Spannendverhaaltje.nl

Angelas ontmaagding

-
25-10-2010
Angela woonde met haar ouders en een oudere zus in deze stad. Ze huisden daar met z'n vieren in een gezellige bovenwoning. Aan de overkant van de straat woonde een leuke jongen, Alex heette hij. Angele was stapel op hem. En dat liet ze hem ook wel blijken. Angela die een prachtig voorkomen had voor haar leeftijd, liet hem goed merken wat voor lekkers ze in huis had. Op een dinsdagmiddag vroeg Alex of ze zin had om met een paar andere kennis- sen mee te gaan naar een recreatie- park waar ze konden zwemmen. Haar moeder die op dat moment. thuis was, vond het goed. Ze gingen met zijn allen in de eend van Alex. Daar aangekomen waren ze al snel uit de kleren. Ze deden wie het eerst in het water was, maar Alex gaf een knipoog naar Angela en liepen naar de bosjes. Toen ze daar met zijn tweeen lagen, voelde hij haar aan haar borsten. Ze vondt dit best wel een prettig gevoel, en liet hem dan ook zijn gang gaan. Even dacht ze, ik ! heb mijn doel bereikt en kroop wat dichter tegen hem aan. Hij liet zijn handen verder over haar lichaam glijden, en bemerkte dat ze dat erg fijn vond. Na een tijdje vroeg hij of ze mee ging zwemmen. Met een beetje tegenzin deed ze het. Maar Alex had hele andere plannetjes in zijn hoofd. Na het einde van de zwempartij, kleedden ze zich allemaal aan en stapten weer in de eend. Waarop Alex gelijk vroeg aan Angela, of ze direct naar huis moest. Ze antwoorde van "nee, dat hoef ik niet". Hij zette de anderen af, en ging met Angela richting plantsoen. Angela die helemaal geen ervaring met jongens had, werd een beetje zenuw- achtig. Ze had wel veel van haar zus gehoord over jongens, maar gedaan had ze het zelf nog nooit. Hij parkeerde de auto, en zochten een rustig plekje op.



Ze gingen naast elkaar zitten op het plaid, en Alex kuste Angela zacht, ze voelde zich weer op haar gemak. Hij maakte de knoopjes van haar blouse los, en haalde haar mooie borsten weer te voorschijn. "Je hebt bet! overende borsten" komplimenteerde hij haar. Hij drukte haar verder achter over en begon opnieuw te vrijen, maar nu wat wilder. Zijn handen vlogen over haar lichaam, en in een mum van tijd was ze van boven onbloot. Het was zo makkeljk gegaan omdat ze geen bh om had gedaan. Ze had namlijk al een voorgevoel dat er wat zou gebeuren. Hij pakte haar borsten en kneedde ze stevig, en ging nu met zijn tong over haar opgezwollen knopjes, die hij een voor een in zijn mond nam. Zijn..... tong ging er flitsend over heen. Af en toe beet hij er eventjes hard op, en dan kneep ze hem in de armen. Toch vond ze dit eigenlijk best wel een fijn gevoel. Alex pakte haar handen en legde deze boven haar hoofd. Haar borsten leken nu nog groter te zijn. Hij hield een hand vast, boven haar hoofd, en bewerkte met de andere haar rechter borst. Haar tepel groeide nog meer onder zijn strelingen. Hij fluisterde haar zachtjes je hoeft niet bang te zijn. Er gebeurd echt niets naars hoor. Ondanks zijn geruststel! ling, bleef de angst toch nog wat hangen. Ze voelde zich zo hopeloos alleen met hem hier liggen. Ze kende hem ...... eigenlijk nog maar zo oppervlakkig. Ze protesteerde, maar hij snoerde haar de mond met een lange tongzoen. Alex liet langzaam haar handen los, en zei, "dat ze zo moest blijven liggen". Angela was helemaal in extase geraakt en liet haar handen maar daar waar hij ze graag wilde hebben. Dat was boven haar hoofd. Plotseling ging Alex boven op haar zitten, pakte haar beide borsten vast en kneep er nu nog harder in dan voorheen. Angela vond dit eigenlijk . best wel fijn. Hij verlegde langzaam zijn handen richting haar tepels, en draaide er kringetjes omheen. Alex keek haar daarbij diep en strak in haar ogen. En pakte toen met duim en wijs- vinger haar tepels vast, en kneep er weer in. Angela die er helemaal niet op verdacht was gilde hard en kwam met een ruk omhoog. "Dat is gemeen", zei ze. Ze wilde naar haar borsten grijpen, die nu toch wel erg pijn deden.



