Spannendverhaaltje.nl

Anke en Joke deel 4

-
25-10-2010
Werk aan de winkel, zei Joke door de telefoon tegen Anke, we moeten iemand iets leren wat we zelf de laatste maanden ontdekt hebben. Ze vertelde dat haar nichtje Lisa bij haar logeerde en dat die wel toe was aan een beetje meer opwinding in haar leven, ze was nog zo groen als een heel weiland. Morgenochtend gaan mijn ouders een paar dagen weg, dus hebben we alle tijd om haar wat bij te scholen.

Anke wilde iets meer informatie voordat ze toestemde en Joke begon te vertellen. Lisa was iets jonger dan zij en ze was bepaald niet wat de jongens een stuk noemen. Ze was klein (nog geen 1 meter 60) en een beetje pafferig, een soort propje. Ze had kort donker haar, dat veel "te netjes" om haar hoofd geplakt zat en een bol rond kontje dat iets achteruit stak en dikke ronde borstjes met brede donkere tepelhoven en een paar stevige knopjes erop. Rond haar kutje, met dikke schaamlippen, zat een behoorlijk bosje donker haar.

Die ochtend was Joke de badkamer binnen gelopen, terwijl Lisa aan het douchen was en vergeten had de deur op slot te draaien. Sinds enkele maanden was ze zeer vrij en ongedwongen geworden door alle seksuele ervaringen en had ze zich gewoon uitgekleed en was ze bij Lisa onder de douche gekropen. Die was zich rot geschrokken en schaamde zich voor haar blote lichaam. Joke had haar uitgelegd dat ze dat echt niet hoefde te doen: naakt zijn was immers heel normaal. Maar Lisa had uitgelegd dat ze zich zelfs al schaamde als ze bij gymles haar slipje en beha nog aan had. Dus heeft ze wel wat voorlichting nodig, concludeerde Joke. Anke was het er helemaal mee eens.

De volgende middag meldt Anke zich bij het ouderlijk huis van Joke. Hoewel het niet echt warm is, heeft ze voor de gelegenheid toch een kort rokje aangetrokken en een strak truitje met lange mouwen zonder beha eronder, zodat haar kleine stevige borstjes zeer goed zichtbaar zijn. Ook Joke is op alles voorbereid, ziet ze, want die heeft een half lange wijde rok en soort doorkijkblouse met daaronder een topje. Lisa is gekleed in een spijkerbroek en een dikke trui, met ook nog een shirtje eronder.

Ze gaan in de huiskamer zitten en kletsen wat over school, televisie en muziek. Langzaam brengt Anke het gesprek op uitgaan, jongens en andere avontuurtjes. Ze vraagt Lisa of die al een vriendje heeft, maar blozend zegt ze dat ze daar eigenlijk nog niet aan toegekomen is. "Nog nooit een jongen aangeraakt?, vraagt Anke, verbazing veinzend, "dat wordt dan wel eens tijd". En jezelf dan, voegt Joke eraan toe, speel je wel eens met jezelf? Lisa wordt zo rood als een kreeft, stottert iets onverstaanbaars en probeert dan van onderwerp te veranderen door te vragen of iemand nog iets wil drinken.

"Kom op", zegt Anke, "je hebt toch wel eens met je kutje gespeeld? Ik maak mij bijna dagelijks klaar en Joke volgens mij ook, dat vinden we allebei erg lekker. Jij toch ook?" Aarzelend geeft Lisa nu toe dat ze af en toe wel eens over haar kutje streelt en dat ze ook wel eens klaargekomen is, maar dat ze verder vrijwel nooit aan seks denkt. Ze voegt er aan toe dat ze er ook niet zo erg aantrekkelijk uitziet en daarom vrijwel nooit uitgaat, de jongens moeten haar toch niet. Heb je wel eens wat plaatjes of seksfilms gezien, vraagt Joke dan. Nog nooit een film, plaatjes wel eens, maar daar werd ze niet opgewonden van, ze vond het eerder eng.

