Spannendverhaaltje.nl

Anja - 2

-
21-10-2010
Anja wist duidelijk wat mijn lichaam verlangde en nodig had. Ik besloot om al haar handelingen zo goed mogelijk in mij op te nemen. Ik wilde immers geen modder figuur slaan straks. Nu al wist ik zeker, dat het geen zij mij nu gaf, ik haar wat graag en even liefdevol terug zou schenken. Opnieuw kreunde ik even toen Anja onverwacht mijn tepels tussen duimen en wijsvingers rolde. Dan gleden haar vingers van mijn borsten en ze kroop van mij af. Meteen daarna voelde ik haar handen langs de binnenkant van mijn dijen strelen. Ik begreep wat de lieve schat van mij verwachtte en ik deed mijn benen uit elkaar. Direct knielde Anja er tussen. Ik kon voelen hoe zij voorover boog en met haar lange haren ‘borstelde’ zij als het ware mijn tietjes. Dan voelde ik de zachte indruk van haar borsten op mijn buik en weldra likte haar warme tong rondom mijn rechter nippel. Anja’s tong maakte mijn tepels behoorlijk vochtig, waarna zij er krachtig overheen begon te blazen. Alweer was ik ten prooi aan een nieuwe sensatie en terwijl zij deze handeling bleef herhalen gleden haar handen ondertussen in de richting van mijn heupen. Haar vingers haakten achter het elastiekje van het bikinibroekje. Toen ik mij op mijn hielen steunend wat naar omhoog drukte, richtte zij zich ook wat op en behendig schoof zij het slipje over mijn billen naar omlaag.



Ik besefte dat Anja nu mij hele vrouwelijkheid naakt voor zich zag. Toch schaamde ik mij niet, integendeel. Meer dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, hunkerde ik er naar om door een vrouw te worden bemind. Niet zomaar een vrouw, nee, mijn nieuwe collega Anja, op wie ik de laatste weken heimelijk verliefd was geworden. Zij die mij nu liet ervaren dat haar liefde wederzijds was. Mijn hart liep over van blijdschap en ik genoot intens. Plots voelde ik Anja’s lippen op mijn rechtertiet. Terwijl zij mijn borst met beide handen tot een peertje uit rok, zoog zij zo hard als zij kon. Zoveel als mogelijk zoog zij van mijn malse vlees naar binnen. Haar tong raasde daarbij in een hels tempo heen en weer over mijn tepel. Nooit ervoer ik zo een zalige behandeling en ongekend felle scheuten van genot gierden door mijn hele lijf. Toen zij daarna ook mijn linkertiet dezelfde behandeling gaf lag ik kronkelend van geilheid onder haar. Terwijl ik met mijn poesje langs haar dij probeerde te schuren voelde ik pas hoe vochtig mijn hele schaamstreek ondertussen al wel was. Ook Anja moest dat hebben gevoeld, want zij liet mijn borsten weer vrij. Dan dwong zij me om mijn benen weer gespreid op het bed neer te leggen. Wat had ik graag toegekeken bij wat mijn lieve collega allemaal met me deed, maar door de blinddoek kon dat natuurlijk niet. Ik kon alleen maar voelen, dus concentreerde ik mij daar opnieuw op. Ik voelde hoe Anja opnieuw voorover boog en een laatste likje plaatste op de topjes van mijn tepels. Dan daalde haar tong al likkend langs mijn buik naar omlaag. Plots plofte zij het puntje van haar tong in mijn nagelbuik. De tinteling die door mijn onderbuik op en neer golfde was zo intens dat mijn hele lijf zich spande en wild klauwde ik mijn handen in de bedsprei. Krampachtig probeerde ik om de genotsgolven die door mijn buik gierden, en een naderend orgasme aankondigden, te onderdrukken. Iets wat echter slechts gedeeltelijk lukte. Dit soort krachtige erotische prikkels had mijn echtgenoot mij nog nooit weten te bezorgen. Ach mijn man… Het was voor het eerst sinds Anja bezig was mij te verwennen, dat hij in mijn gedachten kwam en meteen bekoelde mijn geile opwinding eventjes. Stel je voor zeg dat Frank mij hier zo zou zien liggen kronkelen van geilheid, ik mocht er niet aan denken. In vergelijking met de tedere verwennerij van Anja schoot mijn man hopeloos te kort, realiseerde ik mij. Meer tijd op daar bij stil te staan kreeg ik echter niet. Die lieve Anja had ondertussen met haar likkende tong mijn venusheuvel bereikt.