Alex drukt! e haar weer naar beneden, en legde haar handen weer boven haar hoofd. Daarna ging hij van haar af, na haar een hartstochtelijke zoen gegeven te hebben. Hij bleef haar nu met een hand vast houden, sloot haar mond met zijn andere en ging met zijn mond naar haar linker tepel. Hij hoorde niets anders dan zacht gekreun. Haar borsten gingen zwoegend op en neer. Ze deden nog... nog zeer want ze waren niets gewend. Hij ging nu over naar de andere tepel en deed daar het zelfde mee. Angela had het gevoel dat de pijn minder werd, ze gilde nu ook niet. Ze kreeg zo een raar gevoel onder in haar buik. Hij taste met zijn handen lanzaam naar beneden, en voelde onder haar minirok en liet zijn vingers door haar slipje glijden. Angela spreidde haar benen langzaam uiteen. Dit ging niet zo naar zijn zin, hij hield meer van actie. Dus spreidde hij haar benen zover uiteen, zodat haar gslachtsdeel geheel toegangkelijk werd voor zijn zoekende handen. Hij ontdeed haar nu verder van haar slipje en haar ! rokje. Hij woelde even met zijn hand door haar schaamhaar en liet zijn vingers verder zakken naar beneden toe, en en kwam terecht bij een stel ongeloof- lijke heerlijke schaamlippen. Die waren net zo goed ontwikkeld als haar borsten. Het voelde lekker aan, en hij duwde langzaam een vinger in haar kutje. "Ben je nog maagd," vroeg hij.



Ze antwoordde schuchter van ja. Hij duwde zijn vinger nog verder in haar goed nat geworden kutje, hij zou haar allereerst eens lekker gaan vingeren. Zodat ze daarop klaar kwam. Hij pompte zijn vingers snel en vele malen diep in en uit haar grotje. Angela lag te kreunen, had dit nou iets te maken met een orgasme............ krijgen, wat haar zuster haar had toevertrouwd. Alex haalde zijn vingers er weer uit en ging weer op zoek naar haar borsten. Deze gloeiden enorm, weer zette hij er gemeen zijn tanden in. Hij plaatste nu twee vingers voor haar kutje en fel drukte hij ze haar buik binnen. Angela kon het gegil niet onderdrukken, en had nu het gevoe! l dat zowel haar maagdelijke kutje, als haar tepeltjes in brand stonden Tranen biggelden over haar wangen. Alex stopte toen hij dat zag, ergens schrok hij er en beetje van. Hij haalde zijn vingers terug, en ging naast haar zitten. Hij vroeg aan haar hoe laat ze thuis moest wezen........



