Spannendverhaaltje.nl

Automonteur En Meer 1

-
21-10-2010
Een jaar geleden had ik voor de zoveelste keer in jaren ruzie met mijn man over ons liefdesleven. Ik beschuldigde hem van seksuele verwaarlozing en op een gegeven moment ging het er nogal fel aan toe en zei ik dat ik misschien wel op zoek ging naar een vriendje om aan mijn trekken te komen. Hij schamperde dat ik dat dan maar moest doen maar dat ik het waarschijnlijk toch niet zou durven. Ik zei niks en kennelijk vatte hij dat op als zijn gelijk.

Maar laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Sylvia, ik ben 40, heb halflang blond haar en ben verder vrij slank. Een paar weken gingen voorbij waarin niks bijzonders gebeurde maar in mijn achterhoofd bleef ik toch steeds de woorden van mijn man horen. Ergens had hij wel gelijk want ik had tijdens ons huwelijk wel eens leuke mannen ontmoet die duidelijk interesse in mij hadden maar ik durfde het eigenlijk niet aan om daar op in te gaan. Ik voelde me dan bij voorbaat al schuldig tegenover mijn man en had die interesse dus nooit verder laten gaan dan een keer een stiekeme tongzoen met een kennis tijdens een feestje waarbij ik iets teveel gedronken had. Maar dat was al een aantal jaren geleden en ik liet die man toen weten dat ik niet verder wilde gaan.

Afijn, al deze gedachten spookten door mijn hoofd toen ik een afspraak moest maken bij onze garage voor een APK-keuring van de auto. Normaal deed mijn man dit maar hij moest voor zijn werk een paar dagen naar het buitenland en had dus geen tijd. Wij waren al jaren klant bij dit kleine bedrijf van 2 broers. Degene die het onderhoud en sleutelwerk deed was altijd erg enthousiast tegen mij en ik wist dat hij me wel leuk vond. Hij maakte altijd dubbelzinnige opmerkingen naar mij en hoewel ik het spel wel een beetje meespeelde was het nooit bij me opgekomen om verdere stappen te ondernemen. Op de dag van de afspraak reed ik onze auto tot voor de deur van de werkplaats waarna de deur werd opengeschoven en de betreffende broer (zijn naam is Ben) gebaarde dat ik naar binnen kon rijden. Ik zette de auto voor de werkbrug en stapte uit. Ben begroette mij zoals gewoonlijk met de woorden lekker ding en zijn spontaniteit brachten bij mij altijd een glimlach teweeg. Zijn broer zat in het kantoor aan de administratie en hij name me mee naar de koffiehoek waar hij me een kop koffie aanbood. We raakten in gesprek en al snel werd hij weer ondeugend met allerlei opmerkingen die ik inmiddels wel van hem gewend was. Toen vroeg ik hem hoe ik nu thuis moest komen want ik had natuurlijk geen vervoer en terug lopen zou me al snel een half uur kosten. Ben bood spontaan aan mij thuis te brengen in ruil voor een bakkie verse koffie want hij was zelf ook niet zo te spreken over het automatenvocht dat de machine in de werkplaats produceerde. Ik ging akkoord en dacht verder niet echt na over wat deze uitnodiging zou kunnen betekenen. Ben riep naar zijn broer dat hij een vroege lunchpauze nam en samen stapten wij in n van de autos die voor de deur stonden.Even later parkeerde hij de auto voor ons appartement en namen we de lift naar onze verdieping. Het was midden op de dag en aangezien er bijna geen buren thuis waren was er dus weinig kans dat iemand ons zou zien. Eenmaal binnen liep ik de keuken in en zette de koffiemachine aan. Ben liep door ons huis en keek zonder schaamte overal rond. Toen ik achter hem aanliep stond hij in de slaapkamer en zei hij mij met een knipoog dat hij even het matras ging testen. Zonder een antwoord af te wachten ging hij op bed liggen en veerde een beetje op en neer. Ik moest onwillekeurig lachen om zijn brutale gekkigheid. Toen draaide hij zich om op zijn buik en steunde op zijn armen waarna hij me uitnodigde om onder hem te komen liggen zodat we samen de vering konden uitproberen. Ik zei hem lachend dat hij ondeugend was en ging toen weer terug naar de keuken waar ik de koffie inschonk.

