Spannendverhaaltje.nl

Anne en Michelle - deel 3

-
25-10-2010
Omdat de mannenkleedkamer aan de andere kant van het zwembad was, moest Onno daar helemaal naar toen. Michelle stelde voor om met z'n tweeën in één hokje te gaan, omdat het zo druk was, en omdat ze onder hun kleren hun bikini's toch al aan hadden. Anne deed de deur van het hokje open. "Na u, schone dame." Zag ze het nou goed? Bloosde Michelle? Het leek er wel op. Michelle stapte het hokje binnen. Anne draaide de deur op slot, en trok haar sweater over haar hoofd. Ze had daaronder nog een zwart strak hemdje aan, en gelukkig bleef alles op zijn plaats, zodat niet haar BH ergens achter haar oren kwam te hangen. Voorzichtig deed ze ook haar hemdje uit. Ze had een nieuwe bikini aan, bruin met roze bloemtjes. Michelle probeerde ondertussen haar shirt over haar hoofd te krijgen, maar de hals was te strak dus bleef hangen. "An?" Klonk het gesmoord. "Ik zit geloof ik vast, kun je even helpen?" Anne kreeg de slappe lach en ging voor Michelle staan. Voorzichtig deed ze haar handen tussen de hals van het T-shirt zodat Michelles hoofd vrijkwam. Die trok haar shirt snel van haar hoofd, en Anne had nu plotseling het gezicht van Michelle, heel dichtbij, tussen haar handen. "Ahem." Zei ze vlug, en liet snel los. Maar Michelle pakte haar handen, en legde ze terug op haar gezicht. Toen zoende Michelle haar vol op haar mond! Anne dacht minstens dat ze ergens tussen cloud-nine en de zevende hemel terechtgekomen was. Gretig zoende ze terug. Allebei hadden ze hun onderkant nog aan, maar daarboven hadden ze alleen nog een bikinitopje. Michelle legde haar armen om Anne heen, en ze drukte haar tegen zich aan. Anne streelde met haar handen over Michelles wang, en langzaam wat meer naar beneden...

Anne's handen streelden over Michelles rug, gingen aan de achterkant bijna haar broek in. Michelle stopte even met zoenen, en keek Anne heel lang aan in haar ogen. "Weet je wel wat je met me doet? De manier waarop je me áánkijkt, alleen daarvan word ik al ontzettend geil" Zei ze zachtjes. Buiten hoorden ze de voetstappen van een aantal mensen die langs kwamen, ze klonken hol op de tegelvloer. Anne fluisterde zachtjes in Michelle's oor: "Ik wist precies wat ik deed, maar ik durfde nooit te hopen dat je erop zou reageren..." Net toen ze weer heftig aan het zoenen waren, hoorden ze Onno's stem: "An, Mich, Waar the f*** zijn julie?" Anne riep: 'We komen er zo aan!" Snel trokken ze hun kleren verder uit en sloegen ze een handdoek om. Michelle giechelde. "We zijn vast helemaal rood!" "Ach wat, dat komt gewoon door de hitte hier in het zwembad" Lachte Anne. Michelle vroeg of ze na het zwembad met haar mee naar huis wilde gaan. "Mijn ouders zijn toch niet thuis, en je mag blijven eten hoor." Anne wist zeker dat ze van haar moeder zou mogen, omdat het de laaste dag van het schooljaar was. Gretig knikte ze ja. Ze hoorden Onno op de deur kloppen. "Zijn jullie hier? Bereiden jullie je maar alvast voor op mij in zwembroek!" Anne en Michelle trokken naar elkaar één wenkbrauw op. Michelle deed de deur open. Onno had een lichtblauwe zwembroek aan. Hij had een behoorlijke sixpack, en Anne en Michelle deden maar even alsof ze daar belangstelling voor hadden. Onno liep voorop naar de baden, daarachten Anne en daarachter Michelle. Anne werd knalrood toen ze Michelles hand op haar billen voelde. Daar kon ze dus totaal niet tegen. Michelle kneep zachtjes, en Anne slaakte een klein gilletje. "Wat is er?" Onno keek vragend naar Anne. Die had de slappe lach, en Michelle antwoordde maar even dat er niets aan de hand was, dan Anne haar teen had gestoten. Toen Anne die smoes hoorde lag ze bijna op de grond van het lachen. Michelle trok haar mee en duwde haar zó het water in. Onno duwde daarna Michelle erin en sprong er zelf achteraan.

