Spannendverhaaltje.nl

Alex Wint

-
15-07-2011
Ik ben een man van 40jaar, goed in zijn vel 1m80 80kg. Mijn vrouw, Linda is een vrouw van 39 jaar met mooie rondingen, 1m72 groot en prachtige C cup borsten. Van onze gesprekken weet ik, dat ik haar eerste bedgenoot ben. Met mijn 15 cm blijk ik in de middelmoot te leven. Linda zelf vindt dat ik helemaal niet slecht bedeeld ben en blijkt meer dan tevreden. wij doen het niet slecht in bed. Ze is soms zo lekker nat dat je het hoort soppen zalig is dat. Toch weet ik dat ze regelmatig doet alsof, juist om me te plezieren.

Mijn vrouw gaat volgens haar zeggen en dat van haar vriedinnen, nooit in op avances van andere mannen.er is anders wel interesse genoeg.als we een stapje in de wereld zetten, zie je zo de aandacht van de mannen Zij beweerd geen interesse te hebben.

In de laatste jaren heb ik een fantasie, dat mijn vrouw het bed zou delen met een beter bedeelde man. zo zou zij eens kunnen ervaren wat dit bij haar zou kunnen teweeg brengen. Reeds meerdere malen stelde ik voor, eens naar een parenclub te gaan, maar dit wil zij helemaal niet. sex is voor haar gekoppeld aan liefde en het een kan niet zonder het ander. Vermits ik niet zou willen dat mijn vrouw verliefd word op een andere man, heb ik mijn pogingen dan ook maar gestaakt. als het jou intresseert, moet jij maar eens naar een parenclub gaan was haar antwoord. Later heb ik dat zonder dat zij het wist, ook gedaan en me lekker geil uitgeleefd. Ik kon mijn ogen niet geloven dat er vrouwen zijn die zoveel plezier beleven aan sex. Zo had ik Linda nog nooit gezien,maar ja iedere mens is anders nietwaar.

Onlangs kwam ik Alex tegen bij de voetbal.We stonden beide op dezelfde flank vooraan. we bleken echt wel aan elkaar gewaagd,hierdoor groeide een wederzijds respect. Een man met echte voetbal alluren,waar menige vrouw wel zou voor vallen. Er zijn nu eenmaal mannen waar alle vrouwen voor vallen. Omgekeerd is dat ook wel zo denk ik.

Na de match in de douche, zag ik dat Alex duidelijk beter voorzien was als ik. Hij is zeker 1m85 groot licht gebruind mooi gespierd brede schouders en een bolle kont. Zijn buikspieren waren een echte sixpack,iedere dag situp beweerde hij later.

In de kroeg en na wat drank, werden onze tongen losser en praten we over allerlei. Op een bepaald moment praat ik er over dat er mannen zijn die echt groter en dikker bedeeld zijn als ik. Alex verteld me dat tov mij, dat niet zo moeilijk is.hij had mijn lul wel gezien in de douche. ik liet verstaan dat wie kleiner geschapen is beter overweg kan met zijn handen en andere.

Ons gesprek werd onderbroken door een knappe vrouw aan de toog die een gesprek met hem begon. Zij had duidelijk interesse, ze gebruikte al haar verleidings kunsten om hem weg te krijgen. Haar borsten waren half te zien in haar diepe decolté,de strech jeans accentueerde duidelijk de contouren van haar dijen. Alex ging vastberaden in op dit voorstel en verdween na enige tijd samen met de vrouw. Waarom viel mij dat nu eens niet te beurt.blijkbaar was mijn uitstraling niet dezelfde.

1 week later in de douche vroeg ik hem hoe het geweest was met die knappe dame. hij vertelde 100 uit, over hoe hij haar al de hoeken van de kamer had getoond. Deze vrouw was 2 dagen nadien nog effe bij hem op bezoek geweest. Dat was duidelijk niet om een bakje koffie te drinken.