Haar vader was naar volleybal, en haar moeder naar jazzballet, en zus- lief was naar haar vriend. Dus er was niemand thuis, ze had alle tijd. Na een paar minuten was de pijn weer verdwenen. Ze zei tegen hem dat ze zo'n raar gevoel had onder in haar buik. Maar Alex reageerde daar niet op. Alleen toen ze zei, "sorry dat ik daarnet zo gilde, maar ik kon het niet verbergen. "Och dat geeft toch niets," zei hij. "Er is hier niemand die het hoord". "Heb je nog zin om verder te gaan, dit spelletje af te maken?. Angela dacht even na, en hoorde zichzelf ja zeggen. Alex had zoveel over S.M. gelezen, dat hij het ...... graag met haar uitprobeerde. Angela voelde zich best gelukkig dat hij op haar viel, en z! e gaf hem, haar volledige medewerking. Alleen Angela wist niets van S.M af, en had er nog nooit van gehoord. Misschien had ze zich wel bedacht, als ze er alles vanaf wist. Maar ze maakte een afspraak voor de volgende dag, bij haar thuis. Ze zouden er het een en ander uit proberen. Ze keek hem verbaasd aan, toen hij vroeg, "om maandverband en tampons klaar te leggen". "Wil je voor mij ook een leuke jurk aan doen? vroeg hij". Daar hoef je niets onder te dragen. Ze ruimden het plaid op, .......... en stapten in de auto. Het was niet ver terug naar haar huis. Toen ze thuis kwam, zag ze dat alles nog schemer was in de kamer. Dat was een geluk dacht ze, ik kan dan even op zoek gaan. Ze groette Alex en bedankte hem voor de gezellige uurtjes die ze met hem had gehad. En sprak met hem af voor de volgende dag, s'middags tussen 14.00 uur en 14.30 uur bij haar thuis. Ze liep naar haar huis. Eenmaal binnen begaf ze zich gelijk naar de badkamer, en nam een lekkere douche. Onderwijl dacht ze! na over wat er gebeurd was die dag, en wat of hij van plan was de volgende dag. Ze kreeg weer het zelfde gevoel onder in haar....... buik als vanmiddag. Angela dacht bij zich zelf "ik zal eens in een sexboekje kijken wat of hij bedoeld met SM". Toen ze met het douchen klaar was, liep ze naar de slaapkamer van haar ouders, en keek in het nachtkastje, ze neusde nog even verder en vond daar een aantal sex- boekjes. En ja, daar kwam ook een SM boekje te voorschijn. Aandachtig ging ze met het boekje op haar bed zitten en las het door. Dus zo iets gaat er morgen met mij gebeuren, het lijkt me best wel interessant.



Ze las nu ook over de kriebels in haar buik die ze voelde, en wat het nu eigenlijk inhield. Ze legde het boekje weer terug...... Angela liep de badkamer in om maandverband te zoeken, toen ze dit gevonden had verstopte ze het onder haar bed. Ze wachtte gedwee op de volgende dag. Toen haar ouders de volgende dag aankondigden dat ze zouden gaan tennissen, was ze opgelucht. Z! e kreeg even het idee dat ze al niet weg zouden gaan. Angela liep kort nadat haar ouders weg waren gegaan naar boven, om haar lange blouse aan te trekken. Ze deed er verder niets onder. Het was nu bijna twee uur en opgelaten stond ze boven uit het raam te kijken of Alex er al aan kwam. Plotseling hoorde ze de bel. Ze ontwaakte uit haar gdachten, en liep naar beneden om hem er in te laten. Ze had inmiddels het maandverband op de trap gelegd. "Hoi", begroette Alex haar, "wat zie je er goed uit". Haar tepels werden hard van het be- kijken door hem. Hij had een klein koffertje in zijn hand. "Kom toch verder," zei ze. Alex vroeg aan haar of het erg gehorig was in huis. "Nou" zei Angela "de buren zijn op vakantie, daar hoeven we ons dus niet aan te storen'. Alex legde zijn koffer op de bank, en maakte hem open. Ze zag dat er verschillende spullen in lagen. Angela schrok, toen hij er een vibrator uithaalde met een uitzondelijk dik middenstuk. Hij lachtte een beetje gemeen, en vroeg "! Angela, ben je bereid alles met .... me te doen, wat ik van je vraag". Het leek wel of ze iemand anders hoorde praten, toen ze met een zachte stem zei: "ja dat wil ik best". Lieve schat ben je nog maagd?. Ze keek hem en beetje verlegen aan en zei dat ze dat nog wel was. Heb je het maandverband bij de hand gelegd,."Ja dat ligt op de bank". "Goed zo riep hij,"ik ga een echte slavin van je maken. Maar voor dat het zover is, zal je dingen gaan meemaken wat af en toe pijnlijk is. Hij keek haar even aan. Ze kon op dit moment geen woord uitbrengen. "Zo kom voor me staan " beval hij. Ze deed dit met een lichte aarzeling. Hij tilde haar blouse op, en liet zijn blikken rond dwalen over haar lichaam. Echt Angela, je ziet er geweldig uit, je hebt een heerlijk figuur. Haar kutje reageerde en werd al een beetje nat.



