Spannendverhaaltje.nl

Anita stiekem genomen

-
18-11-2014
Anita maakt al jaren deel uit van onze vriendengroep. Zolang ik haar ken hebben wij een enorme klik samen. Buiten een vluchtige kus jaren geleden hebben wij niets gedaan met onze gevoelens. Je kent het wel, beiden getrouwd en kinderen. Telkens wanneer wij elkaar zagen op een of ander feestje is er altijd een moment voor ons samen. Een blik, een leuk gesprek, elkaar even vasthouden tijdens het dansen! Heerlijk.

Sinds het WK voetbal is het contact versterkt. Alle wedstrijden van het Nederlands elftal keken wij samen met onze vriendenclub in het dorpscafé. Anita kwam dan altijd kort in mijn buurt staan. Steeds korter schoof ze tegen mij aan. Ze presenteerde haar heerlijke kontje en ik maakte hier dankbaar gebruik van. Ik streelde haar weelderige billen maar al te graag. Na de wedstrijd kreeg ik altijd een lief mailtje van haar waarin ze me bedankte voor de heerlijke avond, strelingen en aandacht! Lief! Op een mooie dag afgelopen zomer kreeg een een mailtje van Anita. Ze wilde even het e.e.a. kwijt over haar eigen relatie die niet zo lekker liep. Ik was haar steun en toeverlaat en had haar gezegd dat ze met alles bij me terecht kon. Het werd een lange mail en onderaan schreef ze blij te zijn met mijn luisterend oor! Ook zei ze dat ze de dag erna met de bus naar haar werk moest aangezien haar man de auto nodig had. Gelukkig werk ik redelijk kort bij haar in de buurt dus kon haar meenemen. Ik mailde dat naar haar en ze reageerde terug dat dit erg lief was maar haar man dit niet goed zou vinden. Wanneer ze normaal gesproken met de bus naar haar werk gaat neemt ze de bus van even voor half 8. Geen probleem, ik pik je rond die tijd op. We rijden wat rond en ik zorg ervoor dat je op tijd bent. Dat is erg lief zei Anita. Zo gezegd zo gedaan. De volgende ochtend reed ik rond die tijd richting bushalte.Daar kwam ze al aangelopen! Mijn God wat een prachtige meid! Groot, heerlijk slank figuur, mooie borsten echt om op te vreten. Ze had een geweldig mooi jurkje aan met hoge hakken! Ik stopte en verwelkomde haar met de woorden: Hé stuk, wat zie jij er lekker uit! Stap snel in, ik wil je lang bij me hebben vanochtend. Dank je zei Anita. Ik heb me speciaal voor jou mooi gemaakt! Dat is je dan geweldig gelukt! We reden weg en begonnen te praten. Het ging over koetjes en kalfjes. Plots schoof ze haar jurkje omhoog en zag ik dat Anita geen slipje droeg...........Ik keek tijdens het rijden naar een vers kaalgeschoren kutje. Mijn God, wat ziet dat er lekker uit! Ze zakte onderuit, pakte mijn hand en legde deze op haar poesje. Ze was drijfnat! Stop je vingers in mijn kut! Ik wil je! Ik moest me concentreren om op de weg te blijven. Ik reed naar een gedeelte waar weinig verkeer komt en Anita opende mijn broek. Ze vond al snel mijn stijve pik en pijpte me tijdens het rijden! Heerlijk, wat kon die meid zuigen. Heel lief en subtiel, dan weer hard en diep........mijn pik ging op en neer in haar geile mondje. Telkens keek ze geil naar me en plots vroeg ze.......ik wil dat je me neukt! En wel nu. Ik zocht een plekje om te parkeren. Gelukkig had ik dit snel gevonden. Zette de auto in een paadje, een beetje verscholen zodat voorbijgangers niets konden zien. We stapten uit en Anita trok haar jurkje uit.

Naakt ging ze op haar rug op de achterbank. Ik zocht mijn condoom, maakte mijn broek los, schoof het rubber over mijn pik en schoof in een beweging naar binnen! Ze was zo nat, zo warm en zo geweldig strak daar beneden! Waarom hebben we dit niet eerder gedaan schoonheid. Wat ben jij verschrikkelijk lekker.......Neuk me, neuk me hard. Pak me ruw, ik wil je voelen. Stoot diep in mijn geile neukkut! Hoe geiler haar woorden, haar harder ik haar nam. In een razend tempo neukte ik deze geile meid. Ze had me zo geil gemaakt! Ze zette haar hoge hakken tegen het dak van de auto zodat ik mij volledig over haar heen kon laten vallen. Ik zoende haar, likte haar heerlijk gevoelige tepels en neukte als een wilde diep in haar kut! Samen kwamen we tot een mega geil hoogtepunt. Anita schreeuwde alles bij elkaar! Niet normaal, nooit geweten dat zij zo geil was. Wat neuk jij lekker schat, zei ze. Het is zo lang geleden dat ik een echte pik heb gevoeld. Ik ga vaker de bus nemen........
Aantal keer gelezen:
571
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)