Spannendverhaaltje.nl

Anna uit logeren

-
16-08-2010
Ik had inmiddels alweer een jaar vaste verkering met Anna en we hadden een heel leuk jaar achter de rug samen. Na die enen zondag was mijn leven met de dag mooier geworden samen met Anna. We zouden het weekeinde naar haar nichtje gaan die ver bij ons vandaan woonde. Haar nichtje was 18 en woonde op kamers. Na een lange treinrit kwamen we op de plaats van bestemming en lieten we ons met de taxi naar haar nichtje brengen. Haar nichtje heette Sandra en ik kende haar alleen van de foto. Op de foto was het een mooie meid dus ik was erg nieuwsgierig. We belden aan en met een harde zoem ging de deur van het slot en liepen we een steile trap op. Boven aan de trap stond Sandra al te wachten. Hoi riep en we werden begroet met twee dikke kussen op iedere wang 1.
Leuk dat jullie der zijn en let maar niet op de troep. We liepen haar niet al te grote kamer in en Sandra ging koffie zetten. Het enige waar je op kon zitten was een klein driezitsbankje en ik mocht in het midden. Terwijl ik de koffie op dronk waren Sandra en Anna druk in gesprek met elkaar. Ik bekkek Sandra eens goed. Ze was met haar lange donkerblonde haren best mooi en ongeveer net zo groot als Anna. Ze droeg een strak rokje met een strak truitje en aan de vormen te zien was alles in de juiste propporties. Zo af en toe keek ze mij ook even aan en glimlachte dan. Anna ging even naar het toilet, leuk je eindelijk te leren kennen Ron begon Sandra. Ik heb al zoveel over je gehoord. Je voldoet aan de verwachtingen hoor zwi ze met een lach en legde haar hand speel op mijn knie en de andere arm sloeg ze om me heen.
Ik ben wel een beetje jaloers op Anna als ik eerlijk ben zei ze in mijn oor en gaf me snel een kus op mijn wang. Anna en ik hadden afgesproken om Sandra op een etentje te trakteren en even later liepen we met zijn drieen de stad in op zoek naar een leuk eettentje. Ik voelde me heel wat zo met aan iedere arme een prachtige meid. We hadden een knus restaurantje gevonden en zaten in een hoekje. We hadden besteld en de wijn was er al. Sandra zat tegenover me zodat ik haar ongestraft heerlijk kon observeren. Ze had ook van die mooie ogen net als Anna. Anna praate honderduit en vergat de hele wereld om haar heen. Ik voelde een voet tegen mijn been wrijven en dacht eerst dat het Anna was, maa die had het veel te druk met praten.
Ik keek Sandra aan en zag de glinstering in haar ogen. Zij was het dus, ik slikte even maar vertrok geen spier om Anna maar niets te laten merken. Sandra schoof dichter naar de tafel en haar voet ging langzaam omhoog. Anna was nog druk aan het praten en had niet door hoe Sandra onderuit zakte en haar voet tussen mijn dijen door tegen mijn kruis aanzette. De ober kwam met ons eten en Sandta ging weer recht zitten. Ik had het warm gekregen en at gauw mijn bord leeg en bestelde nog een karafje wijn.. Toen we later terug liepen naar het huis of liever gezegd de kamer van Sandra liep ik gearmd met Anna en verwachtte het zelfde van Sandra maar zij wreef nu over mijn kont heen en kneep af en toe plagerig. Een maal bij Sandra thuis ploften we weer op het bankje. Ik weer in het midden maar nu met een ander gevoel.
Ik zit propvol riep Sandra en Anna bood aan iets te drinken te halen. Er was een keuken voor gezamelijk gebruik op een hoger gelegen etage en Anna liep de kamer uit. Nu was ik alleen met Sandra die met pretoogjes aankeek. Voor ik het wist drukte ze haar mond op de mijn en gleed met haar hand over mijn kruis. Ze smaakte naar wijn en ik rook haar parfum en dan natuurlijk haar hand die over mijn harder wordende piemel wreef. Net voordat Anna binnen kwam liet ze meer los en keek alsof er niets aan de hand was. Sinds ik met Anna was, inmiddels al weer een jaar, hadf ik nog nooit een ander gekust dus ik was echt wel een beetje geschrokken. Toen ik me dat zo zat te bedenken flitste er het volgende probleem door mijn hoofd. Anna en ik zouden blijhven slapen maar waar zou dat dan moeten. Voorzichtig vroeg ik waar we moesten slapen. Je zit al op je bed gekkie zei Sandra.
