Spannendverhaaltje.nl

Anne en Merel

-
25-10-2010
Twee weken na haar vijftiende verjaardag zou Anne samen met Merel en diens ouders op vakantie gaan naar Frankrijk. Anne en Merel waren als sinds de eerste dag op de basisschool, nu zo’n 11 jaar geleden, hartsvriendinnen. Ach, ze hadden ook wel eens ruzie, nee, eerder een meningsverschil, maar dat stond hun vriendschap op geen enkele wijze in de weg.

Nadat Anne haar koffer had gepakt, werd ze door haar moeder bij Merel thuis afgezet. Nadat moeder Anne een heel fijne vakantie had gewenst en haar nog een kus had gegeven, was ze vertokken. Merel en Anne zaten nu op Merels kamer, hardop te fantaseren over de komende vakantie. Ze zouden over een uurtje vertrekken. Merel hoopte dat er veel leuke jongens zouden zijn, Anne beaamde dit. Al giechelend bespraken de twee tieners wat ze leuk vonden in en aan een jongen. Hij moest knap zijn, lang haar hebben, een strak lijf en natuurlijk een ‘lekker kontje’.Ook bespraken de meiden welke kleding ze allemaal mee zouden nemen. Merel moest nog haar koffer inpakken en Anne kon haar daar mooi bij helpen, had Merel bedacht. Uit de eerste lade van haar kast trok Merel een stapel T-shirts en topjes en vouwde die netjes op in haar koffer. Vervolgens lange en korte broeken en voor de echt frisse momenten een trui en een aantal paar sokken. Anne gaf op elk kledingstuk passend commentaar. Ook op de badkleding. Anne dacht dat het ene bikinibovenstukje wel erg klein zou zijn. Merel twijfelde geen moment, trok haar T-shirt en behaatje uit en trok het bovenstukje aan. Anne kon niet laten om even een blik te werpen op Merels borsten. Nou ja, borsten… Het waren nog kleine heuveltjes, maar wel met een paar flinke tepels er op. Het kriebelde in haar onderbuik toen ze Merel zo zag staan. Gelukkig was zij beter bedeeld. Toen Merel het bovenstukje aan had getrokken, bleek dat Anne gelijk had. De tepelhof van beide borsten piepte aan beide zijden langs de stof. Merels tepelhoven waren dan ook erg groot en stonden eigenlijk nog niet in verhouding met de grootte van haar borsten. Nadat Merel zichzelf bekeken had in de spiegel en tot de conclusie was gekomen dat dit echt niet kon, trok ze haar bikini weer uit en gooide deze resoluut op haar bed. Terwijl ze verder nog in haar kast zocht, keek Anne nu naar Merels rug. Gespierd, maar toch vrouwelijk. Het leek er op dat Merel expres naakt bleef. Het bleef maar jeuken in Annes buik, ze wist niet zo goed wat ze met deze gevoelens aan moest. Ze had het pas één keer eerder gevoeld, toen ze onder de douche stond. Dat was toen ze nog dertien was en zichzelf van onderen waste. De straal van de douchekop voelde heerlijk aan als die op haar plasser kwam. Daarna had Anne dit gevoel nooit weer gehad, tot vandaag.

Merel trok de lade met haar ondergoed open en gooide wat stringetjes op haar bed. Dit deed Anne nog meer huiveren: zij mocht van haar moeder geen strings, die vond dat zij daar nog veel te jong voor was. Anne was er boos om geweest, verdrietig, niets hielp. Haar moeder bleef bij het standpunt dat Anne achttien jaar moest zijn eer ze een string aan zou mogen.Anne vroeg aan Merel of dat lekker zat, zo’n string. Merel zei dat het wel oké zat, soms wat lastig tussen haar billen maar verder niet zo bijzonder. Merel vroeg zich af waarom Anne die vraag stelde. Anne vertelde over haar moeder en dat zij geen strings mocht hebben. Toen vroeg Anne aan Merel of zij eens een string van haar aan mocht trekken. Merel had daar geen probleem mee. Anne trok haar broek omlaag en trok haar hipster van haar billen. Ze merkte dat ze in het kruis een nat plekje had, maar besloot om dat niet tegen Merel te zeggen. Toen ze zich omdraaide keek ze recht tegen de naakte borst van Merel aan. Merels tepels staken keihard naar voren. Anne dacht dat ze gek werd. Ze was toch geen pot, zie viel toch op jongens? Het maakte haar verward maar liet het zomaar gebeuren. Ze trok een witte, sportieve string van Merel aan een trok hem omhoog. Het voelde heerlijk, zo tussen haar billen en strak om haar kutje heen. Merel zei wel dat Annes schaamhaartjes er een beetje uitpiepten en dat daar iets aan moest gebeuren. Anders zag het er niet uit. Anne vond het heel spannend, maar gaf zich over aan Merel, die nog steeds in enkel haar spijkerbroek stond. Merel pakte een scheermesje uit een laatje van haar kast. Ze zei dat Anne op haar rug op haar bed moest gaan liggen, dan zou Merel haar bikinilijn wel even bijwerken. Anne deed wat er van haar verwacht werd. Toen ze op haar rug lag, schoot Merel in de lach. Merel zei dat Anne natuurlijk wel haar broekje moest uittrekken, anders kon ze haar niet goed scheren. Toen het broekje van Annes lijf af gleed, zag Merel wat glinsteren tussen Annes benen. Ze deed net of het de normaalste zaak van de wereld was en begon aan het scheerklusje op de venusheuvel van Anne. Anne lag te genieten. Ze werd nu flink opgewonden. Haar tepels werden steenhard en drukten keihard tegen haar behaatje aan. Terwijl Merel zich concentreerde op het schaamhaar, gleed er een hand van Anne over haar eigen borst, onder haar bloesje. Ze sidderde bij elke aanraking, zowel boven als beneden. Haar ademhaling werd zwaarder en voordat ze er erg in had, kwam ze klaar. Merel schrok. Ze vroeg of het wel goed ging met Anne, Anne kon alleen maar glimlachen. Pas toen had Merel in de gaten wat er was gebeurd. Ze schoot in de lach.
Toen Annes heuveltje helemaal kaal was, trok ze de string weer op. Het katoen trok zich strak om haar kale schaamlippen en er kroop een druppeltje vocht uit haar kutje in de stof van het broekje. Mensen, wat was ze geil. Ze wilde nu ook heel graag iets met Merel doen, maar wist niet goed hoe ze dat aan moest pakken. Opeens wist ze het. Ze zou vragen of Merel ook nog geschoren moest worden, zo zou ze gelijk in de gelegenheid zijn om eens uitgebreid naar de kut van haar vriendinnetje te kijken. Nog voordat ze het gevraagd had aan Merel, zei merel zelf al dat zij nu aan de beurt was en dat Anne haar maar moest scheren.

