Spannendverhaaltje.nl

Anders Dan Anders

-
23-04-2014
Dit verhaal is geschreven uit respect voor alle mensen met een handicap, die zich daarmee staande weten te houden in een maatschappij waar het steeds meer ieder voor zich en iets ontastbaars voor ons allen is. Bij reacties verwacht ik dat de lezers die een reactie willen plaatsen hierbij ook blijk geven van het respect dat deze mensen verdienen.

Het was op een druilerige maandagmorgen na een nacht vol plensbuien dat Luc op zijn speciaal voor hem gebouwde fiets naar school reed. Luc was geboren met een open rug en had daardoor last van spontaan weigerende spieren. Verkleumd door de nattigheid kwam hij op het schoolplein aan en reed zijn fiets naar de berging. Net voor de berging wilde hij afstappen en toen ging het mis. Juist de spieren in het been waar hij op wilde steunen bij het afstappen weigerden en hij klapte tegen de grond, midden in een plas vol water en modder. Waar ze zo snel vandaan kwamen had hij geen idee van, maar zijn vaste kwelgeesten op school stonden al om hem heen voor hij gelegenheid had om op te krabbelen.

“Zo Quasimodo kom je zwemles nemen” hoorde hij en gelijk werd er een plens water in zijn gezicht geschopt vanuit de plas. “Je ziet er niet uit man, moeten we de hele dag naar je smerige uiterlijk gaan zitten kijken omdat jij niet eens normaal van een fiets kunt stappen?” reageerde weer een ander. Dan zag hij hoe Dennis zijn fiets pakte en rondjes ging rijden waarbij hij spastische bewegingen maakte om hem te imiteren en belachelijk te maken. De hele school was nu zo’n beetje toegestroomd en de nog steeds hulpeloos op de grond liggende Luc was het middelpunt van hun spot. Gelukkig voor Luc ging op dat moment de bel en begon het schoolplein leeg te stromen doordat iedereen naar binnen ging.

Op dat moment ging het nummer dat hij zijn vader vaak had horen draaien door zijn hoofd. ‘I do’nt like Mondays’. Lang had Luc het getreiter kunnen verdragen, maar nu door de combinatie van het mistroostige weer en de massale pesterij die hij net weer had ondervonden besloot hij de school te laten voor wat het was en terug naar huis te gaan. Moeizaam kroop hij weer op zijn fiets en begon aan de weg terug naar huis. Er spookte van alles door hem heen tijdens die rit en de beelden van alle pesterijen schoten door zijn gedachten. Hij had dit alles er voor over gehad om naar een gewone school te kunnen en op die manier zich toch in ieder geval zo goed mogelijk voor te bereiden op een leven met een redelijke toekomst. Op school kreeg hij hier ook veel steun bij van zijn mentor Amanda, waar hij vandaag ook les van zou hebben en dat ging hij nu ook missen. Dat hij de les miste vond hij niet zo erg, maar hij zou ook een uurlang de aanblik van Amanda missen. Een knappe veertiger met een strak figuur en een flinke voorgevel. Luc was heimelijk verliefd op haar, maar had hier nooit iets van durven laten blijken uit angst zijn enige steun en vriendin op school er door kwijt te raken. Wat zou zo’n mooie vrouw ook met hem moeten, die kon krijgen wie zij wou in zijn ogen.

Eenmaal thuis ging hij naar zijn kamer en kroop hij achter zijn pc. Ergens was dat de fijnste plek voor hem omdat hij daar contact kon hebben met de buitenwereld zonder dat iemand er iets van merkte dat hij niet zo kon functioneren als anderen. Hier was hij een gelijke en kon hij zich heerlijk vrij voelen. Nu er verder niemand thuis was nam hij ook maar gelijk de gelegenheid waar om even wat verhalen te gaan lezen op een 18+ site en te fantaseren hoe het zou zijn om dat zelf te beleven. Door zijn handicap was het er voor hem nog nooit van gekomen en had hij zich moeten beperken tot masturbatie. Hij las een verhaal over een jongen van zijn leeftijd, die seks had met een oudere buurvrouw en automatisch kreeg hij bij dit verhaal het beeld van Amanda voor ogen. In zijn fantasie had hij het gezicht van Amanda gekoppeld aan het lijf van een erotisch model en dat was al snel weer genoeg om hem te laten spuiten nog voor hij het verhaal had uitgelezen.De rest van de dag bracht hij door met nog wat verhalen lezen en chatten tot er om even voor drie uur aan de deur werd gebeld. Luc had geen idee wie het kon zijn en ging zo snel hij kon naar de voordeur. Groot was zijn verbazing om daar Amanda te zien staan.