Het water was koud, te koud. Anne hoorde Michelle gillen toen Onno haar helemaal onder water trok. Snel dook ze naar de bodem. Ze zag de silhouetten van Michelle en Onno met ontzettend veel bubbels er omheen door het zwembadwater. Ze had geen adem meer, dus ging naar boven en schudde haar haren uit. Onno en Michelle kwamen ook boven water. Het zwembad was niet heel druk, ze waren nu in het wedstrijdbad waar verder niemand was. Niemand kon hen van hieruit zien. Onno keek Anne aan, Anne keek Michelle aan en Michelle knikte, waarna ze langzaam naar Anne toezwom. Onno lachte zelfingenomen, en ging op de rand van het bad zitten. Voordat Michelle heel dichtbij was, keek Anne even goed of ze Michelle's lichaam onder water kon zien, maar ze zag het heel slecht. Anne trok Michelle mee tot voor Onno's neus, en zoende haar daar. Haar lippen waren heerlijk vochtig van het zwembadwater, en toen ze ophielden met zoenen glommen ze nog. Onno zuchtte diep. "Doe dat álsjeblieft nog een keer, het is zo heerlijk!" Michelle keek Anne aan. Weer gaf ze een heimelijke knipoog, zoals ze zo vaak deed. Ze boog zich naar Anne toe, trok haar tegen zich aan en zoende haar weer. Onno kon heerlijk meegenieten van hun tongen, maar wat hij niet zag dat onder water Michelles handen in Anne's broekje waren gegleden en daar langzaam heen en weer gingen. Anne plantte haar handen op Michelle's rug, en toen Michelle haar linkerhand wat heftiger bewoog zette Anne zachtjes haar nagels in Michelles rug. Michelle kronkelde bijna van geilheid, maar ze konden niet te ver gaan, stel je voor dat Onno iets zou merken. Maar Onno had alleen oog voor hun zoenende monden, niet voor wat er zich onder water afspeelde. Michelle haalde haar handen weer uit Anne's broekje, en streek daarbij tergend langzaam langs haar klitje. Anne explodeerde, en heel stiekem, zodat Onno niets zag, waardoor het gevoel alleen nog maar heftiger was omdat ze zich in moest houden kwam ze klaar. Michelle keek haar aan en keek daarna naar Onno, die met hevig rode wangen snel het water in dook. Ze giechelden, waardoor Onno nog roder werd. "Weet je, ik heb nog nooit een zuigzoen gegeven." Opperde Michelle. "Wie wil er een? Ik wil het een keer proberen..."


Onno riep meteen dat hij er wel eentje wou geven, maar dit ook nog nooit gedaan had. Anne stelde voor dat zij het voor zou doen bij Michelle en dat Onno het daarna mocht proberen. Onno glimlachte, en Anne ging weer wat dichter bij Michelle staan. "Waar moet ik hem geven?" Michelle keek ondeugend. "Hier." En ze wees op haar nek. "En hier ook eentje." Hierbij wees ze op haar borst. Anne boog zich voorover, en gaf Michelle een professionele zuigzoen inhaar nek. Michelle kreunde een beetje, en tilde Anne''s hoofd op. "Niet te lang, anders ga je hem zo goed zien. Dat zou mijn vriendje niet echt leuk vinden gok ik zo." Anne knikte. "Hbe je het goed gezien Onno?" Onno glimlachte weer. "Ik mag nu dus." Hij boog zich naar Michelle toe, maar op dat moment had hij zijn rug naar Anne toe. Michelle keek, terwijl Onno bezig was, veelbetekenend naar Anne. Ze gebaarde dat ze zo weg wilde gaan. Anne trok haar wenkbrauwen hoog op. "Nu al?" Gebaarde ze terug. Maar op dat moment was Onno klaar, en stond er een klein rond zuigzoentje op Michelle's schouder. "Niet slecht voor een eerste keer hè!: Glunderde hij. Anne trok Michelle even naar zich toe. "We geven hem één keer zijn zin, daarna zijn we van hem af!" Fluisterde ze. "Wat, wou je met hem naar bed?"Fluisterde Michelle geschrokken. "Ja, dan kunnen we hem daarna dumpen, dan heeft hij zijn zin!" Michelle zei dat ze het begrepen had, en keek naar Onno die ondertussen heel stoer op de kant was geklommen en weer in het water aan het duiken was. "Hij moest eens weten."


