Spannendverhaaltje.nl

Au pair

-
16-08-2010
Ik was wel zenuwachtig toen ik het vliegtuig uitstapte, ik wist niet waar ik terecht zou komen. Wat ik wel wist dat het een gezin was met twee kinderen en dat ze in een rustig buurt woonden niet ver bij het viegveld vandaan. In de verte zag ik al een man staan met in zijn hand een bord waar mijn naam met grote letters op stond. Met een grote koffer in mijn hand snelde ik naar hem toe. Daar ben je dan zei hij vriendelijk en in het engels want dat was de taal waar in gesproken werd. Ik liep achter hem aan naar buiten en hij droeg mijn koffer. We kwamen bij de parkeerplaats en hij opende een toch wel grote auto en legde eerst mijn koffer in de achterbak. Hij hield galant de deur voor me open en even later reden we weg.
Het huis lag in een dorpje en best afgelegen. Het was groot en vrijstaand en bij de deur stond een moeder met haar twee kinderen. Als een lady stapte ik uit en werd voor de tweede keer vandaag hartelijk ontvangen. Na een lekker kopje thee nam de vrouw des huizes mij mee naar mijn slaapkamer. Ze wees me alles en ik had zelfs mijn eigen badkamer. Lief bedoeld begon ze me te helpen met het uitpakken van mijn koffer. Ik vond dat niet zo prettig want al mijn persoonlijke spulletjes zaten erin. Maar ik wilde geen gedoe zeker niet op de eerste dag. Ieder slipje uit mijn koffer werd aandachtig bekeken zeker mijn stringetjes waren schijnbaar erg interessant. Even later zaten we samen op de rand van mijn bed en namen we het werkschema voor de volgende dag door. Haar mijn zou me straks even met de auto laten zien waar alles was zoals de winkels de school van de kinderen noem maar op. Ik mocht me eerst wel even opfrissen na de reis en hoefde me niet te haastten. Ik ging even douchen en trok wat anders aan en kwam fris weer beneden in de kamer. Meteen stond de man op en zei me meteen te willen gaan.
Voorzichtig stapte ik nu in de auto want mijn spijkerbroek was nu een rokje geworden en de man bleef wachten tot ik zat om de deur weer dicht te doen. Ik zag hem door het raampje nog even naar me kijken voor hij zelf ook in stapte. De winkels en de school hadden we lopend ook kunnen redden en hij wilde nog wat van de omgeving laten zien. We reden op verlaten landweggetjes en hij vertelde over alles wat we zagen. Ja we zijn een rustige en gewone familie en legde zijn hand op mijn knie. Ik denk dat als ik zo naar je kijk dat we met jou op 1 lijn zitten.. Ik knikte vriendelijk maar zijn hand bleef op mijn knie. Ik denk dat je het snel naar je zin zult hebben bij ons. Met 1 hand aan het stuur en 1 hand op mijn knie reden we verder. Gelukkig zag ik dat we terug reden naar huis maar tot voor de deur bleef zijn hand op mijn knie. Nadat ik 's avonds de kinderen naar hun bed had gebracht vroegen ze of ik nog even in de woonkamer kwam zitten voor de gezelligheid. Ze hadden allebei gedouched en een soort kamerpak aan getrokken.
Het viel mij duidelijk op dat de vrouw onder haar pak van een soort satijn geen behaatje aan het en ik kon haar tepels tegen de stof zien drukken. Ze vroegen me of ik ook iets gemakkelijks aan wilde trekken en te doen alsof ik thuis was. Ik ging naar boven en trok mijn warme kamerjasje aan met daar onder alleen een slipje en een behaatje bijna net als thuis. Ik twijfelde en trok toen toch maar mijn behaatje uit en was nu echt net als thuis. Met mijn pantoffeltjes aan liep ik de kamer weer in en ging op een feauteuil zitten. De open haard ging aan en na de koffie maakte de man een flesje wijn open. Ik voelde me echt op mijn gemak hier en genoot van het moment. De dame groette me vriendelijk en ging naar bed. De man haalde een fotoalbum tevoorschijn en vroeg me naast hem te gaan zitten en te kijken naar oude foto's. Ik zat naast hem het boek open onze schoot en zijn arm vriendelijk om me heen. Bij leuke of spannende foto's wreef hij steeds even over mijn arm en na een tijdje was hierdoor mijn badjas een stuk opengevallen. Ik had het niet meteen door maar hij wel en had een goed uitzicht op een groot stuk van mijn borsten.
op een gegeven moment merkte ik dat als ik een foto bekeek hij naar mijn borsten keek. Ik beet op mijn lip en wist niet goed wat te doen. Toen hij weer over mijn arm wreef floepte mijn borst er helemaal uit. Oh kijk nou toch zei hij vriendelijk en stopte mijn borst weer terug op zijn plaats maar hield wel lang mijn borst in zijn handen. Je hebt mooise borsten of vind je het erg dat ik dat zeg. Ik schudde mijn hoofd en voelde me verlegen nu hij zelfs 1 van mijn borsten al had aangeraakt. Hij vertelde dat ik me niet hoefde te generen omdat hij arts was en dagelijks borsten zag maar zo mopoi als die van mij niet zo vaak. Het foto boek was uit en hij zette het in de kast. Ik gaapte en zei hem naar bed te gaan maar hij vroeg om nog even te blijven dan liet hij me zien waar alle lichtknopjes waren en hoe het alarm werkte enzo. Na een kwartiertje liepen we door het huis om als klaar voor de nacht te maken.
