Spannendverhaaltje.nl

Anke en Joke deel 5

-
25-10-2010
Volgens mij hebben we het meeste wel gehad nu, zei Joke op een middag tegen Anke. Beffen, pijpen, neuken, kontneuken, iemand ontmaagden, een kleine gangbang en een vastgebonden jongen plagen, dat is toch aardig wat. Er zijn nog wel meer dingen hoor, antwoordde Anke, maar echte SM heb ik geen zin in. Toch weet ik nog wel iets, we kunnen onze ervaringen toch in geld omzetten? De hoer spelen kan aardig wat opleveren, heb ik begrepen. Joke haalde haar schouders op en zei dat ze geen zin had om zich door een paar vieze mannen te laten neuken. Misschien zijn er wel vrouwen die wat willen, zei Anke schertsend.
Beiden vonden seks heerlijk sinds ze het ontdekt hadden, Joke het liefst met vrouwen en Anke met mannen, en de gedachte dat ze er iets mee zouden kunnen verdienen, liet hen niet los. Ze konden natuurlijk altijd weigeren als iemand iets wilde en zij het niet zagen zitten. Na een tijdje gefilosofeerd te hebben over de mogelijkheden en de vooral over de prijs en de locaties, besloten ze het erop te wagen.
Maar hoe communiceer je zoiets en waar begin je? Ze besloten de school als proefgebied te gebruiken en maakten een speciaal hotmail account aan. Daarna verspreidden die stiekem in de kantine en op diverse andere locaties in school briefjes met de tekst: Wil jij (M/V) verwend worden door twee jonge meiden? Zeer schappelijke prijzen. Mail naar xxx@hotmail.
Vol spanning wachtten de twee de volgende dag de eerste reacties af. En die waren verbazingwekkend, zeker 15 mailtjes, maar de meesten waren van een laag niveau. De eerste mail die ze openden, verbaasde hen echter nog het meest. Die was van een vrouw en zag er serieus uit. Nog meer verrast waren ze toen ze het e-mail adres lazen: het kon bijna niet anders dan dat het van een lerares Frans van hu school was, Monique. Eerst dachten ze dat het een valstrik was, maar de toon was zo serieus, dat ze direct antwoord gaven, dat ze wel wilden.
Alle andere mailtjes waren van jongens. Via de e-mail adressen konden ze bij sommige zien wie het waren. Maar de meesten waren inderdaad niet serieus, die wilden gratis of deden andere dubieuze voorstellen. Van de meer serieuze mails selecteerden ze er twee die ze wel aanstonden en waarvan de namen ze niet bekend voorkwamen. Eén jongen reageerde binnen 2 minuten en wilde een afspraak maken, maar Anke en Joke wilden eerst de reactie van Monique afwachten. Die kwam pas de volgende dag. Om alles maar snel achter de rug te hebben, nodigden ze de jongen om 4 uur en Monique om 6 uur uit, dan kwamen ze allebei aan hun trekken in één middag.