Alex is niet getrouwd en beweerd meerdere vrouwen ten dienste te zijn,soms ook getrouwde. Mijn fantasie draaide op volle toeren. hierop stelde ik voor aan Alex of hij mij niet kon helpen bij mijn fantasie. Alex had duidelijk oren naar mijn voorstel. Ik maakte wel duidelijk dat de kans klein zou zijn dat er iets van kwam,maar het proberen waard.

Ik zou Alex uitnodigen op een etentje thuis. Op een gegeven moment zou ik dringend worden weg geroepen voor mijn werk. Alex zou dan proberen Linda te verleiden. Er waren 3 voorwaarden 1)Indien het niet zou lukken,mocht hij ook niet aandringen het moest vrouw vriendelijk zijn. 2)alles moest gebeuren op de gelijkvloers zodat ik alles kon zien vanuit de tuin. 3)Het moest eenmalig zijn.

Alex ging al zijn troeven uit de kast halen Hij beweerde dat zeer weinig vrouwen tot nu toe hieraan hadden weerstaan. Nou dan kent hij Linda nog niet.

2 weken later was het zover. Ik belde Linda op om haar te vertellen dat ik een vriend van de voetbal mee naar huis bracht. En of ze iets kon voorzien om te eten.

Bij het binnenkomen in de living zat Linda voor het tv. ze had dat paars gecentreerd kleedje met knopjes vooraan aan. Dit kleedje kwam net tot boven haar knie en was bovenaan gesloten. Wat zag ze er zoals steeds geweldig uit. Haar borsten kwamen mooi tot hun recht door de riem in haar lende. Alex stelde zich met een handdruk voor aan Linda en hield net iets langer dan normaal, haar hand in de zijne. Ook keek hij haar indringend aan. Een wee gevoel maakte zich van meester van mij. Linda draaide haar blik weg en vroeg of we iets wensten te drinken.

Bij een lekkere Bacardi praten we over het voetbal van de dag. Onderwijl was Linda de keuken in gegaan om het eten klaar te maken. Ik vroeg Alex of hij het nog wel zag zitten,als antwoord likte hij overdreven over zijn lippen. Mijn jalousie kreeg de bovenhand en dacht er aan alles maar op te schorten. mijn gedachten werden onderbroken toen Linda het eten op de tafel plaatste.

Aan tafel zaten Linda en Alex over elkaar, ikzelf zat aan de kop van de tafel. Vis met witloof bij een lekker wit wijntje dat rijkelijk vloeide. Alex gaf meerdere malen alle lof aan de kookkunst van Linda. persoonlijk vond ik het hinderlijk dat hij haar zo de hemel in prees met haar kookkunst. Meer en meer kwam er een goed gesprek op gang. we leerden elkaar beter kennen, wat hij zoal deed voor werk zijn hobby's enz... Het viel me op dat Linda zeer relax en veel kon lachen met Alex.

Zal ik nog even een flesje halen vroeg ik en verliet tafel. Hierdoor was ik in de mogelijkheid om met de telefoon naar mijn eigen GSM te bellen. bij het terug komen bleef ik even stilletjes aan de deur staan. Het leek daar een plezante boel. Toen ik al bellend terug in de eetplaats kwam, zag ik hoe Linda bezorgd naar me keek. Ik liet weten dat voor een dringende zaak ik snel even naar het kantoor moest, en vroeg aan Alex of ik hem ergens onderweg kon afzetten want het ging wel een uurtje of zo duren. Alex duidelijk in zijn versierders rol liet verstaan niet gehaast te zijn. Hij liet weten niets anders te doen te hebben die avond. Hij zou Linda wel gezelschap houden tot ik terug was. Linda gecharmeerd door dit antwoord, zei dat ze wel samen zouden wachten tot ik terug kwam.

Wat speelde hij zijn rol toch goed als barmachtige Samaritaan. Nu was ik toch wel echt jaloers aan het worden. Mijn maag trok in elkaar, ik kon echter niet meer terug het gezichtsverlies zou te groot zijn. Alex had duidelijk plezier in dit toneeltje en speelde duidelijk zijn part.