Hij was kennelijk meteen achter mij aan gekomen want ik voelde zijn armen om mijn heen slaan en zijn handen die me brutaal bij mijn borsten pakten. Hij kuste me in mijn hals en fluisterde in mijn oor dat ik hem altijd zo geil maakte. Ik bevroor en wist niet wat ik moest doen maar zijn brutale complimentje en knedende handen deden toch wel wat met mij. Van mijn man kreeg ik nooit complimentjes en het was al lang geleden dat hij me eens spontaan had beetgepakt en betast. Ben vatte mijn gebrek aan reaktie op als een uitnodiging om door te gaan en voor ik het wist zag ik zijn vingers de knoopjes van mijn bloes n voor n losmaken waarna zijn grote handen zich rond mijn beha vouwden. Hij hijgde in mijn oor dat ik heerlijk stevige tietjes had en met een handige beweging trok hij de cups omhoog en begon daarna mijn blote borsten te bevoelen en mijn tepels te kneden die al snel keihard van opwinding werden. Zijn onderlichaam drukte tegen mijn billen en ik meende een harde bobbel te voelen. Toen draaide hij mij om en met een snelle beweging plaatste hij zijn mond om n van mijn tepels en begon te sabbelen. Mocht ik nog enige weerstand hebben dan was die bij deze gebroken.

Ik liet me gaan en begon zachtje te kreunen want mijn tepels zijn supergevoelig en ik vind het zalig wanneer daar mee gespeeld wordt wat helaas veel te weinig gebeurde. Toen hij losliet keken we elkaar aan en zonder verder nog wat te zeggen versmolten onze monden in een gepassioneerde tongzoen die naar mijn gevoel oneindig lang duurde. Weer voelde ik de bobbel in zijn kruis die tussen mijn benen duwde en volledig bevrijd van twijfels liet ik mijn handen naar beneden glijden en wreef ik over zijn mannelijkheid. Ik maakte zijn riem los, daarna trok ik de rits naar beneden en maakte het knoopje los. Mijn hand gleed nu naar binnen en ik voelde een formaat dat ik van mijn man in ieder geval niet gewend was. Met mijn andere hand trok ik de rand van zijn slip naar voren en liet toen mijn vingers naar binnen glijden. Allemachtig wat een paal had deze man in zijn broek! Voor het eerst in 15 jaar huwelijk had ik een andere piemel vast en wat voor n! Vol ongeduld zakte ik door mijn knien en sjorde daarna met twee handen zijn broek en slip in een wilde ruk naar beneden.Ik was nu helemaal los en wilde maar n ding en dat was om eens flink te genieten van een intense vrijpartij. Zijn half stijve pik sprong zijn vrijheid tegemoet en ik pakte het geval met twee handen vast waarna ik hem begon af te trekken. Ik deed dat kennelijk zo wild dat hij mij maande om rustig aan te doen als ik langer dan 2 minuten wilde genieten van wat hij te bieden had. Ik voelde mijn gezicht kleuren van schaamte en hij zag het ook want hij begon te lachen en zei dat ik zo te zien nogal verlangde naar aktie. Ik gaf geen antwoord en in plaats daarvan opende ik mijn mond en terwijl ik n hand rond zijn grote ballen legde en met de andere de stam van zijn paal omvatte stulpte ik mijn lippen om zijn dikke dieprode eikel en begon zachtjes te zuigen. Toen ik opkeek zag ik dat Ben zijn ogen had gesloten en genietend begon te kreunen terwijl zijn vingers door mijn haar kroelden. Nu liet ik zijn heerlijke knots steeds dieper in mijn mond glijden en toen ik me goed ontspande lukte het me om hem tot aan zijn ballen naar binnen te zuigen. Ik hield even stil waarna ik de worst weer naar buiten liet glippen om daarna alles weer te herhalen. Niet alleen hij werd bloedgeil maar ik ook en ik voelde hoe het warm werd tussen mijn benen en mijn sappen begonnen te stromen. Nadat ik hem zo een tijdje had verwend kwam ik overeind en tevreden smakkend met mijn lippen zei ik hem dat het nu zijn beurt was om tot aktie over te gaan.

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd want binnen een paar seconden lagen ook mijn broek en slipje op mijn enkels en zette hij me met mijn blote kont op de rand van het aanrecht. Hij trok beide kledingstukken helemaal uit en ik verloste mezelf van mijn bloes en beha zodat ik nu volledig naakt was. Ook Ben trok al zijn kleding uit en kreeg ik uitzicht op zijn grote stevige lichaam dat misschien een paar kilos te zwaar was maar wat mij niet interesseerde. Hij zakte op zijn knien en spreidde mijn benen. Ik voelde met twee vingers tussen mijn geschoren schaamlipjes en ik kon niet geloven hoe ongelooflijk nat ik al was. De laatste jaren werd ik eigenlijk enkel nog maar zo nat wanneer ik met mezelf bezig was en daarbij een pornofilm opzette. Ik deed dat wel eens overdag wanneer mijn man aan het werk was of s avonds in bed als hij voor zijn werk weer eens in het buitenland verbleef en ik het rijk alleen had. Toen ik mijn vingers uit mijn kutje haalde werden deze meteen door Ben afgelikt waarna zijn donkere krullenbol tussen mijn benen verdween en ik een stevige tong door mijn spleetje voelde likken en mijn opgewonden klit lekker verwend werd.

