Spannendverhaaltje.nl

Annelies - het blonde hockymeisje

-
25-10-2010
‘Ziezo Annelies, we zijn er.’ Ik zet mijn charmantste glimlach op voor ik naar Mathias kijk, want ik voel dat hij me in zich opneemt en ik wil er op mijn best voor hem uitzien. Mathias is mijn manager in het hockeyteam en werkelijk een knappe man. Jammer genoeg is hij ook een eikel van de bovenste plank. De andere dames in mijn team klagen altijd over hem en twee ervan zijn al eens met hem naar bed geweest; zij klagen het hardst. Hij ligt altijd te zeuren en om het minste roept hij, maar ik kijk graag naar hem. Vooral als hij zijn pak aanheeft zoals nu.
De training van vandaag was hard. Harder dan normaal en nog vond hij het niet goed genoeg. Volgens hem moesten we assertiever zijn; dominanter. Het kwam hard aan toen hij dat zij. Ik ben namelijk de meest meisjesachtige van het team. De rest zijn van die echte fanaten met een lichaam dat alleen een bodybuilder zou weten te waarderen. Hun borsten zijn afgeplat van het trainen en hun haar kammen ze altijd zo strak achterover dat het zo blijft staan als we samen onder de douche gaan. Bovendien zijn ze zoals ze eruit zien. Als je op het veld niet aan de kant gaan, dan maken zij wel dat je uit de weg bent, als je iets tegen zegt bitsen ze gelijk terug. Ik daarentegen ben wat zachter. Ik heb nog mijn vrouwelijke ronde vormen waar ik erg tevreden mee ben. Mijn lange blonde haren draag ik normaal los en met mijn 29 jaar vragen verschillende vriendinnen zich af waarom ik geen vriend heb.
Ik weet dat natuurlijk wel. Ik wil Mathias. Misschien niet om een relatie mee op te bouwen, maar ik wil hem in ieder geval eens in bed krijgen want hoe hard de vrouwen in de douche ook klagen over hem, hij blijkt een kleine seksgod te zijn. Van zodra ik dat hoorde heb ik mijn zinnen op hem gezet. Ik moet en zal hem krijgen.
‘Je bent knap,’ flapt hij er plotseling uit. Ik bloos en sla mijn ogen neer, ‘dank je.’ Hij lacht naar me, iets dat ik hem nog niet vaak heb horen doen. Ik voel hoe ik moed krijg en besluit er gewoon voor te gaan. ‘Heb je zin om nog even mee naar binnen te gaan?’ vraag ik. ‘Graag, zegt hij. Ik wil het nog even met je ergens over hebben.’ ‘Nou, is goed,’ zeg ik voor ik uitstap en mijn tas pak. Hij volgt ietsje later.

‘Wil je koffie? Thee?’ ‘Iets fris graag,’ roept hij, want ik ben al doorgelopen naar de keuken. Als ik terugkom heeft hij zich in de zetel geïnstalleerd. Ik zet een glas fris voor zijn neus en lach hem even ondeugend toe voor ik weer ga zitten. ‘Waar wou je het nog met me over hebben?’
‘Ja, ik wou het eens met je hebben over wat ik daarstraks tegen het team zei, je moet assertiever worden.’ ‘Ik ben best assertief,’ verdedig ik mezelf. Hij lacht me uit met zijn ogen en een paar opgetrokken wenkbrauwen. ‘Misschien in het echte leven, maar je moet meer je mannetjes staan op het veld ook. De tegenpartij speelt met je.’ Zijn woorden kwetsen me. ‘Wil je dan dat ik ook zo’n manwijf wordt misschien? Hou je misschien van recht door zee?’ Ik sta op en trek mijn topje over mijn hoofd. Mijn B cup borsten hangen niet en ik weet dat ze er, in de zwart kanten beha die ik aanheb, erg goed uitzien. Ik doe een paar stappen tot ik voor hem sta en buig naar hem toe. ‘Heb je misschien liever vrouwen die zelf het initiatief nemen?’ Ik grijp naar zijn kruis terwijl ik mijn borsten bijna in zijn gezicht duw. Mijn hart springt op als ik voel dat zijn lul al stijf is. Ik draai me om en duw mijn ronde billen, duidelijk afgetekend in mijn trainer, in zijn kruis ‘Of verkies je vrouwen die zich laten nemen?’ vraag ik terwijl ik achterom kijk. ‘Ik ga jou nemen,’ fluistert hij. ‘Neem me dan,’ bijt ik hem toe, ‘of durf je misschien niet?’
