Spannendverhaaltje.nl

Ann wil een extra bonus

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door 6u28 : Ann kijkt op de wekkerradio. Over 2 minuten gaat de wekker af en normaal staan Ann en haar man Dirk dan samen op om te gaan werken. Vandaag zal Dirk echter alleen opstaan want gisteren heeft Ann onverwachts haar ontslag gekregen. Wegens reorganisatie werden 10 mensen aan de deur gezet.
8u30 : Langzaam ruimt Ann de keukentafel af, haar man is net vertrokken. Ze neemt de krant en gaat op zoek naar de job aanbiedingen. Bij de firma De Mol zoeken ze een part - time administratieve kracht, Ann neemt de telefoon en maakt een afspraak met de secretaresse van de personeelsdirecteur, vanmiddag om 14u mag ze langskomen voor een sollicitatiegesprek
14u05 : Toch wat zenuwachtig treedt Ann het kantoor van de personeelsdirecteur binnen. “Komt U binnen mevrouw Ann Schepens, ik ben Luc, U kwam solliciteren voor de part – time administratieve functie ?” Het gesprek verloopt vrij vlot, Luc is een sympathieke jonge veertiger met licht grijzend haar, Ann vindt hem wel knap ook al is hij heel wat ouder dan zijzelf. Eigenlijk fantaseert Ann al een tijdje om eens sex te hebben met een oudere meer ervaren man dan haar eigen man. Als ze de verhalen uit de boekjes zou mogen geloven zouden oudere mannen veel betere minnaars zijn.
14u30 : Einde van de sollicitatie, Ann mag volgende week op proef beginnen op de orderadministratie. Het contract zal klaar liggen om 19 uur.
18u55 : Het fabriek ligt er verlaten bij, de personeelsdirecteur opent de deur en laat Ann binnen, hij doet de deur achter haar terug op slot. Eigenlijk vindt Ann het wel spannend, alleen met een andere vreemde man in een groot bedrijf. Ondanks vele avances op haar vorige bedrijf was Ann tot nu toe haar man altijd al trouw gebleven in die 2 jaar dat ze nu al getrouwd waren. Waarom eigenlijk, Ann wist dat ze knap was en wou eigenlijk het ook wel eens weten hoe het zou zijn om sex te hebben met een andere man.
De gedachte dat ze misschien met deze vreemde man sex zou hebben windt haar op. Zou hij ook met haar naar bed willen ? Tijdens de sollicitatie had hij haar enkele keren nadrukkelijk in de ogen gekeken en ze had ook wel gezien dat hij zijn ogen niet van haar kon afhouden. Misschien kan ik hem proberen verleiden en daarmee een hoger salaris bekomen.
Samen nemen ze het contract door, Luc stelt haar voor iets te drinken. Met een glas water in de hand komt hij naast haar zitten, Ann kijkt toch wat verlegen naar rechts recht in de ogen van Luc, hij glimlacht en zet het glas water voor haar neer. “Het salaris zou ook iets hoger kunnen zijn Ann, als je me tenminste af en toe een dienst zou willen bewijzen ?”
19u30 : Luc buigt zich dichter naar Ann, kust haar zachtjes op de mond, Ann voelt de opwinding stijgen in haar buik. Gelukkig heeft ze vlak voor ze naar hier kwam nog condooms kunnen kopen bij de apotheker om de hoek. Ze wil wel graag met Luc seks hebben om een hoger salaris te krijgen maar haar laten volspuiten door hem en misschien in verwachting geraken vindt ze toch iets te ver gaan.
Luc streelt haar kleine stevige borstjes door de stof van haar blouse, Ann legt haar hand op het kruis van Luc en vindt daar al een stevige bobbel. Luc knoopt de knopjes van de blouse open, maakt haar BH los en begint zachtjes te zuigen op haar tepels. 5 minuten later liggen ze volledig naakt op het zachte tapijt van het kantoor van Luc. Luc steekt een vinger in het natte kutje van Ann en begint haar langzaam te vingeren. De opwinding stijgt, Ann trekt aan de alsmaar groeiende penis van Luc.
Opgewonden steekt Luc zijn hoofd tussen de slanke dijen van Ann, hij begint Ann te beffen zoals Ann nog nooit is gebeft, haar man Dirk heeft dat eigenlijk nog nooit bij haar gedaan. Ann wil ook niet achter blijven en begint de harde pik van Luc te pijpen.
“Ik wil je neuken” fluistert Luc tussen twee likbeurten. “Ik heb condooms in mijn handtas” hijgt Ann. “Ik zou je zo graag zonder condoom neuken Ann, ik zal oppassen en je niet volspuiten” Ann twijfelt, ze wil natuurlijk die extra bonus die Luc heeft beloofd en eigenlijk wil ze ook wel die harde pik zonder condoom in haar voelen. Als hij inderdaad haar niet volspuit wil ze het wel proberen.
Ok Luc, steek hem er maar in maar je mag me niet volspuiten hé, ik wil geen kind van jou. Ann gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen, Luc glijdt snel zonder condoom haar kut binnen en begint onmiddellijk te pompen in haar natte kut. Ann gilt het uit van genot “Ah wat lekker zo een grote pik in mijn kut, ah …, hij is zoveel groter dan de pik van mijn man”
Luc vertraagt even het tempo, als hij haar zo blijft neuken komt hij binnen de minuut klaar. Ann slaat haar benen rond het lichaam van Luc om hem nog dieper te kunnen voelen stoten. Wat is het toch heerlijk om zo lekker geneukt te worden. Luc is duidelijk een veel betere minnaar dan haar man. Doordat ze zo opgewonden is voelt Ann haar orgasme al opkomen.
“Ik kom bijna klaar” hijgt Ann in het oor van Luc. Luc is ook bijna zover maar probeert zich zo lang mogelijk in te houden. “Ik wil op je zitten als ik klaar kom Luc, trek hem eruit”. Luc stopt zijn neukende bewegingen en gaat op zijn rug liggen. Ann klimt onmiddellijk op Luc, ze wil zo snel mogelijk verder neuken. Ze laat zich in 1 beweging op zijn harde leuter zakken en begint snel te wippen. Luc kijkt naar zijn buik en ziet hoe zijn penis in en uit Ann schuift. Hij hoopt dat ze snel klaar komt want hij voelt aan zijn ballen dat hij zich niet meer lang zal kunnen beheersen.
Ann versnelt nog het tempo, ze is nu dicht bij haar orgasme. “Luc, ik ga klaarkomen, blijf me neuken, het is zo lekker, Ah …” Ik kan het niet meer ophouden Ann, ik moet spuiten, ik kan me niet meer inhouden, …” Ann voelt haar orgasme komen, ze drukt haar onderlichaam nog dieper op Luc zijn pik. “Ik kom klaar Luc, ah, spuit me maar vol, het kan me niet schelen !” 2 seconden later spuit Luc al zijn sperma diep in de klaarkomende Ann, “Oh ja Luc, ik voel het in me spuiten, ah wat lekker veel sperma in mijn kut, ik hoop dat er geen kindje van komt !”
Gelukkig voor Ann (en haar huwelijk) had Luc niet raak geschoten, ze hield er wel een extra bonus van € 250 per maand aan over, de moeite waard om het risico eens te nemen …
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar Piotr_Popovich@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1033
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)