Spannendverhaaltje.nl

Afscheid

-
21-08-2010
Vandaag zou een bestuurs vergadering waar tenminste een bestuurslid afscheid zou nemen. Later zou blijken dat het een van de vrouwelijke bestuursleden te zijn, en later werd vertelt dat zei op een bijzondere manier afscheid zou nemen dat bijzonder zou plaats vinden na de algemene ledenvergadering. Sonja had vooraf aan enkele personen gevraagd of ze wilden deelnemen aan het afscheid.Hier hoorden enkele mannelijk bestuursleden bij en ik alleen van de andere leden. Toen dus de leden vertrokken waren haalde Sonja nog wat sterke drank om allemaal wat losser te maken. Op een bepaald ogenblik zag ik haar met iemand praten en zag ook dat ze met een hand over zijn kruis streek waarop de ander schrok. Ze dronk aan haar glas, en liep tegelijk verder bij de volgende man aangekomen keek ik verbaast dat ze die kuste, want normaal wil zij dat niet, ze liep daarop weer door en dronk aan haar glas.
Daar ik wel een paar woorden met Sonja wil wisselen loop ik op haar af, zij heeft het glas in haar rechter en brengt dat over naar haar linker, en we lopen recht op elkaar af, en daar ik al langer bij haar wil voelen laat ik mijn rechter hand zakken en op het moment dat we opelkaar treffen gaat mijn hand langs haar been omhoog en tot mijn verbazing loopt ze niet door maar grijpt in mijn kruis. Nu kus ik haar en wrijf ook in haar kruis, mijn hand laat ik omhoog gaan en ga over haar rug bij de bh aangekomen maak ik die los. We kussen elkaar weer, zij neemt weer een slok drank en loop door, blijkbaar moet het uitkleden langzamer gaan. Een van de andere vrouwen Ien geheten is ook gebleven, en in de tijd dat we stonden kussen en te wrijven had ik kort gezien dat zij bij een van de andere in het kruis stond te wrijven en daar zij een grote sectie split in de rok had zat de Robert waarschijnlijk aan haar slipje.In overleg met mijzelf ging ik maar naar Robert en Ien om wat te kletsen, bij de twee aan gekomen werd door Ien direct op mijn mond gekust en voelde dat de tong naar binnen wilde, dus deed ik mijn mond open om te gaan genieten, tegelijkertijd gingen mijn hand onder haar rok en de andere hand naar haar brost. Dat wij zo aan de gang waren moet Sonja naar ons toe hebben gelokt hebben want ik merkte dat mijn broek losgemaakt werd en uitgetrokken waarbij een behoorlijke paal tevoorschijn kwam.
Maar nog steeds had Sonja alles aan, nu ze mijn broek had uitgekleed nam ze t eerst mijn paal in haar mond. Terwijl ze hiermee aan de gang was knoopte ik de bloes van Ien los. En kuste ook haar hele gezicht. Sonja had ondertussen mijn paal niet meer in haar mond maar kwam al kussend hoger daar ik nog van alles aan had begon zij dat als eerste uit te doen. Daardoor nam ik haar trui vast trok deze haar hoofd uit, en er kwamen een paar fantastische brosten te voorschijn, de bh hing er nog maar half bij dus daar ontdeed ik haar ook van.In tussen Ien door een paar andere mannen onderhanden genomen en Peter ontfermde zich over de broek van Sonja waarmee ik stond te vrijen, hij ging met de broek naar de grond om die uit te doen, en Sonja stapte er gewoon uit. Met mijn hand voelde tussen haar benen en ze was behoorlijk nat. Nu Peter haar broek had uitgedaan had ze niets meer aan en Peter ging met zijn hoofd tussen haar benen en lekte haar ik merkte dat ze genoot. Doordat we er niet meer in slaagden te kussen nam de gelegenheid waar om mij intensief om haar brosten te bekommeren.
Daar we kort bij een tafel stonden wilden we haar daar opleggen doch dat was niet haar bedoeling. Ik wil dat Robert mij van achteren Wiel mij tegelijk van voren neemt dan wil ik dat Alex zijn penis in mijn mond komt en als hij klaar gekomen is wil ik dat hij mij direct een tongen kus geeft, en ook moeten mijn brosten onderhanden genomen worden. Dus Wiel ga jij maar liggen, daar de penis van Wiel flink recht opstond liet ze zich langzaam met ons aller hulp over de penis heen liet geleiden dan boog ze zich voorover terwijl ieder van de anderen haar aan het aaien was. Robert ging zich op zijn positie zitten en zodra ze voorover was stak hij zijn penis in haar kont, Toen zij zich voorover aan het buigen was had Alex zijn penis in haar mond gestopt, toen Robert zijn penis in haar kont stopte kwam er een zucht van genot. Alex was al zo ver heen dat hij vrijsnel klaar kwam en zij slikte zoveel mogelijk in maar hielt iets achter voor het hoogste genot en wat zij en Alex nog nooit gedaan hadden.
Toen Alex dus klaar kwam likte Sonja hem t eerst even af en hij knielde zich en boog voorover en kuste Ien met een tongen kus waarbij een deel van het sperma in de mond van Alex terecht kwam vermengd met het mond geil van Sonja. Nu bestede wat meer aandacht aan Wiel die haar al de hele aan de brosten aan het masseren was, en nu duurde het ook niet meer lang of Wiel en Robert kwamen ook klaar, doordat ze nu allemaal van haar los waren zei zij tegen Robert komt een hier met je penis ik wil mijzelf proeven en Wiel jij ook dus gingen de twee penissen in haar mond en genoot. En ze zei ik snap niet waarom ik dit altijd walgelijk heb gevonden, als ik dit weer wil weet ik wiel ik bellen moet, daar ik aanneem dat jullie dit ook willen over doen.
Aantal keer gelezen:
1318
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)