Spannendverhaaltje.nl

Alleen thuis op koopvond [Deel 2]

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Vic Ulgair meer verhalen van Vic Ulgair En zo kreeg ik, via Marco, een baantje. Elke zaterdag na de voetbaltraining deed ik bij Carl, die een eindje verderop bij ons aan de brede uitvalsweg woonde, het onderhoud aan de grote tuin. En Carl vond ik een veel leukere vent als Marco. Een mooie strakke gespierde jongeman, die niet zo gespannen en moeilijk deed als Marco op het atelier boven de winkel van mijn ouders. Carl had iets ondeugends als hij lachte. Hij begreep mij, zo voelde ik dat in die jongensachtige grijns. En omdat ik wist dat Marco vroeger iets met Carl gehad had, wond hij me op.
En ik had ook geen zin meer om op de donderdag samen met Marco op het atelier te eten, in die overspannen toestand van stiekem stil zijn op het gevaar af betrapt te worden.
Het wond mij op met zonder shirt aan en met een oude te krappe jeans het gras daar te maaien. Ik vond het lekker, met mijn steeds sterker wordende voetballijf en stiekem thuis trekken en uwen aan verren en stangen.
Omdat ik voelde dat Carl naar me keek, telkens even een praatje kwam maken, of wat t drinken bracht.
En toen ik op een beschut plek onkruid moest wieden, deed ik ook mijn jeans uit, en werkte er in een van de strakke shortjes die Marco voor me genaaid had, dat zo lekker strak tussen mijn billen kriebelde en waarin mijn lul zo goed uitkwam.
‘Heb je trek in een biertje?’ vroeg Carl aan het eind van de middag toen hij me met ontbloot bovenlijf en een slanke bermuda hielp met opruimen. Mooie strakke spieren, een mooi gebruind lijf. En zoals hij naar me lachte en me opnam. Ik voelde mijn lul er gewoon van groeien. We gingen naar binnen door de open tuindeuren, daar was het wat koeler vond Carl. En ik vond het prima. Ook dat hij in de achterkamer, waar hij een grote hoekbank bij de open deuren had staan, in de brede hoek ging hangen met de benen erop uit gestrekt. ‘Effuh lekker uitrusten, toch Wouter? Met een koelbiertje.’ En hij klopte naast zich op de brede bank, me uitnodigend om van mijn rust te gaan genieten, in de hoek te komen hangen met de benen gestrekt.
‘Leuke short heb je aan,’ zei hij en voelde even aan het dunne zacht glanzende katoenen stofje, valk bij mijn duidelijk zichtbare lul, en met de hand even warm op mijn rustend. Mijn pik stuiterde zowat van opwinding
‘Heeft Marco voor me gemaakt. Een hele rits. Stiekem hoor…’zei ik ‘… m’n ouders weten het niet, natuurlijk.’
Carl grinnikte erom, begreep het. want het was veel te spannend allemaal.
En ik vertelde Carl ook, dat, nu ik genoeg verdiende, ik naar de sportschool zou gaan, op de dag van koopavond, na school. En dat ik in het vervolg niet meer boven de winkel bij Marco ging eten, dat ik me zelf wel redde.
‘Groot gelijk,’ zei Carl toen we de bierflesjes tegen elkaar tikten en er stoer uit slurpten, terwijl ik zo achterover in de brede hoekbank naast hem hing, met de benen voor ons uit.
Dat de koordjes van zijn bermuda loshingen en dat hij soms zelfs zijn duim in de boord stak, en ik soms meende de afdruk van zijn lul te zien wond mij nog meer op.
‘Waarom kom je niet bij mij eten…’ vroeg Carl leuk lachend toen we onze biertjes ophadden, ‘…is een stuk gezelliger.’ Dat had ik niet verwacht.
‘Toch?’ vroeg hij en kneep mij plotseling in mijn strakke slanke buik. Het was zo onverwacht dat ik wegdraaiend bijna dubbelvouwde en ik hem achter tegen me aanvoelde drukken terwijl hij mij kietelend bleef knijpen.
