Spannendverhaaltje.nl

Altijd zin

-
16-08-2010
Misschien is het raar omdat ik een meisje ben maar altijd heb ik wel zin in sex. Tijdens de raarste momenten bekruipt mij altijd het gevoel om sex te willen hebben. Ik vind het ook leuk om er uitdagend bij te lopen en me zo te gedragen. Mijn moeder spreekt me soms wel aan op mijn gedrag maar dat kan me niks schelen. Altijd heeft ze commentaar op mijn kleding en als er visite komt heeft ze liever dat ik me op mijn kamer opsluit en me niet laat zien. Vorig jaar zomer kregen ze ook visite een keurig gezinnetje ergens vanuit een dorp in het noorden. Mijn moeder had me bijna gesmeekt om eens er niet als een slons bij te lopen.
Ik zie wel had ik geantwoord. Toen ik wakker werd waren ze er al. Ik deed mijn gordijnen open en zag een stralende dag. Ik hoorde geroezemoes vanuit de woonkamer. Nadat ik had gedoucht trok ik mijn bikinibroekje aan en liep naar beneden. Bij ons hoef je om buiten te komen in de tuin niet door de woonkamer dus ongezien liep ik naar buiten en ging lekker liggen zonnen in de tuin. Ik lag zoals altijd topless omdat ik het zelf mooi vind om helemaal bruin te zijn. Ik lag op mijn buik op een groot ligbed toen de anderen ook buiten gingen zitten. Mijn ouders hadden de stoeln neergezet en het gezellige gezinnetje met twee kinderen een jongen van mijn leeftijd een een iets ouder meisje namen plaats. Ik zag hoe mijn moede me angstvallig in de gaten hield. Ik werd vriendelijk begroet door de mensen en ik stond direkt op om ze een hand te geven. Verbaasd bij het zien van mijn tieten stonden ze me aan te staren.
Ik had er echt lol in pakte een stoel en ging er lekker bij zitten. Laat jij het huis anders even aan Brechtje zien. Ik kreeg kippenvel van die naam alleen al. Ik keek naar de dochter van onze visite en vroeg wil je dat. Ze knikte en liep met me mee naar binnen. Dat je dat zo durft topless in de tuin zei brechtje. Ach alles went hoor ook topless zonnen doe jij dat nooit. Nee dat doe ik niet hoor. We liepen ondertussen naar mijn kamer. Ze zag in mijn kast die nog open stond mijn kleren hang en vroeg of ze even mocht kijken. Ze vond alles erg sexy en omdat ze een beetje mijn lengte had vroeg ik of ze iets wilde passen. Voordat ze dat wilde moest de deur dicht en de gordijnen ook. Ze trok haar stijve trutten kleren uit en stond in een afgrijzelijke beha met slip maat schepnet in mijn kamer. Uit haar kruis kwamen lang zwarte haren tevoorschijn. Scheer jij dat nooit Brecht. Ze schudde van nee.
Ik deed mijn bikini broekje omlaag en liet trots mijn keurig geschoren streepje zien. Dit is toch veel mooier. Mijn moeder zegt altijd wat groeit groeit niet voor niets zei Brechtje meteen. Het staat wel mooi hoor zei Brecht toen. Wacht maar Brechtje we gaan je mooi maken, ik liet haar alles uittrekken en naakt stond ze voo me. Ze had mooie grote borsten en veel te bveel haar onder haar oksels en op haar kutje. Eerst maakte ik haar oksel glad en vroeg haar op bed te gaan liggen zodat ik de rest kon doen. Onder al die zwarte haren tussen haar benen kwam haar mooie kleine spleetje te voorschijn. Toen het streepje schaamhaar naar mijn zin was blies ik zacht tussen haar benen de losse haartjes weg en Brechtje giechelde. Nieuwsgierig als ik was blies ik nog een keer maar nu iets harder. Je kietelt me zo met je geblaas.
Ik vroeg haar of ze al eens met een jongen naar bed was geweest en ze kreeg een kleur toen ze nee zei. Ik kon het me maar moeilijk voorstellen maarja ze zal het niet zomaar zeggen. Er is nog nooit een jongen geweest die me zo heeft fgezien zei ze verlegen. Dus je bent hier nog nooit aangeraakt en drukte ondertussen zegen haar schaamlippen met mijn vinger. Nee was het antwoord. Het is heel lekker hoor zal ik het is voor doen Brechtje. Ze knikte zwijgend. Voorzichtig liet ik mijn vinger heen en weer bewegen deed toen haar lipjes uitelkaar en gleed er tussendoor met mijn vinger. Ik tikte zacht met het topje van mijn vinger tegen haar klitoris aan en ze schrok ervan. Ik zag een glinstering van vocht tevoorschijn komen tussen haar lipjes.
Ik kuste haar zachtjes tussen haar benen en ze wilde net gatverdamme dat is vies zeggen toen ze mijn tong voelde en merkte hoe lekker dat was. Ik likte aan haar klitje en duwde een vinger in dat nog zo nauwe gaatje. Brechtje was al aardig ontspannen wat het lukte makkelijk. Ze maakte allemaal rare geluidjes schopte zelfs met haar benen zo lekker vond ze het. Brechtje ben je hier klonk het ineens achter me. Het was haar broer die mijn kamer inliep. Ga weg Sietske riep brechtje hijgend. Want doe jij dat zal ik ons moeder vertellen. Sietske zei ik op een lieve toon , kom eens bij me. Hij kwam vlak bij me staan en ik pakte zijn hand. Als je belooft dat je niets zegt laat ik iets mpois gebeuren. Sietske knikte en ik legde zijn hand op mijn borst. Glunderend keek hij mij aan. Voor iemand die net zo oud was als ik was ie erg onervaren en waarschijnlijk ook nog nooit met een meisje naar bed geweest.
Ik pakte zijn andere hand en legde die op mijn andere borst. Hij durfde zijn handen niet eens te bewegen. Voel dan jongen zei ik zacht. Onwennig bewoog hij zijn handen wat heen en weer. Ik pakte weer 1 hand vast bracht deze naar beneden en wreef ermee tussen mijn benen. Tijd voor actie ik stond op en knoopte zijn broek los. He wat doe je zei Sietske nog maar hij was al naar beneden en ik zag een mooie stijve lul. Ik pakte hem beet en begon hem af te trekken. Er kwamen wat ooohhhs en aaahhhhs uit zijn mond. Ik duwde hem naast zijn zus op bed en knielde om hem te pijpen. Ik stopte even om te vragen of Brechtje het niet eens wilde proberen. Brechtje knikte schuchter en nam het van me over. Sietske kwam al snel klaar en ik veegde de sperma even weg. Ik begon hem weer aan zijn pik te zuigen en al snel werd ie lekker hard. Nu het echte werk ik duwde hem achter over en ging op hem zitten.
Ik liet zijn pik bij me naar binnen en neukte hem. Na een tijdje liet ik zijn zus het over nemen. Snel trok ik mijn slipje aan en zei naar de wc te gaan. Ik liep de tuin in en werd me gevraagd waar de andere waren. Ze durven niet meer naar benenden te komen. Vader en Moeder stonden gelijk op Wat is dat nou voor een onzin en ze haastten zich naar boven. Ik hoorde De moeder van Brechtje en Sietske nog een afgrijselijke schreeuw geven en ging weer liggen zonnen. Ze zijn overigens daarna nooit meer op visite geweest.
Aantal keer gelezen:
1255
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)