Spannendverhaaltje.nl

Als het toch mag

-
16-08-2010
Ze ging nu ongeveer een half jaar met Erik en iedere keer betrapte ze zichzelf erop dat de spanning er een beetje vanaf was. Als ze gingen vrijen was er niet meer die vonk en het leek er steeds meer op alsof haar gevoel niet meer meespeelde. Ze werd verdrietig over de eigen gedachte want Erik was een lieve jonge en mooie jongen. Misschien moet ik hem maar wakker schudden op mijn manier zei ze hardop tegen haar spiegelbeeld. Vanavond zou ze uitgaan met Erik en ze besloot om zich maar zo sexy mogelijk aan te kleden, nou ja aan te kleden. Haar kortste rokje trok ze uit de kast en ze hield het voor. Deze was zeer geschikt, er kwam een rare gedachte in haar op, eigenlijk kon het niet, ze trok haar slip uit. Terwijl ze haar rokje aantrok werd ze al opgewonden van de gedachte niets onder haar rokje aan te hebben.
Het topje wat ze erop aan trok stond een beha ook al niet toe en voor haar gevoel was ze naakt. Door het raam zag ze Erik aankomen en snel trok ze haar lange jas erover aan om niet te veel te verraden van haar outfit. Met aan haar voeten haar hoge leren laarzen stapte ze naar buiten en kuste Erik vluchtig op zijn mond. Het was warm in de Disco en Erik haalde iets te drinken. Ze keek om zich heen of ze nog bekende zag toen Erik alweer aangelopen kwam. Nu pas viel hem op hoe ze eruit zag vanavond en zei dat hij haar mooi vond. In de verte wuifde een van Erik’s vrienden naar ze en langzaam liep ze achter Erik aan naar de andere kant van de Disco. Erik kaapte het laatste stoeltje aan het tafeltje voor haar neus weg, ze haalde diep adem zette een lieve lach op haar gezicht en met een vette knipoog zei ze tegen Robert, Erik’s beste vriend, dan kom ik wel bij jou op schoot.
De blik in de ogen van Robert sprak boekdelen en heel voorzichtig liet ze haar mooie ronde billen op Roberts schoot rusten. Vlug sloeg ze haar benen over elkaar ze had tenslotte geen slipje aan. Ze nipte aan haar glas en wiebelde een beetje met haar kontje en kon nu duidelijk de groeiende bobbel in de broek van Robert voelen. Ze voelde zich gevleid omdat er iemand opgewonden van haar raakte. Ze leunde wat meer tegen de jongen aan die zich waarschijnlijk ook ongemakkelijk voelde. Robert zette zijn glas op tafel en raakte per ongeluk haar blote bovenbeen aan. Wat een lekkere warme handen heb jij zei ze zwoel, ze keek diep in zijn ogen alsof ze wilde vragen ga door. Op dat moment stond Erik op om naar de wc te gaan. Ik hoef je toch niet op te warmen zei Robert zacht, daar heb je Erik toch voor? Erik heeft nooit van die lekkere warme handen zei ze zacht en keek hem aan met een blik zo van waar wacht je nou op.
Robert kreeg het warm er zat een akelig lekker kontje op zijn stijve te wiebelen en gleed toen toch maar voorzichtig met zijn hand over haar bovenbeen. Het voelde goed bij haar , ze kreeg een lichte rilling en wist dat haar tepels nu bijna door de stof heendrukte. Ook Robert zag dat en raakte alleen maar meer opgewonden. De hand van Robert schoof over haar been omhoog tot aan haar rokje, ze keek even om zich heen en zag Erik staan praten met een andere vriend van hem. Ze schoof iets opzij zodat ze arm om de nek van Robert kon slaan, zijn hand leek wel vastgeplakt aan haar been. Ze voelde nog steeds die bobbel in zijn broek en deed haar benen naast elkaar. Stilletjes zat ze in gedachte te lachen, Robert moest eens weten dat ze geen slipje aanhad. Ze zag dat Erik er weer aan kwam lopen en vroeg meteen of Robert wilde dansen. Graag was zijn antwoord en ze liep al naar de dansvloer, ik ga dansen zei ze tegen Erik toen ze langs hem liep.
Oh leuk ik kom zo maar ze zei al nee niet met jou met Robert. Eindelijk had Erik een vreemde blik in zijn ogen zou hij het eindelijk door hebben. Ze voelde de blik van Erik in haar rug toe ze Robert aan zijn hand meetrok naar de dansvloer. Ze dansten innig op de muziek en bleven elkaar maar aanraken. Vanuit haar ooghoek zag ze hoe Erik zat te kijken en daardoor ging ze steeds verder soms hing ze zelfs bij Robert om zijn nek en drukte haar borsten tegen hem aan. Ik geloof dat Erik het niet zo leuk meer vindt zei Robert met zijn lippen tegen haar oor. Ik ben zijn bezit toch niet was alles wat ze zei. Ze had het warm gekregen en wilde even een luchtje scheppen. Robert vond het niet verstandig om mee te gaan maar haar charmes waren teveel voor hem. Ze vond het zelf ook wel een beetje ver gaan en liep vlug naar Erik en vroeg of hij ook even meeging naar buiten. Met tegenzin stond hij op en liep mee.
