Spannendverhaaltje.nl

Altijd al van gedroomd - 2

-
21-08-2010
Toen ik de volgende dag van mijn werk af kwam moest ik eerst boodschappen doen. Ik voelde me heerlijk en ik had het gevoel of ik de hele wereld aan kon. Op mijn werk hadden ze ook al gezegd dat ik er goed uit zag, ondanks na een wilde neuknacht. Ik gooide wat etenswaar in mijn winkelwagentje en liep naar de kassa. Zoals altijd stond er een lange rij, tien kassaís leeg en eentje die bemand wordt. Een tweede kassa ging open maar ik bleef staan. In die rij stond een man die naar me keek en hij knikte naar me. Ik herkende hem niet maar misschien was het een van die mannen van vannacht. Ik legde mijn spullen op de loopband en rekende af. Met een wagentje vol liep ik naar mijn auto en die man kwam naar me toe. En ken je me niet, vroeg hij. Sorry maar ik herken u niet, zei ik. Gisteren avond, zei hij en keek me lief aan. Ik lachte zachtjes, jij hebt me geneukt. En of, zei hij. Wat ben jij lekker zeg. Kunnen we niet iets afspreken. Ik schudde van nee maar, zei hij toen. Ik bedoel in de club. Dat we samen gaan, hoef ik voortaan niet meer te betalen en dan zijn we samen. Ik keek naar zijn hand en zag een ring zitten.
Weet je vrouw hier van, vroeg ik. Nee, zei hij. En hij vroeg het zelfde aan mij, ook ik zei nee. Dat is toch mooi hť, hebben we samen een geheim. Hij was best aardig en hij zag er gelikt uit. Zullen we wat drinken vroeg hij. Mijn kutje jeukte en ik had zin om geneukt te worden. Bij mij thuis, zei ik vlug. Rijd me maar achterna. En ik stapte in en reed richting huis. Een grote Volvo volgde me en hij parkeerde zijn auto achter die van mij. Hij hielp met de boodschappen. Eenmaal binnen legde ik de boodschappen weg en schonk wat in voor ons. Je hebt het goed voor elkaar, zei hij. Ik hem zijn drankje en ik knielde neer voor hem. Ik ritste zijn broek open en nam zijn lul eruit en begon hem meteen te pijpen. Dit had ik nog nooit gedaan. Hij zette zijn glas op een tafel en nam me bij mijn haren. Ik kwam overeind en smeekte heel geil of hij me wilde neuken en lekker diep en hard in me spuiten. Hij legde me op tafel deed mijn rok omhoog en trok hard mijn slipje uit. Met een rotgang stootte hij zijn dikke pik in me. We kwamen samen klaar en het zaad liep langs mijn benen toen zijn leuter uit mijn kutje floepte. Ik deed mijn slipje weer aan en deed mijn rok goed. En nam plaats op de bank.. Hij kwam naast me zitten. Wanneer ga je meestal, vroeg ik. Wanneer ik wil en kan.
Hij zou me voortaan bellen op mijn mobieltje en dan konden we samen gaan. Ik keek hem nog na toen hij de straat uit reed. Mijn slipje was doordrenkt met zijn geile zaad en het liep langs mijn benen. Ik deed de deur dicht en wreef met twee vingers door mijn kutje en likte ze af. Het smaakte heerlijk, net als gisteren. Ik wreef het zaad uit over mijn kutje en voelde hoe het plakte tussen mijn vingers. Ik likte mijn hand af en werd hier zo geil van dat ik op de trap ging zitten en me zelf vingerde met het zaad van een man die ik net had leren kennen en die me al meerdere malen had geneukt en mijn lijfje al helemaal had betast. Deze gedachte zorgde ervoor dat ik weer snel klaar kwam. De rest van de week liep voorspoedig, mijn man zou die vrijdag thuis komen en we zouden uit gaan eten. Dat deden we meestal als hij naar het buitenland was geweest. Ook was ik nog naar een sekswinkel gegaan om een heerlijke nep lul te kopen. Ik had een blauwe nep lul van dertig centimeter gekocht. Niet dat hij er helemaal in moest maar het was geil om iets groot te voelen en te kopen. Ook kon ik hier misschien eens mijn man mee verassen en ook wilde ik niet steeds weer met een onbekende het bed in duiken. Deze nep lul zou mijn beste vriend worden. Die avond had ik me dan ook zelf heerlijk verwend. En het was maar goed dat ik er eentje gekocht had van dertig centimeter want het was een genot om die lange staaf in en uit mijn kutje te voelen glijden.
