Spannendverhaaltje.nl

Achterom

-
16-08-2010
Ik werk als beveiligingsbeambte en kreeg onlangs een alarmmelding door van een woonhuis.Volgens de informatie die ik had, betrof het een woning van een van een groot bedrijf. Met de nodige spoed begaf ik me naar het desbetreffende adres toe.Het bleek een enorm landhuis in de bossen met een enorme tuin eromheen. Het alarmlicht ging inderdaad af,maar na een inspectie rondom de woning kon ik niets vinden dat op een inbraak wees. Toen ik echter om een hoek van het pand liep, werd ik bijna omvergelopen door een joggende jongedame in een strak sportpakje,die omkijkend een vriendin gedag zei.
Ze stamelde een verontschuldiging,stelde zich voor als Laura,de dochter des huizes,en vroeg of er misschien iets aan de hand was.Ik vertelde haar dat er een alarmmelding was binnengekomen,maar dat er van een inbraak niets te zien was. Tijdens de rest van mijn verhaal kon ik het niet nalaten de jonge vrouw eens goed op te nemen. Ze was midden twintig en had lang lichtblond haar dat in een staart op haar rug hing. Ze haalde sleutels tevoorschijn en opende de deur,ik liep een beetje door het huis om te zien of ik nog iets verdachts zou tegenkomen. De laatste kamer die ik betrad was haar slaapkamer. Op de grond voor het bed lagen twee vibrators en een dildo. Over het nachtkastje hing zwarte lak lingerie en aan het voeteneind van het bed stond een tv met video en enkele pornofilms,discreet wilde ik de kamer weer uitgaan.
Ik draaide me om om te zeggen dat aales in orde leek. Alle tekst bleef evenwel in mijn keel steken. Aan de andere kant van de kamer stond de jongedame zich van haar trainingsbroek te ontdoen terwijl zij mij recht in de ogen keek. Ik wil jou,en snel,maar je moet je uniform aanhouden. Dat vind ik spannend en geil was haar simpele verklaring.Ze wilde op haar rug gaan liggen en verwachtte kennelijk een recht-op-en-neer wip. Ik had echter andere plannen met deze om spanning en lust vragende schoonheid. Ik pakte de spiegel die half achter de deur stond en zette die op de rand van het bed aan het hoofdeinde. Daarna vroeg ik haar om op haar knieen op het bed te gaan zittenDat deed ze direct,ze richtte haar achterwerk omhoog,en ik streelde haar blanke billen.
Ze kreunde intens,als teken van goedkeuring. Ik concentreede me op haar bilnaad.Ik trok de huid daar strak en plaatste er het puntje van mijn tong tegenaan. Met mijn andere hand gleed ik over de binnenkant van haar dijen. Met beide handen trok ik even later haar billen licht van elkaar. De roze van haar anus werd zichtbaar. Terwijl ik mijn duimen elk aan weerszijde van haar lipjes plaatste en zo zachtjes de lippen langs elkaar wreef,zag ik een helder slijmerig vocht naar buiten sijpelen. Ze was heel geil aan het worden.Haar aanhoudende gekreun,gecombineerd met de draaibewegingen van haar billen bevestigden dit.
Ik vond dit meisje zo lekker,dat ik besloot mijn tong op het einde van haar bilnaad te plaatsen.Steeds verder likte ik zo naar beneden tot ik haar anus bereikte.Hier drukte ik mijn tong zonder verder te bewegen met kracht tegenaan. Ze schokte onder deze behandeling. Met mijn linkerhand nam ik toen haar van geil verzadigde en gezwollen lippen tussen mijn vingers en wreef ze over elkaar heen. De wijs en middelvinger van mijn rechterhand werkte ik daarna bij haar naar binnen.Ik drukte de twee vingers nu zo ver mogelijk naar binnen en trok ze weer abrupt terug. Terwijl ik haar zo vingerde,werd ze natter en natter. Ik haalde mijn vingers uit haar kut en plaatste de punt van de dildo tegen de opengesperde en glimmende lichaamsopening. Ik stoote de dildo een paar keer op en neer.
Laura werd hier zo heet van van dat ze schokkend klaarkwam. Haar nog altijd neukend met de dildo vroeg ze om meer. Ze pakte een glijmiddel uit een kastje. Haar anus bewerkte ik hier ruimschoots mee.Met mijn wijsvinger drong ik langzaam haar nauwe opening binnen. Na diverse bewegingen van mijn vinger begon ze met haar kont te draaien en kroop weer op haar knieen. "Neuk mij diep in mijn kont; dat is iets dat ik altijd al gewild heb,"verzuchtte ze,maar eerst wilde ik haar kont met de vibrator penetreren.
De vibrator gleed gemakkelijk naar binnen intens bewoog ze haar achterwerk.Ze neukte zichzelf op de beide hulpstukken!Op een gegeven moment liet ik Laura zelf de dildo en vibrator ,waardoor ze op haar borsten en kin steunde. Hierdoor kwam haar kontje nog verder omhoog. De vibrator trok ik voorzichtig uit haar anus. Ik liet haar haar billen uit elkaar trekken. Haar anus glom terwijl de dildo nog steeds diep in haar vagina stak. Zonder haar verder aan te raken,plantte ik mijn eikel tegen haar nauwe kontje aan. Mijn eikel drukte tegen haar sluitspier en zachtjes voerde ik de duk op,toen ontspande de spier zich en week het geribbelde vlees van elkaar. Mijn eikel was binnen en haar anus sloot zich eromheen.
Door mijn penis te spannen en ontspannen,maakte ik haar nog hitsiger dan ze al was. Ik voelde de dildo door de dunne scheidingswand heen. Zo werd ik in haar anus door haar dildo gemasseerd. Steeds wilder trok ze de dildo heen en weer. Ik trok mijn paal terug,en stoote op het moment dat zij de dildo naar buiten haalde,hard in haar kont. Dit ritme herhaalden we nog vijf keer. Toen hield Laura het niet meer en sloot haar ogen. Een ongelooflijk orgasme nam bezit van haar. Ze verloor alle controle,schokte spastisch en slaakte wilde kreten uit. Haar sluitspier sloot zich als een bankschroef. Ik hapte naar adem,en kon me maar nauwelijks inhouden. Minutenlang trilde ze over haar hele lichaam van bevrediging. Haar gezicht straalde van lust en hitte,ondanks dat de tranen over de wangen liepen.
Toen onze ogen elkaar in de spiegel vonden,leek het of ik onder stroom stond. Zonder het oogcontact te verliezen, spoot ik met kracht mijn hete sperma in haar kontje. Ze voelde het en sperde haar ogen wijd open. Dit was pure magie.Nadat mijn laatste druppel sperma diep in haar achterste zat,hield ze mijn penis nog even in haar aars geklemd. Toen verliet ik haar. De dildo liet ze op de grond vallen en in slow-motion draaide ze zich om. Haar handen werkten strelend langs mijn benen omhoog. Op dat moment ging mijn semafoon af en werd weer in de realiteit geplaatst. Ik meldde dat het een vals alarm was en bedacht me tegelijkertijd dat het alarm de komende weken tijdens mijn dienst nog weleens af zou kunnen gaan.
Aantal keer gelezen:
1274
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)