Spannendverhaaltje.nl

Automonteur En Meer 2

-
21-10-2010
Ik had nu al een paar maanden een verhouding met Ben en zowel mijn man als Ben’s vrouw wisten van niks. Eens in de paar weken konden we elkaar ontmoeten en meestal was dat bij mij thuis. Zo’n samenzijn duurde hooguit twee uurtjes want zowel hij als ik hadden ook vaak andere verplichtingen. We smsten meerdere keren per week en de laatste week had hij het steeds over een triootje met een vriend van hem. Dit naar aanleiding van een opmerking van hem dat ik tijdens de seks vaak onverzadigbaar leek. Ik schreef hem terug dat hij die vriend dan maar eens moest meenemen maar wat mij betreft was het niet meer dan een geile sms fantasie.

De week daarna konden we weer afspreken. Mijn man was voor zijn werk weer eens in het buitenland dus ik had alle vrijheid om een paar dagen te doen wat ik wilde. Ben had het die dag niet zo druk en kon een paar uurtjes gemist worden. We hadden om twee uur afgesproken en precies op tijd ging de bel. Ik had alvast een sexy niemandalletje aangetrokken. Een doorschijnend topje waarin mijn borsten goed te zien waren en een ultrakort rokje zonder slipje. Ik keek naar de video van de intercom en zag hoe Ben in de kamera knipoogde. Ik deed de voordeur vast open en liep terug naar de keuken waar ik net een restje afwas opruimde. Even later hoorde ik hoe hij de deur achter zich dichtdeed en zag ik hem de kamer binnenlopen.

Net vormde een lach zich op mijn gezicht toen ik de schrik van mijn leven kreeg want achter Ben kwam nog een man binnen. Hij was begin 50 en nogal zwaarlijvig en toen hij me zag floot hij tussen zijn tanden en zei tegen Ben dat hij niks teveel had gezegd. Ben zag de paniek in mijn ogen en lachte toen hij de andere man voorstelde als zijn goede vriend Vincent. Hij gaf me een zoen op mijn mond en zei toen dat we toch uitgebreid gesmst hadden over een trio. Enigszins stotterend antwoordde ik dat ik al die tijd gedacht had dat het een fantasie was en dat hij niet echt een andere man zou meenemen. Vincent zag mijn verwarring en zei dat hij best weer weg wilde gaan als zijn aanwezigheid niet de bedoeling was maar Ben gaf aan dat dit onzin was en hij gewoon lekker kon meedoen. Ik was een beetje uit het veld geslagen door de vastberadenheid van Ben maar ik merkte aan zijn woorden en lichaamshouding dat protesteren weinig zin had.Ben ging nu achter mij staan en voordat ik er erg in had trok hij het topje naar boven over mijn hoofd zodat mijn borsten nu helemaal bloot waren. Hij vroeg aan Vincent wat hij van mijn tieten vond en deze floot even tussen zijn tanden en zei dat ik een stel lekkere prammen had. Dit waren zijn woorden en het voelde aan alsof ik gekeurd werd. Vervolgens trok Ben de klittenband sluiting van mijn rokje los zodat ik nu helemaal naakt tussen de mannen in stond. Vincent maakte ook een complimentje over mijn geschoren kut en Ben spoorde hem aan om meteen maar even te voelen of ik al op bedrijfstemperatuur was. Ik was zeer verbaasd over de houding van Ben want hij behandelde mij alsof ik een soort bezit was dat hij naar believen kon uitlenen voor gebruik door andere mannen. De manier waarop hij praatte had ik nog niet eerder meegemaakt en ik wist niet of ik het nu als vernederend of opwindend moest beschouwen. Eén ding was mij wel duidelijk het dat was dat ik die middag niet veel zou hebben in te brengen en mij moest schikken in mijn lot.

Vincent deed intussen een stap naar voren en zonder te aarzelen duwde hij twee vingers tussen mijn schaamlippen en diep in mijn spleetje. Hij knikte naar Ben en zei dat ik al goed geil aanvoelde en dat we dus maar snel tot aktie moesten overgaan omdat hij maar een uurtje tijd had. Als antwoord hierop zei Ben dat ik op mijn kniëen moest gaan zitten om de pik van Vincent tevoorschijn te halen en hem te pijpen. Nog steeds een beetje overbluft deed ik wat me opgedragen werd en liet mijn handen over het kruis van Vincent glijden. Met enige moeite maakte ik zijn broek los want zijn dikke buik hing er behoorlijk overheen maar toen dat eenmaal gelukt was zag ik een grote dikke bobbel in zijn slip zitten. Ik hoorde Ben lachen en hij zei dat ik op het punt stond te ontdekken waarom de bijnaam van Vincent ‘’de stier’’ was. Ik begreep wat hij bedoelde toen ik Vincent’s slip naar beneden trok en een lange maar ook vooral dikke paal tevoorschijn kwam. Dit was niet normaal want voor mijn ogen zag ik nu een pik van zeker 25cm lengte en hij was zo dik dat ik hem met één hand niet helemaal kon omvatten. Zijn ballen waren al even reusachtig en bungelden als twee grote eieren tussen zijn benen.Ondanks het feit dat ik nog steeds niet wist of ik de aktie van Ben nou wel of niet kon waarderen was ik gefascineerd door het enorme geslachtsdeel wat zich nu vlak voor mijn gezicht bevond.

