Spannendverhaaltje.nl

Afstraffing op vreemdgaan

-
21-08-2010
De ontmoeting met Joke had me behoorlijk uit het lood geslagen. Ik besefte dat mijn geile gedag de laatste weken behoorlijk uit de hand aan het lopen was. Eerst dat ik met Annelies in bed gedoken ben en daarna gechanteerd bij joke op het vloerkleed terecht kwam. Beide ontmoetingen maakte dat ik in een geile wolk leefde. In twee ontmoetingen had ik meer seksuele bevrediging ontvangen dan in 8 jaar huwelijk . Niet dat mijn vrouw Marja onaantrekkelijk is maar meer omdat de passie bij Marja niet voelbaar is. Het lijkt wel of ze het klaarkomen en genot niet durft te tonen. De meeste geile lingerie setjes of speeltjes zijn een keer op mijn verzoek gebruikt maar veelal in de kast blijven liggen. Bij een erotische scène op TV loopt ze vaak naar de keuken om even iets te halen of op te ruimen. Zelfs de lingerie pagina`s in de wehkamp bladert ze onleesbaar snel door. Het is vrijdagmiddag Joke had aangegeven mij te bellen maar ik heb nog geen telefoontje van haar gehad. Om de tien minuten kijk ik op mijn horloge. Om vier uur besluit ik naar huis te gaan. Thuis zijn de kinderen super druk ik vraag me af wat er aan de hand is. De jongste komt op me afstormen en roept “we gaan logeren bij Tante José” Mijn vrouw Marja steekt haar hoofd om de hoek en zegt “mooi dat je zo vroeg bent, ik breng zo de Kinderen weg dan hebben wij eindelijk eens een week end voor elkaar". Ik heb voor ons de tassen al gepakt als je tas even wil nakijken, we gaan een week end we. Een verrassing” Ik sta verbaast te kijken en neem afscheid van mijn twee kinderen en zwaai ze na als ze in de auto met Marja wegrijden. Dit heeft Marja nog nooit gedaan zo ken ik haar ook niet. Ik merk dat ik moeite heb enthousiast te zijn. De avontuurtjes met Annelies en Joke hebben al zoveel emotie in me losgemaakt. Op mijn tas ligt een papiertje waarop staat wat voor kleding we nodig hebben en wat in de tas zit. Ik besluit nog twee paar extra sokken en onderbroeken in de tas te stoppen voor de zekerheid nog twee T shirts.
Als ik beneden kom staat Marja al klaar bij de geopende kofferbak van de auto. Ik zet de tassen er in zet het huisalarm aan en sluit de voordeur. Ik vraag waar we heen gaan het enige wat ik te horen krijg is dat het een verrassing is. We rijden dwars door een paar woonwijken, ze rijdt totaal onlogisch en tot mijn schrik rijd ze de straat in waar Joke woont. Ze remt af bij het huis mijn adem stokt hoe is ze er achter dat ik hier geweest ben. Marja geeft een beetje meer gas en we rijden wederom onlogisch door de woonwijken heen. Ik vraag me af of ze mijn ongerustheid heeft waargenomen. Ik heb het warm en mijn handen zijn klam dan rijd ze de straat waar Annelies woont in. Nu stopt ze voor de deur ik schrik en wil iets zeggen maar besluit te zwijgen. De deur gaat open en Annelies en haar man Herman stappen naar buiten ik zie hoe het gezicht van Annelies op onweer staat. Annelies en haar man gooien hun week end tas in de kofferbak en stappen in onze auto en zwijgzaam zitten we allemaal in de auto. De spanning is om te snijden. Ik kijk Annelies aan ze doorbreekt de stilte en zegt: “Dit week end mogen jij en Annelies uitleggen hoe we verder gaan maar hou voorlopig maar even je mond tot we op ons week end adres zijn ” weer is het stil en Annelies rijd met een hoog tempo richting de randweg en neemt de autoweg richting het Oosten. Niemand doet zijn mond open en hangt een meer dan gespannen sfeer in de auto. Bij Hoenderloo slaat ze af en rijd de bosrijke omgeving in na een 10 tal minuten draait ze de auto een erf op van een vrijstaande vakantie boerderij. Marja en Herman stappen uit en duidelijk is dat Annelies en ik moeten volgen. Binnengekomen zegt Marja resoluut ”lopen jullie maar door de keuken naar de schuur Herman en ik komen zo”.