Dat heb ik niet tegen dovemansoren gezegd. Zijn handen sluiten zich om me heen. Hij neemt mijn borsten vast en knijpt er speels in. Dan trekt hij me achterover tot ik op zijn borst lig. Zijn linkerhand glijdt over mijn strakke buik naar beneden, over mijn broek en daarna tussen mijn benen terwijl zijn rechterhand de voorsluiting van mijn beha losmaakt. Ondertussen kust hij me stevig in mijn hals. Ik bezwijk bijna van genot.
Hij blijft me in mijn hals kussen terwijl zijn rechterhand met mijn borsten blijft spelen. Verbazend genoeg zijn zijn handen zacht. Hij speelt met mijn tepels, maar ik geniet nog meer van zijn linkerhand die ondertussen al stevig over mijn poesje aan het wrijven is.
Zijn linkerhand wisselt van borst en zijn rechter kruipt mijn broekje in. “Geschoren jij kleine slet?’ vraagt hij minachtend en volkomen overbodig want zijn hand glijdt al over mijn naakte lippen. Ik kreun zachtjes als hij met twee vingers langs over mijn lipjes strijkt. Plots spreidt hij ze en legt een vinger bovenop mijn klitje die al in vuur in vlam staat. Ik hap naar adem. Dan begint hij er zachtjes rondjes rond te draaien terwijl hij ondertussen doorgaat met mijn hals en borsten. Onder zijn vingers kronkel ik van genot en dat laat ik horen ook, want ik kreun verschrikkelijk.
Dan stopt hij, net voor ik zou zijn klaargekomen. Hij pakt me bij de heupen en duwt me van zich af. ‘Uitkleden,’ zegt hij. Zijn stem is niet krachtig of boos, maar ik kan er onmogelijk aan weerstaan. Ik pik het ritme op van de muziek die opstaat en strip mijn laatste kledingsstukken voor hem.
Ik geef hem een lapdance waarvoor ik ooit een paar cursussen volgde en ik voel dat zijn pik snoeihard is. Als ik mijn kont nog eens in zijn schoot duw trekt hij me weer achterover en legt een hand net naast mijn klit tussen mijn benen. ‘Ga kousen aantrekken,’ beveelt hij, ‘zwarte. Daarna kan je terugkomen om me te pijpen.’
Ik snap niet dat hij het spel onderbreekt voor zo’n fetisj maar ik gehoorzaam graag. Heupwiegend loop ik de kamer uit en ga naar boven. Daar neem ik de tijd om een paar zijde kousen te vinden die erg hoog komen zodat ze onder de kortste rokjes te dragen zijn. Vandaag echter geen rokje. Ik trek ze aan, weersta aan de verleiding om me eventjes te vingeren en wil dan terug naar beneden lopen, in de wetenschap dat ik door Mathias genomen ga worden, als ik iets bedenk. Mathias is groter dan mij. Ik neem een paar hoge zwarte naaldhakken uit de kast en trek die aan. Daarna loop ik naar beneden.
Als ik terug de kamer inkom zie ik dat hij voor zichzelf een glas wijn heeft gepakt. Ik plak mijzelf tegen de deurstijl voor ik hem roep. Hij draait zich om met zijn glas in zijn handen en kijkt me langdurig aan. Dan likt hij zijn lippen af; ik maak mezelf wijs dat hij dat door mij doet. Ik begin weer te dansen, een paar pasjes maar. Daarna loop ik op hem af en zet zijn glas op het salontafeltje. Ik grijp naar zijn kruis en voel dat hij al iets verslapt is. Ik schurk wat tegen hem op en ja hoor, er komt weer leven in.