Mijn man kwam die vrijdag vroeg thuis en hij had gereserveerd bij een restaurantje. Ik kwam binnen en omhelsde hem, het liefst was ik door de knieŽn gegaan en hem een flinke pijp beurt gegeven. Maar dat durfde ik niet bij mijn man, bij die vreemde deed ik het zonder te blozen. Hij kon me zo neuken maar in plaats daarvan gaf hij me een kus en een cadeautje. Een lief kant lingerie setje van dure afkomst. Het was wit satijn en het broekje had van voren een opening. Zodat je zonder je broekje uit hoeft te doen gewoon kan neuken, dacht ik bij me zelf. Ik had er wel zin in maar ik zou moeten wachten tot vanavond. We reden in zijn auto naar de stad. Hij reed richting waar ook de club zat, daar zitten veel lekkere en gezellige restaurantjes. Hij parkeerde zijn auto voor de club, het was net of het voorbestemd was. Wat zou dat zijn vroeg ik hem en wees naar de club. Dat is een seksclub schat, zei hij. Hoezo wil je naar binnen, vroeg hij lachend. We liepen naar het restaurantje een eindje verder op. We hadden een plaats voor het raam en zo kon ik de club goed in de gaten houden. Mijn man vertelde een hoop over zijn werk en ik over hoe ik de week was door gekomen. Die club interesseert je erg veel, vroeg hij opeens. Ik zat er de gehele avond naar te turen. Wil je daar eens naar binnen, vroeg hij me. Wil jij het vroeg ik hem. Hij knikte. Eigenlijk durfde ik niet, ik was bang om herkend te worden. Maar de club had prachtige regels, als je binnen kwam was het elke keer weer net of je daar voor het eerst kwam. Wat zou daar allemaal gebeuren, vroeg ik heel onschuldig. Ik denk dat daar iedereen elkaar neukt of zich laat neuken, zei mijn man. Ik lachte naar hem en liet hem weten dat we daar dan best wel naar toe konden gaan. Mijn man wist van mijn fantasie. Wat zou je dan doen als er een of twee kerels op je af kwamen, vroeg hij. Wat zou jij willen vroeg ik hem. Dat je je liet neuken en dat ik toe mag kijken. Ik schrok een beetje van zijn antwoord, maar eigenlijk ook niet. Mijn kutje raakte gezwollen en ik voelde mijn lipjes plakken tegen mijn slipje. Ik wil naar binnen, zei ik tegen hem. Hij riep de ober en vroeg om de rekening. Toen we buiten stonden vroeg hij nog een keer of ik echt wilde, weer knikte ik. Hij sloeg een arm om me heen en we liepen naar de deur. Hij klopte vol zelfvertrouwen op de deur en deze zwaaide open.
Goede avond samen, zei mijn begeleider en hij knipoogde subtiel naar me. We begroette hem en liepen door naar de bar. Het was er weer gezellig en er liepen heel wat lekkere kerels rond. Hij bestelde wat te drinken en schoof toen dichter bij me. Kies maar eens twee man uit met wie je wilt neuken, fluisterde hij in mijn oor. Ik kon het echt niet geloven maar ik knikte naar twee mannen die samen aan de bar zaten. Ze waren meer het typ van een of andere motor bende, zo zagen ze er tenminste uit. Dus je wilt lekker ruig geneukt worden, zei mijn man tegen me. Hij stond op en liep naar die twee mannen. Hij stelde zich voor en maakte een praatje, ze keken alle drie mijn kant op. Mijn man wenkte me dat ik moest komen. Ik liep op ze af net toen ze op stonden en naar boven liepen. Ik liep ze achter na, die twee mannen voor op mijn man er achter en ik helemaal achter aan. Mijn begeleider kwam ik tegen en kneep zachtjes in mijn kruis. Is dat je man, vroeg hij. Ik knikte. Succes met die twee kerels zei hij en liep door. Ik liep de trap op en liep ze achter na een kamer binnen. Op de grond lag een turnmat in de hoek stond een lederen fauteuil. De deur ging achter me en mijn man nam plaats in de stoel. Boven de turn mat branden een zacht lampje waardoor je genoeg licht had. Die twee stoere mannen stonden voor me en keurde me, daar leek het op. Dit is jou vrouwtje, vroeg er een aan mijn man. En daar mag je mee doen wat je maar wilt tot dat ze er genoeg van heeft. Eigenlijk besefte ik nog niet echt wat er hier aan de hand was. Een van die twee greep me bij mijn haren en trok me naar de turnmat. Met een paar rukken en trek bewegingen lag ik naakt op die mat en stonden die twee kerels naakt om me heen. ze hadden beide een grote dikke lul die recht omhoog stond.
