Spannendverhaaltje.nl

Achter de dijk - deel 2

-
26-10-2010
"Jeetje, jij was er aan toe, zeg !" fluisterde ze in mijn oor. Ze stak haar hand op, waar ik zojuist mijn zaad in had gespoten, en zei grinnikend "sukkeltje, dit was nog niet nodig geweest. Wat moet ik hier nou mee?" Ik kreeg een kop als vuur. "Ik had me in moeten houden?" "Nee joh, het komt gewoon door de spanning" Ze veegde haar vingers af aan het gras. Weet je waar ik heel opgewonden van raak ?" vroeg ze op zwoele toon. "als iemand ons bespioneert." Ik grinnikte want dat sprak me ook wel aan. "ik heb mijn buurmeisje uitgenodigd. gewoon voor de gezelligheid, hoor. Ze weet helemaal niet dat jij er ook bent. Maar als ze komt en ze ziet ons rommelen ...... snap je ?" "Wat bedoel je met rommelen ?" "...nou gewoon, een beetje op elkaar liggen en zoenen en zo" "oke, laten we dat doen, dan. Maar uh...moeten we niet eerst even oefenen?" "Daar is geen tijd meer voor want ze komt er al aan......haha" Martha legde onmiddellijk haar armen om mijn hals en fluisterde: nou moet je me heel hartstochtelijk zoenen, net zoals ze in de film doen." Ik deed het. We waren heerlijk bezig toen ik geritsel hoorde in het struikgewas aan de dijk. Het buurmeisje was gearriveerd. Martha sprong plotseling op. Quasi verschrikt vroeg ze: "jeetje, ben je er al?" "Sorry hoor..ik wist niet dat je een vriendje bij je had." zei het meisje grinnikend. De puber was volop in de groei. Ze had een lange hals, puntige borstjes, golvend rood haar in een staartje gebonden. Sproetjes op haar neus. Ik werd nieuwsgierig naar haar. Ik vond haar leuk, heel leuk zelfs. Ze leek me erg verlegen maar dat bleek maar schijn. "Mag ik mee doen ?" Ik bloosde. Zou ze het menen ? "Wil je óók met hem zoenen?" "best wel..." Ze beet op haar lip. Dat maakte haar onweerstaanbaar sexy. . "Elmer, wil jij het ook?" vroeg Martha. " écht wel !!" Het klonk waarschijnlijk gretiger als dat de bedoeling was want Martha zette een venijnig jaloerse toon op. "Dat dacht ik wel! Nou, ik heb mijn portie al gehad hoor. Moet je maar eens ruiken." Martha hield haar hand voor de neus van het brutaaltje. Het leek of ze de geur herkende want blozend draaide ze haar hoofd om.

Sanna, zo heette het meisje, nestelde zich tegen me aan. Ik streelde haar wangen. Ze was mooi en zacht, vond ik. Even raakte mijn vingers haar lippen. Ik kuste haar. Martha keek de andere kant op. Sanna bracht haar mond naar mijn oren en begon zachtjes aan mijn oorlelletje te sabbelen. Maar tegelijkertijd ook begon ze te fluisteren. "Morgenavond, op mijn kamer. Oké?" Mijn lichaam reageerde onmiddellijk. Het wond me ontzettend op dat ik bedacht dat dit meisje dat ons had betrapt, mij uitnodigde om .. ja om wat eigenlijk? Zou ze nog maagd zijn? Ik wel, in ieder geval. Of zou ze alleen willen zoenen en zo...

De volgende dag verliep volgens normaal patroon: school, eten, huiswerk en naar buiten. Tegen mijn ouders vertelde ik dat ik weer muziek ging maken. Deze keer zocht ik mijn vriend natuurlijk niet op; ik had wel wat beters te doen.