Ik neem hem bij de schouders en duw hem achterover de zetel in. Ik verspil geen tijd en knoop onmiddellijk zijn broek los. Zijn short is nauwelijks groot genoeg voor zijn stijve lul en snel laat ik hem vrij, maar niet voor lang, want ik begin hem onmiddellijk te pijpen. Ik lik en zuig aan zijn eikel, maar laat mijn tong ook langs de rest van zijn schacht gaan. Mathias’ pik is niet veel langer dan normaal, maar wel wat dikker. Ik zuig eraan of mijn leven ervan afhangt terwijl ik mijn hoofd scheef houdt zodat hij goed kan zien hoe hij in mijn geile mondje zit.
Als ik hem aankijk ligt hij met gesloten ogen te genieten, maar blijkbaar haper ik, want hij grijpt naar mijn hoofd en duwt hem weer op zijn pik. Ik bepaal nu het tempo niet meer, maar hij. Hij beweegt mijn hoofd op en neer zodat zijn lul steeds dieper en dieper gaat zodat ik hem uiteindelijk in mijn keel krijg. Het voelt een beetje vreemd om deep throat te doen, maar ik heb het nog gedaan en weet hoe ik de braakneigingen kan negeren, dus laat ik me hier graag voor gebruiken. Ik stop met op en neer gaan en laat Mathias mijn mond en keel over zijn penis schuiven. Ik kan niet kijken, maar hoor dat hij dieper begint te kreunen. Zachtjes stimuleer ik zijn ballen zodat hij na een minuutje al zijn orgasme krijgt. De smaak van sperma mag ik wel en dus laat ik hem in mijn mondje spuiten. Geen scheepsladingen vol, maar toch een paar dikke klodders. Ik zuig nog aan zijn penis als hij hem uit mijn mond trekt zodat ik alle sperma heb en er geen knoeiboeltje overblijft. Ik laat zijn zaad in mijn mond rondgaan en open mijn mond zodat hij het kan zien. Dan slik ik het door.

Mathias zit versuft in de bank om even bij te komen. Ik maak van de gelegenheid gebruik om languit in de zetel te gaan liggen met mijn benen op zijn schoot. Mijn handen beginnen over mijn lichaam te dwalen en zakken langzaam af naar beneden. Dan til ik mijn rechterbeen op en leg het in Mathias’ nek. Zo kan hij perfect zien hoe ik mezelf begin te vingeren.
Eerst bewerk ik langzaam mijn klitje. Daarna ga ik sneller waardoor ik begin te kreunen; steeds luider. Ik weet dat mannen dit super geil vinden en al snel zie ik schot in de zaak komen. Zijn penis wordt weer stijf en ook hij komt recht. Dan buigt hij zich tussen mijn benen naar voren en begint me heerlijk te beffen. Zijn tong is overal en stimuleert precies genoeg mijn genotsplekje waardoor ik na iets meer dan een minuut gillend klaarkom. Ik ben nog nooit zo hard klaargekomen en mijn hele lichaam beeft nog na van al die geiligheid. ‘Jij bent zo’n geil ding Annelies,’ zegt Mathias. Hij kijkt geil naar me en komt op me liggen voor hij in mijn oren fluistert: ik ga je neuken meisje. Ik ga je op de eettafel leggen, je benen spreiden en mijn lul in die geile kut van jou steken. Ik zwijg. Ik zou niet hebben kunnen spreken als ik dat gewild had.

Mathias staat op en begint zich rustig uit te kleden. Met lome ogen kijk ik naar dat heerlijke stuk man dat zich daar voor mijn ogen ontvouwd. Hij is knap, gespierd, heeft een mooie lul … Wat wil je nog meer in bed?
Een beetje ruw neemt hij me in zijn armen. Ik voel me geborgen in zijn sterke armen en even vergeet ik zelfs wat hij me beloofd heeft te doen; zo verdoofd ben ik nog van daarnet. Alles komt echter terug zodra mijn blote rug het koude hout van de eettafel voelt. Ik krom mijn rug zodat mijn borsten naar boven komen. Hij kust ze beide. Dan loopt hij rond de tafel en even zie ik hem niet door mijn eigen opgetrokken benen, maar dan voel ik zijn warme handen onder mijn heupen. Hij tilt me een stukje op en trekt me naar hem toe. Dan neemt hij mijn benen en laat zijn handen over het zachte stof van mijn kousen glijden. Ik zie hem goedkeurend knikken. Vervolgens neemt hij in elk hand een enkel en legt deze over zijn schouders zodat mijn poesje nu wijd voor hem open ligt. Hij trekt me nog wat dichter en plaatst met zijn hand zijn pik voor mijn grotje; dan steekt hij toe.
