Spannendverhaaltje.nl

Autorijlessen - Deel 1

-
16-08-2010
Nu ik 18 ben wil ik dus ook zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. Van mijn ouders kreeg ik op mijn 18de verjaardag mijn eerste rijles kado. 'S ochtends vroeg om 9 uur kwam er een les wagen voorrijden. Verrassing zeiden mijn ouders. De rij instructeur belde aan, ik deed open, hij stelde zich voor als Maarten, een knappe man van een jaar of 25. Mijn eerste les was geslaagd, alles is nieuw, maar ja zo'n uurtje is om voordat je het weet. Ik had zelf al wat gespaard van mijn zaterdag baantje, dus ik kon zelf ook nog iets van 15 20 lessen nemen. Dus 1 week later had ik weer les, zo ging dat 9 weken lang. Tijdens het rijden vertelde ik veel over mezelf en vroeg ook wat aan Maarten. Maarten vertelde dat zijn vrouw 6 maanden geleden van hem was gescheiden. Sinds die tijd is zijn werk zijn enige passie nog. Ik zei dan maak je zeker wel veel over uren. Maarten best wel, het zijn drukke tijden, maar ja door al het werken kom je niet toe aan stappen, wat hij vroeger graag deed. Dus zei ik, ik wil weleens met je gaan stappen, het floepte eruit voor ik er erg in had. Maarten zei:" lief aan geboden van je, maar jij moet je uren toch gebruiken in dat cafe te werken om geld te hebben om te stappen." Ja daar had hij wel gelijk in. De les was voorbij. 1 Week later, moest ik mijn les afbellen, mijn bankrekening was geblokkeerd, dus ik kon geen geld opnemen voor mijn rijlessen te betalen. Ik had netjes op tijd afgebelt, dus niks aan de hand, 1 week later ging ik zoals gewoonlijk weer lesen. Toen grapte ik, wat doe je nou als een mooie aantrekelijke meid niet betaald,laat je haar die les dan in natura betalen? Of accepteer jij geen Natura? Maarten was even stil, van stomheid geslagen door mijn beidehante vraag. Als ik dat zou doen, kost dat mijn baan. Ik heb zulk soort geruchten weleens gehoord zei hij er achteraan.
Het was een warme zomerdag, dus ik had die dag lekker luchtige kleding aan. Ik tilde mijn rokje een stukje op en keek Maarten aan en speelde met mijn tong en zei: "Zo'n lief blondje laat je toch niet stikken om vanavond helemaal alleen op stap te laten gaan, zonder mannelijke bescherming.'" Proestend zei Maarten, maar jij bent mijn leerling, dat kan ik echt niet maken. En als ik je leerling nou niet was geweest, zou je dan gaan stappen met mij Maarten? Al de jongens van mijn leeftijd willen na het stappen maar 1 ding en dat is met mij het bed in duiken, jij bent serieuzer, er goed uitziend. Hier rechtsaf zei Maarten opeens, het was zijn laatste lesuur van die dag, we reden nu richting het bos. Na 500 meter zei Maarten stop hier maar even. Ik stopte de auto. Maarten vroeg wat ik daar precies mee bedoelde. Ik vertelde dat als ik nou eens een gezellig avond met hem zou gaan stappen, kan jij mij dan een keertje een extra uurtje rijden van jouw vrije tijd rijles geven? We hadden het al vaker over stappen gehad en ik en Maarten hadden wat stappen betreft dezelfde interesses. Maarten: "ja dat is goed." Ik gaf hem, gelijk een zoen op zijn wang. Doordat ik zoveel bewoog wilde de auto gaan rijden, dus greep Maarten snel in, ds handrem erop. Dus hield hij zijn hand, op de mijne. Ik vroeg wat doe je nu? Op de handrem zetten voor de wagen van deze heuvel afrijdt. Oh zal ik,jou ook eens op de handrem zetten, bij mij begonnen alle stoppen door te slaan. Maarten zei: "Dat kan je toch niet". Ik voegde de woorden bij de daden en greep met mijn rechterhand in zij kruis. Ik had me weleens in mijn dromen afgevraagd hoe zijn pik eruit zou zien.
