Spannendverhaaltje.nl

Automonteur En Meer 3

-
21-10-2010
Twee dagen nadat ik via sms een afspraak had gemaakt met n van de mannen uit de vriendengroep van Ben en Vincent ging de bel op het afgesproken tijdstip. Ik keek in het videoscherm van de intercom en zag een man van naar schatting achter in de 40 en zoals hij al schreef zou hij een tweede man meenemen en die zag ik naast hem staan. Deze tweede man had een donker uiterlijk en was zo te zien een vijftiger. Ik drukte de deur open en zoals opgedragen kleedde ik mezelf uit omdat ze wilden dat ik naakt zou klaarliggen op bed. Onnodig te zeggen dat ik stiknerveus was want seks met volledig onbekenden had ik nog nooit in mijn leven gehad en het feit dat ik ze bloot moest opwachten hielp niet mee om me rustig te maken. Even later hoorden ik gestommel en stemmen en was het duidelijk dat ze binnen waren. De deur werd dichtgedaan en gespannen keek ik naar de deur van de slaapkamer.

Voor een tijdje gebeurde er echter niks en pas toen ik ze weer hoorde praten werd het me duidelijk dat ze op hun gemakje mijn huis aan het bekijken waren. Net toen ik wilde opstaan hoorde ik n van hen roepen dat ik op handen en knien op bed moest gaan zitten met mijn kont naar de deuropening gericht. Met bonzend hart en trillende benen deed ik wat me werd opgedragen met als resultaat dat ik ze niet kon zien binnenkomen. Ik hoorde schuifelende voeten en wist dat ze nu vlak achter me stonden. Het was alsof ik naakt in een etalage zat en ik voelde me klein en kwetsbaar. Aan de ene kant vervloekte ik de dag dat ik op de avances van Ben was ingegaan maar aan de andere kant had deze spanning ook een erotische lading. Ik hoorde een stem die me beval om voor me te kijken en mijn ogen te sluiten. Toen ik dat deed hoorde ik dat er iemand voor me kwam staan en voelde ik de zachte stof van een blinddoek die voor mijn ogen werd gebonden. Ik opende mijn ogen maar dat had weinig zin want ik zag echt helemaal niks meer wat ik ook probeerde.

Nu voelde ik een strelende hand over mijn gezicht en tegelijkertijd ook een hand die mijn billen betastte. De hand in mijn gezicht gleed nu via mijn rug naar mijn hangende borsten waarna de vingers mijn dikke tepels begonnen te kneden. Plotseling werd mijn hoofd via mijn haar achterover getrokken en voelde ik iets in mijn gezicht slaan waarvan ik in eerste instantie dacht dat het een hand was. Toen het nog een keer gebeurde had ik door dat het geen hand was maar een stijve lul die me links en rechts in het gezicht werd geslagen. Op hetzelfde moment voelde ik een paar vingers die ruw mijn kutje binnendrongen en me meteen diep begonnen te vingeren. De pik die in mijn gezicht sloeg werd nu tegen mijn mond geduwd en het was me duidelijk wat er van me verwacht werd. Ik opende mijn mond en liet de harde paal naar binnen glijden waarna neukbewegingen volgden. Gelukkig was deze pik niet zo extreem groot als die van Vincent. Het was weliswaar een behoorlijk formaat maar ik kon hem goed kwijt in mijn mond en de man duwde hem steeds tot aan zijn ballen naar binnen. Op deze manier vond ik het niet erg om te pijpen want dat was toch wel iets wat ik graag deed. Ondertussen ging het vingeren gewoon door en ook mijn tietjes en tepels werden flink gekneed.

Niet veel later trokken de vingers zich terug uit mijn spleetje en hoorde ik hoe ze smakkend door iemand werden afgelikt want ik was van de hele situatie toch wel flink nat en geil geworden. Er werd me nu verteld mijn benen meer te spreiden en ik gehoorzaamde zonder aarzelen. Ik voelde hoe iemand onder me kwam liggen met het hoofd tussen mijn benen en een stem vertelde me dat ik mijn kont een beetje moest laten zakken zodat ik gelikt kon worden. Wat toen volgde was de beste befbeurt die ik in lange tijd kreeg. Deze persoon was voorzien van een krachtige tong die bovendien ver uitgestoken kon worden want zo nu en dan voelde ik hem diep in mijn kutje likken om vervolgens mijn klitje weer heel gevoelig te masseren. De verwennerij was heel zacht en aangenaam en het laatste beetje onzekerheid en ongemak dat ik voelde verdween daardoor in zijn geheel. Samen met de lekkere lul in mijn mond zorgde het voor een heerlijk gevoel en wenste ik dat dit lang zou duren. De tong tussen mijn benen ging onverstoorbaar verder en hield af en toe even in op momenten dat ik dacht dat er een orgasme zou gaan komen. Deze persoon voelde dit heel goed aan want telkens net op tijd werd er gestopt met likken zodat het bijna orgasme weer wegging. De paal in mijn mond werd teruggetrokken en dat gaf mij de kans weer even op adem te komen.

