Spannendverhaaltje.nl

Axelle En Stefanie 2

-
25-10-2010
De dag erna hadden de 2 schatten afgesproken te zullen gaan zwemmen. Axelle pikte Stefanie thuis op en samen fietsten ze naar de zandafgraving die nu diende als zwembad. Het was stralend mooi weer en het was dan ook lekker druk bij de plas.
Ze zochten een plekje op, spreidden hun badlakens uit en trokken hun kleren uit. Hun zwemkleding hadden ze thuis al aangetrokken. Axelle had een mooie zwarte bikini waarvan het slipje strak om haar billetjes zat en een topje dat net haar a-cup tietjes bedekte. Stefanie droeg een bloemetjes badpak. “Eigenlijk zou je eens een nieuw badpak moeten kopen, deze is antiek en je buikje is er te goed in te zien” zei Axelle. “Weet je wat we zullen eens Mira vragen of die wat heeft”
Oke we zullen er morgen eens om gaan vragen”. De meiden smeerden zich in tegen de zon en liggend op hun buik genoten ze van de zwemmende en spelende kinderen in het water.
“Ga je echt je haartjes daar wegscheren zoals Mira zei?” vroeg Axelle.
“Nou toevallig had ik er al aan gedacht toen ik thuis voor de spiegel stond, ik heb eigenlijk best wel veel haar onder”
“Ben je niet bang dat je je eigen zult bezeren?”
“Nou een beetje, maar ik zal die mesjes die Mira zei kopen misschien, en jij wat doe jij?”
“Weet niet, ik heb maar een beetje haar nog”
In het voorbij lopen floten een paar jongens naar de meisjes. “Mooi hoor die kontjes” hoorden ze hen nog net zeggen.
“Hihi, ze begluren ons” zei Axelle. “Nou en we liggen toch niet bloot en het enige wat ze zien is onze ingepakte kontjes.”
Axelle draaide zich op haar rug. “Zo nou hebben ze meer om te kijken”
Ook Stefanie draaide zich om en even later kwamen de jongens weer voorbij. “Mooie tietjes ook”. “Ja en zag je die lipjes aftekenen tussen die benen?”
De meiden giechelden. “Ze raken opgewonden” zei Stefanie.
“En jij raak jij ook opgewonden soms?” vroeg Axelle.
“Soms als ik in de badkamer ben krijg ik wel eens kriebels”
Zo verging de middag, de pubertjes kletsten over van alles en nog wat, zwommen af en toe in de plas en aten en dronken hun meegebrachte lunch.
Tegen 4 uur begon de lucht te betrekken en binnen 5 minuten barstte een enorme onweersbui los. Snel grepen ze hun tassen en badlakens en renden tussen de bomen, waar ze een beetje konden schuilen.
“Nou dat wordt niks meer met zwemmen en zonnen denk ik”zei Stefanie. “Nee, we kunnen net zo goed ons aankleden en naar huis gaan als die bui over is”
Ze keken rond en zagen dat er niemand meer in de buurt was. Axelle trok haar bikini uit en begon zich droog te maken.
Stefanie bekeek haar weer, net als gisteren zag ze haar naakte vriendinnetje, en kreeg er eigenlijk een beetje een raar gevoel bij. Zelf trok ze haar badpak uit om zich ook af te drogen. Door het vreemde gevoel bij de aanblik van Axelle waren haar tepeltjes stijf geworden.
Axelle had dit gezien, ook zei voelde een wee gevoel in haar onderbuik.
Zwijgend kleedden ze zich aan en toen het helemaal droog was togen ze naar hun fietsen. Onderweg zeiden ze nog steeds geen woord. Stefanie fietste rechtstreeks naar huis. “Ik zie je na het eten op Msn.” Riep ze nog.
Axelle zat zwijgend haar eten te nuttigen. Ze dacht aan de blote Stefanie en aan het gevoel in haar buik. “Wat ben je stil lieverd, is er iets?” vroeg haar moeder.
Wakker geschrokken uit haar dagdroom antwoordde ze : Euhm, nee hoor, gewoon beetje moe van het zwemmen”