Door mijn gedrag veranderde Maarten ook van zakelijk contact naar een man die al 6 maanden droog staat. Hij zoende me volop op mijn mond, met zijn hand ging hij door mijn haar. Dit was voor mij het groene licht om door te "rijden". Ik moest en zou Maarten een beurt geven, zo geil was ik. Maarten begreep wat ik wilde, hij draaide aan mijn stoel zodat die naar achterklapte zodat die vlak kwam te liggen. Ik tongde Maarten, en ging met mijn handen vanaf zijn nek omlaag zoekend naar.... Ik maakte zijn bloese knoopje voor knoopje los. Oh wat heeft hij een lekker lijf, zo'n mooi wasbordje. Maarten genoot ervan. Ik zakte met mijn rechterhand zijn broek in, met mijn linkerhand maakte ik zijn broek open. Ik pakte zijn lul uit zijn broek, oeh ik schrok wel even, hij was nu al zeker 20 cm. Ik zakte met mijn hoofd naar zijn kruis, ik gaf zijn eikel een kusje, likte zijn lul langs de schacht, haalde zijn ballen ook uit zijn broek en zuigde op zijn ballen. En likte me weer een weg omhoog. Maar nu nam ik zijn eikel in mijn mond en begon hem heerlijk te pijpen. Ik was bang dat ik hem niet helemaal in mijn mond kwijt kon hij was zo groot, toch probeerde ik het, ik was hem aan het zuigen of mijn leven ervanaf hing, het had blijkbaar resultaat want ik voelde zijn pik nog groter en ook dikker worden, mijn kutje werd er helemaal nat van. Maarten was bezig mij ook uit te kleden, eerst mijn topje uit, mijn rokje omlaag, dus daar zat ik dan in een grote Alfa Romeo Maarten te pijpen in mijn BH en mijn doorschijnende string op een verlaten landweggetje bij het bos. Maarten ging verder,mijn BH moest het ook ontgelden, mijn grote borsten vielen nu bloot, ik zag zijn mond openstaan van verbazing. Dus ik vroeg bevalt het wat je ziet? Maarten: "ja hoor, daar wil ik graag mijn lul eens tussen steken." Ik pijpte hem weer verder, Maarten ging nu met 1 vinger onder mijn string op zoek naar mijn poesje. Deze was al zo nat dat hij deze snel gevonden had, eerst ging er 1 vinger in, daarna 2 en toen drie. Hij was me nu lekker aan het vingeren, ik pijpte hem heerlijk.
Ik voelde hem beginnen te schokken, dus ik stopte met pijpen, ik kroop tussen zijn benen en stopte zijn dikke stamboom tussen mijn tieten. Zijn lul was nu toch zeker wel een cm of 30 lang en net zo dik als mijn polsen, hij begon met zijn lul tussen mijn tieten te rijden. Hij drukte mijn tieten stevig tegen elkaar aan zodat zijn lul goed gemolken werd. Ik ging met mijn handen tussen mijn benen in ging verder met vingeren, waar Maarten gebleven was. Maarten begon weer te schokken, hij liet zijn stoel naar achteren vallen. Zijn pik kwam tussen mijn tieten los, ik zoog er weer een paar keer diep op. Stopte zijn lul weer tussen mijn tieten. En begon neuk bewegingen te maken, ik drukte mijn tieten fijn tegen zijn lekkere dikke STAM. Maarten: "ooh ah oooh" En toen voelde ik een hele schok door mijn tieten gaan. En ja hoor daar kwam hij klaar, al dat sperma spoot met stralen eruit over mijn tieten. Ook kwam er wat sperma op mjn gezicht, een klein straaltje tegen mijn oog aan, hierdoor zag ik even helemaal niets meer. Maarten was even uitgeteld en vroeg mij naar boven te komen. Ik klom over zijn lichaam heen, min tieten bengelden over zijn knieen heupen, zijn slappe lul, nog steeds 20 cm groot. Hij scheurde mijn slipje stuk en trok mij naar hem toe, gaf mij een tongzoen, hij zakte naar beneden af. Bij mijn tieten likte hij zijn eigen sperma ervanaf. Hij zoog aan mijn tepels, die waren hard en werden alleen maar harder en gevoeliger vooral mijn tepel met tepel piercing was sinds ik die piercing had laten zetten super gevoelig geworden. Hij zakte boog verder af, bij mijn navelpiercing ging hij weer lekker zuigen en likken, hij zakte nog wat verder naar beneden. Bij mijn kutje aan gekomen. Maarten zoog eerst aan mijn buitenste lippen, daarna plagerig mijn clitje. Vervolgens begon hij mij te beffen, zoals ik nooit was gebeft. Ondertussen voelde ik zijn lul alweer groeien de tent van 30cm stond alweer tegen mijn tepels te prikken.