Joke was inmiddels opgestaan en naar de DVD speler gelopen, die ze direct aanzet. Anke ziet aan de intro al dat Joke een niet al te harde pornofilm had opgespoord met voornamelijk vrouwen. Terwijl Lisa schuin voor het toestel in een stoel zit, gaat Anke naast Joke op de bank zitten en slaat een arm om haar heen. Ze trekt haar benen onder haar knieën zodat haar korte rokje helemaal opschuift en haar zwarte stringetje zichtbaar wordt. Ze kijkt sluiks naar Lisa, die geboeid zit te kijken naar twee volwassen vrouwen die bezig zijn elkaar uit te kleden en ondertussen elkaars lichamen strelen op alle heerlijke plekjes; ze bloost alweer.

Op het scherm zijn de dames nu helemaal naakt en likken ze hun poesjes en kneden hun borsten. "Hier word ik bloedgeil van", zegt Anke en ze begint met haar hand over haar slipje te strelen. Ik ook, zegt Joke en ze knoopt haar blouse open en begint haar borsten te strelen en te kneden. De tepels steken al duidelijk zichtbaar door de stof van haar topje heen. Lisa begint ongemakkelijk over de stoel te schuiven, het is duidelijk dat ze er wel opgewonden van raakt, maar verder niets durft te ondernemen. Af en toe kijkt ze snel even opzij naar haar nichtje en Anke, die steeds meer kleding uittrekken.

Anke heeft alleen nog haar truitje aan, dat ze omhoog geschoven heeft zodat haar kleine stevige tietjes, met daarop twee harde tepels, parmantig naar voren steken. Ze streelt haar naakte kutje en stopt er af en toe een vinger in, ze is drijfnat. Joke heeft alleen nog een topje aan en doet hetzelfde als Anke maar dan heftiger, zij hijgt en ze kreunt erbij. Lisa heeft nu ook haar handen tussen haar benen gestopt en wrijft langzaam over haar kruis. Door de stof van haar spijkerbroek heen voelt ze dat ze behoorlijk nat aan het worden is. Dan ziet ze dat de twee andere meiden helemaal naakt zijn en elkaar aan het likken zijn, net als de vrouwen op de DVD.

Ze maken beiden kreunende en kirrende geluiden en ineens ziet ze Joke verkrampen, die trekt haar benen tegen elkaar en geeft een korte maar heftige kreet als teken dat ze heerlijk klaarkomt. Anke likt haar nog stevig door en vingert het natte kutje van Joke snel maar doeltreffend, tot het moment waarop ze zelf ook dicht bij een orgasme zit en haar kutje heel stevig op de mond van Joke drukt. Ook Anke komt klaar met een paar luide schreeuwen.

Terwijl de twee vriendinnen elkaar rustig nagenietend liggen te strelen, heeft Lisa een drukkend gevoel in haar onderbuik, alsof haar kutje in brand staat. Ze blijft wrijven, maar door de spijkerbroek is het niet een echt prettig gevoel en even overweegt ze de broek los te maken. Haar schaamte weerhoudt haar er nog van, al merkt ze dat ze niet lang meer nodig heeft om klaar te komen. Op de DVD zijn de twee vrouwen inmiddels met een vibrator aan de gang, maar Lisa let er nauwelijks meer op, ze meer oog voor de twee meiden, die elkaar nog steeds liggen te verwennen.

Joke kijkt even naar Lisa en staat dan plotseling op, ze drukt te tv uit en pakt Lisa bij haar hand. "Laten we maar naar boven gaan", zegt dwingend en ze trekt haar nichtje uit de stoel. Ze gaan de ouderlijke slaapkamer binnen en Joke legt Lisa op haar rug op het grote bed. "Je bent bloedgeil geworden hè?, zegt ze, "ik kan bijna door je broek heen zien dat je drijfnat bent". En lachend legt ze een hand op het kruis van Lisa, die vuurrood is en een terugtrekkende beweging maakt. Kom, zegt Anke, eens moet de eerste keer zijn, we zullen je eens lekker verwennen.