Een van die kerels nam mijn kin en trok mij naar zijn grote lul. Deze stak hij recht in mijn mond en begon me te neuken. Diepe halen neukte hij mijn mond en ik snakte naar lucht. Ik zat op mijn knieŽn en handen en zo kon die andere kerel mijn neuk gaatjes goed inspecteren. Hij trok mijn kutje open en duwde er wild drie vingers in draaide rond en likte mijn anus. Ook deze werd gevingerd. Ruw en diep ging deze lul in mijn mond. Ik kokhalsde maar dat gaf geen aanleiding om te stoppen. Hard trok hij aan mijn haren en ik pijpte een dikke grote onbekende lul. Mijn man keek toe vanuit een donker hoekje.
Mijn anus werd door vier vingers open gerekt en gelikt. Tering wat gingen deze twee kerels hard en ruw. Ik genoot van dit spel en vooral omdat mijn man zat te kijken. Achter mij werd er plaats genomen en nu kwam het waar ik de hele dag zin in had. Mijn kutje scheurde open toen hij zijn enorme paal in me ramde. Hij duwde zijn grote lul diep en hard in me. Ik moest gillen maar meteen werd ik afgestraft. Een harde pets in mijn gezicht en meteen weer die dikke lul in mijn mond. Met een duim en een dikke lul in mijn kutje werd ik hardhandig geneukt. Mijn kleine borstjes werden hard gemasseerd en er werd hard in mijn tepeltjes geknepen. Mijn mond kwam vrij en die kerel kroop onder me.
Met wat gefrunnik duwde nu hij zijn lul in mijn kutje wat al aardig opgerekt was. Zijn armen kwamen strak om mijn middel heen. ik voelde hoe die andere kerel zijn eikel tegen mijn anus duwde en met een plop schoot hij een stukje naar binnen. Weer gilde ik het uit en ook deze keer werd ik weer gestraft. Een harde pets viel er op mijn billen. Met een schok werd mijn anus opgevuld en zo zaten er twee dikke enorme lullen bij me binnen. Ik werd hier suf geneukt. Mijn man kwam bij me zitten en keek toe hoe die lul diep in mijn anus verdween. Als hij er uit ging duwde hij eerst een paar vingers in me om vervolgens die kerel weer mijn opgezwollen anus te laten neuken. Ik moest mijn man pijpen, en zo werd ik die avond door drie lullen genomen. Die mannen spoten hun zaad in mijn neuk gaatjes. Ik voelde een warme golf van sperma in mijn onderbuikje. Toen ze klaar waren en zich terug getrokken hadden liep het zaad langs mijn benen. Uitgeput lag ik op de turn mat. Mijn man zat weer in de stoel en keek toe hoe ik er bij lag. Hij stond op en kwam op zijn hurken langs me zitten. Vond je dit lekker, vroeg hij. Ik keek hem aan en lachte. Jij wel he, reageerde ik. Hij duwde me hardhandig op de grond. Wil je meer, riep hij hard. Opeen schoot de deur open en drie kerels liepen binnen. Deze drie maken je af, zei mijn man. Ik schrok hier een beetje van. Deze kerels neuken je suf totdat je niet meer kan. Hij stond op en vertelde deze drie mannen me te neuklen zo hard en veel en diep als ze konden. Hij ging weer zitten in de stoel en de deur sloot zich.
