Spannendverhaaltje.nl

Axelle En Stefanie

-
25-10-2010
Axelle was op de fiets onderweg naar haar hartsvriendin Stefanie. Ze zouden samen naar de dansles. Haar lange donkere haren wapperden in de wind. Ze zag er beeldschoon uit, haar mooie tietjes staken fier vooruit in haar strakke t-shirt en haar lange benen deden de trappers steeds sneller rondgaan.
Na een kwartiertje kwam ze bij Stefanie haar huis aan. Stefanie, een mooie ietwat mollige meid van 14, net als Axelle, zat al te wachten.
“Hoi, ben je er eindelijk?”
“Ja, ik heb mijn haren gewassen en die zijn een stuk langer als die van jou, dus ik moest even wachten tot ze droog waren.”
Samen vertrokken de meiden naar de dansschool. Ze waren gek op dansen, niet in een disco nog, maar op de dansschool dansten ze graag op pop- en rock en roll nummers.
In de dansschool hadden ze bekijks genoeg, het waren dan ook 2 mooie jonge meisjes. De hele avond dansten ze er lustig op los, de jongens keken hun ogen uit. Maar de meisjes hadden alleen aandacht voor het dansen. Als een jongen een van hun ten dans vroeg werd hij steevast afgewimpeld, de meisjes dansten alleen met elkaar. Zoals ze trouwens alles samen deden. Ze zaten op dezelfde school, hadden dezelfde hobbies en gingen zelfs vaak met elkaar op vakantie.
Tegen 11 uur gingen de jonge dames, moe maar voldaan van het dansen, weer huiswaarts. Nagestaard door een paar jonge knapen die weer hun kansen gemist hadden.
Bij Stefanie aangekomen dronken ze samen nog een glas fris en Axelle vond dat het tijd werd naar huis te gaan. Ze kusten elkaar ten afscheid, Axelle stapte op haar fiets en Stefanie ging naar de badkamer om te douchen.

Op de fiets genoot Axelle nog na van de heerlijke dansavond en van de heerlijke temperatuur. Overdag was het kwik gestegen tot boven de 30 graden en was het niet om uit te houden geweest. Soms kreeg ze op de fiets wel eens een kriebelend gevoel tussen haar benen, maar schonk daar verder geen aandacht aan.
Thuis gekomen groette ze haar ouders. “Fijn gedanst meisje?” vroeg haar vader. “Ja pa, heerlijk. Ik doe dansen het liefste en zeker met Stefanie.”
“Zeker veel bekijks van de jongens, die kijken graag naar zo een knappe verschijning.”
“Doe niet zo gek, ik ben veel te jong voor jongens nog” zei ze verlegen, met een blos op haar gezicht.
Ze liep de trap op naar haar kamer en kleedde zich uit om te gaan douchen, haar kleren plakten aan haar ranke lijfje van het zweet.
In haar blootje liep ze naar de badkamer. Op de overloop kwam ze haar vader tegen diehaar met grote ogen bekeek. “Mooi hoor” zei hij tijdens het voorbij gaan.
“Gek” zei ze met een rood hoofd. Ze schaamde zich rot dat haar vader haar naakt gezien had.
Onder de douche zeepte ze haar slanke lijfje in, zoals altijd. Maar deze keer voelde het anders, ze kreeg kriebels in haar buikje. Vooral toen ze haar borstjes betastte en zag dat de kleine tepeltjes er hard van werden.
Plots werd er op de deur geklopt. “Axelle, ben je bijna klaar, ik wil ook douchen”
Haar vader stond voor de deur. Axelle spoelde zich snel af en deed een badjas aan. Ze stapte de overloop op, haar vader had eveneens een ochtendjas aan. Onder het voorbij gaan mompelde hij : “Jammer”
Weer kreeg ze een flinke rooie kop en snelde haar kamertje in.

Intussen was Stefanie thuis ook de douche ingestapt. Na zich heerlijk te hebben gedouched stond ze voor de grote spiegel haar lichaam te bekijken. Ze pakte een flesje body-lotion en begon zich in te smeren. Toen ze over haar kleine, a-cup, tietjes wreef voelde ze een trilling door haar lijf gaan. “MMM best lekker” mompelde ze.
Ze smeerde zich helemaal in en toen ze tussen haar benen kwam voelde ze weer die trilling.
Ze keek nog eens in de spiegel, zag haar best wel behaarde poesje en dacht: “Mischien maar eens een keertje scheren”
Na een handdoek te hebben omgeslagen liep ze terug naar haar kamer en startte haar pc.