Merels kutje was een stuk kaler dan dat van Anne, je kon goed zien dat Merel zich al eerder had geschoren. Haar schaamhaar stond in een recht streepje op haar venusheuvel, haar bikinilijn was kaal. Anne vroeg waarom Merel geschoren moest worden. Merel antwoordde dat zij ook weleens een kale muts wilde hebben.

Tijdens het scheren streelde Anne Merel in haar liezen en over haar bovenbenen. Ook Merel begon wat zwaarder te ademen en kwam uiteindelijk met een gilletje klaar. Een dikke straal vocht spoot uit haar kutje, zo tegen Annes hand aan. Anne schrok, dit kende ze helemaal niet. Merel moest even bijkomen en legde toen uit dat ze wel eens vaker spuitend was klaargekomen. Anne werd er wel weer geil van en proefde wat van de druppels die op haar hand en arm zaten. Het spul smaakte geil en door middel van een tongzoen proefde Merel even later haar eigen sap.

De twee meiden werden geil van elkaar. Ze kleedden elkaar helemaal uit. Merel keek vol bewondering nu naar Annes borsten. Voor een meisje van vijftien was ze goed bedeeld. Stevig, misschien wel een C-cup, met donkere, harde tepels. De meiden zoenden met elkaar, hun tongen speelden een geil spel met elkaar. Merel daalde af langs Annes nek naar haar rechterborst. Haar linker borst kneedde ze in haar hand terwijl ze zoog en likte aan de rechter tepel. Anne kon een kreuntje niet tegenhouden. Merel gaf nu kusjes op Annes buik en likt aan haar navel. Anne giechelde weer een beetje, het kietelde. Haar lachen hield echter op toen Merel tussen Annes benen verdween en vol passie aan het kale kutje van Anne begon te zuigen en te likken. Ze duwde haar tong in het neukgat van haar beste vriendin en neukte haar met haar tong. Het klitje van Anne pakte ze zachtjes tussen duim en wijsvinger en begon er mee te rollen. Anne kwam grommend klaar en perste een golfje meidenvocht uit haar tienergleufje. Merel likte alles bij elkaar en slikte alles door. Toen rolde ze op haar rug. Ze trok haar benen hoog op en begon over haar eigen klitje te wrijven. Anne werd een beetje boos, zij wilde nu Merel laten klaarkomen door haar te beffen, in de hoop dat Merel weer spuitend klaar kwam.
Anne duwde Merels benen open en zonder enige streling dook ze tussen haar benen. O, wat rook het daar toch geil. Anne genoot met volle teugen. Ze begon aan de klit van Merel te zuigen, terwijl ze haar met twee vingers neukte. Merels kut was erg krap, ze was waarschijnlijk nog maagd, al had ze op school verteld dat ze al eens geneukt was. Alleen maar om stoer te zijn, dus, naar nu bleek. Na twee minuten heerlijk haar best gedaan te hebben, voelde Anne dat Merel haar buikspieren aanspande. Anne legde haar gezicht precies voor Merels flamoesje en toen Merel klaar kwam, spoot zij zoals ze nog nooit had gespoten. Anne kreeg een paar golfjes in haar gezicht. Wat ze kon doorslikken, slikte ze door. Terwijl Merel nog in haar orgasme lag, kwam Anne hal boven haar ‘hangen’ en gaf Merel een tongzoen.

Nadat de meiden beide uitgepuft waren, gingen ze nog even douchen. En toen ze net klaar waren, riep Merels vader naar boven dat ze nu toch wel echt haar koffer naar beneden moest komen brengen, ze zouden zo op vakantie gaan. De meiden sliepen in een klein iglotentje. Je zult wel begrijpen dat er nog veel hete moment zijn geweest met Anne en Merel. Wat? Misschien vertel ik daar later nog meer over.
Aantal keer gelezen:
906
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)