Na het eten ging ze naar haar kamertje, kleedde zich uit en sloeg een badlaken om, om naar de badkamer te gaan. “Hij zal me niet meer in mijn blootje zien” zei ze in zichzelf.
Onder de douche zeepte ze zich in en masseerde haar lijfje met het schuim. Ze streelde haar prille tietjes, kneep in de hard geworden tepeltjes en kreunde licht. Weer kreeg ze het vreemde gevoel in haar buik. Met een hand aan haar borstjes gleed ze met de andere over haar buikje. Ze leunde achterover tegen de muur en spreidde haar beentjes. Haar vingers gingen via het kleine toefje haartjes tussen haar benen. Het gekriebel in haar buik werd meer en meer en haar zuchten ging nu toch echt over in kreunen. Met haar middelvinger gleed ze tussen haar schaamlipjes en toen ze enigszins per ongeluk het knopje bovenaan haar kutje raakte zakte ze bijna door haar knieen. “Owwwwwwww” zuchtte ze diep. Wat was dit nu weer, ze deed het nog een keer. Weer dat gevoel. Nu kwam ook haar andere hand erbij, ze begon meer en meer met haar lipjes te spelen, liet haar vingers er tussen glijden en telkens als ze haar klitje raakte begon ze te trillen en kreunen. Sneller en sneller bewoog ze haar vingers tussen haar beentjes, opeens gleed een van haar vingers in haar gaatje. “Oefffffff, “
Langzaam bewoog ze de vinger op en neer, het gevoel werd allengs sterker. Ze zakte door haar knieen en wijdbeens vingerde ze haar kutje. Met een hand nam ze de douchekop en richtte die tussen haar benen, intussen met haar andere hand hevig haar kutje strelend. Toen de harde straal van de douche haar klitje raakte ging ze helemaal door het lint. Ze beet op haar lip om niet hard brullend iedereen te alarmeren.
Zeker 5 minuten zat ze zo, heftig trillend en zuchtend. Ze had haar allereerste orgasme, zonder eigenlijk te weten wat het was. Toen het weg geëbd was spoelde ze haar lichaam af en ging zich afdrogen. Voor de spiegel staand bekeek ze zichzelf. “Oeiii, dit was fijn zeg.” Dacht ze. “Dat moet ik vaker doen”
Even later zat ze gehuld in het badlaken op haar kamertje. Ze startte haar pc en al snel had ze haar vriendinnetje online.A: Hoi schat.
S: Heeeeeejjjjjj, weet je ik moet je wat vertellen.
A: Wat?????
S: Nou euhmmmmmmmm.
A: Vertellllllll.
S: Ik heb mijn haartjes weggeschoren.
Axelle keek verbaasd naar haar beeldscherm.
A: Waarmee dan.
S: Ik heb straks in de winkel even snel zo een scheermes gekocht. En net na het douchen alles er af geschoren.
A: Alles? Echt alles”
S: Jaaaaaaaaaaaaaaa. Het was heel erg spannend, maar het is heel mooi. Net als toen ik nog geen haartjes had.
Axelle stelde zich het kale spleetje van haar vriendin voor. In haar buikje begon weer een kriebelend gevoel.
A: Lijkt me wel mooi
S: Ja en nog iets.
A: Wat dan?
S: Nou toen ik mijn kutje insmeerde met gel was het heel erg fijn en heb ik een heel raar gevoel gehad. Maar toen ik alles weg aan het halen was en dat ding zo trilde werd dat nog erger.
Axelle dacht aan wat ze zojuist zelf in de douche had meegemaakt.
A: En toen????
S: Nou toen alles weg was en ik er creme over smeerde werd het helemaal erg en moest ik er zelfs bij gaan zitten op de wc, anders zou ik omvallen. Ik trilde helemaal over mijn hele lijf.
“Sjee, dat is hetzelfde als bij mij was” dacht Axelle. Ze vroeg zich af wat dat geweest zou kunnen zijn.
A: Weet je?
S: Nee
A: Ik had onder de douche hetzelfde. Moest op mn knieen gaan zitten anders was ik ook gevallen.
S: Owwwwwwww. Weet je wat ik kom zo wel naar je toe, misschien kunnen we iets opzoeken samen.
A: Is goed, ik zie je dadelijk wel. Breng maar je nachthemd mee misschien kan je hier wel logeren.
S: Zal het vragen, maar zal wel mogen denk ik.
Axelle haalde een matras en maakte vast een bed voor Stefanie.