Anke kruipt naar het hoofdeinde van het bed en begint de trui van Lisa omhoog te trekken, maar die stribbelt een beetje tegen. "Niet bang zijn meisje", zegt Anke zacht, "we doen je geen pijn, je zult het heerlijk gaan vinden en er geen spijt van krijgen". Joke heeft intussen de spijkerbroek losgemaakt en de rits naar beneden getrokken. Ze schuift een hand onder de slip van Lisa en voelt dat die inderdaad drijfnat is. Dan begint ze over het spleetje met de dikke schaamlippen te wrijven, voor zover het gaat met die strakke broek nog in de weg zittend. Lisa geeft haar weerstand op en legt haar hoofd op een kussen, naar boven starend naar de kleine stevige tietjes van Anke, die de trui en het daaronder zittende shirtje van Lisa omhoog getrokken heeft.

Zachtjes kust Anke, voorover gebogen de mond van Lisa, die stijf dicht blijft, met haar beide handen streelt ze over de beha de forse ronde borsten van het bange meisje. Joke trekt langzaam de spijkerbroek en het slipje van Lisa omlaag, wat enige moeite kost omdat die haar benen stijf tegen elkaar houdt. Een bosje zwart haar omringt het kutje van Lisa en Joke kan het niet laten er even met haar neus in te wroeten en tegelijkertijd een likje over het dichtgeknepen kutje te geven. Anke heeft de beha weggeschoven van de borsten van Lisa en neemt de grote tepels in haar mond en zuigt er hartstochtelijk aan. Voor het eerst geeft Lisa een kreetje, meer van spanning dan van opwinding, maar de beide vriendinnen merken dat ze langzaam begint te ontdooien.

Het kost nog wat minuten, maar uiteindelijk hebben ze Lisa ontdaan van alle kleding. Anke zit op haar knieën boven haar hoofd en Joke heeft de benen van haar nichtje iets gespreid, zodat ze nu wel met haar tong het spleetje kan likken. Voorzichtig haalt ze de dikke schaamlipjes iets van elkaar en duwt ze haar tong naar binnen. Als ze het klitje van Lisa bereikt en er lichtjes aan zuigt, ontsnapt er weer een kreet aan Lisa’s mond. Haar lichaam begint te trillen en vaag ziet ze boven haar hoofd het kale, roze kutje van Anke. Heel even krijgt ze de neiging er met haar mond naar toe te gaan, maar dan voelt ze behalve de tong ook een vinger van Joke haar eigen kut binnen schuiven. Het dikkige lichaam begint nu automatisch heen en weer te bewegen en voor ze het in de gaten heeft slaakt ze een lange diepe zucht, terwijl ze voor het eerst een hels orgasme beleeft door toedoen van anderen. Ze sluit haar ogen en laat zich helemaal gaan.

Als ze weer wat bijkomt en naast zich kijkt, ziet ze dat Anke en Joke weer met elkaar bezig zijn, maar nu met een vibrator, die heftig heen en weer beweegt in Joke’s kutje. Anke schuift op haar beurt met haar onderlichaam over de dijen van Joke. Bijna tegelijkertijd komen de twee vriendinnen voor de tweede keer die avond klaar met zuchten en steunen allerlei geile woordjes.

"Doet dat geen pijn?", vraagt Lisa na een paar minuten als de twee weer aanspreekbaar zijn. Nee hoor, beamen ze allebei, het is heerlijk, zullen we het ook eens bij jou proberen? Lisa schrikt wat terug en zegt, dat ze daar misschien nog niet aan toe is. "Nou dan lijkt het me beter dat je het meteen waar met een echte probeert", zegt Joke en ze kijkt Anke veelbetekenend aan. Die knikt.

Peter zit al een kwartiertje in de huiskamer van het ouderlijk huis van Joke en vermaakt zich met de film die nog in de DVD speler zat. Hij had de sleutel van Anke gekregen met de mededeling dat er een mooie taak voor hem was weggelegd en dat hij op een bepaald tijdstip bij Joke moest zijn.

