Spannendverhaaltje.nl

Anna pakte hem voor mijn ogen

-
21-10-2010
Hoe zou ik het thuis uitleggen, mijn directe collega was ziek en dus kon ik op de zaak "even" niet weg. De vakantie dan maar afzeggen... Mijn Anna was woest, na maanden zouden we eindelijk weer eens dagen achter elkaar tijd voor elkaar hebben, eindelijk gelijke roosters. Uiteindelijk spraken wij af dat Anna alvast met de trein zou gaan en ik haar zo snel mogelijk achterna zou reizen. De donderdag daarna vertrok Anna, compleet met nieuwe ski outfit, frisse coupe en volledig in vakantiesfeer. Onderweg in de trein las ze het boek van Heleen van Rooijen en het open huwelijk van haar speelde door de gedacht van Anna... Zou ze....

Aangekomen op locatie checkte ze in en ging naar haar Hotel kamer. Natuurlijk pakte ze direct de telefoon en belde naar huis om aan te geven dat alles goed was gegaan en dat ze vanavond op verkenning zou gaan in het dorpje. Apres ski was al flink aan de gang maar zij wilde toch liever wat rust, zo net na de reis. Aan de bar van het Hotel bestelde ze een drankje en keek in de donkere ogen van Bas. Ze verdronk...rillingen lipen over haar rug.

Bas was een leuke jonge vent met een knappe kop en een goed lijf. Anna dacht direct aan het boek van Heleen... zou ze.... De hele avond bleef ze aan de bar bij Bas hangen en had inmiddels toch al aardig wat wijn op... de gesprekken werden vrijer en zij hing aan zijn lippen. De volgende ochtend stond ik echter voor de deur van het Hotel. Mijn collega vond het lullig en was snipverkouden toch maar weer aan de slag gegaan. Anna vertelde mij wat er die avond was gebeurt.. ze had echt zin gehad in Bas, had zichzelf onder de douche verwend en dat smekende gevoel was eigenlijk nog steeds niet over. Eerlijk als wij zijn tegen elkaar schrok ik, maar was ik blij dat er niets anders was gebeurt. Aan de andere kant wond het mij ook ongelovelijk op...

Het viel mij ook op dat Anna 's-ochtends haar poesje had geschoren, dat ze luxe lingerie droeg welke ze normaal bij een chique avond uit zou dragen (en dus zeker niet bij skieen). Het was duidelijk dat het gevoel nog niet over was.

Ik vroeg haar wat er gebeurt zou zijn als ik een dag later was aangekomen... twijfelend en met dromerige ogen vertelde ze dat ze dan wellicht Bas had kunnen verwennen als dank voor de hele leuke avond. Mijn hart bonkte in mijn keel. Mijn vriendin wist niet zo goed wat ze ermee aan moest... Ze pakte alle moed bij elkaar en zei "ik wil hem...en het gaat gebeuren, ik hoop dat je niet boos bent, maar je mag kijken als je wilt...' Wat ? Hoor ik dat goed.. Mevrouw nam zelf de beslissing om het bed te delen met de barman van het hotel. Wat een dubbel gevoel.

Toen ging alles snel, diezelfde middag maakte ze een afspraak voor een skiles, een borreltje met de barman daarna en zo belanden ze uiteindelijk samen in onze hotelkamen. Ik was aan het douchen dus merkte niet dat ze binnen kwamen en Anna had na een paar borrels en was "gevoel" aan Bas verteld dat ik er geen probleem mee zou hebben om toe te kijken... Toen ik onder de douche vandaan kwam trok Anna net haar Fleecetrui uit... haar heerlijke borsten waren prachtig verpakt in mijn kertcadeau..een heerlijke zwart kanten stringbody. Als snel had hij alles uit en had zij alleen haar pittige body nog aan. Anna liet hem nog even wachten en zei "ik zal het nog wat spannender maken.... ze lipen weg en kwam terug met hoge hakken en kousen. De Barman had het niet meer... daar stond ze in vol ornaat.

Anna liep op hem af en ging op haar knieen voor hem zitten. Zonder pardon pakte ze waar ze meende recht op te hebben en begon hem met lange halen te pijpen, gulzig alsof ze maanden geen sex had gehad en langs hem keek ze naar de badkamer en vervolgens bij mij recht in de ogen... troebele blik en helemaal klaar om alles naar haar hand te zetten die avond. Ik moest op de rand gaan zitten van het bad en kon zo vanuit de badkamer deels door de deuropening zien wat ze aan het doen waren. Als snel zat zij bovenop haar barman en bereed ze Bas als een volbloed merry. Met twee handen steunde zij op zijn borst en speelde met hem en wisselde het tempo af. Zij was īn control"

Bas kon alleen maar meedoen en genieten... zij bepaalde voor mijn ogen precies wat er gebeurde... en ze schreeuwde het zelfs uit dat ze zijn grotere pik heerlijk vond en vaker wilde.... ze raakte door het dolle heen.

Na ruim twee uur lagen ze rustig op bed te na te praten en werd ik binnengeroepen. Of ik nog een flesje wijn wilde halen want de barman had het "zo druk"..... Haar heerlijke benen nog steeds gehuld in zwarte kousen, mmmmm.

Dubbel gevoel, maar ik had het niet willen missen. Het heeft ons leven voorgoed veranderd.....
Aantal keer gelezen:
1100
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)