Rond de afgesproken tijd stond Sanna al op de hoek van de straat op me te wachten. Ik was nerveus. Ik zag dat Sanna zich bescheiden had opgemaakt. Ze had nu een kort rokje aan. Ik vond dat ze prachtige benen had. Ze had geen panty's aan terwijl het toch niet echt warm was buiten. Ze had een witte, bijna doorschijnende huid. "Mijn vader en moeder zijn niet thuis" begon ze. "...naar vrienden of zo..." Ik volgde haar naar het huis. Ze deed de deur open en pakte me bij mijn arm. "kom op, we gaan naar boven" Ze deed de slaapkamerdeur achter haar dicht en ... op slot. "ik dacht dat .." "ja, weet ik maar dat is voor het geval dat ze eerder thuis komen ..."
Ik rilde over mijn hele lijf. Ze trok haar jas uit. Ze had een mooi shirt aan zonder mouwen. Verlegen keek ik haar aan. Ze begon te lachen en legde haar armen om mijn hals. Haar hele lichaam leek wel een kachel, zo heet voelde ze aan maar het kan ook aan mijn bloeddruk gelegen hebben. Ik voelde mijn broek knellen "Toen ik in bed lag, heb ik gefantaseerd over vandaag. Over dat we ontzettend te keer gingen. Ik heb vannacht wel een uur achter elkaar gevingerd, zo geil was ik." zei ze. Mijn lul barstte bijna uit mijn broek. Langzaam brachten we onze lippen tot elkaar.Een elektrische schok ging er door mij heen. Vlinders.. Haar lippen voelden heerlijk warm en zacht. Ze duwde haar tong naar binnen. Minuten lang draaide onze tongen om elkaar heen en de kus eindigde met een lange sliert kwijl. Opeens maakte ze zich los, spoedde zich naar het raam en trok het gordijn dicht. Ze trok me mee het bed op. Automatisch deed ze haar rokje omhoog. Ik had het zicht op haar welgevormde benen. Hoe zou ze ruiken.? Langzaam liet ik mijn tong langs de binnenkant van haar dij gaan. "ga door !"" kreunde ze. In een reflexbeweging trok ze haar benen omhoog. Ik pakte haar bij de billen en trok het slipje van haar kont. Met alle kracht duwde ze mijn hoofd in haar kruis. "En nu likken!" Mijn vingertopje raakte het rode glimmende knopje aan. Ik wreef er over. Mijn tong drong zich een weggetje tussen de natte schaamlippen. Toen ik even opkeek zag ik dat Sanna haar shirt had uit getrokken en dat de tepels recht vooruit stonden. "jeetje, ze zijn helemaal hard" zei ik. "ja..vindt je het gek.!!!... en trek je broek uit!" Nu?" "ja tuurlijk. Ik heb het niet meer, man! Kom op, trek nou u-i-t !!" Met een hoogrode kleur deed ik wat ze vroeg. Mijn lul wees kaarsrecht omhoog. "wow !" Vol bewondering staarde ze naar mijn geslacht. "wat een paal !" Haar ogen glinsterden. Ik schudde haar billen nog wat op. Wat een heerlijke billen had ze toch! Ik beet er heel even zachtjes in. Ik plaatste mijn lul het gaatje en duwde hem langzaam naar binnen. "uh..."kreunde ze. Het ging gemakkelijk. Dat kwam omdat ze heel vet was van binnen, vond ik. De eerste slagen waren nog wat onwennig maar langzamerhand kwam ik op toeren. Sanna vond het heerlijk. De stoten werden agressiever. "harder, HARDER !" ze schreeuwde het bijna uit. Ik ramde mijn paal in haar drijfnatte kut. "oh..god... ik kom klaar, geloof ik." Ik kreeg een brandend gevoel in mijn lul. Uitkijken geblazen. Nog net op tijd kon ik hem er uit halen. Ik trok me af boven haar hoofd en kreeg een enorm orgasme. Met grote kracht spoot ik mijn zaad op de wangen en de sproetjes op haar neus. Een volgende golf sperma droop langs haar mond naar beneden. Ik schaamde me rot en dacht dat ze het vies vond maar ze wreef mijn lul nog even langs haar heerlijke warme lange hals. We bleven nog lang liggen en kusten elkaar. Ik was gelukkig en het was de eerste 'grote dag' van mijn leven.
De volgende dag kreeg ik een mailtje met maar twee woorden. "morgen weer ?"
Aantal keer gelezen:
1469
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)