Hij draaide zich verder naar achteren de achterbank op. Ik kroop nu bovenop hem en hing met mijn poesje plagend boven zijn enorme lul. Ik zakte iets naar beneden, raakte zijn eikel net aan, en ging dan weer plagerig omhoog en zo voerde ik het tempo op. Tot ik mij plotseling helemaal over zijn lul liet zakken. Ik had al eerder geneukt, maar nog nooit zo'n grote pik. Mijn kutje begon een beetje te bloeden, hij was werkelijk waar uitgerekt. Eigenlijk dus door die grote lul van hem voor de 2de keer ontmaagd. Ik bereed hem als een echte amazone. Door de lengte van zijn paal raakte ik soms het dak, au dat deed pijn. Oh wat neukte deze vent lekker. We veranderde van standje, naar mijn favoriete standje Doggystyle, hij werd alleen maar geiler, mijn tieten bungelde heen en weer. Hij pompte zijn grote pik diep in mij, hmm heerlijk. Hij greep mij bij mijn tieten, en kneep er zachtjes in, dan weer draaide hij cirkeltjes. Ik wou hem zijn hele auto door slingeren, als hij me maar neukte, ik ging op mijn rug liggen en hij begon me weer te likken. Oh ah oe klonk het. Vervolgens bracht hij zijn gereedschap weer in positie en stootte hem in 1 keer naar binnen, ik was zo nat, dat dat geen enkel probleem meer voor hem was. Hij pakte me stevig mijn kontje mee en beukte op de maat van de muziek op de radio. Zijn handen gingen verder op verkenningstocht uit mijn kontje moest het ontgelden, eerst mijn billen uit elkaar, tegelijkertijd begon hij mijn keihard geworden tepels te zuigen en likken, dus ik vond alles best. Toen ging er 1 vinger bij mijn sterretje naar binnen, al gauw volgde er een 2de. Er kwam veel vocht uit mijn kutje zo nat was ik, Maarten smeerde wat van mijn geil op mijn sterretje en bracht zijn lul tegen mijn sterretje. Zachtjes ging die dikke pik, stukje voor stukje naar binnen en er weer uit, en weer een stukje verder erin.