Ik prees mij gelukkig dat ik juist die ochtend, wellicht in een vooruitziende bui, mijn haartjes behoorlijk kort had geknipt. Daardoor kon Anja nu ongehinderd langs mijn fel gezwollen schaamlippen likken. Voor het eerst in mijn leven streek er een likkende vrouwentong langsheen mijn mutsje. Het voelde fantastisch heerlijk aan! Ik voelde hoe mijn schaamlippen zich nog verder ontsloten en helemaal vochtig werden. Dan liet Anja haar tong, al dansend van links naar rechts, langsheen mijn hele poesje van beneden naar boven klimmen, tot het puntje van haar tong mijn kloppende klitje bereikte. Wild schuurde haar geoefende tong op en neer langs mijn al zo getergde knopje. ‘Handen thuis’ had de lieve schat gezegd, maar nu kon ik dat niet langer. Helemaal wild van verlangen klauwden mijn vingers in haar schouders. Dan schoof ik mijn handen achter haar hoofd en terwijl ik met mijn vingers door haar lange zachte haren woelde, duwde ik tegelijk haar hoofd stevig tegen mijn smachtende schoot aan. Gelukkig liet Anja begaan. Sterker nog, het leek alsof zij hierop had gewacht, want plots waren haar handen onder mijn billen. Schijnbaar moeiteloos tilde zij mijn heupen op van het bed en ik voelde hoe zij haar dijen onder mijn billen schoof. Ik besefte dat mijn hongerige kutje zich nu ,open en bloot, vlak voor ogen moest bevinden. Meteen daarop voelde ik de lippen van mijn lieve minnares zich rond mijn klitje sluiten. Sabbelend en zuigend maakte zij mij haast gek van verlangen. Net toen ik dacht dat ik het niet langer meer uithield, stopte zij. Haar vochtige lippen streelden nog eventjes langs mijn schaamlippen, maar dan voelde ik hoe zij plots haar tong heerlijk diep in mijn kokende schachtje boorde.



Terwijl Anja’s tong verkennende rondjes draaide langsheen de schubbetjes van mijn vulva, gooide ik mijn benen hoog de lucht in. Ik spreidde mijn benen zo ver als ik maar kon, om haar zo veel mogelijk de ruimte te geven, terwijl ik met mijn hielen steun zocht op haar rug. Toen de lieve schat dan langzaam haar tong in en uit mijn kutje begon te bewegen, kon ik het niet langer stil houden. Vanaf dan zuchtte en kreunde ik haast onophoudelijk. Beetje bij beetje verhoogde Anja het tempo van haar in en uit flitsende tong en toen zij haar handen opnieuw naar mijn borsten bracht, begon zij met haar vingers in hetzelfde ritme als haar pulserende tong, mijn tieten te kneedden. Ik kromde mijn rug nog meer en gromde het uit van genot. Hierdoor aangemoedigd bewerkte Anja mijn speentjes nu haast gewelddadig. Normalerwijze zou ik zulke behandeling als erg pijnlijk hebben ervaren, maar zoals mijn tweeling nu keihard stond van de geile stuwing binnenin, was dat bruter werk van Anja’s handen juist een extra stimulans. De ah’s en de oh’s ontsnapten onophoudelijk aan mijn lippen en galmden door de kamer. Voor haar was dat waarschijnlijk net het signaal waarop zij had gewacht, want nog sneller en onvermoeibaar pompte zij haar tong telkens opnieuw diep mijn kutje in. Dit hield ik niet lang, dat besefte ik al te goed. Ik voelde mezelf steeds hoger klimmen op de ladder van het genot, stijl bergopwaarts naar een ongekend hoogtepunt. Ik spande mijn spieren instinctief en trilde als een espenblad. Dan kwam ik, met eerst een kleine hete kramp als voorbode. Wat volgde was het beste en meest langgerekte hoogtepunt dat ik in mijn hele leven had gekend. Schokkend en schuddend lag ik minutenlang onder mijn lieve collega te kronkelen, en al die tijd bleef die lieve schat mijn poesje likken en mijn tieten kneedden. Zalig gewoon! Toen de storm die doorheen mijn lichaam was gegaan over was, kroop Anja onder mijn billen vandaan. Ze wierp zich als het ware bovenop mij en snel maakte zij mijn blinddoek los.