“Hallo Luc, ik heb vanmorgen vanuit mijn klaslokaal gezien wat er gebeurde en hoe je daarna weer het schoolplein verliet. Ik heb je afgemeld op school, maar wilde wel even met je praten over wat ik gezien heb en met je bespreken wat we daar aan kunnen doen” begon Amanda terwijl zij nog buiten stond doordat Luc te verbaasd was om haar binnen te vragen. Omdat het nog steeds druilerig weer was en Amanda geen zin had om in de motregen te blijven staan nam zij zelf maar het initiatief en vroeg aan Luc of zij binnen mocht komen. Luc herstelde zich en opende de deur wijd om haar binnen te laten en netjes haar jas aan te pakken. Hierna ging hij haar voor naar de woonkamer en vroeg of zij misschien een kopje thee wilde. Met dit weer had Amanda daar wel trek in en Luc liet haar even alleen om in de keuken thee te gaan zetten. Met gebruik van een serveerwagen wist hij de thee keurig binnen te brengen en ging dan tegenover Amanda in een stoel zitten.

Voordat Amanda van wal stak nam zij eerst een slok van haar thee, maar dan kwam zij toch op het punt waar zij voor gekomen was. “Ik ben heel erg geschrokken van wat ik vanmorgen heb gezien Luc, je had mij al wel verteld dat je gepest werd op school, maar dat het zulke vormen aan kon nemen had ik niet gedacht. Dit kan zo niet verder, zeker niet als je daardoor lessen gaat verzuimen” sprak zij. “Normaal laat ik het allemaal maar gebeuren en haal mijn schouders er over op, maar dit keer was ik al in een rot bui door dat weer en was het mij allemaal te veel” verontschuldigde Luc zich voor zijn afwezigheid. “Ik heb in ieder geval met de conciërge al geregeld dat je de lerarenstalling mag gebruiken en ook vandaar de school in kunt komen, maar er zal meer moeten gebeuren dan dat” zei Amanda. “Als je wilt ga ik je helpen om beter tegen zulke situaties opgewassen te zijn en je ook zelfverzekerder te laten voelen”. Natuurlijk wilde Luc dit graag, al was het alleen maar om het feit om vaker contact te hebben met Amanda. Hij accepteerde het aanbod dan ook gelijk en toen Amanda er nog bij vertelde dat het haar het beste leek als hij dan drie keer per week na schooltijd bij haar langs zou komen om te oefenen had hij opeens veel minder bezwaar tegen maandagen. Dit leek zijn geluksdag te zijn geworden. Hij mocht bij Amanda thuis komen. Ze praatten nog wat verder over zijn schoolresultaten en na nog een tweede kopje thee spraken zij al gelijk voor de volgende middag af. Hierop liet Amanda Luc alleen op zijn roze wolk.

De volgende dag voelde Luc zich al een heel ander mens, hij stalde zijn fiets in de aparte lerarenstalling en de paar opmerkingen die hij in de gang hoorde gingen bij hem het ene oor in en het andere uit. In zijn hoofd was maar plaats voor één ding en dat was zijn bezoek die middag aan Amanda. Doordat zijn rooster wat afweek van dat van haar was hij ruim een uur eerder vrij en kon hij eerst nog langs huis. Door zijn handicap had hij ook regelmatig last van ongelukjes en dat wilde hij zeker vandaag kost wat het kost voorkomen. Hij had al minimaal gedronken die dag om een lege blaas te hebben en om helemaal zeker te zijn zette hij bij zichzelf ook een klysma. Fris gewassen en opgewekt stapte hij zo op zijn fiets richting Amanda. De straat waar zij woonde was niet ver van zijn huis en al snel belde hij dan ook bij haar aan. Zij opende de deur en het eerste wat Luc opviel was dat zij haar haren nu niet in een staartje had, maar dat deze los hingen tot op haar schouders.

