je poesje en blies er af en toe over heen,dan met mijn tong langs je buitenste lippen, terwijl ik er draaiende en pompende bewegingen mee maak en verder naar de binnenkant en erin, met weer draaiende en pompende bewegingen, terwijl ik vaak met mijn tong en vingers over haar clit ging.
Na een tijdje kwam ze klaar en ik moest bij Karin en Yvette hetzelfde doen. Later maakten ze me los en bonden me op tafel vast terwijl ze me neukten. Wat een ervaring, voor herhaling vatbaar, maar dan wel gewoon bij mij of iemand anders thuis. Met meerdere vrouwen is wel leuk maar hoeft niet perse, eentje is ook goed.
Aantal keer gelezen:
647
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)