Spannendverhaaltje.nl

Anna Anaal

-
01-12-2011
ANNA ANAAL (waar gebeurd)

Ze heeft een joggingbroek aan, maar wel eentje die strak zit. Wat een geile kont, ongelofelijk. Deze blonde dame heeft mooie strakke ronde billen. Daarnaast heeft ze een “camel toe”. De stof zit mooi in haar kale kutje gedrukt en laat weinig aan onduidelijkheid over.

Haar strakke topje bedekt mooie tieten, ik gok cup C. Ze heeft duidelijk geen BH aan en deze ook niet nodig. Alles staat op haar 24ste nog mooi recht op. Haar tepels drukken zich tegen de stof aan wat resulteert in duidelijk zichtbare harde tepels.

Anna heet ze. Het nichtje van mij vrouw, ze is echter maar één jaar jonger dan ik. Je moet van mij weten dat ik een “billen man” ben en Anna heeft de geilste kont die ik ooit heb gezien. Ooit heb ik haar in een stringetje gezien. Ik liep achter haar de trap op… WAT EEN UITZICHT HAD IK TOEN!!!

Ze is een echte flirt en vrijwel elke man is daar gewillig slachtoffer van, ik ook. Maar ik heb wel eens de indruk dat ze zich tegenover mij anders opstelt dat tegenover andere mannen. Zou ze iets van me willen? De twijfel slaat toe, ik ben niet bijzonder aantrekkelijk en iets te zwaar. Dit terwijl Anna vooral gespierde mannen date. Ik weet wel dat ze al een tijdje “droog” staat en last heeft van jeuk (daar beneden). Daarnaast heeft mijn vrouw regelmatig lopen opscheppen over ons seksleven.

Met het risico dat ik arrogant over kom, ik ben waanzinnig goed in bed. Ik heb (op één na) al mijn vriendinnen zo gek gekregen dat ze mij smeekte om ze anaal te neuken. Als ze zo geil zijn dat ze dat willen, komen ze vaak klaar terwijl ik ze anaal neuk. Daarnaast lik ik beter dan elke andere man die elk van mijn exen ooit had. Zonder uitzondering vertelde (en vertellen nog steeds) al mijn exen mij dat ik de beste was. Hier vroeg ik niet om, dit gilde ze of vertelde ze uit zichzelf.

Anna dus. Ze is langsgekomen voor een kop koffie en we zitten gezellig te kletsen als mijn vrouw meldt dat ze aan het werk moet. Meestal is dit het punt dat ook Anna gaat. Deze keer echter niet. Terwijl mijn vrouw zich klaar maakt te vertrekken blijft Anna rustig zitten. Nadat mijn vrouw weg is begint een fantasie zich te ontvouwen.

Nog geen minuut nadat mijn vrouw weg is slaat Anna haar koffie achterover. Zo, lacht ze, nu zijn we eindelijk alleen! Ik begin te lachen en zeg dat ik daar al tijden van droom. Weet ik, zegt ze, en ze staat op. Ze loopt een meter bij me weg en laat dan “per ongeluk” haar tasje vallen. Met haar kont naar mij toe bukt ze voorover om haar tasje op te pakken. Duidelijk iets te langzaam en met een uitdagende blik die ze mij over haar schouder toe werpt, komt ze weer over eind. Ook bij mij komt er nu iets overeind.

Wat ben jij braaf, roept ze me uitdagend toe, de meeste mannen hadden hier gebruik van gemaakt. Ik ben met stomheid geslagen en weet niets uit te brengen. Kom, volg me. Als een brave hond luister ik en volg ik haar terwijl ze onze trap op loopt. Ik loop pal achter haar en geniet van het uitzicht. Ze loopt rechtstreeks naar mijn slaapkamer en laat zich op bed vallen. Neem me, zegt ze hees. Laat me gillend komen.



Een halve seconde twijfel ik. Nog nooit ben ik vreemd gegaan ondanks vele mogelijkheden daartoe. Ik vind dat je dat niet doet. Maar… Ik krijg hier de kans de geilste kont die ik ooit heb gezien uit te wonen.

Ik neem het initiatief en begin haar lichaam te strelen. Via haar gezicht en nek ga ik richting haar tieten. Op het laatste moment ontwijk ik ze en ga door naar haar buik. Een kreun ontsnapt haar en ze werpt me een verwijtende blik toe. Na een paar minuten strelen, waarbij ik haar gevoelige plekjes elke keer net mis, knijp ik ineens zachtjes met een hand in haar tepel en met de andere hand streel ik over haar kutje.

Ze ligt nu al te kronkelen op bed en ze heeft de kleding nog niet eens uit. Voor het eerst laat ik een hand onder haar kleding glijden richting haar kale kutje. Ik streel net langs haar schaamlippen en speel daarna heel even met haar klitje. Ze kreunt en hijgt en als ik mijn hand weer terug trek, trekt zij haar topje uit.

Ik zeg dat ze op haar knieën moet gaan zitten en dat doet ze. Ik ga achter haar zitten en maak het touwtje van haar broek los. Ik trek langzaam haar broek en string tegelijk omlaag. Langzaam ontstaat het geilste uitzicht dat ik ooit had. Eerst haar sterretje en daarna haar kale kutje. Als haar broek uit is en ze weer op haar rug ligt begin ik haar naakte lichaam weer te verwennen. Mijn handen en tong gaan over haar lichaam heen om na een tijdje te belanden bij haar tieten (in elke hand één) en kutje (waar mijn tong zich op begint uit te leven).