Tot hij met zijn hele pik in me zat, toen er bijna weer uit, en diep er weer in,,snoei hard werd ik nu in mijn kleine sterretje geneukt, ondertussen vingerde ik mezelf, Maarten greep me bij mij tieten en riep dat ik een geile slet was. Maarten: "je moet me elke week neuken anders vertel ik het aan je ouders". Ik: "Ja is goed geile Teddybeer, maar jij mag dan geen andere vrouwtjes nemen, ik ben helemaal jouw geile sletje, alleen als ik erbij ben mag je andere vrouwen neuken, maar eerst aan mij vragen, slaafje van me." Maarten: "oh oh oh, ik ga komen, draai je om geile neuk snol, ik wil je in je bek spuiten, slikken moet je mijn witte goedje." Dus ik draaide me om, hij spoot de eerste stralen in mijn mond, want ik nam zijn lekkere neukstaaf in mijn mond, maar op een gegeven moment paste er niet meer in mijn mond, hij haalde zijn pik eruit, duwde hem tussen mijn tieten, drukte deze hard tegen mekaar aan, de pijn schoot door mijn lijf door dit ruwe gedoe, maar dit was ik al snel weer vergeten door mijn orgasme wat begon, oe ah oh oh. Maarten spoot nog een paar laatste straaltjes sperma over mijn tieten en begon met zijn slap worden lul tegen mijn tieten te slaan, daarna tegen mijn gezicht. En zei: "als het pijn doet moet je hem maar lekker en diep afzuigen tot die weer stijf is." Dus ik pakte zijn pik beet en trok hem af en stopte het topje in mijn mond. Maarten: "dieper slettebak, kom dan geil sletje neuk hem met je geile smoeltje van je, anders krijg je billenkoek." Het ging Maarten niet snel genoeg, hij pakte mijn handen en bracht mijn eigen vingers mijn kutje naar binnen, bijna mijn hele hand ging erin. Terwijl neukte Maarten me door in mijn mond. Zijn handen ging naar het dashboard kastje en haalde daar een grote Zwarte dildo uit, deze drukte hij tegen mijn sterrete en duwde deze dikke dildo in 1 keer diep naar binnen en hij pakte mijn paardestaart en trok mijn hoofd steeds dichter naar hem toe.
Zijn pik had ik nog steeds in mijn mond. Ik moest bijna kokhalzen, Maarten zag dit, trok zijn pik even terug, maar ramde hem dubbel zo hard weer terug, tot aan zijn scrotum ging zijn dikke pik mijn pijp smoeltjs in vertelde Maarten. Hij haalde zijn pik weer uit mijn mond, zijn pik glom helemaal en was weer op volle sterke. De dildo werd uit mijn sterretje gehaald en bij mijn kutje erin geduwt. Nu kwam het topje van zijn lul weer tegen mijn sterretje aan gedrukt en hoeps, daar ging die weer naar binnen. "oe ah oh" , dit was zo lekker, in mijm kont geneukt en een vibrator in mijn kutje. Trrrrrrring, Maarten zijn telefoon ging, een wekkertje dat hij weg moest. Hij duwde zijn pik nog een paar keer diep in mijn nek holletje en spoot daarna mij hele kont vol. Tegelijkertijd had ik ook weer een orgasme. Oh maarten,je bent een kanjer, jouw vorige vrouw is zeker een DOM blondje dat ze zo'n lekker neukdier als jij heeft laten schieten. We kleden ons weer aan, ik reed richting mijn huis, ondertussen zat Maarten steeds onder mijn rokje, mij lekker te vingeren,ik reed 1 of 2 keer bijna van de weg, zo lekker was hij weer bezig. Ik was thuis, ik gaf Maarten een lekkere tongzoen en greep zijn pik door zijn kleding heen, die stond alweer stijf, ik haalde hem nog even uit zijn broek, gaf er een kusje op. Maarten duwde gelijk mijn hoofd naar beneden. Ik pijpte hem even, hij was al zo vaak gekomen dat hij niet meer klaar kon komen, ik trok hem nu maar af, maar er kwam geen druppeltje sperma meer uit, ik had hem helemaal leeg gemolken. Ik zoende Maarten nog een laatste keer en stapte daarna uit de auto, Maarten gaf mij een kaartje met zijn prive telefoonnummer en zijn adres erop. Als je zin hebt om langs te komen, mag je gerust eens bij me binnen komen.
- einde -
Laat me weten wat je ervan vindt mail je reakties naar: "storyxxxteller@yahoo.co.uk"
Aantal keer gelezen:
1095
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)