‘Doen?’ vroeg hij.
Ik knikte toen ik hijgend opstond. Want ik was opgewonden. Mijn lul stond stijf en dwars in mijn strakke shortje. En toen hij opstond en ik zijn los afhangende bermuda zag, wist ik bijna zeker dat Carl ook opgewonden was, dat ik zijn omlaag hangende lul meer zag. Een grote.
Thuis gaf het nog heel wat gedonder, dat ik niet meer boven de winkel kwam eten, ik als snotneus van de middelbare school. Wat een gezeur. En ik zweeg over de sportschool, en over mijn zaterdagse tuinklus bij Carl, en dat ik op koopavond bij hem ging ten. Maar wel peurde ik er wat extra zakgeld uit, omdat ik zwaar onderbetaald werd voor mijn werk in onze eigen tuin.
Die eerste keer op de sportschool was ik heerlijk moe. En nog heerlijker vond ik het om achterom bij Carl door de tuindeuren binnen te stappen. Ik mocht me zelfs even bij hem boven douchen, dan zou hij ons een paar biertjes klaarzetten, zei hij, en dan moest ik vertellen over de sportschool.
En ik kwam gewoon beneden in alleen mijn dunkatoenen short, dat zo lekker strak in mijn billen kriebelde en mijn lul zo goed liet uitkomen, mijn haar nog afdrogend en met mijn kleren en schoenen onder de arm. Lekker moe was ik, maar ook opgewonden opeens, toen hij weer in de hoekbank hing in alleen zijn bermuda, met een paar koel biertjes. En hij klopt weer uitnodigend naast zich op de bank. En zo ging ik, net als zaterdagmiddag, weer naast hem hangen in de hoekbank met onze benen uitgestrekt, lui en loom en opgewonden, het heerlijke koel biertje slurpend, want ik had dorst en het maakte me nog lekkerder loom, zo op de lege maag.
‘Gezellig…’ zei Carl die een arm achter me langs schoof, ‘…dat je er bent. Waar heb je straks trek in?’ ‘Kip met appelmoes,’ grinnikte ik wat melig, omdat ik me zo lekker ontspannen bij hem voelde.
Carl grinnikte, kneep me weer in mijn buik, maar niet als zaterdag, maar zacht en net zo melig plagend als ik.
En hij draaide zich wat op zijn zij, trok mij met zijn beide armen tegen zich aan, ook op mijn zij. En ik voelde hem nu weer achter me, net als zaterdag, maar zo heel anders, nu ik in zijn armen lag. Het wond me ondanks, of dank zij mij lome luiheid heerlijk op in mijn zo strakke shortje.
‘Lekker,’ fluisterde Carl over mijn schouder. Ik knikte. Want het was heerlijk, zijn warmte achter me en mijn slanke voetbalbillen in zijn strakke holle schoot waar ik zijn lul voelde verstijven.
Hij pakte de afstandsbediening van de rugleuning, zette een sportzender aan. Een heerlijke bliksemafleider om niks meer te hoeven zeggen en gewoon weg te dromen. En dat hij me toen met zijn vingers streelde. Met zijn ene hand waarvan de arm achter me langs stak over mijn borst. en met de andere hand over mijn voetbaldijen. Door de binnenkant en tot in mijn kort pijpjes, tot vlak bij mijn ballen. En erna tussen ons in, ook door de binnenkant van mijn dijen en ook in de pijpjes over de onderkant van mijn billen.
Zo iets heerlijks had ik nog nooit eerder ervaren. De stiekem rukpartijtjes met Marco vielen volledig in het niet. Zo heerlijk en ontspannen geil was ik nog nooit geweest.
Ik drukte mijn slanke voetbalbillen naar achteren. En ik voelde dat Carl ook een stijve lul had. En hij trok mij nog dichter tegen zich aan.