Ze slaat haar benen om mijn nek en duwt mijn hoofd tegen haar natje kutje aan. Met mijn tong maak ik haar gek en ze begint steeds luider te kreunen. Ik voel dat haar eerste orgasme begint te komen en ik hou me een beetje in om vervolgens weer volop te gaan likken. Ondertussen heb ik één tiet los gelaten en heb ik een vinger langzaam haar kutje in gedrukt waar ik begin te wrijven tegen haar G-spot terwijl ik haar lik. Schokkend en gillend komt ze voor de eerste keer tot een hoogtepunt.

Als ze weer een beetje tot zichzelf is gekomen sta ik op en kleed ik me uit. Pijp me, zeg ik, en dat doet ze. Steeds dieper gaat mijn lul haar mond in. Wat een zuigslet! Zelden ben ik zo lekker afgezogen en als ze me deeptrought begint te pijpen wordt ik helemaal gek. Ik pak haar hoofd vast en begin haar mond te neuken. Zonder moeite neemt ze mij 18 centimeter keer op keer helemaal haar keeltje in. Net voor ik klaar kom stop ik. Enigszins teleurgesteld kijk ze me aan en zegt dat zij mij ook wil laten komen. Geduld Anna, eerst jij nog een paar keer.

Terwijl ze zich achterover laat zakken zegt ze dat mijn vrouw niet overdreven heeft als ze weer eens opschepte over mij. Ik zak door mijn knieën en zit weer tussen haar benen. Langzaam maak ik haar steeds geiler door te likken, te strelen, te knijpen en zachtjes te bijten. Ik ga net zo lang door tot ze smeekt of ik haar wil neuken.

Op haar knieën zit ze voor me als ik mijn lul tegen haar kutje aanzet. Langzaam maar ik één beweging duw ik mijn hele lul haar kutje in. Wat een strak kutje! Het kost zelf een beetje moeite, wat sluit ze heerlijk strak om mijn lul! Ze begint te hijgen en roept dat ik harder en sneller moet pompen. Ik pak haar heupen vast en begin haar steeds harder te neuken. Ik sla mijn lul slag na slag tot aan de wortel haar kutje in en ze begint steeds harder te gillen.

Ineens haal ik mijn lul uit haar kutje en gooi haar op de rug. Ik laat mijn hoofd tussen haar benen zakken en begin haar kutje te likken. Ik zuig op haar klit en begin haar met 2 vingers te vingeren. Dit doe ik maar heel even voordat ik mezelf opricht en haar benen zo wijd mogelijk, zo ver mogelijk naar haar hoofd duw. Als ik haar zo vast heb en ze geen kant meer op kan voel ik me zo machtig. Ik heb de controle en ik bepaal. Anna is zo geil dat ze alles goed zal vinden.

In een keer laat ik mijn lul weer in haar kutje zakken. Ik begin haar hard te neuken en begin tegen haar te praten. Ik vertel Anna dat ze een geile slet is en dat ze mijn dikke lul straks schoon mag likken. Ze wordt hier nog geiler van en ik voel hoe haar kutje nog strakker wordt.

Het volgende orgasme komt eraan en terwijl ik haar snoeihard neuk komt ze gillend klaar. Het orgasme duurt lang en bijna kom ik ook klaar. Ik weet me in te houden en haal langzaam mijn lul uit haar kutje.

Snel komt ze overeind en likt mijn hele lul schoon. Ze proeft haar eigen geil en wil meer. Ik ga op mijn rug liggen en Anna laat zich, met haar kont naar mijn gezicht gericht over mijn paal zakken. Ze begint me te berijden. Het uitzicht is fenomenaal en ik pak haar geile kont in mijn handen en begin te kneden. Ik maak mijn duim nat en begin met haar sterretje te spelen. Hier wordt ze nog geiler van en ze begint te kreunen. Ja, vinger mijn kontje, roept ze.

Ze komt overeind en begint me te zoenen. Na het zoenen kijkt ze ma aan en zegt, neuk mijn reet. Eindelijk! Ik ga haar perfecte kontje neuken. Ik leg haar op de rug en leg een kussen onder haar onderrug. Ik lik haar kutje en kontje zodat ze goed nat is. Dan zet ik mijn lul tegen haar sterretje en duw heel langzaam mijn eikel naar binnen. Verder ga ik nog niet.

Ze heeft het er duidelijk moeilijk mee en ik besluit haar te helpen. Ik begin met een hand met haar kutje te spelen. Ik knijp en wrijf over haar klitje, en af en toe laat ik een vinger naar binnen glijden. Terwijl ik haar kutje verwen duw ik langzaam mijn lul steeds dieper haar reet in. Ze is geil genoeg en ik begin neukbewegingen te maken terwijl ik nog altijd met haar kutje speel. Steeds harder neuk ik die perfecte kont en steeds harder gilt Anna van genot. Ze schreeuwt het uit en ligt ongecontroleerd met haar armen en hoofd te schudden.

Met een enorme schok komt ze klaar op mijn lul en vingers. Snel zeg ik haar dat ze op haar knieën moet gaan zitten. Ik ga achter haar zitten en duw mijn lul in één keer helemaal haar reet in. Ik begin haar keihard te neuken diep in die geile reet. Ik heb haar heupen vast en kijk omlaag hoe mijn lul die geile kont in en uit ramt. Ik wordt gek van het geile uitzicht en weet dat ik zo ga komen.

Ik neuk steeds sneller en harder en pomp dat kontje nu harder dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Anna ligt met haar hoofd in een kussen en gilt het uit. En dan ineens komen we beide klaar. Ik spuit mijn lul leeg diep in haar kontje. Als ik mijn lul langzaam uit haar kontje trek zakt Anna uitgeput op bed. Ze zegt nog een ding voor ze in slaap valt: Dit was de beste seks die ik ooit had, 4 keer klaargekomen.
Aantal keer gelezen:
3044
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)