Daarna voelde ik de eikel weer tegen mijn lippen en liet ik hem weer binnen. Het voelde alleen vreemd aan want het leek wel of de pik ineens een stukje dikker was geworden en ik voelde dat er iets niet klopte. Dat gevoel werd bewaarheid toen ik plots nog een pik bij mijn mond voelde en ik even later op twee eikels zoog. Dit kon niet waar zijn want als ik twee eikels in mijn mond voelde, van wie was dan die likkende tong tussen mijn benen? Ik had toch maar twee mannen gezien op de intercom? Was er dan een derde geweest die buiten beeld was gebleven? Mijn verwarring was kennelijk duidelijk te merken want ik hoorde de twee kerels grinniken en n van hen riep dat ze een verrassing voor me hadden. De tong tussen mijn benen stopte met likken en even later voelde ik hoe deze persoon zich onder mij door wurmde zodat we nu in 69-positie lagen. De mannen trokken hun eikels terug uit mijn mond en vertelden dat ik me voorover moest bukken naar degene die onder me lag. Ik dacht dat ik nu dus een derde paal moest pijpen en voorzichtig boog ik voorover tot mijn lippen een buik voelden. Met mijn tong likte ik voorzichtig in de richting van het kruis maar waar ik een harde lul verwachtte voelde ik iets totaal anders.
Met een schok realiseerde ik me dat ik over een kutje likte. De mannen begonnen te lachen en riepen dat ik zoiets natuurlijk niet verwacht had. Nou, daar hadden ze volkomen gelijk in! Ik voelde hoe de blinddoek werd losgemaakt en toen de stof voor mijn ogen verdween knipperde ik even vanwege het licht. Ik keek onwillekeurig omhoog en zag daar de mannen staan die ik ook in de intercom had gezien. Hun pikken stonden fier omhoog en glansden van mijn spuug en hun voorvocht. Toen keek ik naar beneden en daar zag ik inderdaad een kutje. Geschoren net als die van mij en voorzien van piercings door klit en schaamlippen. Ik kon natuurlijk maar een deel van haar zien want het hoofd van de vrouw werd door mijn benen verborgen maar te oordelen naar het strakke lichaam was het een jonge vrouw. Ik kwam een beetje overeind waardoor mijn onderlichaam verder naar beneden werd geduwd en meteen voelde ik hoe ze met haar tong diep in mijn grotje verdween. Ik hijgde en genoot van deze verwennerij en had me nooit gerealiseerd hoe lekker het zou zijn om door een andere vrouw gebeft te worden. Toen riepen beide mannen dat het tijd werd om de oplossing van het raadsel bekend te maken en ze sommeerden mij om op te staan en kennis te maken met de onbekende dame. Ik stapte naast het bed en kreeg toen vrij zicht op vrouw die mij al die tijd zo heerlijk had verwend.

Ik was geschokt want deze vrouw was niemand anders dan de 16-jarige dochter Christa van mijn beste vriendin Linda. Ze lachte naar me en zei toen dat ik al heel lang op haar verlanglijstje stond. Ik wist even geen woord uit te brengen terwijl ik heel veel vragen had. Christa scheen het aan te voelen en vertelde me wat er gebeurd was. Ik had mijn vriendin een jaar daarvoor aanbevolen om gebruik te maken van het garagebedrijf van Ben en eigenlijk op dezelfde manier als ik was zij betrokken geraakt bij zijn seksspelletjes. Bang voor mijn reaktie had ze mij dit nooit verteld hoewel we normaal gesproken geen geheimen hadden voor elkaar. De dochter van mijn vriendin was er een aantal maanden daarvoor echter achter gekomen toen ze een keer onverwacht vroeg thuiskwam en haar moeder in volle aktie bed aantrof met Ben en nog twee andere mannen uit zijn groep. Geil en gewillig als ze was had Christa meteen haar kans gegrepen en aangeboden om mee te doen. De mannen hadden daar uiteraard niks op tegen en mijn vriendin kon natuurlijk moeilijk weigeren. Sindsdien maakte ze vast onderdeel uit van de groep en aangezien ze bi-seksueel was had ze veelvuldig seks met de andere vrouwen uit de groep inclusief haar moeder en nu dus ook met mij.