Hij heeft zijn broek uitgedaan en heeft alleen nog een T-shirt aan. Zijn pik is hard geworden van de beelden op de tv en hij speelt een beetje met zijn stijve paal, tot hij kreunende en kirrende geluiden hoort van boven. Hij verwacht elke moment een teken om te mogen optreden en zorgt ervoor dat zijn pik goed stijf blijft, zonder dat hij direct de neiging krijgt om klaar te komen.

Als zijn mobiel drie keer overgaat, staat hij op en loopt de trap op naar de slaapkamer van Joke’s ouders. De deur staat al op een kier en hij kijkt voorzichtig naar binnen. Op het bed ligt een wat dik meisje met volle borsten met grote donkere tepels. Ze heeft haar knieën iets opgetrokken zodat hij een smalle spleet ziet met dikke schaamlippen die glinsteren van het vocht. Aan weerszijden van haar liggen Joke en Anke, die haar strelen over haar borsten en haar buik en hij ziet nog net dat Anke haar hand langs de natte spleet haalt. Anke heeft een been over een knie van het meisje geslagen, zodat hij recht in haar lekkere kutje kan kijken. Hij rilt even en voelt zijn lul kloppen, dan duwt hij de deur verder open loopt met zijn harde pik recht vooruit naar binnen. Anke pakt een condoom uit een tasje, opent het zakje en brengt dan zeer geroutineerd met haar mond het rubber over de eikel van Peter. Die glimlacht en schuift het condoom met zijn vingers verder over zijn stijve lul, die steeds harder wordt.

Lisa kijkt op en vraagt verschrikt, wie dat is, maar Anke probeert haar gerust te stellen en zegt dat hij haar broer is. Lisa vraagt wat hij komt doen wen kijkt met een angstige blik naar de lange rechtopstaande pik van Peter. "We dachten dat het voor jou beter zou zijn om maar direct een echte pik te voelen, dan eerst een vibrator, dat is toch maar surrogaat", zegt Joke. Dat wil ik niet, sputtert Lisa, maar Anke zegt dat het beter is alles in één keer te leren, dan heb je dat maar gehad. Lisa knijpt haar benen dicht tegen elkaar en legt haar armen over haar tieten, alsof ze nu pas door heeft dat ze naakt is en dat Peter dat niet mag zien.

Peter gaat rustig aan het voeteneinde zitten en begint haar enkels en de dikke bovenbenen te strelen en Anke en Joke proberen haar op haar gemak te stellen door haar te aaien, te likken en te zoenen. Heel langzaam wordt Lisa rustiger, maar ze houdt haar benen dicht tegen elkaar aan, haar borsten zijn nu wel vrij doordat Anke haar armen heeft weggehaald en Joke aan haar tepels zuigt. Peter blijft haar benen strelen en kruipt met zijn handen langzaam richting het behaarde driehoekje. Hij kroelt een beetje door de schaamhaartjes met zijn middelvinger slaagt hij erin over de bovenkant van haar kutje te aaien.

Lisa ontspant weer iets en daardoor kan Peter nu beter bij haar spleetje en lukt het hem haar klitje te bereiken. Dat lijkt een keerpunt, want ongemerkt gaan de benen van Lisa iets uit elkaar, waardoor hij ook zijn mond langs Lisa’s schaamlippen kan laten gaan. Joke heeft een hand van Lisa gepakt en drukt die tegen haar grote borsten aan en maakt met die hand knedende bewegingen. Lisa laat het toe en na een paar seconden neemt ze uit zichzelf die beweging over. Ze lijkt nu in een roes en slaakt zelfs een kreetje als Peter aan haar klitje begint te zuigen.

