Spannendverhaaltje.nl

Alweer feest op het werk

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Dave meer verhalen van Dave Ik werk nog steeds bij dezelfde baas waar ik mijn fantastische ervaring met Maria heb gehad. Helaas werkt zij er niet meer en Francis is naar een andere etage verhuisd. Jammer maar ach ik heb een leuke tijd met hun gehad. Geil als ik altijd ben valt mijn oog natuurlijk zo weer op iets anders. Laatst moest ik echt wat werk voor een bepaalde dag af krijgen en besloot om over te werken. Het was omstreeks 19:00 en ik hoorde op de gang de stofzuiger voorbij komen. Erachter stond een prachtig donker meisje. Ik schatte in dat ze zo'n jaar of 18 moest zijn. Op dat moment kon ik me toch al niet goed concentreren en mijn gedachten dwaalde af naar wat voor plezier ik met deze meid zou kunnen hebben. Binnen de kortste keren zat mijn lul knel in mijn broek. Het meisje kwam mijn kamer in en ging gewoon door met stofzuigen. Ik zag haar mooie borsten in haar strakke truitje op en neer gaan. Jeetje wat zou ik mijn 21 cm lange paal daar eens tussen willen laten glijden dacht ik. Het meisje bukte om de papierbak op te pakken. Ik had een goed zicht op haar fantastische rondingen. Even keek ze om en zag mij staren, ze moet mijn geile blik gezien hebben. Een ondeugende glimlach was het antwoord. Toen ze mijn kamer uit was, was ik inmiddels zo geil dat ik mezelf moest ontladen. Ik deed de deur dicht en sloot de lamellen. Binnen no time had ik me broek open geknoopt en laten zakken. Bij het naar beneden trekken van mijn onderbroek floepte mijn keiharde paal direct de lucht in. Ik was zo geil dat de draden voorvocht al naar beneden dropen. Ik begon langzaam mijn pik te masseren. Met steeds langere halen en tempoverhogend naderde ik mijn orgasme. Ik zat op de rand van het bureau. Ik voelde dat ik ging komen en op het moment dat ik mijn zaad naar buiten voelde stromen ging de deur open. Shit, datzelfde meisje stond in de deuropening. Blijkbaar was ze nog niet klaar. Ik schok maar was ook al op het punt van geen terugkeer en terwijl zij geschrokken naar mij en mijn pik keek schoot er een lange straal sperma uit. Ik hoorde haar een kort gilletje geven. Net zoals toen dacht ik een blik van geilheid bij haar te herkennen maar ze schoot snel de kamer uit en deed de deur dicht. Ik schaamde mezelf kapot en maakte me zorgen over eventuele gevolgen. Ik probeerde nog even te werken maar had mijn gedachten er niet meer bij en besloot naar huis te gaan. Lopend door de gang zag ik haar staan bij een andere kamer. Ik kreeg een vluchtige blik en zag verlegenheid maar ook duidelijk een teken van geilheid in haar ogen. Na een meter of tien keek ik om en zag haar snel haar blik van mij afwenden. Zou ze dan toch dacht ik. Met een groeiende lul liep ik het gebouw uit.
Thuis aangekomen heb ik met haar in me gedachten mezelf geloof ik nog drie keer afgetrokken. Ik kreeg ook ineens een heel gek idee. Ik besloot een paar foto's van mezelf te nemen in opgewonden toestand. Ik zou ervoor zorgen dat zij ze onder ogen kreeg en dat ik daar niet bij zou zijn. Gewoon om haar reactie te testen. De volgende dag ik dus weer overwerken. Ik had ervoor gezorgd dat ik mijn fotoís dusdanig had neergelegd dat ik hoopte dat zij ze zal zien. Ze staken iets uit mijn bureaulade. Toen ik omstreeks een uur of zeven de stofzuiger weer hoorde maakte ik dat ik weg kwam. Heel stiekem stond ik te loeren op de hoek en zag dat ze mijn kamer inging. Na een paar minuten hoorde ik de stofzuiger uitgaan. Ik voelde de spanning en was benieuwd of ze gevonden had. Voorzichtig liep ik naar mijn kamer en zag dat de deur op een kier stond. Het leek wel een droom maar ik zag dat dit prachtige meisje mijn fotoís had uitgespreid over het bureau en haar strakke truitje omhoog had gestroopt. Haar prachtig grote borsten waren nu bloot en staken naar voren. Ze had een paar flinke harde tepels waarmee ze aan het spelen was. Haar andere hand zag ik bewegen in haar broek. Oh man, ze was zichzelf aan het vingeren op mijn fotoís. Ik kon het niet laten en ik moest bij dit tafereel mijn lul bevrijden. Ik stond me gewoon in de gang van mijn kantoor af te rukken terwijl daar een heel lekker meisje zichzelf op mijn fotoís aan het bevredigen was.