Zacht ging hij met een vinger over haar schaamlippen en haalde ze wat van elkaar. Haar kutje werd natter en natter en Alex schoof voorzichtig een viner naar binnen. Angela kreun! de en perste haar heupen nog meer naar voren om maar niets van dit alles te missen. Alex haalde even later zijn vinger weer uit haar spleetje en trok haar blouse uit. Nu stond ze geheel naakt voor hem. Ze glimlachte een beetje verlegen. "Ga plat met je rug op de tafel liggen', beval hij. Ze deed dit. Alex kwam met een paar armbanden aanlopen, die hij onder de tafel doorhaalde en aan haar armen vastmaakte. Haar borsten kwamen nu nog meer naar voren, ze voelde zich een beetje overgeleverd aan hem. Angela voelde weer paniek in haar op komen. Wat was hij toch van plan. Alex pakte een tube en liep weer naar haar toe en duwde haar benen omhoog. "Angela " zei hij, laat eens zien hoe lenig je bent. Leg je benen naast je hoofd op de tafel. Dat deed ze, ze was erg lenig. Hij maakte haar benen snel met en paar boeien vast aan haar handen. Nu was ze echt overgeleverd aan hem. Ze was helemaal toegankelijk voor hem, hij spoot..... wat creme uit het tubetje op haar schaamlippen. "Oeijoei dat! brand als een gek" zei ze. Hij gleed nu moeiteloos in haar kutje. Ze zuchtte en voelde zich wegglijden van genot. "Wel meisje ik ga je volledig gereed maken voor de rest van je leven, en gelijk voor ons spelletje van nu". "Ontspan je, dan gaat het veel makkelijker". Hij plaatste de grote dildo tegen haar maagdelijke kutje, en lachte een beetje gemeen. Ze voelde hoe hij het ding in haar drukte. Het verbaasde haar eigenlijk dat het zo makkelijk ging. Het deed wel veel pijn, maar toch niet zo als ze gedacht had. Hij haalde nu even de dildo terug, en zei "nu ga je..... hem helemaal in je voelen". Hij drukte de dildo nu helemaal in haar natte overgevoelige kutje. "Auuw, Auuw schreeuwde ze", dat doet heel erg pijn'. De tranen liepen over haar wangen. "Stop toch alsjeblieft, stop stop" schreeuwde ze. Ze had het gevoel dat haar maagdelijke gaatje zou inscheuren. Alex haalde hem er uit. Nu stopt hij wel dacht ze, maar daar had ze zich toch wel in vergist. Net toen de pijn een beetje b! egon af te zakken kwam hij met het tubetje terug. Hij nam nog iets van de creme, op het puntje van zijn vinger en smeerde het uit op haar klitje.



