Spannendverhaaltje.nl

Avontuur met een mooie zakenvrouw

-
16-08-2010
Dagelijks rij ik met mijn auto naar mijn werk vanaf Den Haag naar Amsterdam. Op een ochtend als ik weer naar mijn werk ga, werd ik ingehaald door een donkerblauwe Jaquar XK8; een schitterende dure sportwagen. Mijn oog viel er direct op en zeker dat ik nog net de lange blonde haren van een vrouw kon zien. Mijn aandacht was direkt gewekt en probeerde de wagen in te halen maar dat lukte helaas niet. Twee dagen later zag ik de wagen weer maar nu op de rechterbaan. Hee nu ga ik haar inhalen om eens beter te kijken hoe ze er uitziet!! dacht ik en ik reed voorbij en reed wat naast haar en probeerde was stiekem te kijken. Jezus het was nog een lekker ding ook al zag ik alleen haar gezicht. Het viel haar op dat ik keek maar al snel raakte ik haar helaas weer kwijt. Toen ging ik naar de rechterbaan en probeerde zodoende dat ze mij kon inhalen.
Even later reed ze voorbij en we keken elkaar aan. Jezus wat was dit spannend. Ik vroeg me af hoe zo'n meid in een auto van 2,5 ton kon rijden en fantaseerde wie en wat ze was. Na het weekend reed ik weer op de snelweg en moest tanken en tot mijn grote verbazing zag ik die wagen van haar staan. Ik ging tanken en opeens liep er een mooie blonde verschijning geheel gekleed in het zwart naar buiten. Ze zag mij kijken en ik merkte aan haar dat ze mij en de combinatie met mijn zilveren Alfa 156 herkende. We keken elkaar aan. Ik zag aan haar dat ze het wel leuk vond. Helaas reed ze meteen weg. Ze zat werkelijk de hele dag in mijn hoofd en het het duurde een paar dagen dat ik haar auto weer zag op de snelweg. Het was rustiger op de weg en ik haalde haar in. Even later zij mij weer en zo ging het even door. Haar auto was natuurlijk supersnel. Mijn Alfa is behoorlijk snel maar had moeite om haar bij te houden. Opeens ging haar knipperlicht uit en week uit naar rechts.
Ze moet waarschijnlijk weer tanken dacht ik en in een reflex reed ik haar achterna. Ze parkeerde haar auto op de parkeerplaats en liep naar het wegrestaurant. Ik parkeerde ook mijn auto en liep ook naar binnen. Bij de zelfbedieningsbalie zag ik haar staan. Ik was bloed nerveus en wist totaal niet wat ik moest zeggen. Opeens draaide ze zich om en zei gekscherend "Ik was toch even sneller dan jou". We raakten in gesprek. Even later zaten we aan een tafeltje in het restaurant. Ze was mooi en ook nog eens sexy. Ze vertelde dat ze een eigen bedrijfje had in marketingconsultancy en wat weer een onderdeel was van een reclameconcern van haar vader. Het was overduidelijk een rijkeluisdochter. Ze had een zwarte broek, truitje en een grijs colbertje aan. Ze vertelde me dat ze een afspraak had en ik moest natuurlijk ook naar het werk. Gelukkig gaf ze me haar nummer en liep weg. Kim zo heet ze, maakte me helemaal gek. Ik dacht alleen nog aan haar. De volgende dag, vrijdagavond belde ik haar op en kreeg haar direct op haar mobiel. We spraken af voor de zaterdag in Den Haag. Zij woont in Wassenaar en ik Den Haag.
Ze hield wel van Japans eten en we spraken af voor op het plein bij op het Spui bij het restaurant. Ik stond al even te wachten en de zenuwen gierden door mijn keel. Het was allemaal zo spannend. Ik weet van mezelf dat ik best een leuke vent ben maar zo'n meid. Zij was echt top dacht ik. Opeens kwam ze eraan. Ze had haar auto in de parkeergarage gezet. Ze was weer helemaal in het zwart. Ze had een strakke zwarte broek aan en een kort leren jasje maar ze liep anders en al snel zag ik dat ze op enorme palen liep. We liepen naar elkaar toe en ze was opeens net zo lang als ik. Ik ben 1.85 mtr dus het viel me op en keek naar haar laarsjes. Ze torende daar op enorme naaldhakken met plateauzolen. Ze vertelde me dat ze die laarsjes een tijdje geleden had gekocht in een gekke bui. Ze waren in iedergeval supersexy en ze zag er in totaal super sexy uit.
