Spannendverhaaltje.nl

Alleen thuis op koopavond

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Vic Ulgair meer verhalen van Vic Ulgair Vroeger was mijn moeder door de week altijd thuis als ik uit school kwam en voor de zaterdag en op koopavonden hadden ze een oppas voor me. Maar toen ik een jaar of achttien was begon me die oppas te vervelen, omdat ik het haar een zuur zeurmens vond.
Ik had haar ook niet meer zo nodig, vond ik. Want op de zaterdag voetbalde ik ’s ochtends en ging vaak bij een vriendje eten, en dan gingen we ’s middags nog wel zwemmen, of gewoon rondhangen op het trapveldje in de nieuwbouw achter onze straat. Zo werd zij dus op die dag overbodig, gelukkig.
Maar tijdens de koopavonden lag dat wat lastiger, merkte ik. Totdat ik een keer in het atelier moest zijn, op de zolder boven onze kledingwinkel, waar de verkochte kleren op maat werden gemaakt.
Daar werkten ze overdag met z’n drieën. Maar op die ene koopavond bleef alleen Marco achter, voor de eventuele haastklusjes. En die at daar ook, en er stond een computer.
En het was ook, omdat ik Marco gewoon een hele aardige leuke jonge vent vond, vooral ten opzichte van mijn zure oppas, dat ik gewoon uit school op die ene dag in de week, naar het atelier ging om er achter de computer mijn huiswerk te maken en er samen met Marco uit de magnetron te eten.
Het was gewoon een stuk gezelliger. En Marco hielp me, na het eten, vaak ook nog met mijn huiswerk. Dan kwam hij, als hij even tijd had, naast me zitten, en ik vond het wel leuk dat hij soms wat klierig was en plagerig, dat we mekaar soms stompten of wat stoeiden.
*
‘Jij bent echt sterk,’ zei hij op een keer, ik was toen al ruim achttien, en thuis trainde ik stiekem met veren en beugels en zo. Plagerig kneep hij me in mijn biceps en in mijn holle buikje. We grinnikten. En ik vond het wel prettig, zoals hij aan me zat.
‘Ga je naar de fitness?’ vroeg hij.
‘Nee, gewoon thuis,’ zei ik trots en trok mijn shirt uit om hem mijn bovenlijf te laten zien.
‘Allemachtig,’ zei Marco wat fluisterend en bevoelde de spieren van mijn schouders en armen en borst en strakke buikje. Het voelde heerlijk, zoals hij dat deed.
‘Zijn je benen ook zo sterk?’, fluisterde hij.
Ik stond op en trok mijn jeans omlaag, stond er in mijn shortje.
‘Shit hé,’ fluisterde marco en streelde voelend over de achterkant van mijn dij.
‘Van ’t fietsen,’ zei ik trots, terwijl ik een heerlijk tinteling door mijn lijf voelde gaan om zijn strelende hand die langzaam omhoogschoof tot bijna in de binnenkant van het shortpijpje, tot bijna op mijn bil.
‘Je hebt gewoon aanleg,’ zei hij zacht terwijl ik het jammer vond dat hij mijn been losliet.
‘Jij niet dan…,’ fluisterde ik nu ook, omdat het iets spannends had, iets gezamenlijks, ‘…laat e’s zien.’
Marco keek om zich heen in het lege atelier.
‘In het pashokje,’ fluisterde ik opgewonden, omdat ik hem ook zien wilde.
Ik trok mijn jeans weer op, mijn shirt weer aan terwijl hij zijn shirt uitdeed en jeans liet zakken. Een mooie slanke en strakke gespierde jonge vent, gebruind ook, in een klein shortje van dun en zacht glanzend katoen. Ik zag heel duidelijk de afdruk van zijn lul en ballen.
‘Jij gaat wel naar de sportschool,’ fluisterde ik en voelde over zijn borst en buik, voelde de warmte van zijn lijf. Het tintelde minstens zo lekker in mij als toen hij mij aanraakte.
‘Twee keer in de week,’ fluisterde Marco, terwijl ik met duim en wijsvinger de stof aan de onderkant van het korte pijpje bevoelde. Het wond me opeens op, zoals ’s ochtends bij het wakker worden, dat strakke shortje en zo vlak bij zijn lul en met de knokkels in de binnenkant van zijn dij
‘Waar koop je die?’ vroeg ik.
‘Maak ik zelf,’ fluisterde hij, terwijl hij mijn hand wegdrukte en zich weer begon aan te kleden. Want ik merkte en zag dat hij net als ik opgewonden raakte.
‘Stoer hé…’ fluisterde ik, ‘…kun je niet een paar voor mij maken?’
‘Als je d’r maar niet voor praat,’ zei hij.
‘Nee. Tuurlijk niet. Logisch.’