"We nemen hem gewoon mee naar jouw huis." Stelde Anne voor. Michelle keek haar smekend aan. "Moet dat echt?" "Ja, en dan blijf ik daarna gewoon bij jou slapen schat." Antwoordde Anne. Michelle glimlachte. "Goed dan. Laten we 't even aan Onno voorleggen." "Wáát? Zeggen tegen Onno dat we één keer seks met hem willen en hem daarna gaan dumpen?" Michelle keek al verontwaardigd, maar Anne zei snel dat ze het heus wel begrepen had. Ze zwom naar de kant, en ging naast Onno zitten. Ze legde haar hand op zijn been. "Ga je zometeen nog even met ons mee naar Michelle's huis?" Onno antwoordde dat hij dat ok vond, maar, hij moest wel om uiterlijk half zes weg. Met zijn drieën zwommen ze nog even, trokken elkaar lachend onder water, en gingen toen nog een keer van de glijbaan. Daarna trok Anne haar neus op: "Ik heb genoeg van al dat water. Laten we gaan omkleden." Op het moment dat ze naar de douches liepen, kwam er een badjuffrouw op hen af. "Ik heb jullie wel gezien hoor, dat is eigenlijk verboden in dit zwembad, al dat kleffe gedoe. Hebben jullie die kleine kinderen gezien?" Onno werd rood, maar hij antwoordde toch brutaal: "Die hebben ons tóch niet gezien." De badjuffrouw werd kwaad, en beval hun om snel te douchen, en in aparte kleedhokjes te gaan. Verontwaardigd kleedden ze zich snel om. Buiten was het eindelijk opgehouden met regenen. "Kom jongens, dan gaan we naar mijn huis." Michelle stapte op haar fiets, en Anne zag dat Onno smachtend naar haar billen keek. Ze tikte op zijn schouder. "Nou, iets subtieler kan het ook wel hoor."


Michelle woonde in het centrum. Het was best een eindje fietsen, en het regende ook nog eens ontzettend hard. Toen ze er eindelijk waren, waren ze doorweekt. "Je mag best kleren van mij aan hoor." Zei Michelle tegen Anne. Onno pruilde: "En ik dan?" "Jij leent de badjas van mijn vader maar." Michelle stak haar tong uit. Met de lift gingen ze naar boven. Toen Michelle de deur openmaakte kwamen haar katten gelijk op hen af. "Ksssst, nu even niet jongens." Michelle jaagde de katjes de woonkamer in. "Kom mee, naar boven. Anders hangt er zometeen een katertje in je bovenbeen, omdat hij wil 'spelen' ..." Michelle's kamer was - net als de rest van haar huis - niet erg groot, maar wel gezellig. Met zijn drieën gingen ze op het bed zitten, nouja, liggen. Michelle en Anne lagen bovenop Onno. Die keek verwachtingsvol van
de een naar de ander. Anne knipoogde, trok Michelle naar zich toe en zoende haar heftig. Daarna zoende ze met Onno, en daarna weer met Michelle. Die stelde voor om die natte kleren uit te trekken. Meteen trok Anne haar jas en shirtje uit. "Mooie BH!" Giechelde Michelle, en trok ook haar jas en T-shirt over haar hoofd. Onno glimlachte en droomde duidelijk een beetje weg. Michelle zei maar hardop wat ze alledrie dachten. "Seks?" Daarna barstten ze in lachen uit, omdat Michelle het zo grappig en spontaan zei. Toen keek Anne Michelle aan en knikte. "Oké." Ze boog voorover, en deed Michelle's BH los. Direct trok Michelle hem uit, en haar borsten sprongen naar voren. Ze had prachtige terracotta tepels, die doordat ze het erg koud had gehad nog hard waren. Anne zoende haar in haar nek, langs haar hals naar haar borsten. Dit was de allereerste keer dat Anne de borsten van een ander meisje aanraakte, en het wond haar behoorlijk op. Onno kon niets zinnigs meer uitbrengen, dus liet hij een diepe zucht ontsnappen. Anne zoende nog iets verder naar beneden, en nam de linkertepel van Michelle in haar mond. Michelle kreunde zachtes, en Anne draaide langzaam rondjes met haar tong en beet zachtjes in haar tepel. Michelle ging weer liggen, en trok Anne mee bovenop zich, waardoor Onno tegen de muur gedrukt werd. Ze zoenden nog even heftig, maar toen begon Onno Anne's rug te strelen en hij maakte haar BH- bandje los.Zijn handen gleden over haar borsten en kneedden een beetje. Anne trok een gezicht naar Michelle, en die lachte stilletjes. "Shhht." Deed ze geluidloos. Anne ging op haar rug liggen, en over haar heen boog Onno zich naar Michelle toe. Hij zoende haar kort, en Anne begon zijn broek uit te trekken. Gelukkig had hij een makkelijke joggingbroek aan. Zo niet Michelle, die met een zeiknatte spijkerbroek te kampen had. Die moest zelfs gaan staan om haar broek uit te trekken. Onno had een prachtige grijze boxer aan, en zijn grote erectie was duidelijk zichtbaar. Anne trok zijn onderbroek in één keer uit, en pakte zijn lul beet. Michelle keek ernaar, en verwonderde zich over de routine waarmee Anne hem af begon te trekken, en later te pijpen. Onno was nu aan de beurt om te kreunen, want Anne was een echte pro. Ze draaide met haar tong rondjes om zijn eikel, en stopte telkens nét op tijd eventjes, om het zo lang mogelijk te rekken. Ondertussen zoende Michelle zachtjes over Anne's rug, en trok haar broek naar beneden. Ze liet haar hand aan de voorkant in Anne's string glijden en begon haar zachtjes te vingeren. Onno lag nu op zijn rug, hij genoot ontzettend, want hij was nog nooit gepijpt. En hij had nog nooit in zo'n heerlijke situatie verkeerd. Michelle zei tegen Anne dat ze nu maar moest stoppen, omdat Onno anders al kwam en dat zou zonde zijn. Nu ging Michelle op haar rug liggen, en Onno duwde aan de bovenkant meteen zijn lul in Michelle's mond. Anne trok haar broekje omlaag, en begon haar te zoenen langs haar dijbenen, liezen, schaamlipjes... Zachtjes likte ze aan haar klitje. Michelle hield het niet meer van geilheid en kwam hevig klaar. Toen ze een beetje uitgehijgd was, vroeg ze aan Onno of hij er klaar voor was. Anne lachte stilletjes. "er klaar voor om keihard geplayed te worden." Dacht ze bij zichzelf.

