Spannendverhaaltje.nl

Avondje stappen

-
21-10-2010
Hallo maar weer eens!

Vandaag wil ik jullie vertellen over iets wat al lang geleden is gebeurd. Ik was ongeveer 22 jaar en had verkering met een leuk, lief meisje (ik ben inmiddels met haar getrouwd en we hebben 2 lieve kinderen). We gingen wel vaker met een stapeltje mensen stappen in Arnhem, waar we toen ook woonden. Een vriendin van ons ging ook mee en bleef slapen.

De hele avond en nacht heerlijk gedronken en nog meer geblowd en gekeken en geflirt met meisjes in de kroeg en disco. Heerlijk geil geworden kwamen we uiteindelijk weer thuis en omdat we het zielig vonden voor ons vriendinnetje bleef ze bij ons in bed slapen. Na het kletsen en elkaar een beetje opgeilen zijn we gaan slapen. Nou ja slapen.......

Ik probeerde heel stilletjes het kutje van mijn vriendin te vinden. Natuurlijk was ze nog wakker en ze draaide zich langzaam op de rug met haar benen wijd. We moesten niks laten merken aan onze vriendin en dat was een geile gedachte! Eerst 1 vinger en daarna 2 verdwenen in het geile grotje van mijn schatje en natuurlijk begon ze ook aan mijn piemel te trekken zodat ik een beetje begon te hijgen. Dat moet mijn andere bedbuurvrouw gemerkt hebben (ik was natuurlijk in het midden gaan liggen) en ik voelde haar tenen tegen die van mij aan. Joepiedepoepie! Maar ook gevaarlijk, mijn vrouw moet namelijk niks hebben van trio's of zoiets dergelijks. Ze vindt het prima dat ik af en toe naar de hoeren ga, maar daar blijft het dan ook bij.

Heel langzaam bewoog ik mijn rechterhand naar die van onze vriendin en tussen haar benen vond ik een kletsnatte kut die helemaal open stond. Voorzichtig voelde ik eraan en ik merkte dat ze zelf al een vinger over haar klitje strijkte. Zo lag ik dus in het midden, mijn vingers in de kutten van mijn vrouwen en een hand om mijn lul. Mijn vriendin merkte niks omdat ze zelf in extase was van mijn tengeltjes in haar kut en over haar klit en na een paar minuten wrijven begon ze zachtjes te kreunen. Ik begon heel zachtjes geil te praten in haar oren, maar wel ze hard dat mijn andere lover het wel kon horen. "geil sletje, wil je dat ik je klaarmaak, met H. zo naast ons? Geil je daarop? ik word geil van je lekkere tieten (en die heeft ze nog steeds!!!). Draai je maar op je zij, dan kan ik je lekker neuken zonder dat H. iets merkt. Zachtjes he kleine hoer van me". Toen mijn vriendin zich omdraaide, deed ik dat ook en bracht mijn lul bij haar naar binnen. Ik deed dat wel zo dat ik tijdens het stoten de venusheuvel van H. aanraakte. Tot mijn grote schrik ging zij naar achteren, maar niet lang daarna begreep ik waarom. Ze stak zonder pardon haar vinger in mijn kont en liet deze ongemerkt in het ritme van ons neuken meebewegen. Wat een goed plan! "Pas op schatje, ik ga je in je kont neuken", mijn vriendin kreunde van genot en langzaam stak ik mijn paal in haar aarsje. Ik neukte een kont en werd zelf inmiddels door wel 3 vingers genomen.

Niet snel daarna kwam mijn vriendin en ze bedankte mij. Ze vroeg me heel zachtjes of ze mij nog even moest klaarmaken, maar ik fluisterde dat ze dat in de morgen mocht afmaken, lekker geil. Ze stapte uit bed om even te douchen en je begrijpt al wie daar erg blij mee was! Toen de douche liep heb ik me meteen omgedraaid en H. hard geneukt. Zonder pardon heb ik mijn paal eerst in haar kut en daarna in haar kont geramd. En toen weer in haar kut, enzovoorts. H. was toen nog een heel jong ogend meisje met hele kleine borstjes en een strak kutje en ik waande me in de zevende hemel. Na een paar minuten gromde ze een keer hard en dook daarna naar mijn pik om hem helemaal leeg te zuigen. Deze rook al heerlijk naar de billen van mijn vriendin en was snel leeg. De verdere nacht heeft H. gesmakt.

Tot op de dag van vandaag gaan we nog steeds regelmatig om met H. Mijn vrouw is zelfs een hele goede vriendin geworden van haar. Sex hebben we nooit meer gehad, dat hebben we niet zo afgesproken, maar ik denk dat we het allebei beter vinden zo. Af en toe knijpen we elkaar nog wel eens een keer in de billen of zo, maar daar blijft het ook bij.

Tot de volgende keer en oh ja, wil je reageren, mail dan naar pipodeclowntje@hotmail.com

Pipo
Aantal keer gelezen:
1150
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)