‘Je bent echt een geil gozertje,’ fluisterde Carl grinnikend in mijn hals bij mijn oor. En ik glimlachte, heerlijk lui en me zelfs wat rekkend bewegend van warme verrukking.
Hij begon me met zijn beide handen over mijn strakke katoentje te strelen, over mijn billen en over mijn harde knellende lul en ik voelde zijn adem hijgen, voelde zijn lippen in mijn hals bijten, wat me nog lomer maakte en me nog heerlijker deed bewegen.
Zijn warme handen, me langzaam overal strelend en zacht voelend het strakke shortje, over mijn voetbalbillen en door de naad, over mijn ballen en knellende lul. En ik voelde naar achteren, tussen ons in over zijn harde lul in de bermuda. Machtig. Wat een pik. Met een trillende hand schoof ik mijn had in zijn bermuda, voelde een warme harde mannenlul, een natte van opwinding. ‘O…’ kreunde Carl langzaam, ‘… je bent een geil beest jij.’ Toen ik zijn lul bevrijdt had stak hij die tussen mijn voetbal dijen, drukte die omhoog in het ene pijpje van mijn strakke short, door het kruis persend tot tegen mijn ballen.
Ik huiverde van verrukking, zijn hare lul daar langzaam neukend en schurend. En helemaal toen hij een hand in mijn shortje perste en mijn natte lul vastpakte. Ik schokte van geile opwinding terwijl hij mij stijf tegen zich aantrok en langzaam begon te neuken tussen mijn voetbaldijen en tegen mijn ballen. Ik kneep mijn benen stijf samen, terwijl ik langzaam in zijn hand begon te neuken, mijn eikel tintelde van natte geilheid.
Toen op dat moment de bel driekeer snel achter elkaar ging, schrok ik me wezenloos. En Carl vloekte, trok snel zijn hand en zijn harde lul terug.
‘Zo te horen is dat mijn neefje, kleed je maar gauw aan. Als ik niet snel genoeg opendoe, komt hij achterom.’
Ik was in een keer wakker. En terwijl Carl in zijn bermuda de kamer uitliep haastte ik mij in mijn kleren, opgewonden nog, en hijgend merkte ik van dat heerlijke lome geilen met Carl.
Maar ik schrok nog meer toen Carls neefje binnenkwam. Gijs. Die bij mij in de klas zat. En ik voelde me betrapt, om mijn opgewonden kop en met mijn stijve die knelde in mijn oude te strakke jeans en om zijn brede grijns, zoals hij me opnam.
‘Verrek, Wouter.’
‘Hoi,’ zei ik blozend mijn gympen aantrekkend, terwijl ik Carl de trap op hoorde lopen. Die ging zich waarschijnlijk aankleden, meende ik.
‘Goh…’ zei ik dapper, om de stilte te verbreken, ‘…is Carl een oom van je?’
Gijs grinnikte. ‘Nou ja, half om half. Hij is de jongste broer van mijn aangetrouwde tante.’ Weer een stilte, terwijl ik mijn lul voel krimpen en slapper worden onder Gijs opnemende blikken. ‘Doe jij nu de tuin voor hem…?’
Ik knikte en voelde mijn blozen wegtrekken, maar gelijk ook wilde ik weg, terwijl ik vaag begreep dat hij voor mij Carls tuinjongen was geweest.
‘Nou, ‘k zie je morgen,’ zei ik en liep de hal in. ‘Jo, doei.’
‘Carl. Tot zaterdagmiddag,’ riep ik bij de trap omhoog en ging door de voordeur naar buiten.
Verdomme, vloekte ik in stilte. Omdat het zo heerlijk geil was geweest, omdat ik me betrapt voelde door Gijs, mijn klasgenoot, die duidelijk had gezien dat ik opgewonden was geweest. En dacht verschrik dat Carl in zijn bermuda en met zijn stijve daar duidelijk zichtbaar in, de deur voor Gijs had opengemaakt. Thuis drukte ik een pizza in de oven. Ik douchte me het geile slijm van mijn lul, en het beschamende zweet van mijn lijf, at in de keuken de pizza.
