Spannendverhaaltje.nl

Aerobicsles

-
16-08-2010
Ik werkte al een tijdje als fitnessinstructeur bij ons in het sportcentrum. Maar ik had ook diploma’s om aerobicsles te geven. Omdat een collega van me door haar rug was gegaan zou ik haar aerobicslessen overnemen. Mijn eerste les was aan een groepje huisvrouwen dat een keer in de week een beetje wou bewegen om zo het gevoel te hebben dat ze wat aan hun conditie deden. Tot mijn verbazing zaten er wel wat leuke vrouwtjes bij.
Ik had verwacht allemaal veel te zware vrouwen te zien met een uitgezakte kont en van die hangtieten. Maar een aantal mochten er best wezen. Ik had er meteen extra zin in en hoopte dat mijn collega niet te snel beter zou worden. Na de les doen we altijd met de liefhebbers nog wat buik- en bilspieroefeningen. Ik liep een beetje rond om wat aanwijzingen te geven. Toen vroeg er iemand of ik even wilde helpen. Het was een vrouw zo rond de 30 jaar, ze heette Saskia. Ze had zo’n last van haar rug tijdens de buikspieroefeningen. Ik knielde naast haar en vertelde haar dat ze haar benen wat meer omhoog moest doen. Dit zeggende plaatste ik mijn hand onder haar benen om ze wat omhoog te tillen. Toen ik mijn hand terughaalde raakte ik even haar billen aan. Ze voelde lekker stevig aan.
Mijn ogen gingen verder over haar lichaam. Ze had een topje aan. Haar borsten zager er mooi en stevig uit. Na de les kwam Saskia nog even naar me toe en zei dat ik een hele goede les had gegeven en dat ik maar elke week les moest geven. De volgende week gaf ik weer les en Saskia was er natuurlijk ook. Ze zag er heel lekker uit want ze had een veel te klein topje aangedaan waardoor haar borsten er bijna uitvielen. Ze ging vooraan staan en keek me ondeugend aan. Plotseling kreeg ik een leuk ideetje. Ik deed een oefening waarbij er gewoon omhoog gesprongen moest worden. Eerst deed ik het langzaam, maar daarna steeds sneller en sneller. Ik kon me ogen niet van haar borsten af houden. Ze bungelden op en neer, en Saskia leefde zich helemaal uit.
Op het laatst moest ze haar borsten beet pakken anders zouden ze er echt uitvallen. Toen we klaar waren zei ik: ‘zo dames, dit was een lekkere oefening he’, waarbij ik Saskia aankeek. Ze glimlachte en keek me ondeugend aan met die mooie donkere ogen van haar. Tijdens de oefeningen op de grond liet ik ze op handen en knieën zitten. Ze moesten steeds voorover hangen en weer terugkomen. Ik kon zo mooi de borsten van Saskia nog eens even goed bekijken. Ik voelde dat ik opgewonden werd en ik wilde ze aanraken. Mijn kans kwam toen we weer buikspieroefeningen gingen doen en ik even naar Saskia toe ging om haar te vragen of het nu beter ging. Het ging wel wat beter zei ze.
Maar ik ging er toch even bij zitten en verzond iets wat ze fout deed. Ik zei dat ze ook haar armen gekruist over haar lichaam kon houden. Ik pakte haar hand vast en plaatste die over haar borst. Toen ik hem neerlegde bleef mijn hand even op haar borst liggen. Het voelde lekker aan, ik voelde haar hard geworden tepel tegen mijn handpalm aan drukken. Ik keek haar even diep in haar ogen. Toen de les afgelopen was had ik nog steeds een stijve. Aan het begin van de volgende les vertelde ik dat dit mijn laatste les zou worden, mijn collega zou het daarna weer van me overnemen. Mijn ogen gingen even de groep af.
Ik zag dat Saskia er weer was en dat ze weer haar best gedaan had om iets heel opwindends aan te trekken. Ze droeg een strak topje met een ritsje in het midden. En een heel strak broekje wat strak over haar billen spande. Op het laatst deed ik een oefening waarin je met zijn tweeën moest zijn. Er waren 15 dames dus er zou er eentje overblijven waar ik dan samen mee zou gaan. En ja hoor, Saskia kwam naar me toe. Zal ik dan maar met jou gaan? Ik legde de oefening uit en iedereen ging aan de slag. Ik vroeg aan Saskia of ze een nieuwe outfit aan had. Ja dat was zo en ze vroeg wat ik van het ritsje vond. Ik zei, hmmmm spannend.