Een half uur later zaten de 2 bakvisjes op de kamer van Axelle. Stefanie had inderdaad haar nachthemd en extra kleren mee dus het logeren was goedgekeurd, dus het matras was niet voor niks geweest.
Axelle zat nog in haar badlaken. Haar moeder bracht zoutjes en drinken naar boven. “Hier lieverds, jullie zullen denk ik wel boven blijven, maar maak het niet te laat”
“Zullen we vast ons nachthemd aan doen?” vroeg Stefanie, die zich wel veel gekleed voelde omdat Axelle alleen een badlaken omhad.
Beiden deden hun nachthemd aan en in een glimp zag Axelle even het kale, bolle kutje van Stefanie. Ze durfde echter nog niet te vragen het eens goed te laten zien.
“Kom we gaan op bed zitten met de laptop” zei Axelle terwijl ze onder haar dekens kroop.
Stefanie ging naast haar liggen, omdat het bed een beetje smal was voor 2 mensen lagen ze dicht tegen elkaar.
“Even googlen”
Ze zochten via google naar de oorzaak van het rare gevoel dat ze hadden en kwamen op een voorlichtingssite.
Al lezend en kijkend naar diverse plaatjes vonden ze wat ze zochten.
“Kijk dit is ongeveer wat bij ons ook was”
In het artikel stond hoe het kwam dat meisjes op een gegeven moment bij het verkennen van hun lichaam een orgasme kregen. Ook stond erbij dat vaak bij het kijken van beelden of het lezen van erotische verhalen dit gevoel sterker kon worden.
“Zullen we iets opzoeken ?” vroeg Stefanie, die toch al wel een beetje kriebels kreeg en met haar blote been tegen dat van Axelle wreef.
Ze zochten en zagen dat bij het intypen van alleen al het woord orgasme er een hele wereld open ging. Ze hadden er nooit aan gedacht dat het hele internet vol stond met dit soort sites.
De ene na de andere sexsite vloog aan hun ogen voorbij. Op een gegeven moment zagen ze op een van de sites een meisje dat zichzelf aan het vingeren was. hardsextube.com/video/357520/
Samen keken ze het filmpje. Het meisje zat in bad en speelde met haar lichaam. Beide tienertjes voelden de hormonen door hun lijf gieren. “Tjeee, ik krijg eigenlijk zin om weer zo te trillen” zei Stefanie. Ze stak een hand onder de dekens en begon haar kale spleetje te beroeren.“Wel leuk dat filmpje, zou dat echt zijn?”
Al kijkend kreeg Axelle nu ook weer dat lekkere gevoel tussen haar benen, haar handje verdween onder de dekens en zo lagen ze samen al kijkend naar het scherm met hun kutje te spelen. Ze zeiden geen woord en keken alleen maar strak voor zich uit naar het scherm.
Stefanie zuchtte diep toen ze een vinger in haar pas geschoren kutje stopte. Axelle keek even opzij en zag haar vriendinnetje, die op haar lip bijtend, met gesloten ogen met zichzelf bezig was. Stefanie zuchtte diep en vergat dat ze bij haar vriendin in bed lag, steeds sneller ademend en dieper zuchtend begon ze zich te vingeren. Axelle keek met grote ogen al strelend over haar klitje toe hoe haar beste vriendin zich in haar bed naar een orgasme aan het werken was. Ze voelde het been van Stefanie tegen het hare trillen, sneller en sneller. Stefanie kreunde steeds harder en lag nu met haar mond open naar adem te happen. Axelle voelde dat ze steeds heftiger met haar bekken begon te bewegen. Opeens opende Stefanie haar ogen, haar blik was wazig en haar oogbollen draaien rond in de oogkassen. Met een luide kreun kwam ze klaar, ze schokte heftig. Starend naar het plafond lag ze bij te komen.
“Was het zo lekker?” vroeg Axelle. “Heerrrrrrrrllllllliiiiiiijjjjjjjkkkkkkkk” kreunde Stefanie.
“En jij, ben jij ook bezig?”
“Ja, maar ik was eigenlijk meer naar jou aan het kijken”
“Mag ik kijken als jij het doet, of wil je niet meer?”
“Ja, ik wil wel maar……..”
“Moet ik maar even weggaan?”
“Nee, kijk trouwens maar ik keek bij jou ook” zei ze, en ze begon meer met haar kutje te spelen.
Onder de dekens voelde Stefanie dat Axelle haar kutje vingerde en net als zijzelf met haar heupen begon te draaien. Snel sloeg ze de dekens weg en keek hoe Axelle een vinger in haar soppende natte spleetje had gestoken. Ze stak haar hand uit en streelde over het nachthemdje van haar vriendin. De tepeltjes priemden door de stof en ze streelde zacht over de kleine borstjes. Axelle sloot haar ogen en liet Stefanie begaan. Met 2 handen was ze nu haar kutje aan het verwennen. Haar borstjes gingen op en neer met haar diepe ademhalen. Stefanie kneedde voorzichtig de zich ontwikkelende tietjes. Axelle begon steeds luider te kreunen.
“Owwwww, pff”, zuchtte ze luid. Opeens voelde Axelle lippen op de hare, Stefanie had haar mond op de hare gelegd en was haar aan het zoenen. Al snel openden beiden als automatisch hun lippen en lieten hun tongetjes naar buiten glippen. Toen deze elkaar raakten ging er bij alle 2 een siddering door hun lijf. Steeds feller tongden ze en Axelle vingerde zich eveneens steeds feller.
Stefanie voelde dat Axelle begon te komen. “Jaaaaa, kom maar lekker klaar” zei ze en meteen begon ze weer te tongen. Axelle bibberde over haar hele lijf toen ze haar orgasme kreeg. Alsof het nooit eindigde gierde het door haar prille lijfje, maar even later zakte het en vermoeid liet ze zich in haar kussen zakken. “Tjeeeee, wat is dat lekker zeg”
Beide meisjes waren moe maar voldaan. Stefanie wilde op het matras gaan liggen. “Blijf maar hier liggen, is veel fijner” zei Axelle.
In een innige omhelzing gehuld vielen de meisjes even later diep in slaap. Dromend over hun eerste sex-ervaring.

Hoe zou het verder lopen, verkennen ze nog meer?
Aantal keer gelezen:
463
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)