Terwijl ik een ondeugende fonkeling in haar ogen zag, vroeg ze: “Kon het ermee door, lieve Tinny?” “Gekke meid” antwoordde ik, “Je hebt me net het lekkerste orgasme uit mijn hele leven bezorg.” “Lief van je om dat te zeggen schatje, maar overdrijven hoeft echt niet hoor.” “Ik overdrijf niet Anja” zei ik beslist. “Kom hier jij!” Meteen trok haar helemaal bovenop mij en fluisterde in haar oor: “Laat het me bewijzen lieverd, als je me niet gelooft.” “Natuurlijk geloof ik Tinny, maar tegen dat bewijzen zeg ik geen nee.” De kuiltjes in haar wangen die haar glimlach begeleidde, terwijl ze deze laatste woorden sprak, spraken boekdelen. Innig en hartstochtelijk was de kus die volgde. Heerlijk lang tongzoenden wij, en allebei wisten we wat de kus voor de ander betekende. Wij voelden hoe we elkaar begrepen. Voor mij was de kus een uiting van dankbaarheid om wat Anja mij net had gegeven. Voor haar was het een kus waaruit haar hunker en verlangen sprak.

Pas toen ik mijn vingers langs Anja’s rug liet glijden, besefte ik pas dat de lieve schat nog steeds haar bikini aan had. Terwijl ik mijn tong terug trok en een laatste maal langs haar lippen likte, knoopte ik het lederen riempje van haar bovenstukje los. Toen zij zich oprichtte schoof ik snel de twee zwarte driehoekjes van haar schouders. ‘Wauw!’ Voor mijn ogen bungelden het mooiste stel vrouwenborsten dat ik ooit had gezien. Perfecte peertjes had Anja. Bovendien versierd met twee behoorlijk grote tepels, die als de steeltjes aan een vrucht, een beetje schuin naar boven wezen. Ondanks haar adembenemende schoonheid hapte ik toch direct het dichtstbijzijnde speentje in mijn mond.



Anja boog meteen wat dieper voorover en steunde op haar handen. Mijn handen zochten en vonden ondertussen de boord van haar bikinibroekje en in een vloeiende beweging schoof ik snel het laatste stukje textiel van haar billen. Nu was mijn lieve collega en minnares eindelijk even naakt als ikzelf. Vol bewondering gleed mijn blik langs haar fraaie contouren. Anja was nog mooier dan ik mij in mijn fantasie had voorgesteld. Maar dan was het de hoogste tijd om die lieve schat niet langer op haar honger te laten. Ik kroop uit het bed en duwde Anja op haar rug. Daarna liet zij zich door mij gewillig sturen. Weldra lag Anja dus dwars over het bed heen, met haar lange benen ernaast. Ik duwde haar benen wat uit elkaar en knielde er tussenin, vastbesloten om mijn nieuwe collega terug te geven wat zij mij even voordien had geschonken. Ik begon met een doortastende massage van haar rechtopstaande tieten, die ik weldra voelde groeien in mijn handen. Dat gaf mij vertrouwen om door te gaan. Wat volgde was een mengeling van datgene wat Anja mij net had geleerd, aangevuld met datgene wat ik aan fantasie in mij had. Aangemoedigd door Anja’s hijgen, kreunen en zuchten, gaf ik het beste van mezelf. De lieve schat onder mij zien genieten was mijn beloning. Zo te zien had Anja hier minstens even erg naar verlangd als ikzelf. Waarschijnlijk door de breuk met haar vriendin – zowat 3 maanden geleden ondertussen – was Anja’s sexhonger nu heel erg groot. Was ik al dagenlang verliefd op haar, pas toen ik zachtjes langs haar klitje likte en daarbij eventjes opkeek, zag ik die diepe gelukzalige blik in haar ogen. Ik verdronk in die stralende ogen en wist dat ik mijn hart definitief aan haar verloor.