Hard werd ik tegen de mat gedrukt en werd meteen gevingerd. Mijn kutje was zo nat door het geil van die andere twee dat er makkelijk drie vingers door mijn lipjes gleden. Een andere bood zijn lul aan om te pijpen en mijn anus werd door de derde man gevingerd. Ik zag vanuit mijn ooghoek dat mijn man zich aftrok en genoot van het aanschouwen van mij en die drie man. Omdat hij daar zo zat maakte dit mij weer opnieuw geil en wilde ik deze mannen wel erg graag in me hebben. Ik werd omhoog getrokken en belande op de schoot van een van deze mannen. Zijn tong drong in mijn mond en ik voelde zijn enorme paal in mijn kutje glijden. Achter me kwam iemand te zitten en zijn lul drong diep in mijn kontje. De derde kwam voor me staan en duwde zijn lul tegen mijn mond die ik naar binnen zoog. Elk neukgaatje was nu gevuld en als bezetene neukte ze me. Er gewisseld van plaats en de neuktoer ging door. Mijn kutje brandde en mijn anus voelde als een groot gat aan mijn mond was moe en hield ik bijna niet meer open. Hard werd er een lul in mijn mond geperst en ik werd geneukt in mijn mond. Toen iedereen elk neukgaatje had geneukt werd ik vast gehouden aan mijn paarde staartje. Ze stonden voor me en trokken zich af. Mijn mond werd open gehouden door een van hen. Om de beurt spoten ze hun sperma in mijn mond en over mijn gezicht. Ze duwde me wild tegen de vlakte en verlieten de ruimte met een bedankje naar mijn man.
Mijn man bleef zitten en keek toe hoe ik in al dat geile zaad op de mat lag. En, riep hij. Dit vind jij wel lekker hť. Ik kwam overeind en keek hem boos aan. Jij vindt dit lekker. Met een wild gebaar gooide ik een klodder sperma naar hem toe wat aan mijn vingers geplakt zat. Hij kwam naar me toe met een badlaken. Kom ik ga je wassen. We verlieten de kamer en hij liep recht naar een deur waar een badkamer achter zat. De badkamer was zwoel verlicht en er stonden twee glazen en een fles champagne op de rand van het ronde bad. Grote schuim vlokken dreven op het water. Hij tilde me op en liet me zachtjes in het bad zakken. Hij kroop tegen me aan en schonk wat in voor ons. Weet je, zei ik. Het is net of je hier al eens eerder bent geweest. Jij ook, zei hij. Ik kom hier nu voor de tweede keer, zei ik zachtjes. Dat weet ik, zei hij. Die man bij de ingang is een bekende voor me en die vertelde me dat hij mijn vrouw hier had gezien. Ik ben hier vaste klant geworden en ij denk ik ook al. Hij proostte met me en gaf me een kus. Dit waren we volgens mij aan het zoeken. Zachtjes begon hij me te wassen.
De volgende ochtend was er voor ons veel veranderd, we kuste elkaar veel meer en intenser dan ooit tevoren en we hadden het die ochtend al twee keer gedaan. Deze avond wilde hij me weer mee nemen naar die club. We hadden wel afgesproken dat we ook apart mochten gaan maar in het weekend was het feestje van ons samen. Ik had die ochtend wel alles opgebiecht en hem ook verteld dat ik thuis had geneukt met die man die ik in de supermarkt was tegen gekomen. Hij vond het zo geil dat hij me toen onder het vertellen heeft geneukt. Die middag moesten er nog wel wat boodschappen gedaan worden, mijn man zou de tuin doen en ik de boodschappen. Tijdens het winkelen liep ik verliefd achter mijn wagentje aan denkend aan mijn man die zo geil was toen er plotseling een hand over mijn billen wreef. Hee, zei ik zachtjes en keek achterom. Het was die vreemde man weer alleen voor mij niet meer zo vreemd. Ik vertelde onder het boodschappen doen van mijn man en hij moest er om lachen. Hij kende mijn man, een goeie gozer vertelde hij maar wel erg geil. Bij de kassa knikte hij en ik begreep dat we elkaar buiten nog even zouden zien. Zijn auto stond niet ver van die van mij vandaan dus hielp hij me weer met de flessen en de tassen. Ik heb zin om je te neuken hier, zei hij zachtjes toen hij een tas achter in de wagen zette. Ik keek rond en zag aan het eind van de supermarkt wat containers staan. Daar, knikte ik. Hij sloot de achterklep van de wagen en liep er naar toe. Ik deed de wagen op slot en liep zijn richting op.