De volgende dag, de vrijdag tijdens de gymles schaamde ik me rot. Omdat Gijs zo naar me keek. Maar ik schrok ik dubbel, omdat ik in mijn verwarring een van die strakke dun katoenen shortjes aanhad wat ik anders nooit deed.
Ik wilde hem ontlopen. Maar toen ik ’s middags de school verliet, kwam hij naast me fietsen. ‘Zullen we samen huiswerk maken?’ vroeg Gijs. Ook dat nog, dacht ik. Want ik begreep er ook niks van. Omdat Gijs meestal een wat stille jongen was, wel sportief, mar niet van de voetbal. Die deed meer z’n eigen dingen. Atletiek.
En boven op mijn slaapkamer aan mijn bureau begon Gijs ineens over Carl.
‘Hij is geil hč? Pijpt ‘ie jou ook wel e’s?’, zei Gijs. Ik schrok. Ik bloosde tot achter mijn oren. Ik snapte er niks meer van. ‘Huh?’, zei ik wat verbaasd.
‘Nou, jullie waren gisteren toch ook hartstikke geil… hij kan het echt lekker.’ Geile stoere Carl? Met z’n aangetrouwde neefje Gijs die zo’n gewone rustige sportjongen uit mijn klas was? ‘Moet je e’s doen, man. Hij neemt je hele lul,’ grinnikte en Gijs en gaf me plagend een duw tegen de schouder. Het ontspande me wel wat, dat hij er zo makkelijk over deed.
‘Leuk shortje had je aan…’ begon Gijs even later, die dat tijdens het omkleden voor de gymles had gezien ‘…waar koop je die?’ Ik aarzelde.
‘Nou?...’, vroeg Gijs die me grijnzend plagend met zijn schouder aanstootte, ‘…spannend….’ ‘Iemand bij ons van het atelier maakt ze,’ grinnikte ik toen, omdat het ook wel prettig was er samen over te praten.‘Mario?’ vroeg Gijs.
Ik knikte. ‘Ken je die dan?’vroeg ik.
‘Tuurlijk. Mario was altijd het neukvriendje van Carl. Ik wist alleen niet dat ‘ie bij jullie in de zaak werkte… Hé, heb je er meer van?’, vroeg Gijs met een geheimzinnige glimlach.
Toen trok ik de onderste lade uit m’n bureau en haalde er een plasticzakje achter vandaan. ‘Shit hé… zo veel,’ zei Gijs bewonderend. ‘Pak er maar een paar uit,’ zei ik.
Gijs glunderde ervan, zag ik. Het was opeens zo anders. Helemaal omdat hij zich met de rug naar me toe omkleedde en een van mijn strakke dunkatoenen shortjes aantrok, die bij hem net zo lekker tussen de slanke atletiekbillen zat getrokken, van voren net zo strak en vol puilde met een forse ontspannen lul overdwars erin. Opeens voelde ik me weer geil worden. ‘Ik houd h’m aan. Goed?’ ‘Tuurlijk,’ zei ik en borg het plasticzakje weer veilig op.
Toen later mijn moeder van de winkel thuis kwam fluisterde ze tegen me:
‘Goh, wat een vriendelijke jongen, die Gijs.’ En ik rolde van de en verbazing in de andere, want tot nog toe had er geen van mijn voetbalvrienden gedeugd.
‘Blijf je mee-eten, Gijs?’ vroeg ze aan mijn klasgenoot. Ik viel bijna van mijn stoel.
En zo zat Gijs later naast me aan tafel, zaten we tegenover mijn ouders, en babbelde hij luchtig en makkelijk, over school en over zijn atletiek. Terwijl ik mijn halve stijve voelde knellen in mijn strakke katoenen shortje omdat Gijs’ knie zo nu en dan tegen mijn been drukte.
