Spannendverhaaltje.nl

Als niemand kijkt

-
25-10-2010
Ik ben geen lelijk meisje, zeker niet, maar mijn onzekerheid staat me vaak in de weg. Ik heb wel seksuele ervaring, maar niet veel. Mijn eerste vriendje is tot nu toe de enige, en hoewel er geregeld jongens zijn staat mijn verlegenheid rondom hen mij vaak in de weg. Toch heb ik ook zo mijn dromen en fantasieën. Niet kort geleden kwam daarvan één uit.

Mijn beste vriend woont in een huis met 3 huisgenoten, nog een goede vriend van hem en twee meisjes. Ik hang hier geregeld rond in het weekend, ik slaap bij David, die vriend in bed en hang gewoon lekker rond in zijn huis. Ik kan het ook goed vinden met zijn andere huisgenoten, Michiel, Anouk en Simone. Vaak hang ik ’s avonds een beetje tegen Michiel aan, omdat ik graag een warme arm om me heen heb. Het is een beetje een vage gozer, niet lelijk maar extreem introvert. Hij praat weinig en lijkt gewoon een beetje koel. Toch kan ik het goed met hem vinden en hebben we het vaak gezellig samen.
Ook deze keer, het is rond een uur of drie ’s middags en ik heb mijn joggingbroek en een los vestje aan. Ik heb nog niet gedoucht want ik heb een kater van onze avond stappen de nacht ervoor. Michiel zit op de bank en ik ga naast hem zitten en sla mijn benen over zijn schoot, zoals wel vaker. Zachtjes wrijft hij over mijn benen terwijl we slechte films kijken en lachen om wat er gebeurt. De rest in de kamer zit verdiept in de film en niemand let echt op ons. Ik wrijf ook zachtjes over Michiels arm, merk dat zijn hand steeds hoger op mijn been kriebelt. Af en toe kijken we elkaar even aan en glimlachen, maar verder niets. Als zijn hand nog maar 5 cm van mijn privé delen af ligt leg ik heel subtiel een kussentje op mijn buik die zijn hand verbergt. Al snel voel ik zijn hand dichter bij mijn kruis komen, en ik verzit snel, zodat mijn ene been op de brugleuning rust en mijn ander op zijn benen. Nog steeds beweegt ie wrijvend zijn hand heen en weer over mijn dijbeen waarbij de zijkant af en toe mijn kutje raakt. De film is op een heel spannend punt en ik zie dat hij ook kijkt naar de film. Ik kijk snel om me heen en de rest is heel ingespannen naar de film aan het kijken. Vlug leg ik mijn hand onder het kussen op de zijne en wrijf zachtjes over zijn hand. Hij begrijpt de hint en wrijft zachtjes over mijn kutje. Door mijn broek heen voel ik mijn kutje warmer en natter worden. Ik duw mijn bekken iets omhoog zodat hij er beter bij kan, maar mijn broek zit nodeloos in de weg. Na nog wat gewrijf gooi ik mijn benen abrupt van zijn schoot en kondig aan dat ik ga douchen.
Vlug loop ik naar de weekendtas die ik bij me heb en neem hem mee naar boven. Gisteravond droeg ik mijn overslag jurkje, en ik besluit die aan te trekken. Ik pak een miniem stringetje en stap vlug onder de douche. Heel snel scheer ik mijn kutje nog tot een geil streepje en stap in het stringetje. Het is niet meer dan een driehoekje en wat touwtjes. Ik trek mijn jurkje (knielang) eroverheen en loop weer naar beneden. Daar ga ik weer naast Michiel zitten en sla mijn benen weer over zijn schoot. Het kussen leg ik weer op mijn buik. Al snel vindt zijn hand weer de weg naar mijn kruis, maar dit maal met meer succes. Hij wrijft over mijn blote benen en plaagt me door steeds heel dichtbij de randen van mijn broekje te komen. Op een gegeven moment legt hij zijn handen op de dunne stof van mijn slipje. Ik huiver even en pak zijn andere hand en knijp er in. Ik ben verschrikkelijk geil, seks op een openbare plaats is een van mijn grootste fantasieën, maar zo tussen mijn vrienden in op de bank is wel heel erg geil. Hij wrijft plagend met zijn vingers over mijn schaamlippen die naast de weinige stof van het broekje vallen. Dan schuift hij met 1 snelle beweging mijn slipje opzij en wrijft met zijn vingers over de natheid van mijn kutje. Ik voel dat ik begin met blozen en laat heel zachtjes een zucht aan mijn mond ontsnappen. Terwijl Michiel heel zachtjes over mijn klitje wrijft kijk ik naar de anderen in de kamer. David ziet mijn blik en we discussiëren kort over de film terwijl ik uit alle macht het genot uit mijn gezicht probeer te verbergen. Michiel stopt langzaam 1 vinger in mijn kutje en blijft met zijn duim over mijn clitje wrijven. Heel zachtjes kom ik klaar, de gedachte is me teveel. Ik bijt in mijn onderlip en geef geen krimp. Ik kijk Michiel in zijn ogen en hij kijkt me met een smerige glimlach aan. Dan voel ik dat hij zijn vingers terugtrekt uit me en me vragend aankijkt.
‘Ik ga nog even naar mijn kamer om wat te computeren.’ Kondigt hij aan en loopt naar boven. De rest reageert stoïcijns en kijkt naar de film, maar voor hij de gang in loopt kijkt hij me aan, likt zijn vingers af en wijst naar boven. Ik ben de enige die dat kan zien, en twee minuten later loop ik dus zonder iets te zeggen de kamer uit. Ik heb geen idee hoe ik wat ik nu ga doen uit kan leggen aan David, dus ik besluit maar gewoon niets te zeggen. Ik loop vlug naar boven en klopt op Michiels deur voor ik naar binnen loop. Hij zit op zijn bank en kijkt naar de tv en met 1 ruk knoop ik mijn jurkje los en laat het op de grond vallen. Daar sta ik dan, in mijn ondergoed en achter me draai ik vlug de deur op slot.
‘Dat was geweldig.’ Zeg ik terwijl ik op Michiel afloop. Hij staat op van de bank en loopt naar me toe. Vlug drukt hij zijn mond op de mijne en legt zijn hand op mijn kont. Met zijn andere hand rukt hij mijn bh open. Ik trek aan zijn shirt en knoop met de ander zijn broek los. Heel even verlaten onze lippen elkaar zodat ik zijn shirt over zijn hoofd kan trekken en ik laat zijn broek op de grond vallen. Hij schopt zijn schoenen uit en stap uit zijn broek. Ik druk mijn halfnaakte lichaam tegen het zijne aan en voel zijn harde pik tegen mijn buik. Hij trekt me mee richting het bed en samen laten we ons daar op vallen. Zo gauw we liggen haakt hij zijn vingers achter mijn string en trekt deze naar beneden en ik trek zijn boxershort snel naar beneden. We nemen geen tijd voor voorspel en hij kruipt boven op me en duwt zijn piemel in me. Meteen begint hij hard op en neer te bewegen en neukt me op een stevig tempo. Ik geniet met volle teugen en voel mijn tweede orgasme opkomen. Als ik mijn kutje voel samentrekken voel ik ook de hete stralen van zijn sperma in me en hijgend valt hij op me neer. Volgens mij is er nog geen minuut verstreken sinds ik de kamer binnen kwam, maar het is niet erg. Dit was de geilste belevenis uit mijn leven.
Aantal keer gelezen:
581
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)