Hij smeerde ook wat op de verdikking van de dildo, zodat hier geen ..... weerstand zou ontstaan. Op die plaats had de dildo een doorsnee van zeker 10 cm. Die zelfs voor een rijpe kut moeilijk te verwerken is, laat staan voor een maagdelijk gaatje van amper 18 jaar. Hij masseerde heel even haar borsten, vooral het gebied rond haar tepeltjes. Nu kneep hij er even fel in. Ze bewoog ongecontroleerd haar onderlichaam. Hij nam opnieuw de dildo, en zette hem weer voor haar gaatje. En drukte hem hard naar binnen. "Auuuw" gilde ze weer toen het door haar maagdenvlies ging, en een vrouw van haar maakte. Hij grinnikte en genoot er van. Angela had het niet meer, ze wist eigenlijk niet meer hoeveel pijn..... ze eigenlijk voelde, en waar het nu allemaal zat. Alex zag dat het dikke stuk nu er ook in zou moeten. Hij perste het ding in haar gezwollen! kutje. Alex moest hard drukken, maar met behulp van wat creme opende de kut van Angela zich verder om de grote dildo te kunnen verwerken. Angela gilde en schreeuwde het uit, van onbeschrijflijke pijn die ze nu weer opnieuw in haar buik voelde. Toen haar kutje inscheurde, en de dildo tot haar baarmoeder naar binnen werd gedrukt, om daar tot stilstand te komen verloor ze door de onmenselijke pijn haar bewustzijn. Hij bewoog de dildo hard heen en weer, ze merkte het niet eens meer. .... Hij keek naar het verwoestende werk, dat hij had aangericht, en lachte gemeen. Hij was erg opgewonden geraakt, door het gekrijs van haar. Alex zag dat de bovenkant van haar kut ingescheurd was. Hij trok met een stevige ruk de dildo uit haar natte, druipende spleetje. Die bleef er wijd door open staan, net zoals een tunnel. Er begon bloed te druppelen.



Hij maakte haar benen los, en legde een maand- verbandje onder haar billen. Langzaam kwam ze weer bij bewustzijn. "Ze begon vreselijk te huilen, ze! dacht dat haar kutje in tweeen gescheurd was. Alex maakte haar benen elk aan een kant vast, zodat ze uitgestrekt op de.... tafel lag. Het was maar goed dat het verband er onder lag want ze was behoorlijk aan het bloeden geraakt. Nou ja dacht hij, dat hoort er bij. Dat gebeurt nu eenmaal met ontmaagden. Haar kutje stond nog wijd open, hij nam de dildo weer en keek haar sadistisch aan. Op de verdikking smeerde hij nog wat van die creme, en stopte hem nu wat zachter in haar zere kutje. Ze kwam nu eigenlijk tot ontdekking, dat ze het best wel een prettig gevoel vond. Haar onderlijf schokte, toen de verdikking bij haar ingang kwam gilde ze het weer uit. Dit was toch teveel voor haar. Alex duwde het ding ruw verder naar binnen, tot hij weer bij haar baarmoeder was gekomen. Hij begon de dildo nu langzaam heen en weer te bewegen. Toen hij het ver genoeg vond, zat het dikke stuk er ook in. Nu drukte hij hem hard en diep door in haar schede. Maar na een paar keer gilde ze niet meer. Er! kwamen wel een paar vreemde geluidjes, Alex draaide aan de kop en zette de dildo aan, eerst op zijn zachts, en steeds iets harder. De dildo begon hevig te zoemen en te trillen. Ze liet zich allerlei geluidjes ontgaan En ondanks de pijn begon ze er van te genieten. Alex duwde de dildo zo ver in haar druipende kutje, dat het niet verder meer ging en bleef steken. Toen liet hij hem los. Het bleef mooi in haar poesje zitten. Hij begon haar borsten te kneden. Door het getril van de grote dildo, en zijn kneden aan haar borsten, werd Angela alleen maar heter en heter. Haar borsten zwollen goed op en haar tepels waren erg groot geworden. Ze kon zich niet meer beheersen, en voor het eerst in haar jonge leven kreeg ze een denderende orgasme. Huilend en gillend kwam ze klaar. Schokkend beleefde ze dit alles, en vergat even haar pijn. Hij trok de dildo met een ruk uit haar overnatte kut. "Heb je nog zin om verder te gaan," vroeg hij aan haar. "Alex alsjeblieft niet meer," "Ik heb angst d! at ik niet meer lopen kan". "Och zei hij dat is met een uurtje wel over, ga maar een poosje in een warm bad liggen, dan heb je straks weinig last meer. De scheur zal nog wel een poosje blijven, want je kutje was erg smal. Maar daar heb ik nu verandering in gebracht zei hij lachend.