Ik moet naar adem happen als ik zijn grote lid zo plots bij me voel binnenschuiven; al een paar jaar single ben ik niet meer gewoon dan mijn vibrator die veel kleiner is. Mijn poesje brand en langzaam begint hij te stoten. Eerst traag, daarna sneller voel ik zijn dikke lul in telkens in en uit me schuiven. Ergens in mijn achterhoofd speelt het idee dat dit niet kan met de manager, maar dat kan me wat.
Ik voel hoe het geil uit mijn holletje loopt terwijl hij op me staat in te beuken. Tussen mijn benen door zie ik zijn grote paal in en uit me glijden; steeds sneller. Terwijl hijzelf aandachtig naar mijn schuddende borsten kijkt die ik voor hem met één hand kneed. Met mijn andere hand bewerk ik mijn klitje. Dat houdt ik nooit lang uit. ‘Jaah,’ kreun ik luid, ‘ik ga komen! Jaah, ooooh!’ Met diepe kreunen en een paar gilletjes kom ik heerlijk klaar op zijn dikke neukstaaf, maar hij houdt pas op als mijn lichaam stopt met stuiptrekken.

Hij gunt me geen moment rust en trekt me van tafel af. Ik laat hem maar met me rondsollen; ik geniet als een echte slet. Vanavond ben ik van hem. Mathias weet dat. Hij neemt me vast, duwt me voorover tegen de ladekast, zet me wijdbeens en pakt mijn heupen vast. Door mijn naaldhakken sta ik juist op de goede hoogte voor hem en wederom stoot hij met een diepe kreun zijn hele lid in één keer tot aan zijn ballen in me. Ik kreun en nog eens en nog eens en nog eens als hij me weer in een goed tempo begint te neuken. Zijn pik schuift telkens niet helemaal uit me voordat hij weer ruw toesteekt. Heerlijk.
Ik duw me met gestrekte armen af van de kast om aan Mathias’ kracht te weerstaan. Telkens stoot hij toe met zijn dikke lul en dan schud de hele kast mee. Ook mijn borsten deinen op het tempo mee en dat ziet ook Mathias, want hij pakt ze even vast en speelt ermee. Kleine rillingen van genot verspreiden zich vanuit mijn rechterborst en voegen zich bij de grote die vanuit m’n poesje komen. Met zijn andere hand houd hij nog steeds mijn kont vast zodat hij met goed stevig kan neuken.
Dan verlaat zijn hand mijn borst om langs de binnenkant van mijn kousen omhoog te glijden richting mijn klitje die hij grondig begint te bewerken. Ik begin weer te kreunen: ‘Jaah, ooh jaah Mathias. Wat doe je dat goed. Ga doooor … Ooooh.’ Mathias staat me als een gek zo snel op me in te beuken en ik laat mijn hoofd tussen mijn armen hangen terwijl ik geniet van elke stoot. Stoot na stoot na stoot.
Onder mij zie ik mijn borsten bungelen, daaronder de hand van Mathias die me aan het vingeren is en dan mijn eigen benen in die geile kousen en op hoge hakken. Ik voel me precies de slet die ik op dat moment ben.
Mathias zet nog een laatste standje bij en ik kom terecht in een lange serie van orgasmen. Één, twee, drie, vier keer kom ik achter elkaar klaar op de rijdende pik van Mathias voor ik ook zijn lid voel pulseren en hij zijn zaad diep in me spuit. Ik juich hem toe en kom vervolgens nog een zesde keer klaar die avond. Mathias trekt zich terug en laat me los; ik stuik in elkaar, zo verdoofd ben ik. Hij kijkt niet naar me om, maar kleed zich eerst weer aan. Dan kijkt hij op me neer, neemt me op, draagt me naar boven en steekt me naakt tussen de dekens. Hij draait zich om en loopt de kamer uit. Even later hoor ik het slaan van de deur en nog wat later het vertrek van zijn auto. Daar gaat mijn seksgod, bedenk ik.
Tot overmorgen Math.
Aantal keer gelezen:
1108
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)