Spannendverhaaltje.nl

Aangenaam werk

-
16-08-2010
Ik ben Jonathan en ik klus in de avonduren bij met het verkopen van verzekeringen. De bedoeling is dat ik tijdens de huisbezoeken bij de mensen zoveel mogelijk verzekeringen slijt al blijft het meestal bij een simpel wa tje. Het leukste voor mij is als ik de studentes moet bezoeken. Net op kamers en nodig een verzekering moeten voor de eventuele ongelukjes. Ik keek nog even mijn papieren door en zag dat ik naar Karin de Jong moest. Het was niet zo ver hiervandaan en na een korte wandeling stond ik bij zo een deur met 6 namen bij zes bellen en ik zocht haar naam. De zoemer ging en ik duwde de deur open. Boven aan de trap stond ze me al op te wachten. Er kwamen twee lange benen onder haar korte rokje vandaan maar omdat het licht achter haar vandaan kwam kon in niet even verder gluren.
Ze ging me voor in haar kamertje, een beetje rommelig dat wel. Ik mocht plaats nemen op een bank die verdacht veel op een slaapbank leek. Mijn koffer op de tafel voor maakte ik open en vroeg haar een aantal gegevens voor me te pakken zodat we de zaak "het wa tje van Karin" konden afmaken. Ze stond op en ik zag haar denken. Ze liep nnar een hoge kast in de kamer en stond nu met haar rug naar me toe. Zal je altijd zien mompelde ze de bovenste plank. Ze stond op haar tenen met 1 arm om hoog om op te plank te zoeken. Door haar uitrekken ging haar rokje omhoog en zelfs zo hoog dat de onbedekte rondingen van haar billen zichtbaar werden. Die heeft een string aan bedacht ik me en bleef met veel genoegen naar mijn uitzicht kijken. Ze graaide wat papieren uit de kast en naast haar dwarrelde er ook iets naar beneden.
Ze bukte meteen om het op te pakken en mijn avond was alweer de moeite waard toen ze zo voor me stond en mijn uitzicht op haar witte stringetje perfect was. Ze draaide zich weer om gaf me de papieren en schoof een stoel aan de andere kant van de tafel tegenover mij. Het was een typische zak er maar lekker in we stoel en ze plofte er lekker in. Haar rokje was inmiddels gevaarlijk hoog opgekropen maar het scheen haar niet te boeien. Ik voelde mijn hormonen al weer opspelen en bekeek vlug de papieren. Karin de Jong las ik hardop geboren te... ik mompelde nog wat binnensmond en zei toen dat we hier wel wat mee konden. Ze keek me lief en vol vertrouwen aan en sloeg haar benen over elkaar. Ze trok een pijnlijk gezicht en ik keek even vragend naar haar.
Ik heb gister hard gelopen, mijn spieren doen pijn, ze zette haar benen weer naast elkaar en begon over haar boven benen te wrijven. Haar witte kruisje was weer zichtbaar en ik voelde me toch wel wat ongemakkelijk. Ze masseerde nog eventjes haar dijen en toen keek ze meer recht aan, sorry maar dat moest even. Ik knikte vriendelijk en vulde wat gegevens van haar in op het formulier. Oh wat stom van riep ze onverwachts. Ik heb je niets te drinken aan geboden, koffie zeker he? Ik knikte en ze kwam terug met een dampende kop koffie. Ze zette hem op tafel voor me neer en toen ze gebogen stond kon ik alles wat haar truitje tot nu toe had verborgen zien. Een goed gevuld behaatje kortom prachtige rondingen. Wat vul je eigenlijk allemaal in ze kwam naast me zitten op het bankje en keek aandachtig mee.
Ik voelde haar been tegen de mijne aan drukken. Ik liet haar de door mij opgeschreven gegevens door haar nalezen en ze knikte zwijgend dat alles klopte. Ze was half onderuit tegen de rugleuning van de bank haan zitten en haar bene iets uitelkaar. Ik bekeek haar op mijn gemak en bedacht me hoe ze er zonder kleren uit zou zien. Ze voelde zich of erg op haar gemak bij me of ze had absoluut geen schaamte. Ik nam een slokje koffie en kreeg het velletje terug. Zit lekker he mijn nieuwe bankje zei ze op eens trots en trok me aan mijn arm naar achter. Ik hing nu ne als haar in de bank en omdat ik schrok van de ruk aan mijn arm hadden me handen houvast gezocht een ervan was op haar been terecht gekomen. Mmmmm lekker warme hand heb je giechelde ze. Ik wist dat het tegen de bedrijfsregels was om je in te laten met klanten maar toch wreef ik zachtjes over haar blote boven been.