We gingen naar binnen en dronken eerst wat. Even later lekker eten. Ze bleek 31 jaar te zijn wat mooi paste bij mijn leeftijd van 34 jaar. Het was super gezellig. Ze vertelde dat ze een vriend had, een Engelsman die in Londen woont maar dat de relatie niet echt goed ging. Ik ben vrijgezel dus stond voor alles open. Na afloop van het zeer gezellige etentje liepen we nog heel even door de stad en ik moest haar goed vast houden want die hakken van haar maakte het lopen niet echt makkelijk. Haar lichaam voelde heerlijk aan. En ineens begon ze mij te kussen, super hevig. Mensen liepen voorbij. Jezus en na het innige zoenen, vertelde ze dat ze graag op hele hoge hakken liep en dat haar highstanding vader het verschrikkelijk vond. Ik vind het geweldig om hem lekker te shockeren op highstandings feestjes zei ze nog. Opeens vroeg ze of ik mee ging naar huis om nog wat te gaan drinken.
Nou dat wilde ik wel en ze stelde voor om met haar auto te gaan. Mijn auto stond een stuk verderop gepakkeerd. We stapten in haar auto en reden naar haar huis. Ik had nog nooit in zo'n mooie auto gezeten. Unbelieveble en ik zakte gewoon weg in het zachte beige leer. En kwamen even later in Wassenaar aan en we reden langs hele mooie lanen. Opeens stopte ze en drukte op een afstandsbedieningsknopje. Een hek ging open en we reden de oprit op. Jezus ze woont ook nog in een villa. Ze vertelde me dat haar vader het huis geerfd had maar dat zij er in mocht wonen. Het was een prachtige jaren 30 villa. Op de oprit stond ook nog een zilveren Porsche Boxter. En passant zei ze toen we naar binnen liepen, die cabrio is voor van de zomer. Ergens kreeg ik het wel benauwd en voelde mij wat minder op mijn gemak. Wat een praatjes dacht ik maar het kon me niet schelen. We begonnen elkaar weer hevig te zoenen.
Toen deed ze de openhaard aan en stak een paar kaarzen aan. Ik ging op de bank zitten en ze haalde een fles wijn tevoorschijn. We dronken wat en begonnen weer hevig te zoenen. Opeens vroeg ze of ik mee naar boven ging. Ik liet alles maar gebeuren. Het was echt een meid die initiatief neemt en alles in eigen hand heeft en aan de touwtjes trekt. Maar nu vond ik dat geweldig. We deden onze kleren uit en doken in bed. Jezus wat was ik geil op haar. Ik begon haar weer te zoenen en borsten te masseren. Ze heeft een heerlijk lichaam. Ik likte haar tepels en haar borsten, haar buik en zakte naar beneden. Ze was totaal geschoren en dat wond me nog meer op. Ik begon hevig haar vagina en clitoris te likken. Ik stak en daarna twee vingers in haar natte vagina. Ze kwam al snel klaar. Nu wilde ze boven op me komen zitten. Mijn penis gleed direct in haar vagina. Ze begon als een gek erop te rijden. Ik stak een vinger in haar kont en begon haar ook zo hard te penetreren. We kwamen beide heerlijk klaar en rolde in elkaars armen.
We bleven nog uren in elkaars armen liggen en streelden elkaars lichaam. Ze was zo mooi en had zo'n heelijk slank lichaam. In de ochtend hadden we weer sex met elkaar. Ze stelde voor om in bad te gaan en liet het bad vollopen. Ik liep naar de badkamer en zag nu hoe groot het bad werkelijk was. We kropen erin en streelden elkaar heerlijk in bad. Even later hadden we sex maar dan in het bad. Na al dat sex, hadden we honger gekregen en gingen lekker ontbijten. Ik was in de zevende hemel. Was dit allemaal wel werkelijk. Ze had die zondagmiddag een afspraak en we namen afscheid. Ik was gigantisch verliefd maar vond het allemaal wat onwerkelijk. Na deze escapade heb ik haar nog een keer ontmoet en weer geweldige sex gehad. En toen kwam de klap. Ineens vertelde ze me dat ze naar Londen zou gaan voor een week. Dit wordt het einde dacht ik en helaas had ik gelijk. Het kwam weer goed met haar en haar vriend. Ik kan terug kijken naar een geweldig weekend maar droom nog steeds over haar en rij elke ochtend zenuwachtig naar het werk met de gedachte dat ik weer die mooie jaquar voorbij zie schieten met die heerlijke blondine.
Aantal keer gelezen:
1187
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)