Dit is een slaapbank wel wat krap maar lekker knus met zijn drieen. Ik vreesde het ergste maar Anna vond het enig zo met zijn drietjes knus in een bed. Dan mag je tussen twee meiden in Ron zei Anna tegen me. Ja leuk he zei Sandra er meteen achteraan, ik kom wel lekker met je kroelen, mag dat Anna? Jij wel hoor Sandra zei Anna zonder Argwaan. Ik dronk mijn biertje op en Sandra wilde nieuwe halen. Ik ga wel riep Anna en weg was. Hetzelfde tafereel gebeurde weer. Weer zat ik te zoenen met het nichtje van Anna maar voelde nu zelf ook maar even hier en daar, ik moest toch weten wat voor vlees ik in de kuip had. Een aantal biertjes verder besloten we te gaan slapen. Het bankje werd omgetoverd tot een bed. Anna trok toen Sandra de gorijnen dicht had gedaan haar kleren uit en ging in haar slipje onder de dekens liggen.
Sandra deed hetzelfde en ze zag er prachtig uit. Ze had wat je noemt een lekker figuuurtje. Ik besloot ook maar om me uit te kleden en kroop tuusen ze in. Anna draaide op haar zij tegen me aan liggen en als altijd met mijn arm om haar heen. Dit ligt pas lekker Sandra zei ze nog en ook Sandra kroop tegen me aan en wilde een arm om haar heen. Ik voelde de borsten van Sandra tegen me aandrukken en vond het allemaal best zo. Sandra knipte het icht uit en in het donker bleef ze nog tegen Anna praten totdat Anna geen antwoord meer gaf. Nu Anna sliep kroop Sandra nog dichter tegen me aan en toen ik haar kant op keek drukte ze haar lippen weer op de mijne en liet haar tong weer vrijuit zijn werk doen. Onder de dekens gleed haar hand naar beneden en gleed ongevraagd mijn slip in. Mmmmm zei ze en pakte mijn harde piemel stevig vast, dus daarom blijft ze al een jaar bij en begon er wat mee te spelen.
Ik kon weinig doen wat ik had om allebei de dames een arm heen en lag klem. Ze zoende me weer lang en bleef maar aan me zitten. Langzaam verdween Sandra onder de dekens en even later voelde ik haar warme mond over mijn eikel gaan, Ik had nu weer 1 hand vrij en zocht onder de dekens. Gewillig draaide Sandra haar kontje naar me toe en gleed ik tussen haarbenen door om te voelen hoe het bij haar was. Ik gleed met mijn wijsvinger tussen haar lipjes door en ging tot over haar klitje. Onder de dekens kwam licht gekreun vandaan. Ik keek even naar Anna maar die was in diepe rust en in haar slaap draaide ze zich om. Ik was nu los van Anna en trok aan de benen van Sandra. Haar poes kwam bij mijn mond en ik likte haar. Ondertussen zoog zij lekker aan mijn piemel en ik kreeg er steed meer zin in. Ik proefde haar vocht en ging met mijn tong naar binnen.
Sandra kwam weer boven de dekems en zoende me weer. Mijn mond was nog nat van haarzelf maar dat scheen ze niet erg te vinden. Ik moest op mijn zij gaan liggen en zij deed het ook met haar rug naar me toe. Ze duwde met haar kantje tegen mijn piemel aan. Ik deed haar bille iets uit elkaar en schoof mijn piemel vanachter in haar poesje, het leek wel of ie naar binnen gezogen werd. Sandra deed haar hand tussen haar benen door en pakte mijn zak vast. Langzaam begon ik haar te neuken niet te wild want Anna mocht niet wakker worden. Ik had Sandra haar borsten lekker vast en kneep zacht in haar tepeltjes. Ik hoorde hoe ze zuchtte bij iedere stoot in haar. Ik wil je dieper voelen fluisterde ze zacht. Ik ging op mijn rug liggen en ze kwam boven op me zitten. Ze zakte over mijn piemel heen en nu zat ik echt helemaal in haar. Oh ja dit is wat ik graag wil.
Ze boog voorover haar borsten tegen mijn borst aan en een heerlijke tongzoen. Ik maakte wee de juiste beweging en iedere keer als ik diep in haar stoote duwde zij ook extra en kreunde nu weer zachtjes. We mogen het bed niet vies maken hoor zei Sandra toen ze dacht dat ik klaar ging komen. Ik pijp je wel klaar goed? zei Sandra. We lagen weer standje 69 en met mijn mond en vingers liet ik haar klaarkomen terwijl zij me met lange hale pijpte. Kom maar zei Sandra tussen het pijpen door en ik liet alles in haar mond spuiten, Ze slikte razendsnel en hield mijn piemel goed in haar mond en zelfs toen er niets meer kwam sabbelde ze door. Dit was zo lekker dat ik gewoon weer een stijve kreeg. Nu trok ze af met har mond heel vlakbij om het op te vangen. Ze kneedde mijn ballen en alsof ze het wist zette ze haar mond op het juiste moment weer op mijn piemel en ik liet het weer gaan.