Toen trok ik opnieuw mijn jeans omlaag, want hij moest mijn maten nemen. Laag om mijn heup, hoog rond mijn dijen, en over het midden van mijn billen. Het voelde zo lekker, dat meetlint en zijn handen, dat ik mijn lul voelde groeien, dat het ook zichtbaar en mijn short begon te bollen.
‘Je houdt wel je mond hè?’, fluisterde hij toen ik mijn jeans weer had aangetrokken en hij weer naast me zat bij de computer.
‘Ja. Tuurlijk. Dat zei ik toch.’ zei ik zacht en voelde me heerlijk opgewonden, en keek naar zijn knellende jeanskruis naast me, zag een forse bobbel.
‘Ik vind het best spannend,’ fluisterde ik terwijl ik even met mijn schouder tegen hem aanleunde. Marco glimlachte en kneep me in mijn middel.
*
De donderdag erop had hij één shortje klaar. Als proef. En kort na het eten, dan was het er het rustigst, kleedde ik me in de paskamer om, met de rug naar hem toe, terwijl hij toekeek. Omdat ik al bijna half opgewonden was. En dat helemaal werd toen ik me in het dunne strakke zacht glanzende broekje werkte en mijn lul erover dwars in opborg.
‘Zit het hier niet te strak?’
‘Nee….’fluisterde ik, ‘…..lekker zo.’
Ik hapte naar adem toen ik even zijn hand over mijn bil voelde glijden, zijn vingertoppen over de naad die diep tussen mijn billen zat getrokken, waar het volgens hem te straks zat, maar ik het juist zo heerlijk vond kriebelen.
‘Precies goed,’ zei ik en trok snel mijn jeans er over. Omdat ik het aanwilde houden, maar ook omdat mijn lul bijna helemaal stijf was geworden.
Toen hij me later nog even hielp met m’n huiswerk en zo naast me zat, met zijn knellende jeanskruis kon ik er mijn ogen niet vanaf houden.
En omdat hij over verschillenden kleuren begon, vroeg ik hem:
‘Welke kleur heb jij nu aan?’
Hij knoopte zijn jeans open. De gulp week wijd uiteen, omdat het dunne katoentje enorm puilde van zijn lul en ballen. Grijzig licht lila.
‘Gaaf,’ fluisterde ik schor terwijl mijn eigen lul bikkelhard en kronkelend knelde, en hij met moeite zijn jeans weer dichtmaakte.
Marco zei dat hij het link vond. Omdat ze er bij mij thuis achter zouden komen.
Maar ik had daar al aan gedacht, omdat ik met zulke dingen stiekem moest zijn, had ik gemerkt. Als Marco er genoeg maakte, dan zou ik iedere week de vuile meenemen en schone van hem terug krijgen. En ik zou hem ook betalen, want het was een duur stofje, ook voor het wassen, want thuis deed ik de tuin waar ik geld voor kreeg en op zoek was naar meer klusjes.
‘Dat hoeft toch helemaal niet,’ fluisterde Marco met een bijna verlegen glimlach.
‘Tuurlijk wel,’ zei ik stoer. En ik vond het heerlijk dat hij toen een arm achter me langs stak en zijn hand onder mijn shirt op de blote huid van mijn middel legde, en er mij met zijn duim streelde. Ik droomde er helemaal in weg.
Totdat de trap kraakte. Toen gingen we beiden aan ons eigen werk.
*
De week erna had hij er vijftien gemaakt, in allemaal verschillende pasteltinten. Ik trok er gelijk een aan in de paskamer. Perfect en heerlijk, kriebelend in min bilnaad en lekker strak om mijn lul die gelijk weer begon te groeien.
En toen hij weer naast me zat, vlak na het eten, als het er het rustigst is, vroeg ik fluisterend:
‘Welke heb jij nu aan?’
Want ik verlangde er naar om het nog e’s terug te zien, hoe die jeansgulp open gedrukt werd door die puilende bolling van het dunne zacht glanzende katoentje, die volle lul en grote ballen.
Mintgroen, zag ik, toen hij zijn jeans had open geknoopt. En in mijn opwinding maakte ik ook mijn jeans open, liet die open, puilend van mijn half gezwollen lul.
Stil en zwijgend zaten we zo, met open jeans terwijl ik huiswerk over het toetsenbord ratelde, met een holle buik.
Wat voelde ik me opgewonden. Helemaal toen hij weer een arm achter me langs legde en de blote huid van mijn middel weer begon te strelen.
Langzaam zakte ik achterover tegen zijn arm. Ik zag onze puilende kruisen, zijn zacht mintgroene en mijn zacht oranjeroze.
Ik zag hoe zijn lul schokkend bewoog. En opeens voelde ik hoe hij me wat tegen zich aantrok, voor hem langs met mijn schouder waar hij een kin oplegde. En ook voelde en zag ik zijn andere hand, die zacht over mijn dunne volle katoentje kwam strelen. Een heerlijke warme hand, die me opeens het bloed door het lijf deed gieren.