In de schuur aangekomen durven Annelies en ik elkaar aan te kijken we vragen elkaar hoe onze partners achter ons vreemdgaan zijn gekomen. We kunnen een paar manieren verzinnen waarbij de meest aannemelijke is dat Joke zich niet aan de afspraak heeft gehouden. Dan opent opeens de deur en Marja en Herman komen binnen Marja is gekleed in een lange zwarte jurk die haar lang en elegant maakt. Herman heeft een zwarte broek aan en een eenvoudig wit T shirt. Ze stralen iets van minachting en dominantie uit. Onwillekeurig krijg ik een siddering over mijn lijf waarbij het kippenvel op mijn armen staat. Vrijwel gelijktijdig krijgen Annelies en ik het commando dat we ons uit moeten kleden Herman commandeert Annelies en Marja mij. Ik zie Annelies even aarzelen en ook ik voel me in deze situatie erg ongemakkelijk. ”nou komt er nog wat van” commandeert Marja. Langzaam kleden Annelies en ik ons uit en staan naakt tegen de muur van de schuur. Marja legt mijn polsen in de handboeien en klikt het kettinkje van de handboeien vast aan een haak in een van de plafondbalken die duidelijk nieuw is. Ik weet niet of ik me moet verzetten, ik voel me kwetsbaar maar weet dat ik niet veel in te brengen heb. Met zachte stem vraagt ze “ Als jij nog iets van onze relatie wilt maken knik je zonder iets te zeggen ja, begrijp wel dat ik je totaal wil kleineren om te laten voelen wat ik de afgelopen dagen gevoelt heb” Ik denk even na veel keus heb ik niet en knik zwijgend ja. Marja stopt een bal in mijn mond en bind deze vast met een riempje en blinddoekt me met een gladde zachte shawl. Net voor al het licht uit mijn ogen weggenomen wordt zie ik dat Annelies een zelfde lot ondergaat. Ik zie haar naakt voor Herman staan en zie nog net dat ze ja knikt. Na en paar minuten voel ik dat mijn benen gespreid worden een stang spreid mijn benen de riemen knellen pijnlijk rond mijn enkel. Ik word gestreeld over mijn benen buik en mijn lul begint stijf te worden. Het strelen stopt en dan een klap boven op mijn lul wat me raakt weet ik niet maar ik krimp ineen van de pijn. Ik kom weer op adem en wederom een harde tik boven op mijn lul en gelijk nog een tegen mijn ballen. Tijd om de klappen op te vangen heb ik niet mijn lul wordt slap en voor ik het besef is het stil in de kamer. Dan hoor ik van de andere kant van de kamer een harde klap, en ik hoor gekreun. Dit moet Annelies zijn. Ik voel de rillingen over mijn lijf het geluid van de klappen die volgen boezemen me angst in. Weer is het stil en de tijd gaat langzaam er tikt een klok en verder is het stil mijn armen zijn zwaar en mijn ballen voelen beurs aan. De stilte houdt aan.
Ik weet niet hoelang we al aan het plafond van de schuur hangen, misschien wel een uur misschien wel twee uur dan plotseling hoor ik voetstappen. De bal wordt uit mijn mond getrokken en mijn kaken voelen stijf en pijnlijk aan. Op gebiedende toon krijg ik te horen dat ik niets mag zeggen en dat ik de flessen water op moet drinken. Ik vraag me af hoe, mijn handen zitten nog steeds vast boven mijn hoofd. Mijn vraag wordt beantwoord ik krijg twee slangetjes. ” Drink alles op” Ik drink en kaar al snel zit ik vol, ik stop even maar krijg een harde por in mijn maag En weer die commando toon “drinken alles moet op” met veel moeite drink ik al het water op hoeveel ik heb gedronken weet ik niet eens maar mijn blaas sta direct op klappen. Weer de harde onplezierige stem van Marja “ als je dacht dat je nu mag pissen heb je het mis. Over een uur mag je pissen en als je het eerder wilt zijn de consequenties voor jou. Nee, dan ondergaan jij en Annelies het zelfde” Herman en Marja lopen de schuur uit en sluiten de deur. Voor het eerst kan ik met Annelies praten. Ik vraag hoe het met haar gaat ze antwoord “ ik heb pijn van het slaan en mijnpolsen doen heel erg pijn en mijn armen zijn lood zwaar. Ze begint te huilen, ik probeer haar moed in te spreken maar dat lukt me nauwelijks. Ze stopt met huilen en jammert ze dat ze haar plas niet langer kan ophouden. Ik heb het zelfde gevoel we overleggen heel kort en besluiten beide onze plas te laten lopen. Het plas klettert op de grond en de spetters warme zeik druipen van mijn onderbenen af mijn voeten staan in het lauwe vocht.