Zij ging hem voor naar de woonkamer, die gezellig rommelig was en liet hem op de bank plaats nemen. Veel meer keuze was er ook niet, want de andere stoelen waren bezet met boeken of tassen. “Wil je wat drinken Luc” vroeg ze en beleefd antwoordde Luc “graag iets fris mevrouw Van Elst” “Dat mevrouw dat bewaar je maar voor op school Luc, thuis ben ik Amanda” reageerde zij spontaan. Zij liep naar de keuken en schonk daar voor zichzelf een wijntje in en voor Luc een glas cola. Met de glazen in haar handen kwam ze terug en zette die op de tafel voor zij zelf naast Luc op de bank ging zitten. Amanda schopte haar schoenen uit en trok haar benen onder haar kont om even lekker relaxed te kunnen zitten na een dag werken. Haar hand steunde op haar knie en nu had Luc eindelijk een keer de gelegenheid om dat mooie zilveren horloge van haar beter te bekijken. Dat horloge had hem buiten het totale uiterlijk van Amanda al een hele tijd gefascineerd. De starende blik van Luc ontging Amanda niet, maar zij had niet gelijk door waar hij naar zat te kijken. Amanda kreeg best vaker onderzoekende blikken, maar die waren dan toch meestal niet richting haar knie gericht.”Waar zit je naar te kijken Luc”vroeg zij dan ook en Luc biechtte op dat hij haar horloge zo mooi vond. Het bleek een erfstuk te zijn en zo was het gesprek dan via een omweggetje geopend. “Vertel eens Luc, waar kwetsen zij je nu het meeste mee als ze jou aan het pesten zijn, dan kunnen we kijken hoe we dat aan kunnen gaan pakken” vroeg Amanda.

“Het ergste vind ik het als ook de meiden op school er zich mee gaan bemoeien en mij uitjouwen. Daardoor krijg ik steeds meer het gevoel dat er nooit een meisje voor mij zal zijn. Dat ik niet gelijk de eerste keuze ben voor een mooie meid begrijp ik wel, maar ook knullen vol puistjes en spillepoten lopen al te zoenen met meiden en mij zien ze helemaal niet staan. Door deze opmerking bekeek Amanda Luc even anders dan als mentor en zoals hij nu op de bank zat met zijn best wel brede schouders en leuke kop was het zeker geen onaantrekkelijke jongen. Haar gedachten werden echter onderbroken doordat Luc verder ging met vertellen. “Wat mij ook veel pijn doet is dat ze mij behandelen alsof ik niet alleen lichamelijk gehandicapt ben maar ook geestelijk.” Dat dit nergens op sloeg wist Amanda als geen ander, de studieresultaten van Luc behoorden tot de allerbeste van zijn jaar. Zij begreep hoeveel pijn het kon doen en ook voelde zij wel aan dat de totale afwijzing van de meiden op school voor een knul van 18 extra hard moesten aankomen. Voorzichtig probeerde zij dan ook uit te vissen of Luc al ooit een meisje had gekust en wat hij van intimiteit wist. Stotterend gaf Luc toe dat wat hij van meisjes wist via internetsites was en nooit een meisje had mogen aanraken. Amanda had er al een idee van gehad dat het voorval van gisteren een ophoping was geweest van enerzijds de hele sfeer, maar ook hormonen in het lijf van Luc die geen kant op konden.“Maar op internet vind je toch alleen maar nep Luc, Ik neem aan dat je het gebruikt om klaar te komen, maar het is zo koud en zonder enig gevoel wat je daar aantreft” vervolgde Amanda terwijl zij een arm om zijn schouder sloeg om haar woorden te benadrukken. De reactie van Luc had zij echter niet gelijk op gerekend. Hij schoot vol door dit eenvoudige gebaar en troostend legde zij nu zijn hoofd tegen haar schouder. Dat zij hiermee zijn ogen vrijwel in haar decolleté drukte dacht zij even niet aan. De openhartigheid waarmee Amanda sprak en haar borsten op centimeters voor zijn ogen deden Luc een stap zetten die hij anders nooit had durven doen en ook nu deed hij het in een opwelling. Hij kuste de bovenkant van de linkerborst van Amanda, die op haar beurt hier even door uit het veld geslagen was. Ze wist even niet hoe zij hier op moest reageren. Hem wegduwen en daarmee gelijk hem het idee geven dat weer een vrouw niet door hem aangeraakt wilde worden? Net doen of ze niks gemerkt had kon niet, daarvoor was het contact te stevig geweest om niet te voelen. Ze besloot om de confrontatie maar aan te gaan en Luc er op aan te spreken. Met twee handen pakte zij het hoofd van Luc en draaide dat in haar richting om hem recht aan te kunnen kijken. “Waarom kuste jij mij daar Luc” vroeg zij hem.