Buiten liep ze tussen de jongens in en sloeg haar armen om ze heen. Erik was nog wat nukkig maar ze voelde wel de hand van Robert over haar rug wrijven. Wat wil ze toch van speelde door het hoofd van Robert. Hij liet zijn hand omlaag glijden naar haar billen, Erik kon het zo wie zo niet zien want hij liep er nu naast. Hij voelde meteen hoe ze goedkeurend speels in zijn zij kneep en Robert waagde het erop en liet zijn hand onder haar rokje gaan. Ze voelde hoe hij verstarde toen hij haar blote billen voelde. Ze giechelde een beetje en ondertussen probeerde Erik uit te leggen waarom hij zich zo gedroeg en dat hij zich geen zorgen hoefde te maken want ja ze was toch zijn vriendin en Robert was toch zijn beste vriend. Ik zou nooit met jou vriendin gaan beaamde Robert en ondertussen kneep hij zacht in de blote billen van diezelfde vriendin.
Je weet toch hoeveel ik van je hou Erik ze duwde hem tegen een muur aan met zijn rug en kuste hem vol overgave. Met twee handen pakten Erik haar hoofd vast en alleen Robert stond er wat onwenning bij. Hij wist dat ze geen slip droeg en zag dat Eriks ogen dicht waren en kon het niet laten om zijn hand tussen haar benen te laten glijden en te voelen aan haar waarschijnlijk zalige kutje. Ze was nat ze kreunde en voor hij het wist zat zijn vinger erin. En wat als ik jullie nu allebei wil zei ze opeens. Erik keek geschrokken, wil je dat dan. Het bleef even stil, misschien zei ze alleen maar en liep toen zonder wat te zeggen naar binnen. Robert kwam allen binnen en vertelde dat Erik naar huis was en dat hij had beloofd haar thuis te brengen. Verleidelijk keek ze Robert aan, zullen we dan maar. Kom je nog wat drinken Robert zei ze zacht en hij knikte. Erik was niet naar zijn eigen huis gegaan en stond op de gang naar het gesprek te luisteren.
Waarom doe je zo vroeg Robert, Ik ben Erik’s gewoonte aan het worden. Hij doet niet meer zo ze best als vroeger hij merkt het niet eens als ik geen slipje aanheb. Erik hield zijn adem in op de gang, geen slipje ging het door hem heen.Je verdient de aandacht waar je recht op hebt je bent een mooie meid. Dank je Robert jij begrijpt het tenminste. Erik was het liefst de kamer ingestormd om te laten zien wie hij was maar hij zou zich verraden. Het was stil in de kamer en hij werd jaloerser en jaloerser. Ze keek Robert aan en ze fluisterde “jij werd wel opgewonden van me he” ze wreef over zijn kruis met haar hand. Robert kon zich niet langer beheersen en kuste haar. Kussend knoopte ze behendig zijn broeek los en zocht naar zijn piemel. Ze ging op haar buik op de bank naast Robert liggen met haar hoofd op zijn schoot.
Robert wist wat er ging gebeuren maar kon het niet geloven maar zijn gevoel vertelde hem dat zijn piemel nu echt in haar mond zat en ze heerlijk lag te pijpen. Ze proefde zijn grote piemel en wilde nergens meer aan denken. Erik hield het niet meer uit op de gang en maakte onhoorbaar de deur naar de kamer open en liep op zijn tenen naar binnen. Robert zag hem maar meteen gebaarde Erik hem stil te zijn. Erik liep naar de bank en knielde. Met 1 hand verdween hij onder het rokje van zijn vriendin. Ze dacht eerst dat het de hand van Robert was maar die lag op haar rug dus schrok ze. Je wilde ons toch alletwee zei Erik zacht, je hebt ons alletwee. Hij duwde haar benen uit elkaar en vingerde haar. Ze trok har knietjes op zodat haar kontje omhoog kwam maar stopte niet met Robert te pijpen. Erik deed haar rokje omhoog en met zijn broek op zijn knieen ging hij achter haar zitten. Hij drukte zijn stijve piemel in haar kutje en neukte zijn vriendin op een rustig manier.
Ze kreunde met een piemel in haar mond en een piemel in haar kutje en voelde zich heerlijk. Erik liet zijn handen onder haar truitje en voelde haar borsten en haar keiharde tepels. Ze had nu nog maar weinig nodig om klaar te komen zo geil was ze. Erik merkte hoe haar poes verkrampte om zijn stijve pik en hem er af en toe bijna afkneep en spoot vol overgave zijn zaad in haar. Robert balde zijn vuisten en haalde diep adem toen ook hij klaarkwam alleen in de mond van de vriendin van zijn beste vriend.
Aantal keer gelezen:
1145
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)