Linda kwam alvorens ik vertrok, effe in de keuken. "Kom nu maar snel terug hoor",dan maken we er nog een gezellige avond van. als grapje antwoordde ik op te passen met deze charmeur. Dat lachte ze als gewoonlijk weg en gaf me een dikke zoen.

Mijn hart bonkte in mijn keel jalousie en geilheid voerde een onderlinge oorlog. twijfel over mijn fantasie sloeg toe als ik Linda zo zag. Zou ze dan toch niet zo braafjes zijn als ik dacht. Ken ik Linda wel op dit gebied na zo vele jaren? Soms sprak ik wel over sex, maar Linda ging daar zelden op in. Door de mededeling van het telefoontje, was er nu wel geen weg meer terug. met een zwaar gevoel vertrok ik met de wagen en deed een toertje rond het blok. Parkeerde mijn wagen wat verder in de straat, liep achteraan de tuin in. Dit had zo ongeveer een 5 min geduurd. Ik plaatste me onder een afdak waar de BBQ stond,het was er wel heel donker. Dat is zo een 5m van de venster en niemand kon me zien. De venster in living en keuken hadden een hor, flarden van het gesprek waren hoorbaar.

Linda was bezig de tafel af te ruimen en alles in de keuken te plaatsen. Alex die zag ik niet. op de achtergrond hoor ik plotseling muziek. Linda bracht ondertussen alles in gereedheid om de vaat te doen. Dan zie ik Alex al dansend op dagen met twee glazen en een keuken handdoek,hij helpt mee met de vaat. Ze zijn duidelijk in een geanimeerd gesprek gewikkeld en Linda is zeer uitgelaten. Ik hoor wel iets, maar niet genoeg om te weten waarover het gaat.

Het valt me op,dat af en toe als hij achter Linda langs gaat, hij haar ongemerkt lichtjes aan raakt. Linda geeft geen enkele reactie op deze aanrakingen. ik denk dat zij het niet door heeft wat Alex probeert. Regelmatig schenkt Alex de glazen vol wijn die blijkbaar vlotjes vloeit.

Alex begint mee te zingen en droogt al dansend te glazen verder af. wanneer Linda mee begint te zingen,neemt hij haar vast in de lende en danst met haar in de keuken. Linda houdt haar haar natte handen boven haar hoofd en heeft duidelijk lol met Alex. Alex heeft door deze houding een prachtig zicht op haar borsten. Linda heeft niets door en laat zich leiden in deze dans. Gelukkig loopt het liedje af en gaan ze verder met de afwas.

Alex en Linda praten nu stilletjes tegen elkaar. af en toe een lach, telkens als Alex iets van de gootsteen neemt komt hij steeds dichter bij Linda staan en dan weer stilletjes praten. af en toe hoor ik woorden zoals Liefde, huwelijk, sex, uitgaan e.a Linda schud regelmatig nee en dan gaat het gesprek weer stilletjes verder wanneer Alex nog wat dichter gaat staan, maakt Linda geen aanstalten om zich te verplaatsen.

Na enige tijd gaat Alex met een bord afdrogend achter Linda staan. Steeds een beetje dichter bij plots, is er geen gesprek meer. Alex wrijft af en toe op de tonen van de muziek met zijn heupen tegen Linda haar billen aan. Nog steeds geeft Linda geen krimp. heeft ze het nog niet gevoeld of... ik mag er niet aan denken.

Alex verdwijnt even naar de living prutst aan de muziek installatie al zingend op salsa muziek komt hij terug in de keuken. Hij vult de glazen met witte wijn bij. op een gegeven moment gaat hij terug achter Linda staan. Draaiende op de muziek duwt hij zijn bekken steeds duidelijker tegen haar billen aan. ze moet nu wel zijn pik in de plooi van haar billen voelen. Linda doet gewoon verder met de vaat of... heb ik het nu goed gezien Ze is bijna onzichtbaar met haar billen aan het draaien. Alex aangemoedigd door deze lichte beweging ziet de kans mooi en drukt harder door. beide beginnen nu echt wel een hete dans.