Luc werd zo rood als een biet, maar antwoordde toch in alle eerlijkheid dat hij dit in zijn fantasie al zo vaak had gedaan en nu niet aan de verleiding kon weerstaan om het echt te doen. Amanda voelde gelijk aan dat dit kon gaan leiden tot een gesprek dat een mentor niet met een leerling hoort te hebben, maar voelde ook de kans om de vertrouwensband tussen hen nog een stuk te verstevigen als hij dit zo durfde opbiechten aan haar. Zij besloot dan ook om er op in te gaan en vroeg hem om dan ook maar eerlijk te vertellen wat hij nog meer over haar fantaseerde. “Als ik op internet een verhaal lees of een film bekijk zie ik jou in mijn gedachten en verplaats ik mijzelf in de rol van de man” vatte hij het kort samen zonder in details te treden. “Dus als ik het even plat weergeef zoals dit bij mij overkomt fantaseer jij er achter je pc over dat je mij aan het neuken bent en zit jij je af te trekken met mij naakt in je gedachte” reageerde Amanda. Zij wist zelf niet waarom ze op deze manier had gereageerd, verstandig was het zeker niet in haar positie maar de spontane bekentenis van Luc had wel wat bij haar los gemaakt. Amanda had zich de laatste maanden begraven in haar werk en haar seksleven was behoorlijk op de achtergrond geraakt. Nu zat zij hier met een jonge knul die aan haar opbiechtte dat hij op haar geilde en ze kon niet aan de verleiding weerstaan om haar lippen op die van hem te drukken nu deze net zo dicht bij de hare waren als voor die tijd haar borst bij zijn lippen was geweest. Natuurlijk was de reactie van Luc een enthousiaste en voor zij goed en wel wist wat zij aan het doen was gleden hun tongen langs elkaar.

Amanda verloor volledig de realiteit uit het oog en liet zich achterover in de kussens van de bank zakken zonder de kus te onderbreken. Zijn hoofd hoefde zij al lang niet meer vast te houden, dat drukte hij nu zelf stevig op haar lippen en met haar rechterhand greep zij zijn linkerhand om die vol op haar rechterborst te plaatsen. De opwinding nam bij beiden steeds meer toe en Luc masseerde onwennig haar borst en de lichamelijke reactie bij Amanda bleef niet uit. Haar borsten waren haar zwakke punt en zij voelde hoe haar tepels hard werden en schuurden in haar bh. Even nog dacht zij aan haar positie tegenover Luc, maar verontschuldigde wat zij nu aan het doen was met het idee dat wat er stond te gebeuren zeker goed voor zijn zelfvertrouwen zou zijn. Dit was echter meer een idee om haar geweten te sussen. Ze was gewoon geil geworden door zijn aanrakingen en hun nog steeds voortdurende tongengevecht. Het initiatief zou van haar moeten komen, dat realiseerde zij zich wel. Luc was veels te onervaren om zelf stappen te ondernemen en zo leidde zij nu zijn hand van haar borst af haar blouse in en onder haar bh. Nu had hij haar naakte linkerborst in zijn hand en eindelijk onderbrak hij de kus om haar aan te kijken vol ongeloof over wat er gebeurde.