We verscholen ons achter die container. Hij begon me te zoenen en zijn handen daalde af onder mijn rokje. Hij trok mijn billetjes uitel kaar en een vinger gleed door mijn lipjes. Draai je om, vroeg hij. Ik deed wat hij vroeg en zette mijn handen tegen de container. Mijn rokje ging omhoog en hij trok mijn slipje opzij. Zijn stijve lul kwam meteen terecht in mijn warm holletje. Mijn kutje was gewoon nat door alles wat ik deze week had mee gemaakt en mee ging maken. Hij stootte een paar keer diep in me en spoot zijn lading zaad in me. Ik vond het opwindend om door deze man geneukt te worden en dat hij lekker in me klaar kwam. Hij ritste zijn broek weer dicht en ik deed mijn rok weer goed. En we vervolgde onze weg weer.Toen ik thuis kwam vertelde ik mijn man dat ik die kerel weer was tegen gekomen in de supermarkt. En, vroeg hij. Ik tilde mijn rokje op en liet mijn nat broekje zien. Hij kneep in mijn kutje en zijn hand ging in mijn broekje. Hij wreef het achtergebleven geil uit over mijn lipjes en zijn vingers penetreerde mijn opgezwollen kutje. Wat ben jij toch een lekker klein geil sletje. Hij kuste me vol op de mond en zijn vingers bleven maar in mijn kutje draaien. Ik kwam klaar in zijn hand en moest deze aflikken van hem. Dit vind jij nu geil hť, vroeg hij. Om door een vent zomaar ergens geneukt te worden en dat hij klaar komt in je. Ik knikte ja en liep naar de tassen om ze uit te laden.
Die avond moest ik een rokje aan doen met een topje en geen ondergoed dragen. Het lingerie setje wat ik had gekregen moest ik maar mee nemen. We zouden er vroeg naar toe gaan die avond en om tien over acht waren we dan ook binnen. Er waren rond de vijfentwintig man binnen en iedereen hoorde bij iemand. Het was een stellen avond. Allemaal stellen net zoals wij netjes en goed verzorgd en er zat niet een lelijke bij, dat was weer een meevaller dacht ik. We dronken wat aan de bar en de man die bij de deur stond kwam even bij ons staan. Dus jullie weten het nu van elkaar. Mijn man nam mijn hand vast en liet weten dat we het gevonden hadden hier. Mooi, zei hij en liep weer terug naar de voordeur waar een stelletje binnen kwam. Een mooie jongen met een net zo mooie meid. Als je door die jongen laat neuken kan je de rest van de avond wel vergeten, zei mijn man. Hij heeft een erg groot lid. Hij knipoogde naar me. Heb je haar als een gehad, vroeg ik. Ze heeft me gepijpt en ik heb haar gelikt, maar. En toen lachte hij. Wat, vroeg ik vertel. Dat maak jij ook mee vanavond. De deur ging op slot en de club was vol. Er waren wat mensen die opstonden en zich gingen omkleden en een vrouw liep naar boven met twee mannen. Op de dans vloer stond het mooie meisje wat als laatst binnen was gekomen te dansen. Ze was erg mooi en goed gebouwd, ze wiegde met haar kontje en twee mannen kwamen bij haar staan om te dansen. Langzaam verdween haar bloesje en stond ze toples te dansen. Een derde man kwam erbij en ze werd door twee man opgetild en haar broekje verdween van haar kontje. Ze stond nu poedel naakt te dansen. Haar vriend of man zat aan de bar en keek toe wat er met zijn vrouw of vriend gebeurde.