Mijn hoofd begint te tollen, is dit mogelijk, in zo een korte tijdspanne laat mijn vrouw zich verleiden tot sensuele bewegingen

Alex neemt linda vast bij haar bekken en draait nu volop tegen haar billen. ze begint steeds meer mee te draaien met Alex. Ik ben nog geen 15 min weg en hij staat al tegen haar aan te rijden. Alex neemt haar langs achter in zijn armen en danst met haar de salsa. Linda legt haar hoofd naar achter en samen draaien hun bekken op dezelfde muziek. Alex blijft nog steeds in spreken op mijn vrouw, af en toe bijt hij in haar oorlelletje, wat haar duidelijk aan het lachen brengt.Linda is daar nu eenmaal gevoelig. Er volgt een nieuw liedje duidelijk sneller dan het vorige. Alex draait mijn vrouw om en plaats één been tussen de hare. al dansend wrijft hij duidelijk tegen haar kruis,hij neemt haar vast aan haar billen drukt haar bekken nog meer tegen zijn been. De geile blik in de ogen van mijn vrouw spreekt boekdelen. langzaam tijdens de dans, laat zij haar hoofd op zijn schouders rusten. Alex die duidelijk met een stijve lat in zijn broek zit, wrijft steeds feller tegen linda aan. Plots stopt hun dans en Linda duwt Alex van zich af. ik hoor haar duidelijk zeggen dat dit niet kan als getrouwde vrouw.

Wat een opluchting als ik deze woorden hoor dat is mijn Linda.

Alex is duidelijk niet van zijn stuk en begint terug in te praten op haar. Zo van Linda je bent zo een mooie sensuele vrouw, van het eerste moment voel ik mij aangtrokken door jou. bla bla bal... ik weet dat je zielsveel van je man houd, maar ik weet ook dat je zo geil als boter bent. ondertussen is hij Linda terug genaderd en neemt haar handen in de zijne. hij blijft haar complimentjes toespreken en langzaam zie ik mijn vrouw zwichten voor zijn charmes. Alex legt zijn hand masserend in haar hals en komt steeds dichter bij. langzaam trekt hij mijn vrouw naar zich toe en zoent haar op de mond. Linda houd haar lippen dicht en draait haar hoofd weg. Alex begint mijn vrouw haar hals zacht en teder te kussen. de afstand tussen beide lichamen word steed kleiner. van haar hals naar haar kin en zo terug naar haar mond. lichtjes en plagend wrijft hij met zijn tong over haar lippen. Met zijn één hand in haar hals en met de andere op haar billen trekt hij Linda tegen zich aan. Wat heeft die kerel dat goed gepland nu begint er toch wel een slow te spelen. tergend langzaam en al dansend gaat hij verder met het plagen van mijn vrouw.

Ik zelf sta van afgunst te koken onder dat afdak, zal ze toegeven aan deze charme aanval. Lang hoef ik niet te wachten,ik zie hoe de mond van mijn vrouw twijfelend open gaat en hun tongen zich verstrengelen. Hun tongen spelen een steeds wilder spel.

Alex wrijft nu volop met zijn bekken tegen mij vrouw aan. met zijn beide handen kneed hij haar billen ik hoor haar zuchten tot in de tuin. bijna ongemerkt trekt hij steeds meer haar jurk omhoog tot ik haar wit onderbroekje kan zien Linda laat hem zijn gang gaan, ze wordt door hun kussen steeds geiler.
hier is geen stoppen meer aan, Alex kneed nu openlijk mijn vrouw haar billen. Hij neemt haar broekje in zijn handen en trekt deze harder en harder tegen haar kutje aan.

