Spannendverhaaltje.nl

Aard, vreemdgaan en gestraft worden.

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Trudy meer verhalen van Trudy Hallo, U kent mij als Trudy, een getrouwde vrouw van even in de dertig, die met medeweten van haar man, nou ja ook maar een klein beetje, lekker te stappen gaat en de sexavonturen niet uit de weg gaat. Ik kan er ook niets aan doen. Sinds een aantal jaren verveel ik me wat en ben de wereld om me heen gaan ontdekken, zeg maar. Ik ben sex steeds lekkerder gaan vinden. Met mijn eigen man neuk ik het liefst elke dag en kom steeds heerlijk klaar en af en toe een avontuur met een andere vent vind ik echt heerlijk. Vorig jaar zomer beleefde ik het volgende avontuur. Mijn vriendin en ik, onze mannen mochten ook mee maar gingen niet, waren uitgenodigd om bij een bekende stapper en dorpsgenoot zijn veertigste verjaardag te komen vieren. Het zou een groots tuinfeest worden en daar hadden mijn vriendin en ik wel zin in. We gingen op de fiets zodat we lekker konden drinken en we hadden echt zin om eens lekker door te zakken. We kwamen aan om een uur of tien. Het begon al wat te schemeren en het was een heerlijke warme zwoele zomeravond. We werden direct al door de gastheer ontvangen met een hartelijke kus en een glas champagne. Er waren al veel mensen maar er kwamen er ook nog steeds aan. Het viel mij op dat er veel singles aanwezig waren. Sommigen waren wel getrouwd maar dan waren de partners niet aanwezig.
Er waren veel mensen van het bekende uitgaanwereldje. Maar dat zou de sfeer alleen maar losser maken. Het feest werd zowel in de tuin als in het huis gehouden. In de tuin was een barbecue, een bierhoek, een open vuur en in huis waren de drankjes en hapjes. Met mijn vriendin liepen we heerlijk rond en genoten van de belangstelling en leuke attenties die we kregen. Het sfeertje werd steeds ontspannender en natuurlijk kreeg ik steeds meer drank in mijn lijf. Bij het open vuur in de tuin leerde ik Aard kennen een leuke vlotte jonge vent van even in de dertig, beetje donkere huid en heerlijk breed in zijn schouders. We stonden bij het vuur maar ook een beetje aan de zijkant van de tuin half achter een struik. De mensen konden ons vanaf een kant zien en aan de andere kant van ons was het donker. Daar lag een groot bos van een landgoed. We raakten in een lekker gesprek waarvan ik niet meer weet waar ’t over ging. Wel voelde ik zijn hand op mijn zij die langs mijn broekrand naar mijn rug kroop en daar langzaam afdaalde. Dit spelletje vond ik wel leuk. Over koetjes en kalfjes praten en dan stiekum je hand over je partners lijf laten gaan. Omdat we half in het donker stonden konden de anderen niets van zijn strelingen zien. Hij vond in mijn broek op mijn rug, de bovenkant van mijn stringslip. De plaats waar de drie randjes stof bij elkaar komen en trok zachtjes aan de stof. Ik voelde de druk op mijn kutje en klitje toenemen want de stof liep precies over mijn klitje en kutje. Hij trok en liet weer los, trok en liet weer los. Shit of eigenlijk heerlijk. Dit was heerlijk. Al pratende voort ging hij gewoon door met aan m’n slipje trekken en ik voelde de geiligheid in m’n lijf opkomen. M’n klitje werd heerlijk gemasseerd door m’n eigen slipje waar een vreemde vent aan stond te trekken terwijl er veel mensen om ons heen stonden. Spannend. Hij moet de opkomende geiligheid in mijn ogen gezien hebben want hij ging nog even door. Opeen liet hij los en zijn hand ging onder mijn truitje. Hij deed dat aan de onverlichte kant van de tuin waardoor het niet opviel. Hij ging naar m’n borsten en wipte simpel mijn beha omhoog en omvatte mijn borst. Mijn borst werd rustig gemasseerd en mijn tepel gestreeld. Nadat hij weer een drankje voor ons had gehaald, iets met whisky on the rocks, stelde hij voor om andersom te gaan staan. De drank explodeerde in mijn hoofd en zijn hand ging nu mijn andere borst bewerken. Hij masseerde zachtjes mijn andere tepel en ik voelde mijn kutje zeiknat worden. Ik kreeg zin in meer. We schoven iets uit de lichtkring achter een struik en daar tongde hij me lekker en heftig. Aard, schoof nu een hand over mijn buik naar mijn kutje. Tegenover elkaar staande gaat dat niet zo makkelijk en hij kwam dan ook niet verder dan mijn schaamhaartjes en een vinger op mijn klitje. ‘Zullen we een ander plekje zoeken’ stelde hij voor. ‘Goed’ zei ik en volgde hem. We liepen naar het huis, ik voelde mijn kutje soppen en de spanning in mijn buik groeien.