Alex maakte haar los en zette haar rechtop. Ze stond te wankelen op haar benen. Felle en hevige pijnscheuten schoten door haar gefolterde onder- lichaam. Het bloed druppelde nog uit haar kutje. En met een beetje hulp van Alex strompelde ze naar de bad- kamer. Toen ze het bad had vol laten lopen ging ze er uitgebreid in liggen. Oohoo auuuw, het doet zo'n pijn jammerde ze, toen het water nog steeds in haar openstaande kutje liep. Een poosje later voelde ze, hoe inderdaad haar pijn wat afnam. Ze had na een half uurtje al niet zoveel pijn meer, en stapte uit het bad Ze voelde alleen de wond nog die boven in haar kutje zat. Nou dacht ze, dit beschouw ik dan maar als een prettige herinnering van mijn eers! te avontuurtje met Alex. Ergens in haar hoorde ze een stemmetje, Je moet nu wel doorgaan hoor Angela er is nog zoveel te ontdekken. Ze vond het voor vandaag wel genoeg. Alex kuste haar, en nam afscheid. Hij had haar nu en klein stukje...... van de inhoud van het koffertje laten kennen. Ze droogde zich af en deed een schoon verbandje voor. Ze zocht een luchtig jurkje op en ging daarna op bed liggen om haar gedachten nog eens na te laten gaan.



Ze had zoveel emotie's in zich. Ze zou Alex nog heel wat keren zien, dacht ze bij zich zelf. Ondanks alle pijn had ze toch genoten. Na een paar dagen kwam ze Alex tegen in de supermarkt. Toen ze hem zag kreeg ze een schokje door haar lichaam. Angela dacht aan hetgeen wat ze samen met hem had gedaan. "Hoe is het" vroeg Alex aan haar. "Prima" antwoorde ze. "Dat komt dan mooi uit, heb je vanavond wat te doen"?. Als je het leuk vindt dan kom ik graag bij je. "Ja dat is goed, mijn ouders zijn toch weg". Ze kreeg weer dat nieuwsgierige gevoel. "! Oke" zei ze tot vanavond rond zeven uur". Ze was ondanks al de pijn die ze had gehad toch weer erg opgewonden geraakt en voelde in haar gedachten die grote dikke dildo in haar nu nat wordende kutje. Om zes uur gingen haar ouders weg. Ze liep gauw naar boven en nam een douche, en deed een leuke makkelijke jurk aan. Daaronder deed ze verder niets. Nog even een lekker geurtje op en Alex kon komen. En precies om zeven uur stond hij op de stoep. "Hai kom binnen". Haar onervaren kutje werd vochtig, bij de gedachten van het.... koffertje met de inhoud daar van. Hij pakte haar beet, en ze liepen toen samen naar de slaapkamer van haar ouders. Hij ontblootte langzaam haar mooie volle borsten en zette haar voor de toiletspiegel van haar moeder. Alex deed haar jurkje vanachteren omhoog, en gleed met zijn handen over haar strakke billen. Uit het koffertje haalde hij weer het bekende tubetje van de vorige keer. Ze had verwacht dat hij haar daar weer mee zou insmeren, net als de eerste keer.! Maar nee, dit keer was het niet op haar kutje, maar op haar kontje. "Oei" zei ze dat wordt heet zeg. Ze drukte automatisch haar anus naar achteren, en voelde dat er wat in.... haar sluitspier werd gedrukt. Het voelde dun aan, het deed geen pijn toen hij nog verder naar binnen kwam. Ze kon net niet zien wat het eigenlijk was. Alex haalde een band met twee ijzeren ringen uit de koffer, en bond die om haar nek, en twee banden deed hij om haar polsen. Hij knoopte haar jurkje verder los, en liet die op de grond glijden. Ze stond nu geheel naakt voor hem. Angela keek naar haar spiegelbeeld ze zag haar opgezwollen tepels die op haar stevige ronde borsten prijkten. Alex haalde haar beide armen naar achteren en bond die aan een halsketting vast. Ze was volkomen machteloos gemaakt. Angela.. bleef helemaal in trance naar haar lichaam kijken, ze had het gevoel dat ze gehypnotiseerd was. Ze was niet van plan om weerstand tegen hem te bieden.