PING. Klonk het. Axelle kwam ook online. “Lekker even kletsen” dacht Stefanie.
Snel klikte ze Axelle aan.
S: Hoi
A: Ook hoi.
S: Ik heb me net lekker gedouched.
A: Ik ook, alleen dikke schaam
S: Hoezo?
A: Liep in mn blootje en pappa kwam de overloop op.
S: Oeps en toen.
A: Nou, hij bekeek me en “Mooi hoor”
Stefanie werd nieuwsgierig.
S: Vertel, en wat toen?
A: Niks, maar toen ik uit de badkamer kwam in mijn badjas zei hij :”Jammer” ik kreeg me toch een rooie kop.
S: Ja, ik denk dat je beter in het vervolg je badjas al in je kamer aan kan doen.
A: Doe ik ook, schaam me rot joh.
S: Ik denk dat ik me ook helemaal rot zou schamen als papa me bloot zou zien. Ik ben eigenlijk best een beetje dik, jij heb tenminste een slank lijf.
A: Nou ik laat me nooit meer naakt zien buiten mijn kamer. Nooit meer.
S: Zullen we morgen samen naar de stad, ik moet nog kleren kopen en nieuw ondergoed.
A: Ja, gezellig. Weet je wat kom me om 9 uur al halen maar, hebben we lekker de hele dag om te shoppen.
Ze sloten hun gesprekje af en beide pubertjes gingen slapen.