De ouders van Joke hadden een tuinhuisje buiten het dorp op een kilometer of 5 afstand. Het stond in een bosrijke omgeving op een klein terrein samen met 4 andere huisjes en er kwam bijna nooit iemand, behalve in de zomer, dan was het er wel druk. Dat huisje hadden ze uitgekozen als locatie voor hun eerste betaalde sekservaring. Het had een woonkamertje twee kleine slaapkamers, een keukentje en een badkamer met douchecabine.
Ze hadden de jongen naar het hek bij de ingang van het terrein laten komen en vol spanning stonden ze daar, verdekt opgesteld, te wachten. Allebei gekleed in een korte rok met een strak truitje, zonder beha eronder, met erover een spijkerjack. Ze vroegen zich af, hoe hij zou reageren als hij de twee meiden zag. Ze kenden hem weliswaar niet van naam, maar hij zou Anke en Joke ongetwijfeld kennen, als hij hen zag. En dat bleek wel, want toen hij een minuutje bij het hek stond te wachten en de meiden plotseling tevoorschijn kwamen, keek hij erg verbaasd.
Anke en Joke hadden hem inderdaad wel eens gezien, maar hij zat zeker twee klassen lager en zag er nogal puberaal uit. Om hem geen kans te geven weg te lopen, nam Joke hem direct bij zijn arm, leidde hem het huisje binnen en zette hem op een kleine bank in de woonkamer. Ze gingen in een uitdagende houding voor hem staan en monsterden zijn uiterlijk. Lijkt me wel wat, zei Anke nonchalant, maar of hij veel ervaring heeft betwijfel ik, volgens mij is het de eerste keer dat hij betaalde seks wil hebben. De jongen keek haar nog steeds een beetje verward aan, maar knikte bevestigend.
“Je hebt een uurtje en je mag zelf zeggen wat je wil, dan zeggen wij wel wat het kost”, zei Joke, “en voor de goede orde, ik help wel, maar neuken doe ik niet, dat doet zij”. De jongen kon nog nauwelijks een woord uitbrengen en mompelde dat ze zich eerst maar moesten uitkleden. “Dat is dan 10 euro en vooraf betalen”, reageerde Anke gevat. Hij zocht in zijn zakken en legde een 10 euro biljet op het tafeltje voor hem.
Langzaam trokken de twee vriendinnen hun jacks uit en schoven ze hun truitjes over hun hoofden. Met grote ogen keek de jongen naar de grote ronde tieten van Joke en de kleine stevige borstjes van Anke. Beiden hadden harde stijve tepels, want zelf waren ze niet minder opgewonden dan hun “klant”. Toen volgden de rokjes en draaiden ze zich als afgesproken om en trokken langzaam hun slipjes naar beneden. Even bogen ze voorover, zodat de jongen twee kaal geschoren spleetjes zag met daarboven twee roze kontgaatjes. Hij ging verzitten en schoof met een hand over zijn kruis, kennelijk om iets uit de knel te halen.
Vervolgens draaiden de twee zich weer om en streelden zachtjes hun eigen borsten en rolden hun tepels tussen hun vingers. Ze sommeerden hem zijn kleren uit te doen, zodat zij ook konden zien, wat hij te bieden had. Gedwee gehoorzaamde hij en in een oogwenk kwam er een grote stijve pik tevoorschijn, die recht omhoog stond. Hij stond op en liep in de richting van de twee naakte meisjes, maar Joke hield hem tegen. Aan onze tieten
voelen, kost vijf euro extra en als je onze kutjes wil aanraken nog eens vijf euro.
Hij liep naar zijn broek en pakte een biljet van 20 en stopte de tien euro weer terug. Anke en Joke gingen op het bankje dicht tegen elkaar aan zitten en de jongen boog zich voorover en nam een tepel van Anke in zijn mond en zoog eraan, met zijn andere hand kneedde hij de borsten van Joke om beurten. Beide meiden raakten er best opgewonden van. Toen schoof hij met beide handen naar de kutjes van de twee en merkte dat die al aardig nat aan het worden waren. Hij aaide over de twee spleetjes en raakte de klitjes aan, wat bij alletwee een kreetje veroorzaakte.
“Je mag wel likken ook hoor voor dezelfde prijs”, zei Joke, maar als je wilt dat wij je aftrekken dan moet er vijf euro bij en voor pijpen rekenen we totaal 30 euro. Hij reageerde eerst niet en begon afwisselend de kutjes van de twee te likken, waarbij hij een duidelijke voorkeur toonde voor de natte spleet van Joke. De twee geile vriendinnen begonnen net behoorlijk opgewonden te raken, toen hij ineens opstond en de tien euro bij het biljet van twintig legde. Vervolgens ging hij tussen de twee in staan en duwde hij zijn harde pik in de richting van Joke’s mond. Die aarzelde even, maar pakte het geval toen beet, stopte het in haar mond en liet de lul weer los. Ze zoog eraan, terwijl Anke de stevige pik beetpakte en hem snel heen en weer bewoog in Joke’s mond.
Om en om namen Joke en Anke nu de lul van de jongen in hun mond en zogen en trokken eraan tot ze voelden dat hij dicht tegen een orgasme aan zat. Toen lieten ze los en vroegen hem of ze hem klaar moesten zuigen of dat hij nog wilde neuken. Hij keek naar Anke op het bankje en leek zich af te vragen hoe hij dat moest doen op die kleine ruimte. Anke begreep het en zei tegen hem dat hij mee moest gaan. “Eerst betalen”, zei Joke en hij legde snel tien euro bij het stapeltje biljetten, alvorens achter Anke naar een van de slaapkamer te lopen.
Anke ging achterover liggen en strekte haar armen naar hem uit. Hij ging ook op bed zitten en schoof eerst weer naar haar kutje met zijn mond. Heel even likte hij de natte spleet van Anke, maar toen kon hij zich niet meer beheersen en kroop op haar. Anke hield hem tegen en gaf hem een condoom dat hij snel over zijn hete lul schoof. Toen leidde Anke zijn pik naar haar drijfnatte kutje en stopte de eikel tussen haar geopende schaamlippen. Hij stootte direct door en begon haar snel en hard te neuken. Joke was hen gevolgd en ook op bed gaan liggen naast Anke en begon zichzelf te vingeren. De jongen had er echter geen oog voor en beukte zijn lul hard in en uit Anke. Hij begon te steunen en te hijgen en binnen een minuut ontlaadde hij zich.
Anke was nog niet aan een hoogtepunt toen en wist eigenlijk niet goed wat ze nu moest doen. Ze kon hem moeilijk vragen nog even door te gaan, want hij betaalde ervoor, maar ze was wel aan lekker klaarkomen toe. Zachtjes duwde ze jongen van zich af en begon haar klitje te bewerken en een beetje met haar onderlichaam te draaien. Toen had de jongen door wat ze wilde en hij stopte twee vingers in haar kutje en bewoog die snel heen en weer. Dat hielp, want net nadat Joke zichzelf al had klaar gevingerd, kwam ook Anke tot een luid orgasme.
Toen ze weer terug waren in de kamer, pakte Anke het geld (40 euro inmiddels) en stopte het in haar portemonnee. Daar haalde ze toen weer vijf euro uit en legde dat op tafel. “Omdat je zo aardig was om mij ook klaar te maken krijgt je korting”, zei ze lachend en wees de jongen vervolgens waar de badkamer was. Toen hij daarin verdwenen was, lachten de twee elkaar toe. Dat is gemakkelijk verdiend zei Anke en het was nog best lekker ook. Voor jou wel, meesmuilde Joke, ik moest het zelf doen. “Over een uurtje ben jij aan de beurt”, stelde Anke haar gerust, “en als zij het volle pond betaald, hebben we toch mooi 75 euro verdiend op een late namiddag”.

(wordt vervolgd)
Aantal keer gelezen:
1085
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)