Het was overal druk zodat we hier en daar een praatje maakten. In een onbewaakt moment liepen we de trap op, op zoek naar een rustig plekje. In de eerste slaapkamer lag al een ander stel heftig te wippen. Ze hadden ons niet gezien en gingen wild door. We keken even toe en zagen slechts zijn blote kont heen en weer gaan tussen een paar benen die wijd en hoog in de lucht staken. Een heleboel gekreun en gehijg begeleidde deze bewegingen. Ik voelde mijn buik samentrekken en wilde ook. Alleen de WC was vrij en daar trok Aard me in. We zoende heftig en hij maakte m’n broek los. Zijn hand schoof nu ongehinderd naar m’n klitje en ik genoot van die strelende en masserende hand. Aard voelde langs mijn lipjes, haalde een vinger door mijn natte spleetje en raakte mijn lipjes weer aan. Hij schoof nu mijn broek wat naar beneden wat hem een betere toegang tot mijn kutje gaf. Hij vingerde stevig door, ik legde mijn armen om zijn hals en genoot. Bekende kronkels kwamen omhoog, ik voelde een hand naar mijn borst gaan in mijn tepel knijpen en een andere hand die precies op het goede plekje van mijn klitje lekker tekeer ging. Jaa, daar kwam het opzetten en luid kermend kwam ik staande klaar. Heerlijk. Aard zijn beurt. Hij trok mijn broek en tangaslip uit en duwde me op de WC bril. Aard stond voor me en U snapt wel op welke hoogte ik tegen hem aan keek. Ik maakte zijn broek los en trok broek en onderbroek in een ruk naar beneden. Een grote dikke lul was dicht voor mijn gezicht en ik hapte er in. Een grote lul in mijn mond. Ik sloot hem op in mijn mond en zoog er hard aan. Met mijn tong speelde ik langs zijn eikel en maakte ondertussen een pompende beweging over zijn lul. Met mijn vrije hand kneedde ik in zijn zak en speelde met zijn ballen. Hij kreunde en vond het heerlijk. Ik zoog harder en sloot mijn vrije hand om de basis van zijn lul en rukte hem voorzichtig af, Met mijn mond bewerkte ik zijn eikel. Hij kreunde nu heftig. ‘Ik kom, ik kom’ kreunde hij. Mijn gezicht deed ik opzij en rukte heftig door. Zijn lul zag ik voor mijn gezicht gaan spuiten en hij spoot zijn zaad op mijn schouder en truitje. Heerlijk, maar de spanning was niet over. Zijn lul bleef stokstijf vooruit staan en hij trok zelf zijn broek en onderbroek helemaal uit. Hij knielde en ging op zijn knieén voor me zitten. En ja, ik zat ook nog in mijn blote kont waardoor zijn natte lul voor mijn natte kutje kwam. Ik zette mijn benen schrap tegen de deurstijl en ging wat onderuit. Langzaam drukte hij zijn lul tussen mijn lipjes en drukte door naar mijn diepste verlangen. De basis van zijn lul stootte tegen mijn buik en zijn schaamhaar kwam in mijn schaamhaar. Hij trok zijn lul weer langzaam terug tot de kop van zijn lul tussen mijn schaamlippen zat. Ik keek hem geil aan. We hadden lekker oogcontact en hij begon te bewegen. Zijn lul begon tussen mijn lipjes lekker in mijn kutje te stoten. Ik lag vrijwel achterover op de WC bril, mijn benen tegen de deurstijl.
