Spannendverhaaltje.nl

Angela, de zus van mijn vriendin

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Erwin meer verhalen van Erwin Vanavond slaapt de Angela, de zus van mijn vriendin, bij ons thuis. Wij wonen in Rotterdam, zij woont in een klein dorpje in het oosten van het land. Angela gaat vanavond met een paar vriendinnen de stad in. Ik blijf met mijn vriendin thuis. Morgen ben ik een dagje vrij. Ik ben van plan heerlijk even tot rust komen en lekker langzaam op gang te komen. Mijn vriendin moet morgen wel gewoon aan het werk.
Om 3 uur ’s nachts word ik wakker door Angela’s gestommel op de trap. Zo te horen heeft ze behoorlijk diep in het glaasje gekeken want ik hoor haar kortademigheid en ze loopt met onvaste stappen de trap op. Ik draai me om en val weer in slaap. De volgende ochtend word ik wakker van de wekker. Ik sta gelijk met mijn vriendin op en maak koffie voor haar terwijl zij staat te douchen. Mijn vriendin vertrekt deze ochtend vroeg naar haar werk. Als zij de deur uit is pak ik lekker de ochtendkrant erbij en zit een halfuurtje te lezen. Dan hoor ik boven wat gestommel, de wc doortrekken en even later zie ik Angela gekleed in slechts een t-shirt en een slipje de trap afkomen. Ze ziet er brak en moe uit, maar ondanks dat blijft ze er geil uitzien. Angela is wat kleiner dan mijn vriendin, ik schat haar zo rond de 1,70 meter. Ze heeft een goed figuur van het vele sporten en een kont om u tegen te zeggen.
Toen we samen met Angela en haar man op vakantie waren heb ik Angela’s kont vele malen in bikini mogen bewonderen. Mijn vriendin heeft een mooie ronde kont, maar die van Angela is nog wat strakker. Angela is 3 jaar ouder dan mijn vriendin en is vorige maand 35 geworden. Ik zie dat ze geen BH aanheeft onder het t-shirt en ben verbaast hoe desondanks haar borsten fier vooruit steken. Snel sta ik op en vraag of ze zin heeft in koffie. Angela loopt naar de keukentafel waar ik krant zat te lezen en gaat zitten op een stoel terwijl ze “ja”naar me knikt. Ik schenk een kop koffie in en ga naast haar zitten. “Was het gezellig gisteravond?”vraag ik haar. “Ja, het was echt geweldig, heerlijk om weer eens uit te zijn en niet te hoeven denken aan de kinderen”zegt ze me en lach op haar gezicht. Ze pakt haar kop koffie vast, maar let kennelijk met haar brakke hoofd niet goed op waardoor ze de kop koffie laat vallen. De mok spat uit elkaar op de houten vloer en de koffie druipt van de tafel over de vloer. “Geeft niks”zeg ik haar “ik pak even een doekje, de rest veeg ik zo op”. Terwijl ik op mijn knieen de boel opruim komt Angela naar me toegebogen om de scherven op te rapen. Ik kijk zo bij haar t-shirt naar binnen en zie haar prachtige, grote en stevige borsten. Angela ziet dat ik naar binnenkijk en doet dan waar ik al zovaak over heb gedroomd. Ze buigt verder voorover en zoent me vol op mijn mond. Ik laat het doeke los en sla mijn arm om haar nek terwijl ik haar stevig terugzoen. We voorzichtig de scherven ontwijkend op terwijl we elkaar blijven tongzoenen. “ik ben zo geil als ik brak bent”fluistert Angela met een hese zachte stem. Ik trek Angela mee richting de badkamer en zet de kraan van het bad open. “Laten we eerst even badderen”.
Ongeduldig staan we te wachten naast het bad todat het bad is volgelopen, ondertussen met onze lichamen tegen elkaar aanschurend. Ik word hier erg geil van en voel een stijve opkomen. Als het bad is volgelopen trek Angela snel haar slip en t-shirt uit en springt in het bad. Ik ontdoe mij ook snel van mijn kleding en ga achter haar zitten. Angela leunt tegen mijn borst terwijl mijn handen haar borsten masseren. “Dit mag mijn zusje nooit te weten komen” zegt ze met een schuldbewuste klank in haar stem. Mijn stijve prikt en schuurt langs haar rug. Steeds geiler word ik van het masseren van haar borsten. Plotseling draait Angela zich om, pakt mijn lul met haar rechterhand en gaat op mij zitten terwijl mijn lul in haar kutje verdwijnt. Heel langzaam beweegt ze op en neer, terwijl mijn handen over haar rug wrijven. Het voelt ergens vertrouwt en dat is niet zo gek want Angela lijkt erg op haar zus, mijn vriendin. Ik word steeds geiler en merk ook dat Angela steeds meer opgewonden is. Dan staat Angela plotseling op, pakt en handdoek en zegt “kom, we gaan in bed verder”. Ik sta ook op, pak mijn handdoek terwijl ik naar haar heerlijk schuddende billen kijk die op en neer gaan door het ritme van het afdrogen van haar handdoek. Van deze aanblik word ik supergeil. Ik leg mijn handdoek neer, duw haar, terwijl zij nog steeds met haar voeten in het bad staat, iets voorover en duw mijn stijve haar kutje binnen. Ik pak Angela stevig bij haar heupen vast en neuk haar nu achterlangs. Angela kijkt met een geile blik achterom en zegt “neuk me, ik heb al zovaak hierover gedroomd”. Steeds harder neuk ik haar. Als ik voel dat ik ga komen, trek ik mijn stijve uit haar en droog me snel af. “Kom, we gaan nu verder in bed”. Angela droogt ze ook snel af en loopt achter me aan richting de slaapkamer.
We gaan beiden in mijn bed liggen. Ik bedenk me dat ik nog geen goede blik heb gehad op haar kutje, en wil graag weten of de lijkt op het kutje van mijn vriendin. Ik duw Angela op haar rug en ga tussen haar benen zitten. Ik heb nu goed uitzicht op haar halfgeschoren poes. Exact gelijk aan het kutje van haar zus, denk ik terwijl ik langzaam over haar klitje lik. Angela kreunt van genot. Ik zet het likken voort en proef de sappen uit haar kutje. Ook die zijn gelijk aan die van haar zus. Terwijl ik steeds sneller ga likken hoor ik Angela onregelmatiger gaan ademhalen. “Ik kom, ik kom, ik kom, oooohhhh” kreunt ze plotseling, terwijl haar benen mijn hoofd klemmen. Als de ergste samentrekkingen zijn geweest, duw ik haar benen weer uit elkaar, schuif mijn stijve ruw bij haar naar binnen en neuk haar dan met lange, diepe halen. Ik kijk Angela ondertussen aan en voel de spanning tussen ons. Ik neuk haar steeds dieper, en harder en dieper. Ik voel het zaad opborrelen en fluister tegen haar “ik spuit je vol”. “Ik wil niets liever, spuit me helemaal vol”fluistert ze terug, en dat is precies genoeg om mijn stijve tot ontlading te brengen. Met lange stralen voel ik het zaad uit mijn stijve haar kutje in spuiten. Zij klemt met haar kutje mijn stijve zodat echt al het zaad eruit wordt geperst. We blijven even zo liggen en dan duwt Angela mij van zich af. Staat op en zegt “ik ga douchen, hier nog vaak van dromen, maar we praten hier nooit meer over”.
Aantal keer gelezen:
1335
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)