Spannendverhaaltje.nl

Afspraak met verrassende wending...

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door ... Vierde avond achtereen aan het werk. Vierde avondafspraak deze week. Het leven van een financieel-/verzekeringsadviseur gaat niet altijd over rozen. Ondanks de crisis toch drukke tijden. Hoewel je daar niet over mag klagen, ben ik het deze week toch een beetje zat. Te druk geweest. Te veel te doen, te weinig thuis. Gisteravond na mijn afspraak nog met vrienden n biertje wezen doen. Heeft ook niet geholpen. Het blijft nooit bij n. Ellende.
Deze afspraak is in een klein dorpje in Twente. Soort van thuiswedstrijd. Ongeveer 20min. rijden. Niet te ver. Hopelijk ben ik snel klaar en kan ik op tijd naar huis. Fam. Mensink heten ze. Wonen voor in het dorp. Vrij gemakkelijk te vinden. Als de navigatie aangeeft dat ik mijn bestemming bereikt heb, zie ik dat het een vrij grote, vrijstaande woning met riante, ik mag wel zeggen vrij riante tuin betreft. Mooi zo van de buitenkant. "Kop op joh!", pep ik mezelf op... Ik pak m'n map, stap uit de auto en loop naar de voordeur toe...
Vermoeid en nog enigszins brak bel ik aan. Een goed uitziende dame doet open. Brede glimlach, kort donker haar, goed figuur, goed gekleed...mijn tegenzin verdwijnt al een beetje. 'Hoi, ik ben Mindy', zegt ze vrolijk en geeft me een hand. Haar nepnagels zijn vrolijk opgemaakt...overigens ziet ze er helemaal goed verzorgt uit. Ik stel me voor en stap binnen. 'Mooie woning hoor', zeg ik terwijl ik om me heen kijk. Grote woonkamer, open leefkeuken met tuindeuren. Goed zicht op de tuin. Erg diep is de tuin. Met vooraan een hottub. Alles piekfijn voor elkaar.
'Wil je koffie?', vraagt de dame. Ik stem in en ze staat met de rug naar me toe in haar keuken. Heb ik goed de kans mijn ogen de kost te geven. Het huis ziet er mooi uit. Goed ingericht. De dame ziet er ook goed uit. Hoge hakken, rokje, witte blouse...keurig. 'Euhm mevrouw Mensink, ik was in de veronderstelling dat ik een afspraak had met u en uw man? Is meneer er niet?', vraag ik... 'Zeg maar jij en noem me maar Mindy hoor!', zegt ze. 'M'n man moest onverwacht werken. De hele week al. En vorige week...ben de laatste vrij veel alleen geweest maar dat geeft niet hoor. ...Ik vermaak me wel alleen' zegt ze. Bij de laatste zin kan ik me niet aan de indruk onttrekken een klein knipoogje te zien. 'Overigens regel ik dit soort zaken sowieso dus het is echt niet erg dat mijn man er niet is', vult ze aan.
Met de koffie lopen we de woonkamer in. Geen eettafel...moeten dus op de bank zitten. Daar heb ik altijd zo'n hekel aan. Een bank is voor veel zaken fijn en goed maar niet voor dit soort gesprekken. Maarja...het is niet anders. Ik ga op de ene bank zitten, Mindy tegenover me. Helemaal weggezakt in de bank zitten we tegenover elkaar en nemen het een en ander door. Het blijkt een erg leuk en gezellig gesprek te worden over zaken maar ook over de spreekwoordelijke koetjes en kalfjes. Ik vergeet helemaal de tijd en m'n vermoeidheid. 'Wil je nog koffie?', vraagt ze plots. Ik hoef niet meer. Genoeg gehad over de hele dag...'anders kan ik niet slapen straks', grap ik. 'Ach...het is toch ook nog lang geen bedtijd?' zegt ze. Weer die knipoog? 'Althans niet om te slapen...', lacht ze vriendelijk. 'Wil je dan misschien iets anders drinken? Iets lekkers? Een wijntje ofzo?', vraagt ze. 'Niet tijdens werktijd hoor', zeg ik. 'We hebben alles toch besproken? Toe neem er n met mij... Ik vindt het zo gezellig en ben blij een keer aanspraak te hebben thuis. Het huis is zo saai geweest de laatste tijd', zegt ze. Ik stem toe...volledig tegen m'n principes in maar ze heeft gelijk. Het is gezellig. En een wijntje gaat er altijd wel in...