Alle vier zijn ze nu flink opgewonden. Joke laat haar tieten kneden door Lisa en begint zichzelf vingeren, Anke heeft de vibrator weer te pakken, blijft aan de tepels van Lisa zuigen en schuift de staaf heen en weer in haar natte kutje. Peter voelt zijn pik steeds meer kloppen, terwijl hij Lisa nu stevig aan het beffen is. En Lisa kreunt weer, voelt haar onderbuik weer kriebelen en merkt dat haar kutje drijfnat wordt.

Tot het moment dat Peter haar benen ver uit elkaar doet en met zijn lichaam naar boven schuift. Ze verstijft plotseling, tilt haar hoofd iets op en ziet dat de eikel van Peters harde pik, met het condoom erom, richting haar natte kutje gaat. Nee, roept ze ineens en ze probeert haar benen weer dichter bij elkaar te brengen, maar dat lukt niet omdat Peter er nu tussen zit.

Met haar armen tracht ze Peter weg te duwen, maar Anke en Joke houden haar tegen en prevelen lieve woordjes tegen haar, proberen haar gerust te stellen. Dat lukt niet erg en Anke gaat weer achter Lisa zitten en begint sensueel haar ronde tieten te strelen, Joke houdt Lisa’s armen bij Peter weg, kust haar nichtje vol op haar mond en zuigt haar tong bij zich naar binnen, zodat Lisa meer kan praten.

Peters eikel heeft nu de geopende schaamlippen van Lisa bereikt en langzaam duwt hij een stukje naar binnen. Lisa huivert weer, maar kan verder weinig uitrichten en doet geen moeite meer zich los te rukken. Stukje bij beetje schuift Peters lange pik bij Lisa naar binnen, zonder veel moeite, want ze is erg nat. Als hij er bijna tot de stam in zit, zonder dat Lisa een kik gegeven heeft, begint Peter haar te neuken.

De twee anderen laten Lisa nu wat meer los en beginnen zich weer met zichzelf te bemoeien. Anke heeft haar kutje over de mond van Lisa geschoven en beweegt heen en weer, terwijl haar handen de borsten van het meisje kneden en Joke is weer naast Lisa gaan liggen en heeft de vibrator van Anke overgenomen. Lisa kreunt af en toe, terwijl de tranen in haar ogen staan, maar het is niet te zien of dat van pijn of van geluk is. Peter doet zijn best zijn orgasme uit te stellen, maar hij wordt bloedgeil van het zicht op het heerlijke kutje van Anke dat langs de mond van Lisa schuift. Zijn handen heeft hij naast Lisa gezet en met de linker pakt hij af en toe een van de grote tieten van Joke.

Dat alles maakt het remmen van zijn orgasme niet gemakkelijker en hij gaat steeds sneller tekeer in het kutje van Lisa. Die schijnt zich nu helemaal te hebben overgegeven, want ze begint te bewegen met haar billen en ze hijgt steeds harder. Zeker als ze hoort dat Joke naast haar met een lange geile schreeuw klaarkomt en Anke steeds sneller begint te bewegen met haar kutje langs Lisa’s mond. Dan komt Peter ineens met een kreet klaar en voelt ze zijn zaad tegen het condoom spatten, maar het rubber blijft heel. Hij blijft nog een tijdje door stoten totdat alle sperma uit zijn ballen is verdwenen, net lang genoeg om ook Lisa tot een hoogtepunt te brengen, dat ze laat horen met een ferme schreeuw.

Een half uur later sputtert Lisa toch weer tegen, ze had op een andere manier ontmaagd willen worden. Ze heeft tranen in haar ogen en zegt dat ze eigenlijk verkracht is. Anke en Joke praten op haar in, dat het dan weel lekkere verkrachting was en dat het beter zo kan door iemand die lief en voorzichtig is, dan door de eerste beste wilde schooljongen. Ze hebben niet de indruk dat ze haar echt overtuigen, totdat Lisa met een diepe zucht zegt: "Nou ja, het is nu eenmaal gebeurd en jullie hebben wel gelijk, het was erg lekker".


Juan Aldan
wampi343@hotmail.com
Aantal keer gelezen:
1092
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)