Vincent spoorde me nu aan om hem af te trekken en eens goed te pijpen want hij was erg geil geworden van de gedachte aan een trio. Hij legde zijn handen op mijn hoofd en duwde me nu vol in zijn kruis zodat die dikke worst over mijn gezicht wreef. Ik pakte zijn paal vast en stopte zijn vette eikel in mijn mond en eerlijk gezegd kwam ik ook niet veel verder want de enorme omvang van zijn piemel verhinderde dat ik hem echt diep kon pijpen. Vincent bleef op mijn hoofd duwen en maakte daarbij ook pompende bewegingen met zijn onderlichaam zodat ik nu in mijn mond geneukt werd en zowat stikte iedere keer als hij zijn monsterlijke lul naar binnen propte en hem even liet zitten alvorens weer terug te trekken. Na een paar minuten commandeerde Vincent dat ik op zijn ballen moest zuigen en daarbij zijn paal moest aftrekken. Ik deed wat me opgedragen werd en langzaam maar zeker werd ik toch wel geil van de situatie. Eén voor één zoog ik zijn kloten in mijn mond en trok met beide handen die dikke staaf af.Ben stelde voor om naar de slaapkamer te gaan om daar verder te geilen. Ik kwam overeind en zag dat hij zich ook had uitgekleed zodat we nu alledrie naakt waren. Ik werd niet echt opgewonden van het dikke lichaam van Vincent en zou nooit uit eigen beweging kontakt hebben gezocht met een man als hij maar op dit moment had ik dus geen keus en kon niet anders dan gehoorzamen naar wat de twee mannen van mij verlangden. Ben zei dat ik op bed moest gaan liggen met mijn kont op de rand zodat hij voor het bed tussen mijn benen kon knielen en me op die manier kon neuken met mijn benen over zijn schouders. Het was kennelijk deze keer niet de bedoeling dat ik uitgebreid verwend zou gaan worden want hij deed erg dominant en ook Vincent leek gemotiveerd te zijn om enkel zelf aan zijn trekken te komen. Ik voelde hoe Ben in mijn kutje drong en me meteen stevig begon te neuken en net toen ik me afvroeg waar Vincent was zag ik vanuit mijn ooghoeken dat hij geknield achter mij zat en zich voorover boog.

Zijn enorme paal gleed over mijn gezicht en zijn dikke buik hing over mijn hoofd zodat ieder zicht me verder ontnomen werd. Weer propte hij zijn staaf in mijn mond en maakte hij pompende bewegingen. Ik kreeg het warm omdat ik door zijn lichaamsomvang bijna geen adem kon halen en mijn mond telkens werd afgesloten door zijn vlezige pik. Boven mij hoorde ik beide mannen vunzige taal uitslaan en hadden ze het over hun privehoer en neukdier. Ik wist niet wat ik hoorde want ik had Ben nog nooit zo meegemaakt in de keren dat we samenwaren maar het leek nu een totaal andere man en ik wist niet zeker of ik daar nu zo blij mee moest zijn. Gelukkig besloten ze om van positie te wisselen en zo kreeg ik weer een beetje lucht. Vincent had een nare glimlach rond zijn mond en bromde tegen mij dat hij nu mijn zaadkut ging uitwonen. Ik keek voor steun naar Ben maar ook hij lachte enkel en zei tegen zijn maat dat hij me maar eens flink moest gebruiken. Hun respektloze houding maakte me een beetje triest maar op een onverklaarbare manier vond ik de hele situatie met twee mannen toch ook wel weer geil. Ik snapte niks van mezelf.

Vincent dook nu tussen mijn benen en duwde zijn dikke eikel tegen mijn lipjes en drong mijn kutje binnen. In plaats van het rustig aan te doen duwde hij in één keer door en pijnschoten vlogen door mijn onderlijf. Net toen ik wilde protesteren kreeg ik de pik van Ben in mijn mond geduwd en werden mijn kreten gesmoord. Vincent’s ongenadig grote en dikke lul leek mijn kutje uit te scheuren en hoewel ik nat was voelde het niet zo aan.. Hij pompte zonder mededogen op en neer en het leek hem nogal te bevallen want hij kreunde naar Ben dat ik een geile hoerenkut had en minstens net zo lekker was als hun andere sletjes. Ik zag hoe Ben met zijn hoofd schudde naar Vincent maar het was te laat en ik had nu iets gehoord wat ik niet had mogen horen.