Zaterdag, na de voetbal was ik terug bij Carl, om zijn tuin te doen. Met een heel ander gevoel. Omdat Marco het neukmaatje van Carl was geweest, volgens Gijs. Maar ook omdat Carl mijn klasgenoot zo nu en dan pijpte.
En aan het eind van de middag lagen we beiden met een biertje wel weer in de brede hoekbank en was ik wel weer heerlijk loom lui van de intensieve dag, maar het voelde anders, toen hij me lekker dicht tegen zich aantrok en me overal streelde, ik zijn harde lul in zijn bermuda tegen mijn heup en bil voelde drukken en rijden.
‘Jij bent dan wel een heel stoer en geil voetbalgozertje, Wouter…’ hoorde ik hem over mijn schouder brommen, terwijl ik genietend bewoog in zijn strelende en voelden handen overal over mijn strakke shortje. ‘…maar jij bent ook een heerlijk lieve genieter, die me extra geil weet te maken…’
En drukte me op mijn zij en ik voelde, net als de vorige keer hoe zijn harde lul tussen mijn dijen gleed, in een kort pijpje en door mijn kruis weer tegen mijn ballen kwam neuken, terwijl zijn ene hand zich voor in mijn strakke shortje wurmde en mijn harde lul vastpakte. Ik huiverde. Ik hapte naar adem, zo lekker vond ik het met zijn glijdend lul onder mijn kruis en tegen mijn ballen, en met zijn andere hand die mijn ene bil in het katoentje streelde. Ik huiverde van genot, bewoog glad geilend in zijn hand, neukend.
‘…en een stijve pik die zo drijfnat is van het geil, dat heb ik nog nooit meegemaakt… lekker geil ding…’
Ik kon alleen nog maar zacht kreunen. Het ontsnapte me gewoon bij het ademen, terwijl ik met gesloten ogen hem voelde geilen en rijden en neuken, ik langzaam en herlijk in zijn hand neukte, mijn dijen samen kneep om zijn hard lul.
‘…verdomme, jongen, ik ben nog nooit zo geil geweest…’
Ik voelde zijn sterke lijf aanspannen, zijn krachtige armen, zijn hijgen in mijn hals, zijn knijpen om mijn lul en zijn snellere neuken tussen mijn dijen en in mijn kruis, tegen mijn ballen. Ik kronkelde van mijn eigen en van zijn geile opwinding. ‘…shit man…’kreunde Carl hijgend en stotend, ‘…ik ga komen… je maakt me zo… ah…’ Ik voelde hem verstrakken en verkrampen, terwijl ik hijgend en neukend perste om het op te houden, wat me niet lukte toen hij zo heftig werd, zo woest schokte en verstrakte. En ik voelde hij hoe in mijn kruis spoot, tegen mijn ballen, in golven. En toen ontlaadde ik me. Golf na golf in zijn hand en in mijn strakke shortje, zinderde en tintelde mijn hele lijf, was het alsof ik sterren zag knallen.
Vaag en heerlijk en bevredigd moe voelde ik hoe hij mijn aan twee kanten bevuilde shortje uittrok, hoe hij me in mijn kruis en aan mijn ballen schoonlikt van zijn eigen zaad; hoe hij mijn onderbuik en mijn lul schoon zoog wat me deed huiveren en kronkelen omdat het zo intens gevoelig was.
Ik kreeg van hem een elastisch slipje aan. Mijn shortje zou hij uitwassen.
Carl had me niet gepijpt, zoals ‘ie da wel bij Gijs deed. Maar lekker was het. ik kon er dagen op teren. Pas toen Gijs me in de loop van de volgende week opschool aanhield, om nog e’s een middag samen te studeren, toen voelde ik mijn verlangen weer steigeren.
Op koopavond, ’s middags al, na de sportschool, zei ik. ‘Dan ben ik alleen thuis, blijf je bij me eten, oké?’
‘Ja, leuk,’ zei Gijs enthousiast… (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar viculgiar@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
1565
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)