Hij grinnikte gemeen en dacht ik heb een goede ! keus gedaan. Ze zag in de spiegel dat hij een of andere spuit uit zijn koffer haalde. Hij liep er mee naar de badkamer, en vulde hem met water. Hij pakte nu ook een zweepje uit de koffer."Sla me daar alsjeblieft niet mee" zei ze. Hij pakte ruw haar tepels vast en kneep er hard in. Voor ongevraagd praten is dit je straf. En hij sloeg hard met de zweep over haar borsten. Nu draaide hij haar om en legde haar op haar buik, dwars.... op het grote bed. Ze kreeg weer een harde zweepslag midden over haar stevige billen. Ze had het gevoel dat haar billen in brand stonden. Hij sloeg haar weer, ze had niet eens de tijd om normaal adem te halen. Ze gilde het uit. Angela had rode strepen en striemen op haar lichaam. Huilend lag ze op bed. Ze was volkomen machteloos. Toen vond hij het na 21 zweepslagen genoeg, en stopte. Hij veegde haar tranen weg. Angela lag schokkend voor hem. Hij genoot. Nu ga ik je van binnen schoon maken fluisterde hij zachtjes in haar oor. Ze voelde hoe hij iets met h! et in haar zittende staafje deed. Alex draaide de spuit erop, en....... drukte hem verder naar binnen, tot- dat hij bij haar darmen zat en niet verder kon. Ze gaf nu weer een gil. Er werd een 18 cm. canule in haar anus geperst. Dit vond ze alles behalve prettig. Een flinke stroom warm water werd in haar darmen gespoten. Het leek wel of er geen eind aan kwam. Angela kreeg steeds meer pijn. Ze had het gevoel dat haar ingwanden leken te ontploffen en kon een machteloze kreet van pijn niet meer onderdrukken. Ze dacht even haar bewustzijn te verliezen. Toen Alex zag dat de spuit helemaal leeg was trok hij het uit haar anus. En met een nood- gang spoot ze een enorme hoeveelheid poep, water en sop in de emmer. .... De druk in haar darmen nam af. Alex deed op haar pijnlijke kontje wat kampferolie, wat weer een behoorlijke pijn gaf. Ze gilde "aauw", je bent gemeen.



Hij pakte Angela op en zette haar voor de spiegel met de rug er naar toe. Hij kon nu goed zien hoe haar achterkant er uit ! zag. Alex pakte zijn zweep, en sloeg met een harde slag over haar borsten, door deze klap viel ze achter over, en de resten vlogen tegen de spiegel. Ooh wat genoot hij er van. Ze schrok, en keek naar het gore boeltje," heb ik dit gedaan" vroeg ze aan Alex. Ondanks alle doorgestane pijn wou ze dat hij doorging ze wilde nu ook nog op een andere manier genot hebben, en door de dingen die er met haar gebeurde en gebeurd was, stond ze op het punt klaar te komen. Ze voelde alleen nog genot en bemerkte het zalige gevoel van een naderend orgasme. Ondanks alles wilde ze nog veel meer. De weerstand was bijna in haar gebroken Alex knielde achter haar en stopte een paar vingers in haar drijf natte kutje. Hard en diep bewoog hij ze heen en weer en Angela kwam met een felle kreet klaar. Ze had het begin van pijn en sex ervaren, ze zou nog heel wat meemaken na dit alles.



Toen ze tot rust gekomen was, ruimden ze samen de boel op, en ging hij naar huis en zij in bad.
Aantal keer gelezen:
1045
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)