Nu trok ze haar broek uit en had alleen nog maar het strakke truitje aan. Wat een heerlijk lichaam. Ze nam plaats in mij bureaustoel en spreidde haar benen over de leuning. Ik had een uitzicht op haar heerlijke poesje. Ik zag dat deze bijna kaalgeschoren was. Iets dat ik bij mezelf ook altijd doe. Ik had nog nooit live een donker meisje bloot gezien. Het slaat nergens op maar dit maakte me zo geil. Een vluchtige blik op mijn penis gaf me het idee dat deze nog nooit zo groot was geweest. Mijn gedachten speelden met me en ik had de sterke drang om naar binnen te gaan. Toen ik weer naar binnen keek schok ik me wild, ze stond in de deuropening. Deze keer ging het zo snel voor ik het wist en kon nadenken greep ze me en trok me naar binnen. Ik moest in mijn bureaustoel gaan zitten. Ze trok haar truitje uit en oh wat waren dat een mooie borsten. Ze had een mooie donkere kleur en haar tepels waren roze. Prachtig. Ze trok mijn broek naar beneden en tegelijkertijd trok ik me overhemd uit. Ze wist niet hoe snel ze naar mijn paal moest grijpen en vakkundig sloot ze haar handen erom heen. Mmm ik zag haar op haar knieŽn plaatsnemen en haar mooie roze mond naar mijn blanke staaf gaan. Langzaam sloten haar lippen om mijn paal. Langzaam beginnend maar steeds sneller hoorde ik de slurpende geluiden. Ik werd nu echt heerlijk gepijpt. Kom riep ik en ik stond op en veegde mijn bureau schoon. Ik tilde haar op het bureau en moest nu gewoon dat lekkere roze spleetje van haar proeven. Ze smaakte heerlijk en ze na een paar minuten voelde ik haar komen. Ze gaf een paar luide gillen.
Nu moest ik gaan liggen gebaarde ze en terwijl ik naakt op mijn eigen bureau lag en mijn pik in de lucht wees zag ik haar op het bureau klimmen. Langzaam zag ik dat ze zichzelf over mijn paal liet zakken. Wat voelde dat lekker. Ze begon direct op en neer te wippen en ik zag die heerlijk grote borsten op en neer gaan. Snel graaide ik en greep ze vast terwijl ik mijn gladde lul in die zeiknatte spleet hoorde soppen. Ik kwam bijna klaar maar wilde dit nog niet. Ik vroeg of ze op handen en knieŽn wilde gaan zitten. Ik had uitzicht op dat heerlijk kontje en hurkte achter haar. Ik leidde mijn pik naar haar lekker kutje en gleed naar binnen. Ik begon haar met lange halen te neuken en terwijl ik dat deed gebaarde ze mij om met mijn vingers haar kontje te masseren. Terwijl mijn paal in en uit gleed vingerde ik haar kontje met mijn duim. Ik weet nog precies wat ze toen zei, ďneuken daarĒ en ik wist direct dat ik haar in haar kontje mocht neuken. Terwijl ik mezelf gelukkig prees schoof ik mijn pik langzaam in haar kontje. Ze was volgens mij geoefend want doordat ze zichzelf op een bepaalde manier bewoog schoot ik diep in haar ontspannen kontje. Ze genoot duidelijk en ik ook want na een paar minuten voelde ik mijn ballen zowat ontploffen. Precies op tijd want ze sloeg een wilde kreet als teken van gigantisch klaarkomen. Ook ik was zover en trok snel mijn pik eruit. Ik hoefde het niet eens te vragen maar ze draaide zich om en begon aan mijn paal te rukken. Binnen een aantal seconden schoot de eerste straal sperma eruit. Ze was zo geil dat ze deze op haar mond mikte. Een tweede straal schoot langs haar heen op mijn bureau. Het bleef komen en ik zag dat ze er van genoot. Dit was echt geil. Samen hebben we daar nog even gelegen en toen stond ze op om haar kleren weer aan te trekken. Ze griste de fotoís mee en vertrok. Wat een mazzelaar ben ik toch dacht ik. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar xxxdave21@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1291
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)