Spannendverhaaltje.nl

Alleen thuis

-
16-08-2010
Ik kom aan bij je thuis, het hek stond al open, dus je wist dat ik er aankwam. De auto van je vader staat er niet, dat is goed. Hij is dus niet thuis. Ik parkeer men auto en wandel naar binnen. Je staat voor het fornuis en je draagt een kort rokje en een spannend bloesje. Ik klop op de schuifdeur, je draait je om en lacht. Je komt naar de deur gewandeld. Het bloesje dat je draagt is amper dichtgeknoopt, je draagt ook geen BH. Je borstjes bewegen alle kanten op, dat is echt een mooi zicht. Je draait de deur open en laat me binnen. Zonder iets te zeggen draai je je om en loop je terug naar het fornuis. Ik kom binnen en voor ik iets kan zeggen, zeg je me om al naar je slaapkamer te gaan. Je doet raar en die glimlach op je mond bevalt me ook niet erg. Wat ben je toch van plan? Ik beslis om maar naar je slaapkamer te gaan. Als ik langs je loop, verander ik van gedachten.
Je vader is niet thuis, dus ik kan met je doen wat ik wil. Hehe, ik blijf achter je staan en vraag wat je aan het doen bent, ondertussen over je schouder naar je borstjes aan het kijken. Je tepeltjes priemen echt naar voor door de stof van je blouse heen. Je geeft geen antwoord. Ik raak je aan, je reageert niet? Ook goed, men hand gaat langs je rug naar beneden. Ik ga onder je rokje en wil je slipje opzij duwen. Tiens, je draagt geen slipje. Dat maakt het gemakkelijker. Ik ga met men hand verder tussen je benen, langs je kontje verder naar je kutje. Je bent gewoonweg druipnat, alles is nat tussen je benen. Ik vind je kutje en laat van de eerste keer 2 vingers naar binnen glijden. Je adem gaat sneller en sneller. Voor de rest reageer je niet. Wat ben je toch van plan? Who cares, ik haal men vingers uit je kutje en ram ze er hard terug in. Je bent echt stil, dit is niet je gewoonte. Met men ander hand trek ik ondertussen je rokje wat omhoog tot ik je billen kan zien. Ik denk in mezelf, hier moet ik van profiteren.
Ik stop met vingeren en haal men vingers uit je kutje, je reageert nog altijd niet. Ik pak je bij je armen en sleur je naar de tafel, ik gooi je met je gezicht op tafel en dwing je benen uit elkaar. Ik laat je voorover buigen en open men broek. Men broek zakt op men enkels en na wat zoeken vind ik je kutje. Met een harde stoot dring ik diep in je. Nu denk ik niet aan jou plezier, het mijne is belangrijker. Ik begin je hard en diep te neuken. Je begint te kreunen, goed voor jou, je hebt het zelf gezocht. Nu laat ik alleen men eikel tussen je lipjes zitten en begin met men vingers je klitje te masseren. Nu reageer je met gehijg, gekreun. Dat mag niet. Ik dring terug diep bij je binnen en je laat een gilletje. Ik kom uit je, voor je iets kan doen dwing ik je met je kontje op tafel. Je benen zijn nog gespreid en ik zet me ertussen. Je houdt me niet tegen. Ik zet men lul voor je kutje en kijk hoe ik langzaam in je kutje ga.
Je lipjes zuigen me echt naar binnen. Telkens ik stoot schuif je naar boven. Je ligt nu met je rug op tafel, je handen naast je hoofd. Je rokje hangt zit tot aan je navel, alleen aan je blouse moet ik nog iets doen. Ik stop met je te neuken, men eikel nog juist in je kutje. Ik scheur je blouse open en je tepels springen vooruit. Nu kan ik je tegen houden als ik je neuk. Ik pak je borsten vast en begin ze hard te kneden, dan stoot ik ineens hard naar binnen. Je wilt weer naar boven schuiven maar dan worden je borstjes uitgerekt. Ik begin je nu met lange halen te neuken, ik ram men lul in je sappige kutje. Je lipjes maken soppende geluidjes. Eindelijk begin je te reageren. Je begint sneller en sneller te hijgen. Ik kom terug uit je en zeg je om je om te draaien zodat je met je gezicht naar mij gericht ligt. Ik breng men lul voor je lippen en je zuigt hem naar binnen. Dit kun je echt zo goed. Maar omdat je ligt kun je alleen maar zuigen. Ik begin je langzaam in je mond te neuken. Ik heb je hoofd vast, je kunt niets doen.