De deur van de schuur zwaait open en knalt tegen de muur. Herman schreeuw “ hou jullie bek vuile viespeuken” Mijn armen worden ruw losgemaakt mijn armen tintelen nu het bloed weer tot aan mijn vingers komt. Mijn benen staan nog steeds gespreid. “Lopen” commandeer Marja en ik probeer met gespreide benen vooruit te komen langzaam maar vooral angstig beweeg ik vooruit de blinddoek maakt dat ik me erg onzeker voel. Dan raak ik in het waggelen even de huid van Marga of Annelies aan. De aanraking veroorzaakt dat mijn lul stijf wordt. Ik ben verward, ik heb dit niet in de hand en herken de gevoelens niet. Dan een harde tik boven op mijn stijve lul. Gelijk daarna nog een en dan nog een paar harde tikken tegen mijn ballen. Ik krimp ineen en val voorover op de grond. Mijn lul door een paar klappen gekrompen tot een klein duimpje. Ik hoor dat Annelies huilt. “Sta op” schreeuwt Marja Met een beetje hulp van Herman lukt dit en langzaam loop in verder en voel dat ik buiten loop op het gras. We moeten stoppen. Ik hoor alleen het ingehouden gehuil van Annelies die een paar meter van mij af neer gezet is. Dan start een motortje, Een grasmaaier? Nee, Shit hoge druk spuit. Gelijk als ik dit besef raakt een keiharde straal water mijn schouders borst, maag. Mijn tepels doen ontzettend zeer en ik heb het direct ontzettend koud. Ik ril met mijn hele lijf. De straal raakt nu Annelies en ik verstijf als ik de harde straal haar lichaam hoor raken. Terwijl de straal Annelies blijft raken wordt ik ruw voorover getrokken met mijn buik over een balk of bokje. Beide polsen worden aan de grond aan iets vast geklikt met handboeien. Ik lig zeer oncomfortabel en kwetsbaar met mijn reet in de lucht en mijn benen wijd zodat mijn lul vrij onder me hangen. De harde straal raakt plotseling mijn billen. De pijn is heftig het weke vlees wordt hard geraakt mijn billen gloeien alsof ik herhaaldelijk met een stok wordt geslagen.
De straal raakt ook mijn ballen en ik voel dat ik door de pijn een beetje mijn bewustzijn verlies en in een soort roes voel ik de straal tegen mijn anus slaan. Het koude water verdooft langzaam de pijn en slap hang ik over de balk. Annelies wordt niet gespaard terwijl ik probeer te herstellen hoor ik haar gillen. Ik ben weer wat op adem gekomen van de paar minuten rust wanneer ik opeens behoorlijk water over mijn rug en billen voel stromen mijn hele lichaam begint te tintelen. Mijn lul wordt wederom hard. Ik kan dit niet verklaren en ben nu al bang dat er weer tikken uitgedeeld worden. Ik weet wat de pijn is en verwacht de tikken al een beetje, misschien verlang ik al naar de tikken op mijn zak en lul. Mijn huid tintelt onverdraagzaam en mijn lul is keihard. Dan fluistert Marja zacht in mijn oor “je hebt weer een stijve, zal ik je daar van af helpen” Ik knik ja en een paar tellen later krijg ik een paar venijnige tikken op mijn zak. Mijn lul blijft hard en pas na een tiental tikken geeft mijn lul zich prijs en krimpt ineen. De warme waterstraal klettert nog steeds op mijn lijf. De slang verandert van richting en wordt tegen mijn anus gericht. In een beweging wordt de slang tegen mijn darm uitgang gezet en langzaam naar binnen geduwd. Mijn darmen zwellen op liters water vullen mijn darmen. Dan volgt een explosie mijn sluitspier kan de waterdruk niet meer tegen houden en als een leeglopend vat stort het water en mijn ontlasting uit mijn reet langs mijn bene op de grond. De spoeling wordt tientallen keren herhaald tot dat alleen nog water uit mijn darmen komt. Het vele drinken een uur hiervoor en de darmspoeling maken dat ik me erg slap voel Ik heb al uren niets gegeten en de afmatting kost me veel kracht. Mijn blinddoek wordt afgedaan het is al laat de schemering van de nacht valt in. Ik kijk naast me en zie Annelies slap over een balk voorover hangen.