Als ze terugkomt met de wijn proosten we op het mooie leven. Onder het proosten kijkt ze me recht in m'n ogen aan. Diep en lang...beetje ongemakkelijk maar toch ook...tja...hoe zeg ik het? Toch ook wel prettig ofzo. We keuvelen wat verder over haar werk, de woning, de tuin, de hottub...'Die hottub...maak je daar nou veel gebruik van? Net na aanschaf vrij veel denk ik maar later steeds minder?, vraag ik. 'Nee hoor', zegt ze, 'Iedere dag eigenlijk. Iedere avond ga ik er wel even in. Heerlijk! Hij staat nu ook aan!'. 'Lijkt me toch een beetje saai?', zeg ik, 'Als je zoveel alleen bent? Zit je alleen in dat ding...'. 'Is dat een voorzetje die ik dien in te koppen?', grapt ze, 'Ik vermaak me inderdaad altijd erg goed ja (weer die knipoog...nu lang en duidelijk...met een boodschap en ik weet wat ze bedoeld)', 'Daar ben ik goed in...mezelf vermaken'. Terwijl ze dat zegt, duwt ze zichzelf een beetje meer achterover in de bank. Langzaam trekt ze met haar vingers haar rokje omhoog en kijkt me recht aan. Ze is naakt onder haar kleding! Ik wil wat zeggen maar de wijn, de vermoeidheid, het moment...ze doen hun werk. Ik blijf aandachtig naar haar kijken terwijl ik de onvermijdelijke beweging in mijn broek voel. Ze zet haar voeten op de salontafel en spreidt haar benen... Daardoor heb ik goed zicht op haar mooi verzorgde, kale kutje. Haar vingers glijden over haar dijen en langzaam begint ze haar kutje te vingeren. Wat een geil gezicht. Mijn broek knapt bijna open. Twee vingers stopt ze in haar mond en zuigt eraan. Dan glijden haar vingers tussen de knoopjes van haar blouse door over haar borsten. Haar grote borsten. Dat was me wel opgevallen. Terwijl ze zichzelf vingers, knoopt ze haar blouse open en kan ik haar mooie grote borsten goed zien. Ze knijpt er in en wrijft met haar natte handen over haar borsten. 'Bevalt het je wat je ziet?', vraagt ze. 'Jah...', stamel en zucht ik uit.
Mijn broek staat inmiddels op knappen. 'Haal hem er maar uit', zegt ze, 'Ik wil je lul zien en wil dat je je aftrekt terwijl ik me vinger'. Zogezegd zogedaan... Terwijl Mindy een been in de lucht houdt en met de ene hand haar kutje vingert, vindt haar andere hand z'n weg naar haar kontje. Ze vingert haar kutje en kontje tegelijkertijd...zo'n geil gezicht dit. M'n lul is knetterhard en stijf...langzaam begin ik me af te trekken. 'Kleed je uit', zegt Mindy, 'ik wil je naakt zien'. Ze staat zelf op en kleed zich uit. Haar hogen hakken houdt ze aan en komt voor me staan. Inmiddels ben ik ook naakt en zit weer op de bank. Ze knielt voor me, kijkt me uitdagend aan en pakt m'n harde lul vast. 'Laat mij maar even', zegt ze.