Niet echt comfortabel maar de spanning in mijn onderlijf samenkomend in mijn kutje was de moeite waard. Ondertussen werd Aard een dekhengst. Hij ramde zijn lul maar in mijn kutje heen en weer. Wij kreunden samen heerlijk. ‘Aaaaah Ooohhh ik kom ik kom weer’ kreunde Aard en ik voelde zijn schokkende lul het zaad diep in mijn kutje ergens tegen mijn baarmoeder spuiten. Hij liet zich voorover zakken en kneep in mijn borst. Heerlijk. Ik was er ook toe om aan weer lekker klaar te komen. Ik had Aard zijn gang laten gaan en hoopte op een stevige likbeurt. Aard richtte zijn bovenlichaam weer op werd wat onrustig. Hij wilde gaan staan. ‘Hee, mij niet vergeten hé’ zei ik tegen hem. Hij keek me vragend aan. Ik greep hem bij zijn haardos en trok zijn hoofd richting van mijn kutje. Ik duwde zijn hoofd tegen mijn kutje.’Likken’ kreunde ik. ‘Ja maar je bent zo nat’ fluisterde Aard. ‘Het is jouw zaad, je likt het er maar uit’ fluisterde ik terug. Ik trok heftig aan zijn haar en duwde zijn hoofd tussen mijn benen. ‘Lik, lik’ fluisterde ik hem toe en ja daar voelde ik zijn zoekende tong. Eerst langs mijn schaamlipjes, de randjes en daarna tussen mijn schaamlippen. Hij duwde zijn tong diep in mijn kut, blies een beetje en likte door en door. Heerlijk. Het hoogtepunt moest maar beginnen. ‘Stop twee vingers in m’n kutje en lik m’n klitje’ fluisterde ik hem toe. Ik trok weer aan z’n haardos en hij deed wat ik hem vroeg. Hij pompte twee vingers in m’n kutje. Ik voelde de volheid van z’n vingers die heerlijk ronddwaalden. ‘Onder m’n schaambeen heen en weer en wat sneller’ Weer rukte ik aan z’n haardos.’Lik, lik’ Nu kreunde ik en jaah daar kwam dat machtige gevoel weer. Ik kreunde nee schreeuwde terwijl ik klaarkwam en zakte m’n benen terugtrekkend bijna in de WC pot. Het was heerlijk. We tongden nog even, keken elkaar geil aan en kleden ons aan en fatsoeneerden ons weer een beetje. Wat een machtige avond, weer een lekker avontuur. Het ergste moest echter nog komen. We, mijn vriendin en ik gingen weer naar huis want het feest liep af en het was al circa 04.00 uur. Het fietsen terug ging absoluut niet, we rolden onderweg van onze fietsen en zodoende waren we pas om ½ vijf of zo weer thuis. Mijn vriendin en ik besloten om morgenochtend bij te praten en ik ging op huis aan. Thuisgekomen brandde er licht in de woonkamer. Oh je, zou mijn man wakker zijn? Het was nog te vroeg om naar zijn werk te gaan en ik ging stilletjes door de achterdeur naar binnen. Hij zat beneden op de bank duidelijk boos te zijn. ‘Waar ben je geweest en wat heb je gedaan’? ‘Dat weet je toch, je wilde niet mee’. ‘Heb je staan zoenen of zo’ vroeg hij weer. ‘Welnee, hoe kom je daarbij’ ‘Je ziet er een beetje verkreukeld uit, net alsof je je suf hebt geneukt’ zei hij weer. ‘Ik wil het weten’ zei hij. Oh jee hoe loste ik dat op, met mijn dronken hoofd. ‘Zeg naar wat ik je moet vertellen of hoe ik het moet bewijzen’ stelde ik voor. ‘Goed, ik wil je kutje voelen en zien zonder dat je hebt gedouched want dan ben je weer schoon’ zei m’n man. Dat moest niet want dan zou hij het zeker doorhebben. Ik besloot het spel maar even mee te spelen en als het kon onder de douche te kruipen. ‘Dat is goed, hoor’ zei ik. ‘Oke, naar boven onze slaapkamer en kleed je daar uit’. Hij liep met me mee en hielp me uitkleden.
Ik was natuurlijk nog hartstikke dronken zodat het allemaal erg lacherig ging. ‘Op je rug op bed’. ‘Nee, nee’ protesteerde ik nog maar hij duwde me agressief op bed. ‘Benen wijd’ eiste hij. ‘Nee’ zei ik weer. Maar ik lag al wel bloot op bed. Hij kwam voor me zitten. ‘Wijd die benen’ zei hij nu agressief en begon aan mijn knieën te trekken. Ik hield m’n knieën nog even tegen elkaar, maar hield dat tegen zijn brute kracht niet vol. Mijn kutje kwam wijd open te liggen voor hem en hij keek er naar. ‘Je bent zeiknat en ik zie plakkerigheid. Heb je geneukt?’ ‘Nee’ kreunde ik. Dit spelletje wond me toch een beetje op. ‘Heb je geneukt?’ vroeg hij weer. 