Drie man zaten nu aan haar en ze werd overal betast. Het ging er heel sensueel aan toe en het geilde me op. Ze was erg mooi en ik wilde ook wel met haar dansen, al was het alleen maar om haar vriend te leren kennen. Mijn man stond bij haar vriend en ze waren wat aan het praten dus ik kon er zo bij gaan staan en kennis maken met hem, maar ik bleef geconcentreerd kijken naar zijn vriendin. Die op een gegeven moment naar me toe kwam en me mee de dans vloer op nam. We stonden nu met drie man en twee dames op de dans vloer mijn man kwam op de dans vloer en sprak die drie heren aan en de vriend van het mooie meisje sprak haar toe. Wat is er, vroeg ik haar. Ze hebben speciale plannen met jou vanavond. Ze knipoogde naar me. Niet ongerust zijn, zei ze lief. Het word een heerlijke avond. We mogen niet aan je komen, niemand mag dat vanavond. Waarom niet, vroeg. Regels, zei ze. Dat zijn de regels voor iets speciaals voor jou vanavond. Dit geilde me op. Mag ik wel aan jullie komen, ze knikte zo lief ja dat ik haar kuste. Haar tong gleed zachtjes in mijn mond en ik trok iets of wat geschrokken terug. Geil he, en ze danste verder in haar blootje. Haar borstjes wipte zachtjes op en neer en haar prachtig rond kontje wiegde op de maat met de muziek mee. Een man knielde neer voor haar en begon haar kaal kutje te likken een ander begon haar billen te kussen. Zelf leunde ze voorover om een derde man te kunnen pijpen. Dit gebeurde waar iedereen bij stond te kijken. En ik werd met rust gelaten. Ik draaide me naar mijn man en vroeg wat er ging gebeuren. Kijk maar, zei de vriend van het meisje wat op de dansvloer bezig was met drie kerels. Ze werd uitvoerig in haar kruisje gelikt en gevingerd haar kontje werd gelikt en ze zoog aan een knots harde paal. Ze waren allen naakt en het was mooi om te zien. Haar vriend zat langs me en zijn hand wreef over mijn billen onder mijn rokje. Toen ik hem aan keek hield hij op. Kom, zei hij en hij trok me mee. We gingen niet de trap op maar af. We liepen naar de kelder. Stevig hield hij mijn hand vast en ik was zeer benieuwd wat er ging gebeuren met me. We liepen langs een kamer waar echt martel werktuig te zien was. Het was er donker en het rook naar wierrook. We liepen een kamer binnen waar rondom tegen de muur bankjes stonden en in het midden stond een glazen hokje met links een groot gat in het glas en rechts een klein gaatje. Ik werd door die knappe kerel uitgekleed en hij bekeek me grondig. Je ziet er goed uit, en hij keek me aan en gaf me een zoen en kneep zachtjes in mijn lipjes.
Hij liep naar een kastje waar hij een blinddoek uit haalde en me deze ombond. Nu werd ik begeleid naar het glazen hokje waar ik in het midden werd geplaatst. Mijn enkels werden vast gebonden en mijn handen werden ook vast gebonden aan haken die aan de grond vast zaten. Ik stond gebukt en paste net in het hokje. Mijn kontje stak door het gat wat in het glas zat en mijn mond zat precies voor de kleinere opening. Ik kon al raden wat er ging gebeuren. Deur sloot zich en een geruime tijd hoorde ik niets. Ik hoorde de deur zachtjes open gaan en een gestommel van mensen die binnen liepen. Ik hoorde de bankjes die tegen de muur stonden kraken als ze plaats namen. Toen voelde ik een lul tegen mijn mond drukken en deze schoof beetje bij beetje bij me naar binnen. Mijn kutje werd op dezelfde manier gevuld. Zo werd ik daar in het glazen hokje geneukt. Wie mij neukte kon ik niet zien maar ik voelde wel dat er elke keer gewisseld werd en dat ze niet in me klaar kwamen. Mijn kutje gloeide en ik wilde losgemaakt worden om echt deel te kunnen nemen aan dit schouwspel. Maar elke keer als er een lul uit mijn brandend kutje werd terug getrokken kreeg ik een nieuwe in me. Mijn mondje werd continu genomen door een lul. Dit moet een prachtig en geil gezicht zijn geweest voor de mannen die op de bankjes zaten. Op een gegeven moment voelde ik dat mijn kutje met rust werd gelaten en dat ik niet meer hoefde te pijpen. De deur van het hokje ging open en ik voelde gefrunnik aan mijn enkels en handen. Eindelijk kon ik weer rechtop staan. Mijn kutje was zeiknat van mijn eigen geil en het brandde erg. Ik werd weer begeleid naar een andere kamer.
