Spannendverhaaltje.nl

Avontuurtje

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door L J meer verhalen van L J Avontuurtje.
We stappen in de auto. Terwijl we aan het rijden zijn leg ik mijn hand op je knie. Ik streel zacht je knie, de binnenkant van je dij. Jij doet hetzelfde bij mij, en af en toe streel je plagend mijn nu al stijve penis.
Wanneer we uit het centrum zijn, sla ik plots een minder drukke straat in. Ik stop en leg de motor stil. Ik kijk je recht in de ogen en zeg: “Als je wil dat ik je laat genieten, dan moet je nu beloven dat je alles doet wat ik je vraag. Zonder aarzelen, zonder gemaar. Als je ook maar één keer aarzelt, stop ik onmiddellijk en vertrek ik. Ben je akkoord?”
Je aarzelt even. Heel even maar. Je weet dat je zal genieten. Je houdt van de spanning, het onderworpen zijn. Bang moeten afwachten wat er gaat komen. Vol opwinding wachten op de nieuwe opdracht. Zacht zeg je dat je akkoord bent.
“Trek je BH en je broek uit. De rest hou je aan.” Je doet wat ik je vraag. Ik stap uit, en ga achteraan zitten. Ik neem je armen en bind ze achter de autostoel vast met mijn das. Ik ga opnieuw achter het stuur zitten, en rijd verder. Je zit nu naast mij, met enkel een wit bloesje aan, een zwart kanten slipje en je kousen en schoenen. Doordat je armen achter je rug gebonden zijn steken je borsten vooruit, je stijve tepels duwen hard door de stof vanje bloesje.
Terwijl we rijden begin ik opnieuw je nu naakte benen te strelen. Heel langzaam ga ik steeds hoger, maar ik vermijd zorgvuldig je slipje. Ik streel je buik, ga plagend over je tepels. Danbegin ik je bloesje open te maken. Knopje voor knopje. Ik zie schrik in je ogen, want je beseft dat iedereen je gaat kunnen bekijken. “Iedereen mag je mooie borsten bewonderen.” zeg ik wanneer ik je afschuw zie. Ik doe rustig verder, en leg uiteindelijk je bloesje open. Je borsten zien er heerlijk uit, je tepels staan heel stijf. We rijden nu op de autosnelweg, en ik steek bewust heel langzaam een vrachtwagen voorbij. Wanneer we op gelijke hoogte zijn met de stuurcabine, vertraag ik. Ik zeg je je benen zo ver mogelijk te spreiden, en ik begin je langzaam te vingeren. Ik ben verrast hoe nat je kutje is. Blijkbaar vind je het toch opwindend om je te laten bewonderen. De chauffeur heeft nu door wat er gebeurt, en hij geeft zijn ogen goed de kost. “Kijk hem in de ogen, en laat hem zien dat je er van geniet.” Ik zie je even aarzelen. “Nog één aarzeling, en het is gedaan! En ik meen het! Dit was de laatste waarschuwing!” Je draait je gezicht naar de trucker toe, en begint te kreunen en met je tong over je lippen te gaan.
Ik vind dat hij nu genoeg mogen genieten heeft. Ik rijd door, en estop met vingeren. Je bent nog steeds niet klaargekomen, maar mijn gevinger heeft je bloedgeil gemaakt. Het enige wat ik echter doe is langzaam over je benen en buik wrijven. En af en toe over je tepels.
We komen aan in het bos. Het is er pikdonker, want er is geen maan. De temperatuur is verrassend zacht. Ik maak je los, en laat je je bloesje en je slipje uittrekken en je trui aantrekken. Je hebt nu enkel je trui en je kousen en schoenen aan. Ik laat je uitstappen, en we gaan een eindje het bos in. Ik neem je in mjin armen, en begin je te kussen. Je begint onmiddellijk met me te strelen, maar ik laat je ophouden. “Je doet enkel wat ik je zeg, en niets meer.” We kussen verder. Ik neem je billen in mijn handen en kneed ze. Plots fluister ik in je oor: “Welk gaatje wil je gevuld krijgen met mijn stijve paal? Je kutje” – ik steek 2 vingers in haar drijfnatte spleet – “of je kontje?” – ik steek een vinger in haar kont. Je zegt snel dat je het in je kutje wil. “Pech gehad, “ zeg ik, “ik ga je 2 gaatjes aan mijn paal rijgen!”
“Ga met je benen gespreid staan, en hou je handen samen achter je rug.” Je doet dit, en ik steek 2 vingers in je kutje. Ik begin je langzaam te vingeren. Afwisselen in-uit, de zijkant van je vagina strelen, dan weer draaiende bewegingen. Je begint te hijgen. Ik fluister in je oor: “Je mag niet van houding veranderen. Als je je benen dicht doet, of als je je handen niet meer achter je rug houdt, is het onmiddellijk gedaan. Vergeet dat niet! Heb je dat begrepen?” Terwijl ik je dit vraag blijf ik je natuurlijk verder verwennen. Je bent al zo heet dat je moeite hebt om te antwoorden, maar hijgend en kreunend kan je toch nog ja zeggen. Ik begin opnieuw wat trager te strelen, want ik wil nog niet dat je al klaarkomt. Ik blijf dit minutenlang doen. Mijn vingers hangen vol kutsap, je kreunt, je hebt moeite om niet te bewegen. Je smeekt me om klaar te mogen komen, maar ik laat je nog wat wachten. Uiteindelijk begin ik weer snel te vingeren, en niet lang daarna kom je klaar. Je orgasme is heel intens: je gezicht vertrekt, ik voel je kutje samentrekken, en je zakt door je benen.