Ik stak twee vingers in haar en vingerde haar snel terwijl ik aan haar klitje zoog. Sandra kwam ook voor de tweede keer en likte mijn piemel helemaal schoon. Ik trok miojn slip weer aan en zij ook. ze ging weer met haar rug tegen me aan liggen en in tegen haar aan met mijn handen in haar broekje. Vinger me maar in slaap Ron zei Sandra zacht. De volgende morgen werd ik door Anna wakker gemaakt. Dacht je dat ik het was en ze wees naar Sandra. Ik lag dicht tegen haar aan met in mijn hand een borst. Fraai hoor maar ze maakte er niets van verder. Ze stapte uit bed en trok een badjas aan. Even naar de wc zei ze nog. Sandra was ook wakker geworden en kuste me uitdagend. Anna kwam weer terug en kroop er weer bij.
Lag je lekker bij hem vroeg Anna aan Sandra. Mmmm heerlijk Anna, mag ik hem niet is lenen. Sandra trok de dekens weg en we lagen in onze slipjes op bed. Ik was hier niet blij mee want ik had een stijve van hier tot Tokio en die was duidelijk zichtbaar nu. Kijk nu toch eens zei Anna meteen hij heeft zin. Anna pakte mijn piemel vast, ja hoor zo hard als maar kan. Dat is niet eerlijk zei Sandra nu heb ik niks. Ze duwde Anna opzij en pakte hem nu vast. Zo nu voel ik ook, en je hebt gelijk zeker harder en kneep nog even zacht. Anna en Sandra bulderden van het lachen en ik begreep er niks meer van. Maar al die tijd lag de hand van Sandra nog steeds op mijn piemel en zeker niet stil. Je mag hem wel weer loslaten hoor Sandra zei Anna maar. Mag ik hem niet even zien dan Anna vroeg Sandra sip. Vooruit omdat jij het bent.
Sandra deed mijn onderbroek omlaag en zette grote ogen op, mooi hoor Anna. Ja he beaamde Anna meteen. Wat doe je er allemaal mee vroeg Sandra rustig verder, mij werd niets gevraagd. Is ook om aan te proeven Anna, wat was dat raar om vrouwen zo te horen praten. Ja zeker Sandra ook om te proeven. Sandra zette stout haar mond open en liet hem naar binnen. He wat doe jij nou gilde Anna die is alleen van mij hoor. Maar Sandra zoog zalig door. Weer van die lang halen net als vannacht. Nu wil ik zei Anna ze duwde Sandra opzij en nam het over. Het was heel even stil en kon ik eindelijk iets zeggen. Mag ik ook even voelen en kijken Sandra? Tuurlijk Ron, ze trok haar slipje uit en ging op haar knietjes boven mijn gezicht zitten. Alles wat ik vannacht had gevoeld en geproefd kon ik nu bij daglicht zien.
Ik deed met twee handen haar lipjes uitelkaar en likte er tussendoor. Anna was nog vol overgave aan het zuigen en had het niet eens door. Mijn handen zochten haar borsten en ik likte lekker verder. Anna kreeg in de gaten wat er gaande was en leek geschrokken. Wat zij bij mij mag, mag ik toch ook. Ze kon alleen maar ja knikken, maar dan wil ik dat je het ook bij mij doet hoor. Sandra schoof naar achter en liet mijn piemel in haar natte poesje verdwijnen en begon me te neuken. Anna zat nu boven mijn mond en ik likte haar. Plotseling pakte Sandra een borst van Anna vast terwijl ze met haar andere hand haar klitje zocht en deze met een vinger bewerkte. Anna kwam klaar boven mijn mond en haar vocht lekte mijn mond in.
Het proefde zo lekker deze keer. Ik bleef likken en Anna werd steeds luiddruchtiger. Ik wil je voelen gilde Anna. Sandra maakte plaats en ging wijdbeens op bed liggen. Anna kroop op hamden en knieen tussen haar benen en begon Sandra te likken terwijl ik Anna vanachter in haar poesje neukte. Anna vingerde Sandra en zoog haar klitje en ook Sandra kwam met veel kabaal klaar. Ik moest stoppen met alles en op mijn rug gaan liggen. Sandra en Anna likten tegelijkertijd ieder een kant van mijn piemel tot aan mijn zak aan toe. Zo af en toe zogen ze om de beurt aan mijn pik en ik voelde dat het kwam. Ik mocht wel in de mond van Anna klaarkomen van Sandra, maar toen dat was gebeurd nam ze het gauw weer over en zoog me schoon.
Eindelijk klaar bleven we nog lekker lang in bed liggen. Tegen de middag, we zouden er eigenlijk uit gaan, werd het hele Ritueel herhaald en daarna zijn Anna en ik maar naar huis gegaan. De terugreis was Anna stil, ik vroeg wat er was. Je blijft toch wel bij me he, zei ze wat benauwd. Ik uste haar, natuurlijk aan jou kan toch niemand tippen maar wanneer gaan we weer logeren bij je nichtje. Mijn antwoord was een dreun voor mijn hoofd.
Aantal keer gelezen:
1207
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)