Spannendverhaaltje.nl

Avonddienst

-
21-10-2010
Mijn droom was om ooit mijn vrouw eens te zien neuken met een echte grote pik. De mijne was maar 13cm stijf en hoewel ze nooit klaagde wist ik gewoon dat ze sexueel te kort kwam. Ik struinde op internet naar groot geschapen mannen. Op n chat programma kwam ik hem tegen. Arjan. Ik had hem uitgelegd wat mijn probleem was en hij wilde wel helpen zei hij.

Mijn vrouw werkte die avond toto 24 uur en moest alleen over een donker en verlaten parkeerplaats lopen, richting de auto. Nu had ik Arjan verteld welke onze auto was en hij had de zijne er net voor geparkeerd. Ik stond op enige afstand om de hoek te kijken. Ik zag mijn vrouw naar haar auto lopen. Omdat ik bang was dat ze Arjan niet zou zien, belde ik haar op haar mobiel op het moment dat ze langs zijn auto liep. Ze stond stil en frommelde in haar tas op zoek naar haar mobiel. Ze dacht dat ze alleen was en keek zonder bedoeling naar de auto van Arjan. Die zat zogenaamd te slapen maar had zijn kleren uitgedaan. Mijn vrouw keek verbaasd naar een 18 jarige jongen met een dikke 24cm stijve pik. Haar ogen kon ze niet afhouden van die pik, zo’n grote had ze nog nooit gezien. Ze vergat de mobiel en bleef gebiologeerd kijken. Arjan deed net alsof hij wakker werd en pijn had. Geschrokken deed mijn vrouw de autodeur open en vroeg of ze kon helpen, ze was verpleegster. Ja, kreunde Arjan, mijn pik doet zeer. Kunt u eens even voelen aan mijn zere piemel? Mijn kleine vrouwtje wist even niet goed wat te doen, dus pakte Arjan haar hand en leidde hem nanar zijn xxl pik terwijl hij zielig keek. Ik besloot te stoppen met bellen. Haar hand leek erg klein om zijn grote pik. Schuchter vroeg ze waar het pijn deed. Arjan zag aan het speeksel in haar mond dat ze geil werd. Doe s zachtjes op en neer, beval hij haar. Ze gehoorzaamde als vanzelf. Beter zo, vroeg ze zachtjes. Hij kreunde zacht en schudde ja. Haar op en neer bewegende hand ging steeds harder. Ze merkte niet eens dat hij haar hoofd richting zijn dikke eikel dwong. Automatisch werkte ze mee. Toe lik hem kreunde hij.



Ze opende haar mond en begon te zuigen en likken. Hij trok haar na enige minuten pijpen mee naar de achterbank. Ze was zo geil dat ze alles toeliet. Hij trok haar rok omhoog en haar inmiddels zeiknatte slip naar beneden. Hij likte haar in no time 2x klaar. Hij draaide haar om en ik zag hoe hij haar kutje op zijn 24cm zette. Ze gilde het uit toen zijn enorme pik haar kutje oprekte en haar diep in haar buik vulde. Zoiets had ze nog nooit gevoeld. Ze kwam weer klaar alleen al vanwege het formaat. Ze had het gevoel alsof dat ding in haar kutje haar in 2-en splitste. Haar gedachten flitsten door haar hoofd. Ze was getrouwd en lag hier met een boomstam in haar kut in een vreemde auto met n vreemde knul. Toen hij zijn enorme paal diep in haar kutje heen en weer bewoog kon ze niet meer nadenken, het was te lekker. Haar kutsap vloeide rijkelijk en het kwijl liep uit haar mondhoeken. Haar tepels waren zo hard dat ze zeer deden. Arjan die mij zag kijken knipoogde en beukte er op los. Ze kwam spuitend klaar. Ze kon zich uit pure geiligheid niet meer beheersen en schreeuwde geile woorden naar hem. Neuk me klootzak, neuk me met die boomstam. Maak me geil, spuit mijn kutje en baarmoeder helemaal vol, lul. Arjan beukte nog harder, ze zou hem nu helemaal gaan voelen de slet. Terwijl ze ten tweede male spuitend klaar kwam schoot hij zijn volle zak helemaal leeg in haar. Ze rilde uit pure geiligheid. Eenmaal uitgeneukt schaamde ze zich dat ze zich zo had laten gebruiken. Met n rood hoofd en zere schaamlippen trok ze haar panty en rok recht en verliet zijn auto om naar de hare te lopen. Met enige moeite vanwege haar nog openstaande schaamlippen ging ze zitten en reed weg. Hoe moest ze dit thuis verklaren. Enige dagen later bekende ik haar dat er opzet in het spel was. Ik heb Arjan daarna nog vele malen zien neuken met mijn vrouwtje maar nu veilig in bed.
Aantal keer gelezen:
1183
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)