Ik laat je opstaan: “Dat heb je heel goed gedaan. Nu zal ik je straks een speciale behandeling geven. Dat heb je verdiend.” Ik laat je even bekomen, maar niet lang, want ik heb zin om verder te gaan. Ik laat je mijn broek open ritsen, en je mag mijn penis in je mond nemen. Je likt mijn eikel, maar ik laat je niet te lang doen, want ik wil niet klaarkomen. Ik laat je voorover buigen en een boom vastnemen, en je moet opnieuw je benen spreiden. Ik ga achter je staan en buk me. K begin nu met mijn tong de achterkant van je knieën te likken. Dan omhoog langs de binnenkant van je dijen. Met de tip van mijn tong beroer ik je kutlipjes. En dan nog omhoog, tussen je billen,over je kontje. Hier besteed ik meer aandacht aan. Terwijl ik 1 vinger in je kut steek (niet meer, want dit is enkel om het genot wat te verhogen) begin ik met mijn tong je kontgaatje te verwennen. Ik maak er cirkeltjes rond, ik ga er eens over, ik lik heel je bilspleet. Dan trek ik je billen uit elkaar, en steek mijn tong in je gaatje. Eerst voorzichtig, dan zo diep mogelijk. Dit vind je lekker, want ik hoor je weer kreunen en ik voel je kut weer drijfnat worden.
“Het is tijd om je gaatjes te vullen.” Ik laat je rechtstaan, en we gaan naar de picknicktafel die wat verder staat. Ik laat je op je rug op de tafel liggen met je benen gespreid. Eerst bewerk ik je spleet en klit met mijn wijsvinger, en je bent heel snel aan het smeken om geneukt te worden. Ik trek me daar niets van aan, en steek mijn wijsvinger nu in je mond. “Maak hem goed nat, ik wil je geen pijn doen.” Je doet wat ik vraag, en ik steek mijn vinger langzaam in je kontje. Doordat ik mijn tong al in je kontje gestoken heb gaat dit heel vlot. Toch trek ik mijn vinger er weer uit, steek hem nu in mijn mond, en steek hem dan opnieuw in je kont. Heel diep nu. “Nu ben je helemaal klaar.”
Ik doe nu mijn broek naar beneden, ook mijn slip, en ik leid mijn erectie naar je spleetje. Langzaam neuk ik je. Je geniet. Je begint je borsten, je tepels, je klit te strelen. Je komt al klaar. Ik blijf stoten, en begin nu wat harder te gaan. Ik hou je benen in de lucht, zodat ik heel diep kan stoten. Ik neem je hard, diep. Je weet niet meer waar je het hebt. Je voelt een geweldig orgasme opkomen. Op het moment dat ik je zie klaarkomen nijp ik hard in je tepels. Je gilt. Je kan er niets aan doen, je hebt orgasme na orgasme. Je trilt, je hebt helemaal geen controle meer over je lichaam. En het is nog niet gedaan. Ik trek mijn paal uit je kut, duw je benen nog meer in de lucht, en steek mijn kloppend lid in je kont. Heel langzaam, heel voorzichtig, maar zonder aarzelen. Steeds dieper, tot mijn ballen tegen je billen drukken. Ik begin heen en weer te bewegen, en je bent weer geil. “Vinger je klit!” beveel ik je, en je doet dat ook. Ik neuk je nu hard in je kont. Ik zie aan je ogen dat je opnieuw geniet.
Na een tijdje trek ik mijn lul uit je kont, en steek hem opnieuw in je kut. Ik begin nu gewoon te rammen, want het is tijd om zelf klaar te komen. Dit duurt niet lang, en ook jij krijgt nog eens een orgasme. Hijgend bekomen we allebei van de inspanning. “Nu komt nog de speciale behandeling. Ik had het beloofd.” Ik trek me uit je spleet, en ga voor je op mijn knieën zitten. Ik begin nu je kont en je kut schoon te likken. Ik lik alles op: je kutsap, mijn sperma dat uit je spleet loopt. Er blijft sperma uit je kut druppen, dus blijf ik verder likken. Gevolg is dat je opnieuw een orgasme krijgt. Wanneer alles proper is, laat ik je rechtstaan en nu is het jouw beurt. Ik laat je mijn lul en ballen proper likken.
Je begint naar de auto te lopen, maar ik hou je tegen: “Het is nog niet gedaan. Je weet wat ik nu moet doen, en wat ik van jou verlang.” We gaan naar een boom. “Neem mijn lul vast.” Je doet dit, en ik begin te plassen. “Lik me nu schoon.” Opnieuw gehoorzaam je. “Nu is het jouw beurt: plas hier maar.” Je gaat op je hurken zitten, en ik kom voor jou zitten want ik wil alles zien. Het duurt een tijdje, want je hebt dit nog nooit gedaan. Maar uiteindelijk lukt het, en ik lik nu jouw spleetje helemaal schoon. Dit windt je opnieuw op, en ook ik heb opnieuw een stijve.
Ik neem je opnieuw, dit keer rechtstaand tegen een boom. Nadat je opnieuw bent gekomen, vraag je me om te spuiten in je kont. Dat wil ik graag doen, dus begin ik je kontgaatje te neuken. Langzaam om te beginnen, dan hard en diep. Ik kom voor de 2de keer trillend klaar.
We zijn nu allebei uitgeput. We kleden ons aan, en gaan naar huis. In de wagen vraag ik je nog wat je er van vond, en je zegt me dat je altijd bereid zal zijn om mijn sexslavin te zijn want er is niemand die je zo lekker kan laten genieten…
(dit is mijn eerste verhaaltje, dus alle commentaar is welkom!)
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar lajee_aka_prodigal_son@yahoo.com)
Aantal keer gelezen:
1212
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)