Aan de watermassa onder haar kan ik zien dat ze waarschijnlijk de zelfde behandeling heeft ondergaan. Ik kijk rond en zie mijn vrouw Marja gekleed in een uitdagende korte jurk met transparant topje. Ze draagt hoge matzwarte laarzen met een hoge hak. En heeft haar haar strak getrokken uitkomend in een dikke staart. Herman staat op blote voeten en heeft alleen een strakke slip aan zijn opwinding tekent zich duidelijk af in zijn broek. Mijn lul begint weer stijf te worden ik weet nu waarom ik wil door mijn vrouw genomen worden en vernederd worden. Herman loopt uit mijn gezichtsveld ik lig nog steeds wijdbeens voorover over de balk heen. Marja komt voor me staan en trekt mijn hoofd aan mijn haren naar boven. Ik kijk recht tegen haar kruis ik zie de aftekening van haar open staande kut goed door de dunne stof heen. Ik ruik haar zoete kutsappen, mijn lul is nu echt heel stijf. Marja trekt mijn hoofd strak naar haar toe dan voel ik twee handen mijn heupen beetpakken, Ik schrik maar veel tijd om af te vragen wat me over komt heb ik niet. Herman ramt zijn harde lul in een keer in mijn reet en begint me hard en langzaam te neuken. Hij schreeuwt “ dus jij wilt met mijn vrouw neuke. Ik zal je laten voelen wat neuken is” hij stoot zijn lul tot aan zijn ballen in mijn gevoelige kont. Ik hoor zijn ballen tegen mijn billen kletsen. Hij blijft maar neuken, ik snap er niets van geen man kan dit volhouden. Herman lacht en roept “ lang leve Viagra ik neuk je reet tot je er bij neer valt” Ik kijk even opzij en zie dat Marja Annelies in haar reet neukt ze heeft een enorme voorbind penis aangegespt. Tussen de bewegingen door zie ik dat ook haar kut gevuld is met een enorme dildo of vibrator.
Ik zie dat Annelies schokt en klaar komt ik herken de kreetjes. Marja trekt zich er niets van aan en neukt hard door met haar zwarte kunstlul. Ik voel de energie wegvloeien uit mijn lichaam. Mijn armen voelen dik aan vanwege het langdurig naar beneden hangen. Mijn maag is leeg en ik ben licht in mijn hoofd. Mijn bene zijn slap en telkens weer die dikke en nog steeds keiharde lul van Herman in mijn reet. Annelies en ik worden langdurig geneukt dan voel ik het tempo omhoog gaan Herman staan op het punt klaar te komen zijn lul voelt nog dikker aan. Kijk opzij en zie dat Marja synchroon het tempo opvoert. Herman gromt en schreeuw “ ja, ik spuit je darmen vol vuile viespeuk. Ik zal je laten voelen wat gebeurt als je met mijn vrouw vreemdgaat. Hij leunt zwaar tegen me aan zijn lul hangt nog steeds stijf in mijn reet. Mijn anus staat in brand te vergelijken met het gevoel van een schaafwond. Ik voel zijn zaad zich in mijn darm verspreiden. Dan rukt hij zijn lul in een keer uit me ik schreeuw het uit van de pijn. In mijn hele achterwerk voel ik de pijn. Ik ben uitgeput en opzij kijkend zie ik dat Annelies beweeg loos over de balk hangt. We worden losgemaakt. Herman draagt Annelies het huis binnen en legt haar op bed in een klein slaapkamertje en sluit de deur. Ik loop wankel achter ze aan en loop zwijgend een andere slaapkamer in en laat me op bed vallen. Ik ben naakt en vies en van vrijwel direct in slaap.
Aantal keer gelezen:
1872
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)