Nadat dit allemaal was doorgesproken was ik nog geiler dan daarvoor en met volle overgave stortte ik me in het heerlijke seksavontuur dat even daarvoor was begonnen. Ik maakte kennis met vrouwenseks en genoot met volle teugen van het geile strakke jonge meiden lichaam van Christa. Ik leerde beffen en in een 69-positie likten Christa en ik elkaar naar heftige orgasmes terwijl we op hetzelfde moment geneukt werden door de twee mannen die zich inmiddels aan mij hadden voorgesteld als Erik en Piet. Even later lagen Christa en ik bovenop elkaar en wreven we onze tepels tegen elkaar. Erik stond achter ons en duwde zijn harde dikke paal om beurten in onze natte spleetjes terwijl we met zn tweetjes de lul van Piet pijpten en likten en daarbij genoten van elkaars tong. Wat een heerlijk meisje was dit en wat werd ik deze keer ontzettend geil van ons seksspel. Weg was het vervelende gevoel dat ik had tijdens de neukbeurt van Vincent en Ben. Ik genoot met volle teugen en kon nauwelijks wachten om ook met de andere mannen en vrouwen van de groep kennis te maken.Nadat we zeker twee uur bezig waren geweest werd het tijd om af te ronden. Christa en ik zaten naast elkaar en pijpten afwisselend beide mannen. Erik en Piet hadden aangegeven dat ze in onze monden en over onze gezichten wilden spuiten en daar hadden we totaal geen bezwaar tegen. Ik keek toe hoe Christa ondanks haar jonge leeftijd als een volleerd pijpster tekeerging terwijl ik haar op hetzelfde moment vingerde. Net toen ze hijgend klaarkwam en haar mond in extase opende begon Erik te spuiten en leegde zijn ballen in het openstaande pijpmondje van de tiener. Christa deed haar best zoveel mogelijk door te slikken en ik hielp haar door het sperma dat uit haar mond liep weg te likken en zelf lekker door te slikken. Toen was het de beurt aan Piet. Samen met Christa pijpte ik hem en toen hij aangaf bijna te gaan komen pakte zij zijn lul beet en trok hem af in mijn mond. Ik stak mijn tong uit en wachtte op het zaad dat niet lang daarna met volle kracht zijn geile pik verliet en op mijn tong en op mijn gezicht spatte. Deze man spoot een hoeveelheid die ik zelden had meegemaakt en het was dan ook ondoenlijk om alles zelf weg te werken. Gelukkig hielp Christa en half tongend en likkend over mijn gezicht likte ze het zaad weg waar ik niet bij kon.

Daarna wilde Erik nog even neuken en hij zei dat hij de hete tiener op zn hondjes wilde pakken. Christa ging gewillig op handen en knien zitten en ik keek toe hoe Erik zijn alweer stijve paal in haar strakke natte gleufje propte. Na een paar minuten heftig pompen en een orgasme van Christa kwam hij voor de tweede keer klaar en vulde het tienerkutje met zijn sperma. Toen hij zich terugtrok liet hij zijn zaadpik door Christa aflikken en knielde ik achter haar en zette mijn mond op haar nog enigszins openstaande gleufje. Ik stak mijn tong naar binnen tussen de roze schaamlipjes door en beetje bij beetje proefde ik hoe de sappen van Erik in mijn mond dropen daarbij geholpen door mijn likkende tong. Toen ik het meeste zaad had weggelikt knielde ik voor Christa en liet haar via een intense tongzoen kennis maken met de smaak van haar eigen gleufje en het sperma dat ik had opgelikt.

Ondertussen kleedden Erik en Piet zich aan en nadat ze ons gekust hadden gingen ze weg. Ik zei tegen Christa dat ik haar wel met de auto zou thuisbrengen. Op die manier kon ik meteen even met mijn vriendin praten en ik was vast van plan haar geheim (en dat van mij) ter sprake te brengen. Uiteraard hoopte ik op een geil vervolg van deze middag maar nu in de vorm van een trio van twee vrouwen en een tienerdochter. Ik wilde namelijk wel eens zien hoe moeder en dochter met elkaar aan de slag zouden gaan. Christa zag het helemaal zitten en nadat we samen onder de douche hadden gestaan en ook daar onze tongen en vingers hun werk hadden laten doen stapten we in de auto voor de korte rit naar mijn vriendin Linda. Een kwartier later belde ik bij haar aan en toen ze opendeed was ze duidelijk verbaast om mij zo onverwachts te zien. Niettemin liet ze me binnen en gaven we elkaar zoals gebruikelijk drie zoenen maar nu plaatste ik de derde zoen vol op haar mond. Ze stond even als aan de grond genageld en toen Christa begon te lachen en achtereenvolgens eerst mij en toen haar moeder ook op de mond zoende zag ik Linda niet begrijpend van de n naar de ander kijken. Wat er vervolgens nog meer gebeurde en hoe het verder ging met de seksgroep is in een volgend deel te lezen.
Aantal keer gelezen:
1041
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)