Ben bleek een deskundige beffer te zijn en ik hijgde dat zijn vrouw bofte met zon heerlijke tong tot haar beschikking. Hij keek even op en knipoogde naar me waarna hij verder ging met zijn werk. Het duurde niet lang voor ik een orgasme voelde opkomen. Ik greep woest in zijn krullenbos en drukte zijn gezicht stevig tegen mij aan. Ben begreep wat er ging gebeuren en concentreerde zich nu op mijn genotsknopje. Ik voelde hoe mijn lichaam begon te trillen en iedere vezel klaar was voor een explosie van genot. Toch nog onverwacht snel kwam dit ook en ik gilde het uit van geil genot. Ik kneede mijn eigen tepels en mijn lijf schokte dat het een lieve lust was. Ik voelde mijn sappen stromen en Ben deed zijn uiterste best zoveel mogelijk in zijn mond te krijgen. Hij bromde dat ik lekker zoet smaakte en voor mijn gevoel kwam er geen einde aan de scheuten van genot die me van top tot teen deden gloeien.

Ben kwam overeind en tilde me van de aanrecht. Zonder problemen droeg hij me naar de slaapkamer maar in plaats van me op bed te leggen drukte hij me tegen de muur naast de kledingkast. Hij liet me voorzichtig iets zakken en zonder problemen voelde ik zijn harde paal tussen mijn lipjes schuiven. Wat was het heerlijk om door zon dikke staaf te worden gevuld. Steeds verder drong hij naar binnen tot het moment dat hij er helemaal in zat en hij me in een rustig tempo begon te neuken. Dit was zonder twijfel de beste beurt die ik in jaren kreeg en ik wilde er met volle teugen van genieten. In het uur dat volgde probeerden we diverse standjes uit zowel op als naast het bed. Ik ging bovenop Ben zitten en liet me over zijn pik zakken waarna ik me voorover boog en al wippend genoot van zijn zuigende lippen rond mijn gezwollen tepels. We deden het ook op zn hondjes en ik genoot van de aanblik in de spiegel van zijn geile gelaatsuitdrukkingen terwijl hij achter mij in en uit bewoog en ik zijn lichaam telkens tegen mij aan voelde duwen. Tenslotte had hij mij met mijn billen op de rand van het bed gelegd en zat hij er op zijn knien voor. Mijn benen hingen over zijn schouders en in een stevig tempo ging hij nu in mij tekeer. Ik was onderussen nog twee keer zalig klaargekomen en ik zag aan zijn gezichtsuitdrukking dat het nu ook bij hem op het punt van gebeuren stond.

Ik spoorde hem aan om lekker diep in mijn kutje te spuiten en deze aanmoediging was kennelijk precies wat hij nog nodig had want met een laatste harde stoot voelde ik zijn zaad diep in mijn buikje sproeien. Golf na golf aan warm sperma kwam zo in mij terecht. En terwijl dit gebeurde vingerde ik mijn eigen klit om voor de vierde keer in korte tijd tot een orgasme te komen. Ben trok zich terug en terwijl hij naast me kwam liggen zag ik hoe zijn van zaad glanzende lul op zijn buik lag. Ik boog me voorover en nam die heerlijke genotsstaaf in mijn mond en genoot van de smaak van zijn seksdrankje. Daarna kusten we elkaar en ik bedankte hem voor dit heerlijke avontuurtje. We liepen naar de douche en ik voelde hoe zijn zaad langzaam uit mijn kutje kwam druipen en langs mijn benen naar beneden droop en voor een nat spoor van de slaapkamer naar de douche zorgde. Niet veel later waren we na een verkwikkende douche weer aangekleed en maakte hij aanstalten om weer naar de garage terug te gaan.

We wisselden gsm nummers uit en ik beloofde hem te smsen wanneer ik weer eens tijd had om onze vrijpartij te herhalen want ik had me voorgenomen het niet bij deze ene keer te laten. Mijn man had me uitgedaagd en wat mij betreft kon hij het krijgen zoals hij het hebben wilde. In de dagen en weken die volgende stuurden Ben en ik regelmatig smsjes naar elkaar en de teksten werden steeds heter en geiler. Vanwege verplichtingen van beide kanten konden we elkaar jammer genoeg niet zo vaak ontmoeten maar de keren dat het gebeurde maakten veel goed. Zowel Ben als ik vonden het heerlijk maar hij verzuchtte wel eens dat ik onverzadigbaar was en hij me in zn eentje bijna niet aankon. Lachend antwoordde ik dan dat hij dan maar eens moest zorgen voor extra mankracht. De laatste keer dat ik dat zei keek hij me aan en antwoordde dat hij wel eens zou informeren bij een vriend en collega van hem die ook een garagebedrijf had. De dagen erna smste hij over een triootje en ik ging mee in deze fantasie. Dat dit geen fantasie bleek te zijn daar kwam ik snel achter maar daarover een volgende keer meer.
Aantal keer gelezen:
1152
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)