Hier werd ik hoog boven mijn hoofd aan mijn handen gespreid vast gebonden. Mijn benen werden weid uit elkaar gezet en ook vast gebonden. Dit was een heerlijk gevoel, nadat ik eerst in elkaar gebukt had gestaan voor een uur lang. Ik hoorde mannen zeggen dat ik er geil uit zag en er werd af en toe hard in mijn tepeltjes geknepen. Ik werd hier staand gevingerd en er werd aan mijn lipjes getrokken. Mijn blinddoek werd los gemaakt en ik zag hoe zeven kerels voor me stonden met een masker op. Ze droegen een kleed waar door hun stijve pikken te zien waren. Een spotje scheen op me en ik keek naar mijn rood brandend kutje. Ik kon niet zien wie wie was en ik hoopte dat die vriend van dat mooie meisje er ook bij was en natuurlijk mijn man. Een van de mannen liep naar een kast die in hoek stond en haalde daar een grote zwarte dildo uit. Deze was zeker vijftig centimeter lang en had een doorsnee van wel acht centimeter. Hij kwam voor me staan en wreef ermee tegen mijn kutje aan. Een andere man zette een zwart emmertje langs me neer waar een wit goedje in zat. Zo, fluisterde de man. Zie je dat emmertje. Ik keek er na en knikte toen. Dat is het heerlijke sperma wat we net hebben opgevangen van al die mannen die je net hebben geneukt. Hij doopte de eikel van de dildo in het emmertje en bracht deze naar mijn mond. Ruw duwde hij deze tegen mijn lippen en ik proefde een zoute smaak van sperma. Lik het eraf, slet, riep hij. Mijn tong gleed over die glanzende knobbel en hij propte die naar binnen. Mijn mond zat nu vol met een kunst lul van flink formaat. Weer werd de dildo in de emmer gesopt maar nu werd hij tegen mijn kutje gedrukt. Twee mannen waren bij me komen zitten en trokken mijn kutje open waar de dildo tegen aan werd gezet. Nu, gaan we je echt inwijden. De mannen lachten gemeen en met een duw floepte de dildo in mijn heet kutje. Ik stond en kon geen kant op. Ik kon stop schreeuwen maar ik wilde het niet, ik wilde weten wat er met me ging gebeuren. De dildo schoof diep in me en ik voelde hoe hij tegen mijn baarmoeder aan kwam. Dit werd veel herhaald en de dildo werd regelmatig in het emmertje gesopt.
Nu brandde mijn kutje pas echt heel erg en ik smeekte de mannen om me te neuken, maar elke keer als ik dat vroeg kreeg ik een zweep over mijn billen, een harde klets volgde dan. Om de beurt mochten ze de dildo in mijn kutje duwen en ik zag hoe mijn kutje steeds meer opzwol. Ik voelde hoe een van de mannen die mijn kutje open hield mijn anus vingerde. Dit was heerlijk. Ik stond en werd gebruikt en genomen. Iedereen had nu de dildo in mijn kutje laten neuken en een brandend rood kutje bleef achter. De mannen die zaten stonden op en eentje trok aan mijn paarde staartje mijn hoofd naar achteren. De andere hield het emmertje met het overgebleven sperma boven me en gooide dit uit over mijn gezicht. Mond open, schreeuwde ze. Mijn kin werd vast gehouden en zo moest ik wel mijn mond open houden. Dikke klodders vielen in mijn keel en mijn gezicht zat onder het plakkerig zaad. Niet een van deze kerels had me geneukt, maar ik zat wel onder het sperma. Ik moest een dikke klodder sperma door slikken en kokhalsde er van. Mijn hoofd werd losgelaten en ik kwam overeind. Dikke klodders liepen over mijn kin naar mijn borsten. Een van die kerels wreef me in met het goedje sperma. Mijn kutje werd ingesmeerd door twee man en mijn anus werd bewerkt met het topje van die dildo.
Mijn armen werden losgemaakt en een soort tafeltje werd voor me neer gezet waar over ik heen moest leunen. Mijn handen werd hier aan de poten vast gemaakt. Ik merkte dat de dildo al een beetje in mijn anus zat. Een scheut pijn ging door me heen en ik hoorde de mannen roepen. Wat een geil kontje is dat, die weet wel van wanten. De dildo ging in en uit mijn anus en terwijl dat gebeurde pijpte ik iemand. Nu is ze goed opgerekt, zei iemand. Er werd plaats achter me genomen en nu zou iedereen mijn kontje neuken en in mijn mond klaar komen. Zeven keer werd ik anaal geneukt en zeven keer kreeg ik die dikke paal om het zaad er uit te zuigen. Ik werd los gemaakt en ze lieten me alleen achter.
Aantal keer gelezen:
1565
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)