Amanda had hem zomaar haar borst laten pakken en lag nu zichtbaar zwaar hijgend op de bank onder hem. Hij richtte zich wat op om ook te kunnen zien waar zijn hand mee bezig was en Amanda maakte gebruik van de ontstane ruimte om een paar knopen van haar blouse los te maken en haar tieten uit haar bh te wippen. “Zo kun je ze echt kussen zoals je in je fantasie doet Luc.” nodigde zij hem uit. Even was Luc bewegingloos bij het zien van die mooie volle echte borsten voor zijn gezicht, maar dan viel hij met jonge gretigheid aan op haar tepels en zoog ze om beurten diep in zijn mond. “OOOOOO JJaaaa,” liet Amanda zich gaan en begon aan de boord van de trui en het shirt van Luc te trekken om aan te geven dat zij wilde dat hij die uit trok. Luc wilde niets liever en met een korte onderbreking van het sabbelen op haar heerlijke tepels en borsten trok hij in één beweging beide kledingstukken uit. Amanda kwam even wat rechter op en ontdeed zich van haar nu helemaal los hangende blouse en haakte ook haar bh los om die van haar armen te laten glijden. Nu beiden met ontbloot bovenlijf waren gleden hun handen langs elkaars lichaam en gaven zij zich over aan hun genot. Amanda wist dat ze al veels te ver was gegaan en dat nu stoppen het niet meer recht kon zetten. Dan ook maar helemaal dacht ze en vroeg aan Luc of hij haar helemaal naakt wilde zien. Het antwoord viel natuurlijk te raden en ze vroeg Luc om dan even op te staan.Luc verwachtte dat nadat zij was opgestaan dat zij zich daar aan hem zou tonen, maar ze nam zijn hand en leidde hem naar haar slaapkamer. Amanda ging op het bed liggen terwijl Luc nog bedeesd naast het bed bleef staan, niet goed wetend wat te doen. Zij knoopte haar broek los en met twee handen schoof zij langzaam de broek en haar slip van haar billen, daarmee haar geschoren vrouwelijkheid aan Luc tonende. Nadat zij nu helemaal naakt was ging zij met iets gespreide benen op bed liggen en keek Luc aan. “Wil jij mij ook meer van jezelf tonen” vroeg zij terwijl zij met haar handen haar borsten opduwde om Luc aan te moedigen. Eerst moest Luc dit allemaal even tot zich door laten dringen wat er allemaal gebeurde. Hier lag op een meter afstand de vrouw waar hij in zijn fantasie zich al zo vaak op had afgetrokken naakt voor hem. Net op dat moment weigerde er weer een spier bij Luc en hij kon het maar net camoufleren door zich op het bed te laten vallen en te doen alsof er niets was gebeurd. Met trillende handen maakte hij zijn broek los en schopte zijn schoenen uit. Net als Amanda schoof hij zijn broek en slip tegelijkertijd naar beneden en nam ook zijn sokken in dezelfde beweging mee. Nu was ook Luc naakt en Amanda was blij verrast bij wat zij zag. De pik van Luc had duidelijk geen last van zijn handicap en de bloedstuwing naar zijn pik had zijn pik laten groeien tot een stevig neukapparaat. Met een handgebaar nodigde Amanda Luc uit om naast haar te komen liggen en zodra hij dat had gedaan bracht zij zijn hand naar haar smachtende kut. Terwijl zij met haar rechterhand zijn pik omvatte en die langzaam begon te masseren gaf zij Luc instructies wat hij voor haar kon doen. Binnen niet al te lange tijd zaten er zo twee vingers van Luc in haar kut en wreef zijn duim over haar clit. In zijn onervarenheid was dit allemaal teveel voor Luc en met forse stralen spoot zijn zaad al uit zijn pik en belandde grotendeels op de buik en borsten van Amanda.