Haar nepnagels glijden over m'n lul en ballen...wat een geil gevoel. Ik zak achterover in de bank, blijf haar aankijken en geniet intens van het moment. Met haar tong likt ze me draait ze rondjes over m'n eikel. 'Oh wat lekker is dit', stamel ik. Van achter m'n stijve lul kijkt ze me glimlachtend aan en zegt 'Wacht maar...dit is nog niks'. Dan neemt ze m'n lul volledig in haar mond en gaat met haar hoofd op en neer. Wat kan ze geil pijpen zeg. Ik voel haar tong over m'n lul gaat terwijl hij helemaal in haar mond verdwijnt. Terwijl ze me pijpt, voel ik haar vingers over m'n ballen glijden. En af en toe stiekum over m'n kontgaatje. Dit voelt zo geil! 'Ik hou het niet lang meer...', zeg ik. Dan stopt ze. 'Wacht..het is nog geen tijd om klaar te komen'. Ze staat op, duwt me verder op de bank en komt met haar lekkere kutje boven m'n gezicht gehurkt zitten. 'Lik me', commandeert ze...
Zelf speelt ze met haar borsten, ik pak van achter haar lekkere billen vast en lik haar heerlijke kale en natte kutje. M'n hele gezicht is nat van haar geilheid. Ik steek m'n tong zo diep als ik kan in haar kutje, lik haar lekkere clitje en kontgaatje...zo geil dit. Mindy kermt het uit van genot en zegt herhaaldelijk hoe lekker ze het vindt. 'Ik wil je in me voelen', zegt ze, 'In m'n kutje n m'n kontje'. We wisselen van positie. Zij ligt nu op haar rug op de bank, ik zit op m'n knien ervoor. Heb ik mooi zicht op haar geile lijf en kan ik overal goed bij. Ik pak haar borsten vast en duw m'n stijve lul diep in haar natte kutje. 'Ooh', zucht ze uit en kijkt me diep aan, 'neuk me, neuk me!' Steeds harder en sneller ga ik haar kutje in en uit...ze is zooo nat en het gaat zo geil en lekker... 'Stop!', zegt ze in eens..., 'Vergeet m'n kontje niet'. Ze duwt zichzelf wat dieper op de bank zodat haar kontje meer beschikbaar is. Ik spreidt haar billen met m'n handen en duw langzaam mijn altijd nog ketterharde lul in haar strakke kontje. Door het vocht van haar natte kutje glij ik heerlijk naar binnen.... Met m'n vingers verwen ik ondertussen haar clitje...
Ik zie, hoor en voel aan Mindy dat ze gaat komen. 'Oh ja! OH JAAAH! OOOOHHHHH JJAAAAAAHHHH!!!', schreeuwt ze uit... Haar kontje spant ze aan en klemt zich om m'n stijve pik. Oooh dit voelt zo goed... 'Spuit over me heen als je komt', zegt ze. Ik neuk haar nog een paar keer hard en diep in haar geile kutje en voel dan dat ik ga komen. Het lijkt uit m'n tenen te komen...zo geil... Net op tijd haal ik m'n kloppende harde lul uit haar kutje en spuit haar onder. Warme stralen heet sperma spuit ik over haar heen. Over haar kutje, haar buik, haar borsten. Ik spuit zo hard dat ik zelfs haar gezicht raak...wt een ontlading!! Met haar handen en vingers wrijft ze m'n sperma uit over haar naakte lichaam. Ze stopt haar vingers in haar mond om me te proeven. 'Heerlijk', zucht ze.
'Alleen vermaak ik me altijd erg goed', zegt ze terwijl we ons weer aankleden, 'maar met iemand is altijd zoveel lekkerder'. Ik ben het helemaal eens met haar. We nemen afscheid van elkaar. 'Volgende afspraak maar bij jou op kantoor', zegt ze met een glimlach...en weer die knipoog... 'Lijkt me een uitstekend idee', zeg ik en beloof haar te bellen voor een vervolgafspraak... Het is niet bij die ene vervolgafsrpaak gebleven kan ik je vertellen... :-) (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar mmhornyandnaughty@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
1143
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)