De volgende morgen stond Stefanie om 9 uur voor de deur. Gekleed in een witte wijde jurk tot halverwege haar bovenbenen. Haar schouders bloot en haar bh-bandjes verborgen onder de brede bandjes van haar jurk. Axelle had een strakke witte polo en een kort spijkerbroekje aan. Hierdoor leken haar benen nog langer dan ze al waren.
Samen stapten ze op de bus en gingen naar de stad. In de stad was het druk, het was dan ook een prachtige dag, alle terrasjes waren vol en iedereen liep er lekker zomers bij.
Ze liepen winkel in en winkel uit. Pasten overal kleren en Stefanie kocht een strakke spijkerbroek met een bijpassend spijkerhesje. Eronder een topje dat een deel van haar buik bloot liet. Axelle koos een super strakke heupbroek in leer en een wit strapless topje dat strak om haar borstjes zat.
Samen stapten ze hierna een terras op e genoten van een heerlijke lunch.
“Moest jij ook nog ondergoed?” vroeg Axelle. “Ja, nieuwe broekjes en een bh.”
“Ik wil ook nieuw ondergoed, maar niet van die oubollige”
Gearmd liepen de meisjes een klein straatje in. “Hier zit een mooie winkel” zei Axelle. Ze bekeken de etalage. “Ja mooie dingen hebben ze wel, maar zie je hoe duur?”
“Ach ieder 1 setje of zo. Dat mag de pret niet drukken. “
Ze stapten de winkel in en struinden door de rekken. Ze rommelden wel wat tussen de setjes die aan de haakjes hingen maar pakten niets in hun handen.
De verkoopster kwam op hen af en vroeg:”Eerste keer zeker meisjes?”
“Euhhhh” zei Axelle met een blozend hoofd.
Stefanie, die meestal wel iets spontaner was, zei : “Ja, meestal hebben we van dat C&A spul, maar zoiets nog nooit.”
“Nou dan zal ik jullie even helpen. Laat me jullie eens goed bekijken dan zal ik wel even een en ander pakken wat je kan passen dan”
De verkoopster pakte een meetlint en mat beide meisjes hun maten. Daarna liep ze naar de rekken en kwam terug met 2 hangertjes.
“Kijk, ik denk dat dit voor jou erg mooi zal zijn” zei ze tegen Stefanie. Ze liet een teddy zien, afgewekt met kant. “Kijk dit verbergt een beetje dat je een beetje molliger bent als zij. En de huidskleur past ook bij jou, je bent niet echt bruin gezond”
Stefanie keek naar het pakje, naar Axelle en zei: “Okee, ik ga het passen”
“En jij, wat denk je dat jij zou willen dragen?”
“Nou euhh, ik weet niet. Maar zeker en vast geen string”
De verkoopsterliep weg en kwam even later terug met een setje. Een short met bijpassend topje. “Jouw tietjes hebben de ondersteuning van een bh nog niet nodig. Tjee wat hebben jullie t eigenlijk makkelijk met die kleine borstjes. Ik met mn DD moet echt goed opletten wat ik koop”
Ze ga Axelle het zwarte met witte kant afgewerkte setje in haar hand en zei “Ga maar even passen daar”
De verkoopster liep naar het paskamertje van Stefanie “Lukt het meisje?”
“Ja het is best leuk” was het antwoord. “Nou kom eens naar buiten dan, ik kan niet door de deur kijken hoor”
Stefanie kwam naar buiten, de verkoopster keek “Prachtig meisje, door die hoog opgewerkte zijkant lijken je benen net even iets langer en je tietjes zitten ook lekker strak opgeborgen. Draai je eens om”
Stefanie draaide om en de verkoopster bekeek de achterkant. Haar billen waren perfect. De body maakte dat haar toch wat mollige kontje prima bedekt waren maar toch goed de vormen ervan lieten zien. Verder was het ding achter voorzien van een kruisband.
“Mooi meisie, ik denk dat dit wel voor jou geschikt is, we zullen zo meteen t andere meisje ook even vragen” En meteen ging ze naar het paskamertje van Axelle.
“Kom maar meisje, je vriendinnetje is er ook al”
“Ja maar als er iemand anders komt dan”
“Ik heb de winkeldeur dicht gedaan het is middagpauze voor mij”
Een beetje verlegen stapte Axelle het kamertje uit. Gehuld in het zwarte topje en de strakke short.
“Wauwwwwwww, dat is mooi” riep de verkoopster. “Wat vind jij ervan?” vroeg ze Stefanie.
“Prachtig, moet je eens kijken hoe mooi haar kontje zo is.”
“En wat denk jij van je vriendinnetje?”
“Ook mooi, ze lijkt zo slanker en groter ook”
“Weet je wat, als jullie nou straks om 5 uur even terugkomen kunnen jullie nog veel meer passen. De winkel is dan toch gesloten, na die tijd komt er in dit straatje niemand meer”
zei de verkoopster, die best wilde genieten van deze twee goddellijke tienertjes. Niet sexueel maar van hun lijfjes in de meest uiteenlopende lingerie.
“Nou ik weet niet hoor, het is best wel duur en we hebben hier eigenlijk al niet genoeg geld voor” zei Axelle.
“Deze setjes zijn van de zaak, en de rest krijg je 50% korting”
“Ach Axelle we doen t gewoon, we hoeven toch niet perse te kopen” zei Stefanie spontaan.