En gretig greep ik met mijn hand op zijn volle puilende katoentje, voelde een warme harde lul, net zo kronkelend knellend als de mijne.
Ik huiverde in de stilte die we moesten bewaren om naar het kraken van de trap te luisteren, terwijl ik geil werd van zijn warme harde gebogen lul, terwijl mijn slanke holle buikje schokkend trilde omdat hij mijn lul en ballen in het katoentje langzaam streelde, met zijn kin op mijn schouder drukkenden met zijn andere hand op mijn middel.
Marco’s ademen was een fluisterzacht kreunen. En ik hijgde.
‘Lekker hè?’ fluisterde hij in mijn oor.
Ik knikte.
Toen kraakte de trap dus echt. Ontnuchterend en spijtig verrukt haasten we ons, gingen ieder aan ons eigen werk.
*
De week erna betaalde ik hem, want dat was ik vergeten. Een deel, want voor de rest moest ik nog even sparen. Marco wilde het niet, maar ik wilde het wel.
En gelijk was er die heerlijk spanning, direct na ons eten uit de magnetron, toen hij weer naast me zat, half achter tegen me aanhing.
Ik vergat mijn huiswerk en leunde achterover tegen hem aan, dromend en opgewonden. En toen hij al strelend over mijn gezwollen jeanskruis de knopen openmaakte, toen voelde ik over zijn harde kruis, maakte zijn broek open.
Wat heerlijk, dat dromende strelen, dat leunen, dat opgewonden zijn in de stiekeme stilte.
Ik voelde zijn kronkelende harde lul schokken in mijn hand. En ik schokte met mijn lul.
‘Wat heb je een joekel,’ fluisterde hij in mijn oor.
En ik keek toe hoe zijn duim mijn katoentje openhield en mijn blonde lul naar buiten sprong over mijn holtrokken buikje. Drijfnat.
Ik huiverde van verrukking en trok de boord van zijn katoentje open en zag een donkere harde mannenlul, zag een natglanzende eikel.
Ik trilde en huiverde, terwijl ik hem zacht hoorde hijgen over mijn schouder toen we elkaar langzaam begonnen af te trekken. Ik zag zijn hand over mijn slijmerige blonde lul, wat me deed tintelen van genot. Ik zag mijn eigen hand over zijn forse harde mannen lul. Langzaam bewegend en doodstil, gespitst.
‘Wat lekker,’ fluisterde ik hijgend.
Ik was zo geil. Ik kende het niet, een warme hand van een ander. Ik strekte me, wat mijn stoeltje deed kraken.
‘Sst,’ fluisterde Marco, terwijl hij zelf geil in mijn hand schokte.
En opeens spoot ik. Het gulpte uit me, terwijl ik heftig aan zijn harde gebruinde mannenlul trok. En toen kreunde hij en verkrampte en zag ik hoe hij zijn zaad in witte slingers wegspritste.
Haastig ruimden we de vlekken op. Beschaamd bijna, maar ook uit veiligheid. Voordat de trap naar het atelier zou gaan kraken.
*
Daarna verlangde ik iedere dag naar hem, naar Marco met zijn warme handen, zijn lieve strelen. Ik trok me er thuis een paar keer per dag op af.
En daarna, al die koopavonden die volgden; iedere keer zei hij dat hij het te link vond en dat het niet paste. Maar iedere keer was hij nog geiler dan ik en kon hij zich niet inhouden, streelden we mekaar is tot we bloedgeil waren met onze open broeken over het dunne katoentje waar onze lullen in gekneld zaten, en dan trokken we mekaar af.
Totdat we bijna een keer gesnapt werden. Toen was het echt afgelopen.
‘Kan ik niet bij je thuis komen?’, vroeg ik later
‘Nee,’ zei hij pertinent. Want hij had een relatie.
‘Verdomme,’ vloekte ik, omdat ik voelde dat het echt voorbij was, en hij alleen nog mijn shortjes zou gaan wassen en telkens de schone in mijn rugzakken zou proppen.
‘Is er niet een jongen van je eigen leeftijd?’, vroeg hij.
‘’k Zou niet weten wie,’ bromde ik teleurgesteld tegen hem aanhangend, ‘…allemaal macho’s… op de voetbal… en op school. Een man is veel leuker.’
En teleurgesteld begon ik te filosoferen over het parkje, omdat ik wel wist dat het daar ook gebeurde. In het donker.
‘Wouter! Als je dat doet…’ zei Marco bijna kwaad.
‘Nou, waarom niet,’ zei ik.
‘Wil je dat dan echt?’
‘Ja. Tuurlijk. Als jij niet meer wilt…’
Toen vertelde hij me over een kennis van hem. Een vrijgezelle man die nota bene bij ons aan de brede uitvalsweg woonde. Echt een lieve man, bij wie Marco zelf vaak geweest was… misschien had die nog een tuinjongen nodig…
Carl…(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar Wissejanz@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
2040
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)