'Nee’ zei ik weer. Ik voelde zijn vingers langs mijn schaamlippen gaan en in mijn kutje glijden. ‘Je kut is plakkerig, je hebt geneukt, hé’ zei mijn man weer.’Nee, nee’ Zijn vingers ramden opeens diep in mijn kut terwijl zijn andere hand een been plat op het matras duwde. ‘Au, je doet me pijn’ kreunde ik. ‘Dat blijft zo tot je de waarheid zegt. Heb je geneukt’ vroeg hij weer. Ik dacht aan de pijn en kreunde ‘ Een beetje maar’ ‘Je kan niet een beetje neuken. Je hebt geneukt of niet’ Mij twee benen drukte hij uit elkaar plat op bed en mijn kutje lag wijd open. Dit deed zeer. ‘Ik heb geneukt ja’ schreeuwde ik tegen hem ’en het was heerlijk’ ‘Vuile slet, je hebt straf verdiend hé en dat weet je toch’. Ik wist niet wat hij wilde misschien wel scheiden en dat wilde ik zeker niet dus kreunde ik ‘Ja, ik heb straf verdiend, ik zal het goedmaken met je. Je mag doen met me wat je maar wilt’ ‘Ik ga je verschrikkelijk in je kontje neuken’ riep hij tegen me.’Slet, die je bent’ Hij draaide me op m’n buik zodat m’n kontje omhoog kwam te liggen. Ik stribbelde tegen maar ik was nog zo dronken dat hij zonder moeite met me kon doen wat hij wilde. Hij, mijn man Peter, kleedde zich helemaal uit en pakte wat dingetjes onder bed vandaan. ‘Je kan schreeuwen wat je wilt maar dit gaat gewoon gebeuren’ zei Peter ‘Je hebt straf verdiend hé, vuile slet van me’ riep m’n man. ‘Ja, ja, ik heb straf verdiend’ kreunde ik weer. Hij drukte twee vingers in m’n kut en trok me aan m’n kutje omhoog. Ik steunde snel op m’n knieën en schouders maar nu schoof Peter een dik kussen onder m’n heupen zodat m’n kontje wel erg hoog, open en bloot voor hem kwam te liggen. ‘Zo nu ga je pas echt straf krijgen’ zei Peter. Het zweet brak me uit. Peter rommelde in het doosje met speeltjes en pakte een trillertje die in je kutje moest maar waarvan dan aan de buitenkant nog iets zat wat een beetje op je klitje klemde. Dit hele ding kon heftig trillen en ik kwam hier vaak heftig op klaar maar moest wel in de stemming zijn.
Peter plaatste de vibrator diep in mijn kut en zorgde ervoor dat ook mijn klitje er flink van langs kreeg van dat ding. Daar lag ik met m’n kontje omhoog en een vibrator in m’n kut en op m’n klitje. Eigenlijk was het wel lekker, ik lag gek genoeg te genieten. Peter ging nu op z’n knieën achter me zitten en duwde zijn lul tegen de ingang van mijn kontje. ‘Nee hé, dat niet’ jammerde ik. ‘Jawel’ gromde Peter en ik voelde zijn lul in m’n kontje dringen. Ik had het gevoel uit te scheuren zo verschrikkelijk vol was ik. Ik begon te kreunen van de pijn of van geiligheid. Hij neukte me nu in m’n kont terwijl de vibrator z’n werk deed in m’n kutje en een lekker soort pijn verspreidde zich door m’n lijf. ‘Je krijgt nog meer straf’ zei Peter. ‘Nee, nee’ kreunde ik. ‘In het vervolg moet je me alles vertellen wat je doet met andere kerels. Goed?’ ‘Ja’ kreunde ik genietend van de pijn in m’n lichaam en het vage opkomende gevoel van klaar komen. ‘En we gaan samen naar een parenclub zodat ik kan zien hoe je met anderen neukt.’ Ik voelde dat ik verschrikkelijk ging klaar komen. Was dit een straf? Ik had er stiekum al eens over gedacht om naar een parenclub te gaan, maar wist niet met wie en hoe. ‘Ja’ kreunde ik ‘natuurlijk, ik doe alles wat jij maar wilt’. Peter ramde in m’n kont met z’n lul, terwijl de vibrator doortrilde. De nacht werd inktzwart en in m’n hoofd werd het vuurrood. Ik probeerde mijn armen te bewegen maar was machteloos, probeerde m’n benen bij elkaar te duwen maar dat lukte niet door die rammende lul in mijn kontje. Ik schreeuwde heel diep vanuit m’n borst, een oergeluid terwijl ik heftig en schokkend klaarkwam. Vaag voelde ik Peter ook heftig in mijn kontje klaarkomen. Hij haalde de vibrator weg en draaide me om zodat ik nu op m’n rug kwam te liggen en liet zich op m’n lichaam zakken. Hij duwde z’n lul in m’n kutje, pakte m’n beide borsten met z’n handen en neukte zich nog een keer klaar. Ik hielp hem mee door lekker met m’n lichaam te bewegen en m’n kutje tegen zijn buik op te duwen. Weer voelde ik zijn zaad, nu in mijn kutje, schokkend spuiten. Uitgeput zakte hij over m’n lichaam en fluisterde in m’n oor ‘Schat, wat houd ik toch verschrikkelijk veel van je’. Het was weer goed en met een belofte voor een leuke toekomst.
Aantal keer gelezen:
1603
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)