Linda stopt met zoenen en probeert Alex van haar af te duwen "mijn man kan ieder moment thuis komen" Dit vind Alex een zwak excuus en wrijft heel zacht met zijn vingers over haar poesje. Een zucht "aaaargh uit haar mond verteld hoe zalig zij dit wel ervaart. Hij voelt hoe nat haar kutje al is. Alex ziet de kans mooi om haar laatste twijfel weg te nemen en begint haar hartstochtelijk te kussen. Dit is teveel voor Linda haar geilheid wint het van de reden en zoent hevig terug. in een cirkel van geilheid draait ze alsmaar dieper weg

Ik sta geil en kei jaloers te kijken hoe mijn vrouw bezwijkt voor deze man. mijn broek staat op knappen mijn ademhaling is ongecontroleerd.

Ik neem mijn GSM en bel naar huis in de hoop dat dit haar weer tot reden zal brengen. Mijn vrouw lijkt als door een wesp gestoken, duwt Alex weg en loopt naar het keuken aanrecht neemt de telefoon op. "Dag schat hoe gaat het daar? " "dat gaat, het is hier gezellig met Alex" "ben je nog op de zaak?" ondertussen zie ik Alex achter mijn vrouw gaan staan. hij heeft zich uitgekleed tot op zijn onderbroek na en drukt zijn dikke bobbel tegen haar billen aan. Linda wil zich omdraaien maar Alex verhinderd dat. "Is er iets schat vraag ik schaapachtig "(ik die had verwacht dat het telefoontje haar zou stoppen) "nee nee hier is alles ok Alex heeft me geholpen met de afwas.We moeten noch wat opruimen in de keuken en dan zijn we klaar" Alex is achter haar gaan staan verwijderd de brede riem en opent ondertussen alle knopjes één voor één van haar jurk. Haar kussend in de hals en de oren. Linda legt haar hoofd in haar hals en laat de aanrakingen haar wel gevallen. Met haar één hand de telefoon tegen haar oor en haar ander hand tegen Alex zijn onderbroek. "en dan gaan we iets drinken in de living. we spelen wel een spelletjes tot je thuis bent." Haar BH valt op de grond en terwijl mijn vrouw me belt kneed Alex haar heerlijke borsten Haar tepels steken duidelijk recht voor uit. "Ga nu geen gevaarlijke spelletjes spelen met Alex hoor" "Als je wil er is nog wijn in de kelder vertel ik haar." "Oooooh maar er is noch vocht genoeg, "hoor ik haar zeggen. Alex trekt haar broekje naar beneden en duwt haar benen uit elkaar, plaatst zijn eikel tegen haar natte kutje. Door de telefoon hoor ik een licht kreun, wanneer hij cm per cm zijn eikel in haar duwt. Even terug trekken en weer een paar cm's dieper. "Gaat het nog lang duren voor je thuis komt "vraagt Linda met trillende stem. "ik ben hier een programma aan het opstarten en dat draait nog een half uurtje". Alex heeft nu zijn grote lul helemaal in Linda en blijft daar even diep zitten Ik zie Linda trillend op haar benen staan volgens mij komt ze gewoon klaar. ze bijt op haar lippen om niet te kreunen maar door de telefoon is het echt wel hoorbaar. "daarna kom ik naar huis" zeg ik plots. Alex begint nu met trage lange halen mijn vrouwtje te neuken en ik hang aan de telefoon. ik spuit bijna in mijn broek zonder mijn lul aan te raken. "Ik zal ongeveer binnen een uurtje thuis zijn." Linda trekt haar rug hol steunend tegen het aanrecht. "Dat is heel goooeeed kom maar snel." "IS er iets schat" vraag ik nog eens?. "neee oooorgh aaaaaaaaa nee ik stoot juist met mijn voeeet tegen het aaaaaaaanrecht. Ik moet nu aaafleggen want ik moet dringend naaaaar het toilllllllllleeeet.
Linda legt de telefoon neer, hier heeft Alex op gewacht en drijft zijn prachtige grote lul diep in Linda. Linda begint hevig te kreunen hij verhoogt het tempo met stapjes. Plots heeft ze het niet meer en komt kermend klaar. Jhaaa neuk me jhaa jhaaaa oooo god wat is dit zaliggaa dooooorrrrrrrrrrr. schokkend een trillend komt mijn vrouw klaar voor mijn ogen. nog nooit had ik haar zo hevig zien klaar komen. Alex laat haar geen tijd om te bekomen en drijft nu op volle snelheid, zijn grote lul in haar opstaande kut; oooohhhh jhaaaaaaaaaa neuk me, neuk me harder oooooo wat zit je diep zooooooo lekkeeeeerrrrrrrr Alex met een grijns op zijn gezicht weet dat hij nu Linda volledig in zijn macht heeft.