Het werd steeds donkerder tot het laatste lichtje gedoofd was. In het donker liep ik ergens tegenaan en hij sloeg zijn arm om mijn middel om me de weg te wijzen naar de trap. Hij liep al was het niet nodig met me mee naar mijn kamer en keek even of alles in orde was. Hij liep de deur uit en ik dacht aan mijn eerste nachtje in eenvreemd bed. Ik trok mijn badjas uit en liet hem op de grond vallen. Ik plofte alleen in mijn slipje op bed en schopte mijn pantoffeltjes uit. Ik gaapte uitgebreid toen de deur weer open ging. Wat genant was dit ik zat halfnaakt toen hij weer binnen kwam en vroeg of ik de wekker al had gezet en of ik wel wist hoe het werkte. Ik schudde en ik had hem niet gezet en ik wist niet hoe die werkte. Met een flinke stappen was hij bij me en kwam alweer naast me zitten. Voor dat hij zich om de wekker bekommerde keek hij uitvoerig naar mijn borsten. Ze zijn heel mooi wees er maar zuinig op. Heb je al een vriendje? Toen ik zei dat ik geen vriendje had zei hij meteen dat hij dat wel had verwacht want welk vriendje laat nu zo een mooie vriendin weggaan naar het buitenland.
Nu kon ik wel even lachen, hij pakte de wekker en vertelde me hoe het werkte. Ik had het snel door en bedankte hem. Je weet als er iets is mag je het altijd vragen. Ik stapte ondertussen in bed en kroop lekker onder de dekens. Hij dekte me toe en gaf me een kus op mijn voorhoofd. Toen hij weg ging was ik eindelijk alleen en probeerde wat te slapen. Ik kon niet echt slapen en had dorst ik lag te woelen in mijn bed en kreeg het steeds warmer. In het huis was het stil. Ik stond op en trok mijn badjas aan maar deed hem niet dicht en liep de kamer uit naar beneden. In de keuken zocht ik een glas en vulde deze met koud water. Ik liep weer terug de halin toen van de trap af de dame des huizes naar beneden kwam. ze was guld in een doorzichtige nachtpon en ik kon duidelijk haar borsten en zelfs haar schamhaar zien omdat ze geen slipje droeg. Ze groette me en vroeg me even te wachten. Ze kwam terug met twee glaasjes een voor haar en een voor haar man.
Of ik die even naar haar man wilde brengen. Ik begreep nu dat ze apart sliepen en vond het wl vreemd. Ik klopte aan de deur. Kom maar schat riep de man die duidelijk zijn vrouw verwactte. Ik liep de kamer in en zag hem naakt op zijn bed liggen. Oh ben jij het maar hij schrok niet eens echt. Ik liep naar hem toe om zijn water te brengen en zag dat zijn piemel iets stijver was geworden. Ik kon het niet laten er naar te kijken toen ik hem het glas gaf. Kom even zitten zei hij zacht en nam een slokje van zijn water. Hij trok me op bed en om dat ik bijn uit mijn evenwicht raakte kwam ik met mijn hand even tegen zijn piemel aan. Je zult wel denken waarom slapen ze apart sprak hij.Zijn piemel werd groter en groter ondertussen. Je wind me op zei hij zonder zijn eerste zin af te maken. Je bent mooi en verleidelijk. Zijn handen verdwenen onder de stof van mijn badjas en begonnen mijn borsten te masseren.Ik veroerde me niet maar vond het toch fijn. Hij trok me boven op zich. En ik voelde zijn handen over mijn billen glijden.
Ik ging recht op zitten maar boven op hem en deed mijn jasje uit en liet hem mijn lichaam verkennen. Zijn handen raakten ieder naakt plekje huid van me aan en onder mij voelde ik zijn harde piemel tegen de stof van mijn slipje drukken. Ik merkte hoe hij zijn onderlichaam steeds even omhoog duwde. Ik schoof iets naar achter en zijn piemel floepte tussen mijn benen door omhoog. Ik legde mijn hand er op en kriebelde zachtjes. Hij had mijn tepels tussen zijn vingers genomen. Ik haalde de stof van mijn slipje opzij en duwde het gevaarte tegen mijn lipjes aan. Ik ging iets omhoog net hoog genoeg om beven zijn piemel uit te komen. Ik zakte weer omlaag en hielp met 1 hand de piemel tussen mijn lipjes en voelde hoe hij bij me binnen drong in het zachte en vooral natte bij me. Hij had zijn ogen dicht met zijn handen om mijn middel. Ik voelde me machtig zo boven op hem en begon langzaam op en neer te bewegen. Af en toe als ik er helemaal op zat spande ik al mijn spiertje en pakte als het ware met mijn poesje zijn piemel vast alsof ik er zachtjes in kneep. Ondertussen begon ik mezelf te verwennen door over mijn klitje te wrijven. Ik raakte bijna in trance zo lekker was dit.