“Sorry Amanda het gebeurde voor ik het door had” verontschuldigde hij zich. “Dat geeft niks hoor, als je hem nog maar een keer stijf weet te krijgen” reageerde zij terwijl zij met haar vinger zijn zaad naar haar mond bracht en het proefde en doorslikte. Amanda draaide zich nu om op het bed en nam zijn slap geworden pik in haar handen en likte het laatste beetje zaad van zijn eikel voor zij hem in haar mond nam. Luc had vol zicht op hoe zijn pik in de mond van Amanda verdween doordat zij speciaal hiervoor haar haren naar de andere kant had gegooid om hem deze blik te gunnen. “In die films op internet likken die mannen ook aan de kut van de vrouw, wil jij dat ook?” vroeg Luc en een instemmend gegrom van haar met zijn pik nog in haar mond was voldoende voor Luc om zich met zijn hoofd tussen haar benen te wringen en zijn tong door de drijfnatte kut van haar te laten gaan. Nog voordat Amanda Luc weer op sterkte had gezogen lukte het Luc om haar met zijn onervaren tong zoveel genot te geven dat zij heerlijk kwam en even zijn pik uit haar mond moest laten om uit te hijgen.

Toen zij weer wat bijgekomen was en Luc nog steeds haar kut heerlijk likte zoog zij in korte tijd zijn paal weer tot volle sterkte. Voor hij weer zou gaan spuiten stopte zij nu maar en wilde die pik nu ook in haar voelen. Ze krabbelde wat verder op en ging over Luc heen zitten. Gezien zijn handicap leek haar dat het beste en terwijl Luc met grote ogen toekeek pakte zij achterlangs zijn pik vast en liet zij zich langzaam zakken. Eerst voelde hij hoe haar natte lippen zijn eikel raakten en dan werd zijn pik omsloten door haar kut.

Echt stoten kon Luc niet door zijn handicap, maar dat compenseerde Amanda ruimschoots door hem als een echte Amazone te bereiden. Ze plaatse Luc’s handen op haar borsten en vroeg hem om ze stevig te kneden, wat hij maar al te graag deed. Steeds wilder begon zij hem te berijden en bezorgde zich hiermee een tweede orgasme. Het was maanden terug voor Amanda dat zij geneukt was en de heerlijke pik van Luc, die diep in haar stootte en haar volledig vulde overspoelde haar met genot. Haar klaarkomen was dan ook heftig en luidruchtig en ze liet zich even steunen op de handen van Luc die nog steeds haar borsten beet had. Het duurde even voor zij weer op adem kwam en vroeg dan aan Luc waar hij in haar klaar wilde komen. Hij mocht in haar kut spuiten, maar ze wilde hem ook leeg zuigen en zijn zaad slikken. Luc wilde graag in haar kut spuiten en vol overgave hervatte Amanda haar bewegingen, waarbij zij nu volop haar kutspieren gebruikte om Luc te melken. Deze extra stimulans werkte snel en even later vlogen de stralen zaad tegen haar baarmoeder. Ze ging nog een paar keer op en neer om het laatste beetje uit zijn ballen te pompen voor zij van hem af stapte en met haar mond zijn pik begon schoon te likken. Voldaan kropen ze daarna in elkaars armen en kusten lang en innig.

Na een tijdje verbrak Amanda de kus en gaf aan dat het de hoogste tijd voor Luc was om naar huis te gaan. De tijd was gevlogen en het was al zes uur geweest. Het hele gebeuren had Luc zoveel zelfvertrouwen gegeven dat hij alleen nog maar zijn schouders ophaalde als er op school nog iemand een poging deed om hem te pesten en zo ging de lol er voor de pestkoppen snel af. De sessies voor zijn weerbaarheid waren dus niet echt meer nodig, maar de bezoeken bleven wel plaats vinden en wat er daarbij gebeurde waren zij beiden zo gesloten als het graf over. Dat was hun geheim en dat geheim schonk hun beiden tot op de dag van vandaag heel veel genot.

Het schrijven van dit verhaal was een grote uitdaging voor mij omdat het totaal anders is dan het gebruikelijke genre waarin ik schrijf. Ik hoop dan ook dat het heeft kunnen bijdragen aan het besef bij mensen zonder handicap, dat mensen die het minder getroffen hebben in deze wereld ook wel degelijk hun seksuele behoeftes hebben en in hun prestaties zeker niet onder hoeven te doen voor anderen.

Het cijfer dat dit verhaal krijgt boeit mij niet zo als ik er maar een paar mensen mee aan het denken heb gezet is dat voor mij al een hele mooie beloning.

Tot slot hoop ik voor Luc dat dit alles op korte termijn werkelijkheid kan worden.
Aantal keer gelezen:
811
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)