Hij trekt zijn lul uit haar kut en legt Linda op de keuken tafel. Hij legt haar benen op zijn rug en begint mijn vrouw te beffen. Linda draait nu helemaal door en trekt zijn hoofd naar haar kut. alle gêne is weg alleen geilheid blijft over. hij likt haar kutje en zuigt haar clit of zijn leven er van af hangt en likt mijn vrouw naar het volgend orgasme. oooooorch aaaaaa jaaaaaa iiik koooommmm en zie dat haar benen het hoofd van Alex vast nijpen. dit is het moment, Alex zet zich recht, dit is de perfecte hoogte en zijn lul staat pal voor haar heerlijk kutje. en met haar benen op zijn schouder duwt hij zijn stijve grote lul in één tijd tot aan de wortel in haar. met volle snelheid neemt hij nu bezit van haar dieper kan niet meer. Alex kijkt over de tafel naar buiten met zijn hoofd tussen haar benen,hij weet dat ik daar ergens sta te kijken. hij steekt triomphantelijk zijn beide vingers in de lucht en neukt op volle snelheid mijn vrouw. Linda haar borsten zwaaien op en neer, haar hoofd van links naar rechts. kermt en gilt als een speen varken jjjjhhhhhaaaaaa neeeeuuuukkkk mhhhe. Alex stopt op het moment dat Linda haar derde orgasme bijna bereikt. hevig ademend komen ze op adem. Tergend beweegt alex zijn lul in haar buik.hij steekt 2 vingers in haar mond zij zuigt er op als een lolly. ooooooohhhhhjjjjhhaaaaaa geeft het me neukk me hard. Neuk ik beter dan je man vraagt hij onderwijl zijn lul langzaam in en uit haar kut bewegend. eeeeeuuuuggghhh jjjhhhhhaaaaaaaaaaaaa neeeuk mmeeeee. zal ik je neuken hoor ik hem zeggen zoals je nog nooit door je man bent geneukt. Ik zie het sap van haar kut over de tafel lopen, zo nat heb ik haar nog nooit gezien En wat zal het zijn wie is hier de beste neuker? zijn lul terug langzaam dieper en dieper duwend. Jij neukt veel beter, hoor ik haar moe geterg antwoorden. heb ik dat goed gehoord ?jhaaaa je neukt beter als men man met je grote pik. Alex zet nu de final in en boort zijn lul met steeds grote snelheid pompend in haar drijfnatte kut. Uit haar mond komt alleen nog maar gesteun en gezucht. haar ogen staan verwildert. Alex is niet meer te stoppen hij trekt haar met haar heupen tot aan de boord van de tafel zij heeft de rand van de tafel vast en met gespannen billen loost hij zijn zaad diep tegen mijn vrouw haar baarmoeder aan. door dat diepe gevoel krijgt Linda een nieuw en hevig orgasme, ze krult haar rug en uit haar mond hoor ik alleen nog aaaaaarrrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhhh.

Na een half uurtje kom ik met de wagen terug thuis. als ik binnen kom, zitten ze beide in de zetel naar het TV te kijken alsof er niets gebeurd is.

Het huis ruikt naar ransige sex. Ik voel me klein en onzeker. Voor mijn vrouw daar en tegen gaat er denk ik een nieuwe wereld voor haar open. Want zoals zij nu genoten heeft, had ik haar nog nooit gezien. Toch zie ik nog een rode blos op haar wang als ik haar een kus geef.
Aantal keer gelezen:
733
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)