Ze keek me heel geil aan en ze zei langzaam, het leuke van dit ritsje is dat hij open kan (en ze deed het ritsje langzaam open) en weer dicht (en ze deed het ritsje weer dicht). Ze maakte me heel geil, ik had net een stukje van haar tepel kunnen zien en ik wilde meer. Maar dat kon natuurlijk niet. De les was afgelopen en ik bedankte iedereen en wenste ze veel succes. Iedereen ging weg maar Saskia kwam nog even naar me toe. Zal ik jou nog even helpen met alles op te ruimen? Dus we ruimden samen alle matjes op waar we op getraind hadden. Toen we klaar waren toen ze zei, jammer dat je er mee stopt. Ik wil je graag bedanken.
Ze keek me weer heel geil aan. En ik had zo’n voorgevoel hoe ze me wilde bedanken. Ik stond tegenover haar en ze zei, je kijkt wel vaak naar mijn borsten he? Ik zei dat ze ook wel erg mooi borsten had. Zou je ze willen zien? Ik knikte. Zou je ze wel eens willen voelen? En ze deed langzaam haar rits open. En daar kwamen haar mooie ronde borsten tevoorschijn. Ik hield het niet meer en mijn handen gingen langzaam naar haar borsten. Wat voelde ze lekker vol aan. Haar tepels werden hard toen ik ze streelde. Mijn handen gingen verder naar beneden en ik duwde mijn hand tegen haar broekje aan. Die was helemaal nat. Ik zei, is je broekje zo nat omdat je net gesport hebt of … . Daar kom je maar op een manier achter zei ze. En ze trok haar broekje uit. Ik deed intussen ook mijn kleren uit.
We kusten elkaar en nu wou zei mij voelen. Ze pakte mijn hard geworden paal beet en nam hem langzaam in haar mond. Ze zoog hard en slokte hem helemaal op. Toen kon ze zich ook niet meer inhouden en ze zoog steeds sneller. Ze wist precies wat een man lekker vindt. Ik voelde dat ik ging komen, zij ook want ze zei dat ik alles in haar mond mocht spuiten. Al snel spoot ik een flinke lading sperma in haar gulzige mond. Ze probeerde zoveel mogelijk op te vangen en door te slikken. Nu ging ik haar verwennen. Ze ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. Ik zag haar natte poesje die helemaal kaal was.
Ik likte al haar geile vocht uit haar poesje op. En speelde lekker met haar klit. Ze werd erg opgewonden en het moest sneller en harder. Ze duwde haar poesje zo hard mogelijk tegen mijn mond. En omklemde me met haar benen. Ze kwam al kreunend klaar. Ik keek nog eens naar die geile tieten van haar en besloot om nog eens lekker op haar tepels te gaan zuigen. Die werden meteen een stuk groter en staken recht naar voren. Ik voelde mijn pik weer stijf worden en ik wilde hem nu zo snel mogelijk in haar kutje stoppen. Omdat ik ook nog met haar mooi borsten wilde spelen ging zij boven. Zo kon ik mooi nog lekker in haar borsten knijpen en met haar tepels spelen. Ze bewoog lekker op en neer. Eerst langzaam en toen steeds sneller.
Ik pakte haar bij haar heupen beet en stootte steeds harder mijn paal in haar natte kutje. Het ging zo hard dat haar tieten helemaal op en neer schudden wat ik een prachtig gezicht vond. Ze ging weer op haar rug liggen en ze zei dat ik nu op haar tieten moest klaar komen. Ik duwde mijn paal weer lekker in haar poesje en genoot nog heerlijk van haar lekkere lichaam. Toen hield ik het niet meer en spoot al mijn sperma wat ik nog in me had over haar tieten. Ze ging meteen met haar handen lekker haar eigen tieten masseren met mijn sperma als smeermiddel. Ik ging op haar liggen en kuste haar. Onze bezwete lichamen lekker op mekaar. ‘Ik denk dat we nu wel genoeg lichaamsbeweging hebben gehad’.
Aantal keer gelezen:
1235
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)