Spannendverhaaltje.nl

Ambershotparty

-
16-08-2010
Vrijdagavond 10 uur, a.m Eindelijk aangekomen op haar hotelkamer. Na een lange en vermoeiende vlucht. Van Amsterdam naar Newyork. Wat nonchalant werp amber haar koffer op het wat sjofele bed. En werpt door de ramen heen snel eventjes een blik naar buiten toe. In de verte ziet zij de lichtjes flikkeren van al die piepkleine autootjes.
Eindelijk relaxen!!!..zucht ze diep en neemt een slok uit haar voor de helft gevuld glas whiskey. En voelt dat zij een sprankelend avontuur tegemoet gaat in deze bruisende wereldstad. Ze stapt de badkamer binnen,en stapt uit haar strakke blue jeans. Frivool trekt ze haar roze minislipje parmantig omlaag. En dwarrelt neer op de koude vloer. Terwijl de hete stralen zich vermengen met de koude, glijden haar vingers. Langs haar met chanelno5 geparfurmeerd fluwelen shirtje, die losjes van haar afvalt.
Al haar plooien ontspannen zich. En stapt de met hete walmen gevulde badkamer binnen. Even een moment voor mijzelf en voor mijn sensuele lichaam. Ze veegt met haar handen de wasem weg van de beslagen spiegel. Die overal zijn geplaatst, boven haar onder haar!!! Wow wat een subliem en zinderend genot, kirt ze zachtjes. Overal ziet ze al haar wulpse vormen en in alle standen. Ziet zij hoe haar borsten en liefdesdriehoekje, zich in de erotische spiegelwand aftekenen. Er gaat een scheut van opwinding door haar lichaam heen.
En beland ze langzaam in een wereld van erotiek en lust! Zichzelf strelende onbrand er een dierlijke passie. Giegelend en bedwelm door de hete stralen, neemt ze nog een ferme slok uit haar whiskey. Opeens!!!! Heeft zij het gevoel dat ze word begluurt!!! Maar door wie!!!! In de reflectie van al de spiegels ziet zij hoe de picolo! Haar aan het begluren is, vanuit de deuropening. Ze ziet aan zijn brandende ogen de lust naar haar. En ziet hem haar sensuele lichaam verkennen van top tot teen. Ze besluit het spel van verleiding maar op te voeren.
Ze ziet dat hij haar niet kan zien kijken. En pakt de doucheborstel die voor haar hangt. En bukt iets voorover en gaat langs haar rug omlaag, en met lange halen. Ze spreid haar benen ietsjes uitelkaar en geeft hem zo alle uitzicht op haar hete kutje. Tergend langzaam masseert ze met de borstel haar hete vlees. En de hete stralen sijpelen opwindend tussen haar broeierige benen. En er gaat een scheut van opwinding door haar hele onderbuik. Ze bedenkt zich, hoe het zou zijn! Als hij haar van achteren zou benaderen.
En hoe hij langzaam maar stevig bij haar binnen zou dringen. Opgewonden glijt haar hand langs haar borsten door naar haar brandende heuveltje. En dan opeens!!! Voelt ze zijn handen op de hare. Een scheut van verlangen gaat door haar heen. Eindelijk!!! oog in oog met haar verboden gluurder. Die bruusk op haar inteim en wellusitg verzoek heeft gereageerd. Wild draait ze haar hoofd om en zegt!!! Hey lekker ding!!! Ik zag je wel loeren in de spiegel, ik zag de bekoring branden in jouw ogen. Kom haal alles maar uit de kast!!! Beroof mij van mijn onschuld, en vergeet vooral niet! Mijn hongerige poesje mee te nemen.
Als je haar zal verwennen en zachtjes zal aaien. Dan zal ik dit geheimpje tussen ons niet verraaien. En ze voelt hoe hij haar tepels zachtjes masseert. Zeg!!! Toen ik schone handdoeken kwam brengen!!! Zegt de picolo opgwonden, toen zag ik jouw zo gluren naar mij! Ik zag de lust branden in jouw ogen, toen je merkte dat ik naar jouw keek. Ze voelt hoe zijn slanke maar atletisch lichaam de hare aanraakt. Ze voelt zijn opwinding stijgen tegen haar kontje.
En ze kwispelt met haar billen, als een jong hondje. Beheerst trekt hij haar heupen naar hem toe. En trekt haar billen uitelkaar. Nu voelt ze hem stevig maar soepeltjes binnendringen. En slaakt een kreet van totale opwinding en schaamteloos verlangen naar haar gluurder. In de erotische spiegelwand zien zij ieder detail. En zien zij iedere beweging die ze maken. Ze ziet hoe hij steeds harder tegen haar billen aanbeweegt. En in golven van geile ritmiek en hete stralen. Zwieren hun lichamen heen en weer.
En dan voelt ze een explosie komen, helemaal vanuit haar onderbuik. En In golven van hete ritmiek komen ze samen bruisend klaar. Ze ziet hoe hij er nog een paar wilde onbesuiste stoten uit- perst. Om zo haar de laatste golven van geile ritmiek te mogen geven. Beheerst laat hij haar lichaam los. Ze draait zich om en kust teder zijn lippen en borst. Hai aangenaam ik ben Michael!!! Hoi ik ben Amber!!! Aan stem te horen kom jij niet van hier? Nee dat klopt zegt amber!!! Please to meet you!!! Well welcome in the big apple babe.
Zeg lekker ding!!! zegt amber. Van gluren word ik altijd ontzettend geil!!!! Jij ook!!! heb ik al gemerkt. Aangezien deze erotische spiegelwand nog vele variaties kent. Om te gluren tijdens het ultieme liefdesspel. En ze voelt zijn opwinding al weer stijgen tegen haar navel. En het werd nog een hete lange nacht in the big apple!!!! Zaterdag morgen, 8 uur p.m. Tring tring..... Goeiemorgen mevrouw!!! This is roomservice, is alles naar uw wens? Ja euhhh!!!.. prima ,dank u. Is de aankomst in ons hotel u bevallen en bevalt de kamer u? Perfect gewoon!!!.. ik zal uw hotel aanbevelen bij al mijn vriendinnen. Ok ,have a nice day!!!!
Aantal keer gelezen:
1062
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)