Spannendverhaaltje.nl

Aneka

-
16-08-2010
Aneka was een meisje dat bij mij in de straat woonde. 1m70, slank maar geen sprietje,met kort zwart haar en een rose plukje vooraan, en mooie groen/grijze ogen. Ik kende haar niet echt goed, alleen omdat ze een goede vriendin van mijn buurjongen was, zag haar wel eens. Ze was ontzettend aardig, maar echt gepraat ofzo hadden we nooit. Ik wou al een tijdje iets met haar, maar ja, zo'n mooie meid heeft aan jongens geen gebrek, dus bedacht ik iets anders. Ze was namelijk ziek geworden (Koorts)en lag thuis op bed. Ik besloot maar even op ziekenbezoek te gaan, om even te kijken hoe het met haar was.
Dat ze in haar nachtjapon op haar slaapkamer in haar bed lag, kwam er ook nog wel leuk bij. eenmaal daar aangekomen zei haar moeder dat ik door naar boven mocht lopen, dus ik ging naar boven en klopte zachtjes op haar slaapkamerdeur. Geen gehoor, dus ik klopte nog een keer.... weer geen gehoor, dus ik besloot maar even zelf te gaan kijken, en liep zonder pardon haar slaapkamer binnen, Aneka lag te slapen. Plotseling riep haar moeder dat ze even boodschappen ging doen, en ze was weg. Aneka's vader was al jaren geleden bij haar moeder vertrokken, en broer's of zussen had ze geen, kortom, we waren alleen thuis.
Zachtjes maakte ik haar wakker. Ze deed haar ogen open en schrok eventjes, afvragend wat ik op haar kamer deed. Antwoorden met "Even op ziekenbezoek, je vindt het toch niet erg ??" Het antwoord was nee. Dus we praatte wat, en binnen de kortste keren was ik er dus achter dat ze al een tijdje een oogje op mij had. Uiteraard vertelde ik haar meteen de rest, en we glunderden beiden van geluk. Ik bedoel, het kon toch niet mooier ?? Nou mooi wel dus, zonder pardon begoen ze me hevig te zoenen, en aangezien ik niet de eerste de beste brave jongen was greep ik meteen naar haar lekkere tieten. Ze schrok even, maar vond het stiekem toch wel lekker.
Van het een kwam het ander en snel lag de hele kamer vol met kleren van haar en van mij. Van witte sokken tot zwart kanten ondergoed. Ik legde haar weer terug in bed en kroop er deze keer zelf ook bij. Langzaam duwde ik mijn genotsknots bij haar naar binnen en zij kreunde zachtjes. Zachtjes en voorzichtig begon ik haar te neuken, totdat ze zei dat zij het liever iets harder en sneller had. Aan deze wens kon ook prima voldaan worden, en al snel lagen we in een rap te tempo te neuken. Plots begon ze helemaal te trillen, en haar opening klemde ineens iets meer, en ze kwam ontzettend lekker klaar.
Ik volgde snel daarop en spoot mijn zaad tot diep in haar natte kutje. Uitgeput lagen we daar, maar ik wist dat ik snel weg moest zijn, voordat haar moeder thuis kwam. Een week later na vele ziekenbezoekjes was Aneka weer beter, en ze is nu al 4 maanden mijn vriendin, en we zijn heel gelukkkig met elkaar.
Aantal keer gelezen:
1066
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)