Onno trok zijn shirt over zijn hoofd, nu was hij helemaal naakt. Hij was een erg mooie jongen, maar daar hadden Anne en Michelle niet echt aandacht voor. Anne hoopte dat ze zo snel mogelijk van hem af zouden zijn, maar ze kon hier net zo goed nog even van genieten. "Wie eerst?" Onno begon kapsones te krijgen. Anne draaide zich haar weer op haar rug. Ze keek hem aan, en hij ging bovenop haar liggen. Onhandig trok hij haar broekje uit, hij was duidelijk ontzettend zenuwachtig. Maar toen Michelle Met Anne begon te zoenen, durfde hij toch in Anne te komen. Heel langzaam begon hij heen en weer te bewegen. Wat was dát goddelijk! Anne werd ondertussen nóg geiler dan ze al was, want Onno kwam behoorlijk diep in haar. Toen ze zijn lul langs haar klitje voelde gaan, kwam ze klaar terwijl ze met Michelle zoende. Ze beet in Michelle's lip, die terug beet. Michelle vroeg of zij nu niet aan de beurt was. Ze ging op haar rug liggen en zei: "Doe maar in mijn kontje." Onno drukte met zijn ogen dicht en terwijl hij op zijn lip beet zijn lul tegen haar aan, en kwam toen in haar. Omdat ze zo strak was daar, voelde hij haar gelijk om zijn eikel spannen, en meteen kwam hij heftig klaar. Hij haalde zijn lul weer naar buiten, en Anne haalde de laatste restjes sperma eruit door hem nog even af te trekken. Ze zoende nog even met hem, maar daar had ze gauw genoeg van. "Ik ga even douchen, Mich. Onno, het is al half 6, jij moest toch weg?" Onno had ontzettend rode wangen gekregen. "Ja, ik ga me even eh... aankleden." Anne fluisterde, terwijl Onno zijn sokken zocht, nog even snel in Michelle's oor: "Ga je mee douchen?" Het enige antwoord dat Michelle nog gaf was een geile knipoog.

Word vervolgd.
Aantal keer gelezen:
1383
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)