Ik bewerkte mijn knopje snel want ik wilde met hem klaarkomen. Ik had bijna mijn hoogtepunt toen hij zijn ogen opende en me een teken gaf dat het er was. Ik begon sneller heen en weer te bewegen en hij meer en meer te kreunen. Ik voelde de warme vloedgolf door mijn lijf gaan en zakte op hem. Ik bleef evben zitten en stapte toen van hem af om naar mijn kamer te gaan. Onder weg voelde ik dat het kruisje van mijn slipje voel liep met zaad uit mijn poesje. De volgende ochtend aan het ontbijt schaamde ik me een beetje. Hij was al naar zijn werk maar zijn vrouw was er wel. Ik bracht vlug de kinderen naar school en toen ik weer terug kwam lag ze in de tuin te zonnenbaden. Ik mocht erbij komen zitten. Na een korte stilte vroeg ze opeens of ik met haar man naar bed was geweest. Ik wilde het niet zeggen maar wilde ook niet liegen en knikte maar keek haar niet aan. Ze stond op en kwam achter me staan. Liefje bij ons in de familie is het de gewoonte dat als hij iets mag ik het ook mag en andersom natuurlijk Haar handen gleden omlaag over mijn borsten. Ze kuste me in mijn nek en knoopte mijn bloesje los. Nog lager ging ze en verdween met haar hand onder mijn rok. Ik voelde haar tong in mijn mond. Kleed je uit lief sprak ze streng.
Ik kleedde me uit en moest zelf mijn ondergoed uit trekken. Ze deed haar bikini broekje uit en ging wijdbeens op een stoel zitten. Lik me lief. Ik knielde en proefde aan haar poesje dat kaal was. Lik me goed en lekker lief. Ik drukte mijn tong tussen haar schaamlippen en zocht haar knopje om er aan te likken. Ja zo ga door zei ze voldaan. Ze woelde met haar handen door mijn haar. Toem duwde ze me weg. Ik wil je neuken zei ze alleen en liep de woonkamer in. Toen ze terugkwam was ook haar bikinihesje uit en had ze een voorbindpenis omgedaan. Eerst moets ik op de stoel gaan liggen en likte ze me helemaal nat. Daarna moest ik me omdraaien en op mijn knieen en handen gaan zitten. Ze kwam achter me staan en duwde het plastieke ding in me en begon me er heerlijk mee te neuken. Ondertussen voelde ze aan mijn borsten en tepels maar ook mijn klitje werd niet over geslagen. Dit was erg lekker tenminste op de manier zoals zij dat deed.
Ik kwam luidruchtig klaar en eigenlijk best snel. Ze haalde de voorbind penis weg en likte er aan. Je smaakt lekker lief. Ik moest nu dat ding voor doen en bij haar het zelfde doen. Wat onwennig stond ik daar even later als een man met een lul te wachten tot ik haar mocht neuken. Al bij de eerste stoot gilde ze dat het zo lekker was. Ik moest haar ook betasten en ze werd helemaal gek leek wel. Ze werd zo nat haar poesje leek wel een krantje zoveel liep er uit. Toen we klaar waren bedankte ze me met een warme kus. Die avond werd ik weer in de huiskamer ontboden. Ik had me al in mijn Badjasje gestoken en liep de kamer in. De man en de vrouw keken me lief aan ze zaten naast elkaar bloot op de bank. Ik moest op schoot komen liggen. Mijn kontje bij haar en mijn hoofd bij hem. Hij wilde gepijpt worden en zij begon me te vingeren. Ik kneedde zijn ballen en zoog aan zijn piemel. Het was te veel voor hem en ik verslikte me bijna in zijn zaad. Ik bleef zuigen en voelde dat hij nog steeds in de stemming was. Tijd voor het treintje zei de vrouw. Ik moest op mijn rug met mijn benen wijd op de grond gaan liggen.
Zij kwam op haar knietjes tussen mijn benen en met haat billetjes wulps omhoog begon ze me te beffen. Haar man ging op zijn beurt achter haar staan en neukte haar hard. In het hoogpolige taoijt likte ze me niet 1 maar wel 3 keer naar mijn hoogtepunt. Toen ook haar man klaargekomen was wilde ze nog even dat we met onze poesjes tegen elkaar aan gingen om het af te maken. Vanaf die dag sliepen we met zijn drieen in een groot bed in het gastenverblijf. Na drie langew maanden moest ik weer naar huis en met spijt liet ik ze achter. Iedereen was thuis weer blij om me te zien en wilde weten hoe ik het gehad had. Ik vertelde alles behalve dat ene dat was voor me zelf het mooiste uit mijn au pair tijd.
Aantal keer gelezen:
1241
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)