Al hoewel het hele gebeuren absoluut nieuw voor mij was, twijfelde ik niet langer. Zonder verdere aarzeling drukte ik mijn lippen op haar pubis en tegelijk plofte ik mijn tong zo diep als ik maar kon in haar kletsnatte schede. Terwijl ik haar kutspiertjes rond mijn tong voelde samentrekken gaf ik mezelf even de tijd om te wennen aan de zilte smaak van haar sappen. Ten slotte proefde ik voor het eerst een andere vrouw. Dan begon ik stilaan met mijn tong tergend langzaam in en uit haar kutje te schuiven. Als ik zeven later met mijn duim over haar klitje streelde, kirde Anja het uit. Wild duwde zij haar kontje van het bed omhoog en kantelde haar bekken krampachtig heen en weer. Ze ging zo heftig te keer dat ik mijn armen om haar billen moest klemmen, om mijn mond op haar poesje te kunnen houden. Vanaf dan liet ik mijn tong in een razend tempo langs de wanden van haar donker hete schachtje schuren, slechts af en toe onderbroken om gauw weer eens langs haar klitje te likken. Anja steunde op haar onderbenen en begon haar heupen op en neer te stoten, alsof zij zich op mijn tong klaar wilde neuken. Ik paste het ritme van mijn pulserende tong aan haar opstotende bewegingen, zodat telkens zij zich opdrukte, mijn tong heel diep haar hete kutje in schoof. Nauwelijks twee minuten later bereikte zij schokkend en onder luid geschreeuw, haar hoogtepunt. Ik perste mijzelf strak tegen haar aan en genoot haast evenveel van haar kolkende orgasme als zijzelf, in het besef dat dit moment heel zeker niet onslaatste samenzijn zou wezen.



Twee weken later moest Frank voor zijn werk enkele dagen naar het buitenland. Door omstandigheden kwam hij een dag vroeger thuis dan verwacht. Hij wilde mij verrassen en ha niet gebeld…Nou, verrast heeft hij mij, of liever ‘ons’. De avond dat hij thuis kwam, was Anja na het werk mee naar mij thuis gegaan. Hongerig naar elkaar als wij beiden waren, hadden wij meteen na de afwas, de slaapkamer opgezocht. Toen mijn ma zowat een uur later thuiskwam en de slaapkamer kwam ingelopen, lagen wij net poedelnaakt, op onze zij tegen elkaar aan, boven op de bedsprei. Anja had haar hoofd tussen mijn gespreide benen en ik lag met mijn hoofd tussen haar dijen. Terwijl Anja mijn kutje likte en ik hetzelfde bij haar deed, zag ik tussen de benen van mijn lieve collega door, plotseling mijn man in de kamerdeur staan. De houding waarin Frank ons aantrof liet aan duidelijkheid niets te wensen over. Mijn man is toen heel erg boos geworden en is met slaande deuren vertrokken. Echter pas nadat hij mij had toegeschreeuwd dat ik het huis uit moest zijn tegen de tijd dat hij terug was. Diezelfde avond nog ben ik bij Anja ingetrokken. Anderhalf jaar is het ondertussen geleden en ik kan nu met de hand op het hart zeggen, dat dit de beste beslissing was die ik in mijn hele leven heb genomen.Van Frank ben ik ondertussen gescheiden.



Ik voel mij heel erg goed in mijn relatie met Anja. Onze liefde voor elkaar is alleen nog maar toegenomen en onze seksuele beleving is zowat perfect. Mijn collega van destijds is ondertussen ook mijn vriendin, mijn grote liefde en mijn minnares. Tot slot wil ik nog graag vertellen, dat uitgerekend vandaag ter gelegenheid van Valentijn, wij samen en uiteraard voor elkaar, een prachtig cadeautje hebben gekocht. In een gespecialiseerde shop in de stad vonden wij een te gekke dubbele voorbinddildo. Het is een flink uit de kluiten gewassen ding, gemaakt uit een soort buigzaam latex. Zo dadelijk gaan Anja en ik loten, wie als eerste de lederen riempjes om haar billen krijgt gegespt. Ik hoop zo dat ik die loterij mag winnen, want ik kan haast niet wachten om mijn lieve schat eens flink te neuken… Al hoewel, het vooruitzicht dat Anja bovenop in mij zit te rampetampen terwijl ik haar fraaie boezem flink onder handen neem, is uiteraard ook niet mis. Ach, we zien wel. Het beloofd in elk geval een heerlijk opwindende nacht te worden. Wie weet breng ik daar later ook wel eens verslag van uit. Maar eerst gaan Anja en ik nu maar eens…Ach je begrijp me vast wel.
Aantal keer gelezen:
1219
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)