Spannendverhaaltje.nl

Ach ja, de kerk en ik

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door roger meer verhalen van roger Een aantal jaren geleden was ik een fanatieke kerkganger. Elke zondag ging ik braaf met mijn ouders mee. Mijn ouders hebben altijd gedacht dat het mij om de geweldige preek ging maar eigenlijk ging het me veel meer om de schitterende ogen van de dominee. Onder zijn toga moest een ontzettend geil lichaam verscholen. Midden in de kerk dacht ik precies op de verkeerde momenten "Jezus christus". Op een zondag liep ik na de dienst op hem af om iets te vragen over de dienst, tenminste dat wilde ik zo laten lijken. "Zeg dominee, Jezus werd omringd door mannen, had hij geen vrouw?"Ik dacht "Als hij daar antwoord op kan geven dan is hij echt goed!!""Nou", zei de dominee"kom jij maar eens een keer bij me langs thuis, dan zal ik je laten zien waarom jezus geen vrouw had. Niet lang daarna, ik geloof dat het de daaropvolgende dinsdag was, belde ik bij de dominee aan. Een man deed open, alleen was het iemand anders als dat ik verwacht had. Een jonge jongen van een jaar of 18 en toen ik achter hem aan liep werd ik bijna wild van zijn heerlijke bolle kontje. Maar ik dacht dat het wel weer zo'n schijnheilige boon zou zijn. in de huiskamer aangekomen zag ik daar de dominee staan. Zonder toga met een straakke spijkerbroek en een nonchalant bloesje aan. "Hoi Roger, daar ben je dan. Kom zitten dan zal ik je het hoe en waarom vertellen". Op dat moment kwam ook de jongen die me binnen liet de kamer in.
Ik ging op de bank zitten om aandachtig te luisteren."Op een dag was jezus onderweg naar een bijeenkomst, toen hij merkte dat zijn lid een beetje aandacht nodig had. Hij werd toen vergezeld door 12 discipelen, en hij kon dus niks anders doen dan zich alleen even af te zonderen en de hand aan zichzelf te slaan"Ondertussen gaat de jongen op zijn knieŽn voor de dominee zitten en maakt tergend langzaam zijn rits open. de dominee vervolgt. "Op het moment dat hij van zichzelf staat te genieten komt er een discipel naar hem toe die hhem verteld dat het beter is als de meester hem even zijn gang laat gaan omdat de meester toch uitgerust op de bijeenkomst moet verschijnen"Ik volg het verhaal niet meer omdat ik naar het gezicht van de jongen kijk. hij heeft inmiddels de lul van de donminee uit zijn onderbroek gehaald en begint met lange halen delul af te zuigen. Ik kijk verlekkerd toe, en besluit om naast de jongen te gaan zitten om te proeven hoe een lul proeft. Ik kan je vertellen we konden hem met twee monden niet eens helemaal kwijt!! De dominee kreuntt dat het een lieve lust is. De jongen staat op en laat me mijn gang gaan. ondertussen hoor ik hem achter me en voel zijn handen aan mijn broek. Hij maakt mijn knoop los en trekt mijn broek voorzichtig uit. De druppels voorvocht zijn duidelijk in mijn onderbroek te zien en ook mijn stijve paal kan zich niet meer verbergen.Ook de onderboek gaat uit en ik voel de hand van de jongen over mijn zak gaan.Op dat zelfde moment voel ik iets vochtigs bij mijn holletje. Hij is met zijn tong mijn sterretje aan heet likken. "MMM, dat is lekker", kreun ik van genot. Ondertussen pijp ik de dominee nog harder en harder tot hij zegt dat hij klaar gaat komen, en dat blijkt de bedoeling nog niet te zijn. De dominee verlaat de kamer en ik ben alleen met de jongen die me geweldig likt. Voorzichtig probeert hij een vinger bij me binnen te laten dringen. "Zachtjes", kerm ik. "MMMM" en hij drukt er een tweede vinger bij. Zachtje glijden zijn vingers nu heen en weer in mijn kontje. ik word er bloedje geil van. Hij pakt mijn lul beetje en begint me af te trekken terwijl hij nog een vinger in mijn kontje steekt. Drie grote vingers in mijn kontje, wie had dat gedacht.Dan hoor ik de dominee weer binnen komen.
HIj heeft nu helemaal niks meer aan, behalve een soort ring om zijn zak. Later blijkt het een cockring te zijn, maar daar had ik toen nog geen verstand van. Hij komt achter me staan en duwt de jongen opzij. De jongen gaat voor me staan en duwt zijn lul in mijn mond. Ik begin hem dapper te zuigen. Plotseling voel ik de eikel van de dominee tegen mijn gaatje. Hij drukt voorzichhtig zijjn lul bij me naar binnen. Ik wil schreeuwen maar dat gaat niet vanwege de lul in mijn mond. Mijn god wat doet dat zeer. Hij houdt zich even rustig en ik voel mijn sluitspier ontspanne. langzaam gaat hij dieper bij me naar binnen en ik merk dat de pijn overgaat in genot. Met lange halen neukt de dominee me, ik geniet en pijp de jongen lustig door. De dominee gaat harder en harder tekeer in mijn kontje en ik voel dat hij op knappen staat.
op dat moment voel ik stralen sperma in mijn mond en ik besluit om alle sdoor te slikken. Foute beslissing bleek later, want hij spuit zoveel dat dat ik het langs mijn mondhoeken voel gaan. De dominee haalt zijn lul uit mijn kontje en komt na ee n paar trekken klaar op mijn rug. met lange stralen voel ik zijn arme sperma op mijn rug terecht komen. dan voel ik twee handen bij mijn lul en de jongen trekt mijn voorhuid naar achteren. Hij maakt mijn wat in slaap gesukkelde lul weer hard en als ik opsta zie ik de dominee met zijn benen in de lucht op de bank liggen. Zijn heerlijke roze sterretje ligt vol in het zicht. Ik loop naar hem toe en druk mijn eikel er zachtjes tegen aan. langzaam dring ik naar binnen en ik hoor de dominee kreunen. Langzaam voer ik het tempo op en op een gegeven moment raas ik als een gek in zijn kontje op en neer. Gierend kom ik klaar in zijn kontje. Als we weer wat bij gekomen zijn besluit ik naar huis te gaan. De dominee brengt me naar de deur nadat ik intens zoenend afscheid genomen heb van de jongen die Johannes blijkt te heten. Bij de deur vraag ik nog aan de dominee "en waarom wilde jezus geen vrouw?" Waarop het antwoord van mijn Dominee was:"Omdat hij er achter gekomen was dat mannen je meer als genoeg kunnen geven en je daar geen vrouw voor nodig had". Ik kon het alleen maar eens met hem zijn. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar riekseize@12move.nl)
Aantal keer gelezen:
2148
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)