De meisjes liepen de winkel weer uit en besloten op een terrasje te gaan zitten om te wachten tot 5 uur.
“Eigenlijk best leuk dat we lekker prive mogen passen van die juffrouw”
“Ja, dat wel. Maar vind je die dingen daar niet een beetje te bloot soms?”vroeg Axelle.
“Nou en het is toch ondergoed, je hebt er toch iets overheen nog” zei Stefanie “Ik vond dat shortje jou erg mooi staan, je kontje was helemaal strak en je kon net de aftekening van je billen zien”
“Nou jou stond dat pakje ook erg goed, het kinderlijk mollige was helemaal weg”
Om exact 5 uur waren de grieten bij de winkel. De verkoopster liet hen binnen en sloot meteen af. “Ik heet Mira, dus noem me maar zo ook, dat is makkelijker dan steeds juffrouw”
Ïk ben Stefanie en dit is Axelle”
“Mooi, kom ik heb al een en ander klaar gelegd in de grote paskamer, dan hoeven we niet steeds te wachten op elkaar en kunnen jullie je omkleden zonder iedere keer terug in die kleine hokjes te moeten. Jullie hebben toch wel elkaar al eens bloot gezien?”
“Euhm, nee niet echt. Alleen nog in bikini” antwoordde Axelle.
“Ach joh, we doen het gewoon, bikini is toch bijna naakt ook” zei de spontane Stefanie.
Na enige twijfel ging Axelle toch akkoord en samen liepen de 3 de grote kamer binnen.
Alle muren waren voorzien van reusachtige spiegels. In 2 hoeken was een scherm geplaatst. In het midden stonden 2 rekken.
“Dit rek is voor Axelle en dit is voor jou Stefanie”zei Mira die plaats nam in een enorme fauteuil. “Als je perse wil kan je achter het scherm ook omkleden. Maar hier is het wel handiger. “
Bij de eerste 3 setjes kropen de dames nog achter het scherm en had Mira enkel zicht op de sexy lingerie die ze aantrokken. Maar op een gegeven moment zei Axelle “Kom Stef we doen wel gewoon hier uitkleden, iedere keer dat geworstel achter het scherm, en Mira zal wel heel vaak blote meisjes zien”
En zo had de verkoopster haar zin, 2 lekkere jonge pubertjes die zich in haar paskamer lekker naakt lieten bekijken.
Op een gegeven moment stond ze op en liep op Axelle af. Die stond net in een strakke bodysuit. “Kijk hier zijn je tietjes nog mooier in, voel maar”. Meteen stak ze haar hand uit en streelde de borstjes over het kledingstuk heen. Ook Axelle streelde er over en zei”Het voelt wel fijn”
Toen Stefanie naakt stond na het passen en showen van het zoveelste stukje lingerie zei Mira.
“Ik denk wel dat jij je poesje een keer moet scheren Stefanie. De haartjes worden best al lang en breed”
Stefanie, die inmiddels alle schaamte kwijt was antwoordde:”Dat dacht ik gisteren in de badkamer ook al, maar ik durf denk ik niet zo goed”
“Als je een Venus Vibrance van gilette koopt lukt het je vast wel. Die zijn heel handig en fijn en je snijd er je eigen echt niet mee open”
Bij Axele zag Mira een klein beetje donshaartjes boven het verder nog kale spleetje. “Jij hoeft nog niet, mag wel natuurlijk maar hoeft niet je ziet er bijna niets van”
“Die 2 beginnen stilaan aan hun lichaam te denken” dacht Mira in zichzelf.”Zal me niet verbazen als die binnenkort beginnen met vingeren en misschien wel elkaar te verwennen”
Inmiddels hadden de 2 meisjes alle setjes en pakjes gepast en had Mira ook genoten van de aanblik van 2 opgroeiende, zichzelf net ontdekkende mooie tienertjes. Het was al tegen 8 uur geworden.
De meisjes kregen van Mira ieder 2 setjes, eentje meer als die van vanmiddag en zelf kochten ze er ook 2 omdat ze toch 50% korting kregen.
Na Mira bedankt te hebben namen ze afscheid met de afspraak zeker eens terug te komen.
Snel liepen ze naar de bus en in de bus kletsten ze over de lekkere dag in de stad.
“Jij bent echt mooi in je blootje, lekker slank en lang” zei Stefanie.
“Nou jij bent misschien wel een beetje dikker maar je bent ook mooi hoor. En die kleren maken echt dat je er slanker en groter uit ziet”
Bij Axelle thuis aangekomen had moeder het eten klaar. Samen aten ze in stilzwijgen en dachten over hun aankopen.
“Wat zijn jullie stil, anders kakelen jullie t huis bij elkaar?”
“We zijn moe mam, hele dag door de stad en steeds maar passen weer”
“Ja en op t laatst eigenlijk alleen maar een broek en een shirt” zei Stefanie, die het maar slimmer vond niets van de lingerie te zeggen nog.
Na het eten vertrok Stefanie naar huis en een half uur later zaten ze op MSN.
S: Het was echt super.
A: Ja, maar weet je Mira streelde een keer over mn tietjes en toen trilde ik
S: Owww, bij jou ook al. Bij mij ook, ik vond t best wel spannend
Samen kletsten ze nog wat over en weer om tegen 10 uur afscheid te nemen en hun bed in te duiken.

Gaan ze verder????
Aantal keer gelezen:
505
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)