Ik ga harder en harder neuken, jij blijft maar zuigen tot ik het niet meer kan houden. Ik kom geweldig klaar in je mondje. Ik blijf nog in je mond zitten tot je me hebt leeggezogen, er komt geen druppel meer uit. Je staat recht van tafel en zegt niets. Je kleedt je terug aan. Opeens draai je je om en begin je tegen me te praten. Je doet alsof er niet is gebeurd. We gaan naar je kamer. We leggen ons op je bed en beginnen te babbelen, ondertussen heb je een fles fiero gehaald. We beginnen die fles leeg te drinken en nog een ik ben straalbezopen aan het worden. Ik word langzaam wakker, men hoofd doet zeer, men mond is droog. Ik weet niet waar ik ben, ah ja toch wel bij jouw in bed. Ik wil in men ogen wrijven om wakker te worden, maar ik kan men armen niet bewegen. Wat is dat nou? Ik lig vastgebonden op je bed, ik kan geen kant op. Jij bent nergens te zien, wat is hier aan de hand? De deur van je slaapkamer gaat open en je stapt binnen. Je hebt een spannend zwart kleedje aan, je hebt een geheimzinnige glimlach op je mond.
Je ziet dat ik wakker ben en je zegt dat je me nu gaat terugbetalen voor de avond ervoor. Ik weet even niet over wat je het hebt, ach ja. Je komt naar me toe en begint me te strelen over heel men lichaam, men lul laat je wel met rust. Ik kan me niet verzetten. Je gaat met je handen omhoog langs men benen. Tot je tussen men benen zit. Je begint men ballen te kneden, eerst zacht maar dan harder en harder. Tot ik een kreun laat van de pijn. Je stopt met kneden en neemt men lul vast. Je begint hem hardhandig af te trekken, heel hard en heel snel. Ik weet niet wat me overkomt. Nu zet je je tussen men benen. Je gaat met je gezichtje naar men lul en opent je mond. Je neemt men lul vast en trekt hem terug af, je sluit je mondje en bijt zachtjes met je tanden op men eikel. Je begint er echt mee te spelen zoals jij wilt, zonder je iets van mij aan te trekken. Eerst voorzichtig aftrekken en bijten, dan keihard zuigen en met men ballen spelen. Het is soms pijnlijk maar ik geniet enorm. Je stopt met pijpen en zegt dat het mijn beurt is om te werken. Ik dacht dat je me ging losmaken. Toch niet, je trekt het kleedje wat omhoog, je hebt nog altijd geen slipje aan. Je lipjes glinsteren van je geil.
Je kruipt naar boven en gaat met je kutje boven men gezicht zitten. Je laat je zakken op men mond. Ik heb geen andere keuze dan je te likken, ik lik je alsof men leven er vanaf hangt. In je kutje, tussen je lipjes, over je klitje. Aan je ademhaling te horen, weet ik dat je geniet. Je verplaatst je wat en draait je om, met je gezicht naar men lul gericht. Ik stop even met likken maar je laat je direct terug zakken. Ok, ik zal verder doen. Ondertussen buig jij je naar voren en begint terug te zuigen. Oh, dit is zalig, we zijn ne 69 aant doen. Je kutje druipt echt van het vocht en aan de smakkende geluiden die uit je mondje komen is men paaltje ook kleddernat. Je voelt dat ik ga komen en stopt met pijpen. Je stapt van me af en stapt uit bed. Je neemt da massageolie. Je stapt terug in bed en zet je kutje boven men paaltje. Je laat je zakken en ik glijd soepel bij ja naar binnen. Ik voel het dubbel zo goed, men lul is keigevoelig. Je begint me te berijden. Ondertussen open je de olie en giet wat over men buik, je begint de olie uit te smeren. Je laat wat druppels op je vinger vallen en gaat met je vinger tussen je billen.
Ik sluit men ogen en geniet. Zonder waarschuwing stop je met neuken, ik voel men lul uit je kutje komen, en horen doe ik het ook; zo een smakkend geluidje. Ik open men ogen en zie in je ogen dat je iets van plan bent. Je kruipt wat naar voor. Je neemt men lul vast met je hand en begint me af te trekken. Nee toch niet, je smeert men lul in met de olie. Dan neem je hem vast en zet men paaltje voor je kontgaatje, je laat je zachtjes zakken. Het gaat moeilijk maar langzaam aan, laat je kontje men lul binnen. Het gevoel is gewoonweg zalig, zo spannend, zo warm. Nadat je wat gewacht hebt begin je terug te rijden. Dit kan ik niet lang volhouden. Na een paar minuten kan ik me niet meer inhouden, ik smeek je te stoppen maar je blijft gewoon doorrijden. Na nog een paar keer in je kontje te komen kom ik klaar. Ik spuit me helemaal leeg in je, maar je blijft doorrijden. Ik kan niet meer, ik probeer me los te trekken maar dat lukt niet. Uiteindelijk na me nog wat te plagen stap je van me af. Ik zie in je ogen dat je genoten hebt. Maar wanneer maak je me nu los?
Aantal keer gelezen:
544
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)