Ook Vincent scheen te beseffen dat hij teveel had gezegd want hij stopte even met pompen en sloeg zijn hand voor zijn mond. Ik werd woedend en begon met mijn lichaam te wringen in een poging onder de twee mannen uit te komen maar het was tevergeefs want ze waren natuurlijk veel sterker dan ik. Ben trok zijn lul uit mijn mond terug en dat gaf me de kans mijn woede te uiten. Ik schold hem uit voor alles wat mooi en lelijk was totdat Vincent ingreep en zijn hand op mijn mond drukte. Hij zei dat ik mijn bek moest houden en gewoon moest meewerken en als ik dat niet deed mijn man misschien wel heel vervelende foto’s van mij te zien zou krijgen. Ik begreep meteen wat hij bedoelde want in de weken voorafgaand had Ben een aantal naaktfoto’s van mij gemaakt. Niet alleen van mij alleen maar via een statief ook van hem en mij samen in allerlei standjes. In één klap was het mij duidelijk dat ik volledig aan hun wil was overgeleverd als ik tenminste niet mijn comfortabele leventje kwijt wilde raken. Vincent voelde aan mijn verslappende lichaam dat de strijd gestreden was en haalde zijn hand van mijn mond. Het huilen stond mij nader dan het lachen en met verstikte stem vroeg ik aan Ben of hij wilde uitleggen wat er allemaal precies speelde. Ook Ben leek bedroefd maar of dat nu was uit teleurstelling door mijn ontdekking of vanwege wroeging was me niet duidelijk.Beetje bij beetje kwam het verhaal naar buiten. Het bleek dat Vincent en hij samen met vier andere vrienden nog eens drie getrouwde vrouwen deelden en daar hun lusten op botvierden. Ik was via Ben de nieuwste aanwinst en het triootje met Vincent was bedoeld om mij voor te bereiden op sekssessies met de andere leden van hun vriendengroep. Terwijl Ben dit vertelde was Vincent verder gegaan met neuken alsof er niets aan de hand was. Langzaam maar zeker was ik aan zijn formaat gewend geraakt en toen hij vlak voor het klaarkomen extra hard begon te beuken deed dat dan ook geen extra pijn meer. Verdoofd door wat ik zojuist te horen had gekregen liet ik hem zijn gang gaan en voelde ik hoe hij kreunend en hijgend een grote hoeveelheid sperma in mijn kutje spoot. Nadat hij zich terug had getrokken nam Ben zijn plaats in en begon te neuken alsof er niets aan de hand was. Vincent knielde intussen naast mij en gebood me zijn van zaad druipende lul af te likken. Ik deed gelaten wat me gevraagd werd terwijl ik me steeds meer bewust werd van mijn machteloze positie. Ik likte de verslapte paal van Vincent schoon en proefde de bittere nasmaak van zijn zaad.

Op dat moment kwam ook Ben klaar en vulde mijn kutje voor de tweede keer in 5 minuten met een flinke lading sperma. Nadat ik ook hem had schoongelikt kleedden de twee mannen zich aan en zeiden ze dat ik vooral geen domme dingen moest doen en het beste maar gewoon kon meewerken. Ben vertelde dat hij mijn gsm-nummer en mail adres inmiddels ook aan de andere vier mannen uit zijn groep had gegeven en dat ik over niet al te lange tijd reakties van hun kon ontvangen om een neukafspraak te maken. Nu het geheim was uitgelekt was het dus niet meer nodig om de andere mannen één voor één bij mij te introduceren zoals hij met Vincent had gedaan. Ik knikte en zei dat ik zou meewerken waarna Ben en Vincent me een zoen gaven en vertrokken. Ik bleef op bed liggen en voelde hoe de twee zaadladingen langzaam uit mijn spleetje dropen en toen ik opstond zag ik een grote spermavlek op het laken. Ik hield mijn hand tussen mijn benen en liep naar de douche waar ik me afspoelde en opfriste terwijl ik mijn gedachten liet gaan over de situatie waarin ik verzeild was geraakt.

De week erop kreeg ik een smsje van een voor mij onbekend nummer maar toen ik het las wist ik dat het een man moest zijn uit de vriendengroep van Ben en Vincent want hij schreef dat hij zo snel mogelijk een neukafspraak wilde maken. Ik antwoordde dat ik twee dagen later zou kunnen en vroeg of hij alleen zou komen. Bijna direkt kreeg ik een berichtje terug waarin stond dat hij samen met nog een man zou komen en dat hij verwachtte dat ik volledig naakt zou klaarliggen op bed. Hoe dit verder gaat staat in een volgend deel van mijn belevenissen. Hierin staat ook hoe ik kennis maak met één van de andere vrouwen uit hun groepje en hoe dit een schok bij mij teweeg brengt.
Aantal keer gelezen:
1123
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)