Ik keek naar opzij en ze deed hetzelfde en in een fractie van een seconde pakte ze me vol op mijn mond en begon me hartstochtelijk te kussen. Haar warme zachte natte tong vond de mijne. Mijn hand over haar been zocht langzaam haar warmste plekje tussen die zalige dijen. De stof van haar slipje streelde de binnenkant van mijn hand en mijn vinger drukte door de stof heen tussen haar lipjes. Ze kreunde en bleef tongen met me. Ik zocht met mijn hand onder haar truitje en voelde aan haar prachtige rondingen die inmiddels waren voorzien van harde tepeltjes. Ze maakte haar mond los van de mijne en kroop op mijn schoot. Ze wiebelde per haar kruisje over de bobbel in mijn broek en trok het truitje uit. Ik hielp haar uit haar behaatje en als dank drukte ze haar borsten in mijn gezicht. Zoete lucht en zachte huid. Ik kuste haar tepels en likte er aan.
Mijn colbertje ging uit mijn overhemd werd losgeknoopt en uit gedaan. Ze gleed van mijn schoot en ging op het tafelyje zitten. Haar lange slanke vingers maakte mijn broek los en toverde mijn stijve piemel tevoorschijn. Gretig keek ze ernaar terwijl haar vingertoppen langs mijn schact gleden. Het was alsof ze twijfelde maar toen zoog ze vol overgave met haar gulzige mondje aan mijn zeer gespannen pik en het verbaasde me hoever ze hem nog in haar mondje kon hebben. Zuigend en likkend vermaakte ze me en ik genoot van iedere minuut. Ik kon me niet meer bewingen. Ik duwde haar achterover met haar rug op de tafel. Haar rok weg haar slipje uit en op mijn knieen deed ik me tegoed aan haar zalige en sappige kutje.
Ik likte of mijn leven ervan af hing en proefd haar vocht. Met het puntje van mijn tong verkende ik haar klitje en Karin kreunde weer. Mijn handen masseerden haar borsten en speelden met haar harde tepeltjes. Ik wil dat je me neukt kreunde ze.Ze duwde me weg en ik plofte weer op de bank en half liggen. Ze kwam op mijn schoot met haar rug naar me toe. Ik pakte haar vanachter bij haar borsten terwijl ze mijn piemel diep in zich liet stoten. Ze bleef even stil zitten met mijn pik helemaal in haar en masseerde ondertussen mijn zak op een manier die alles overtrof. Ik drukte mijn vingers speels in de zacht huid van die lekkere tieten. Met alle kracht die ik in me had ston ik op en duwde haar voor me uit.
Mijn piemel was al die tij in haar gebleven, haar handen leunden op het tafeltje ze stond perfect voorover gebogen.Ik neukte haar heftig en speelde ondertussen met haar klitje en Karin kreunde maar wel steed harder. Iedere keer stootte ik mijn stijve diep in haar zalig aanoelende kutje. Ze werd steeds natter en het soppende geluid maakte me steeds geiler. Mijn vinger bewerkte haar klitje supersnel en toen ze begon te schokken spoot ik in een keer de inhoud van mijn zak diep in haar. Ik trok me terug uit haar en zag mijn druipende en glimmende nog steeds stijve piemel. Dat was lekker riep ze. Ik plofte op de bank en Karin was niet te temmen. Op haar knietjes voor me speelde ze eerst wat met mijn plakkerig piemel. Ze had een ranzige blik in haar ogen en begon me weer te pijpen. Mijn piemel groeide weer en haar tong maakte me gek. Ze had haar hand om mijn pik heen en mijn eikel in haar mondje.
Ik was echt supergeil en zij ook maar ik wilde het niet maar helaas schokkend begon mijn pik toen er weer een lading sperma naar buiten kwam en dit keer in haar mond terecht kwam. In plaats van gatver wat doe je hoorde ik Karin alleen maar mmm kreunen en hield stevig haar lippen eromheen. Het was echt te gek zoals ze dat deed. Toen kwam ze weer op de bank zitten en kroop tegen me aan en legde haar hand op mijn piemel. Ik keek op de klok en zag dat de tijd snel was gegaan en ik moest nog een adres doen vanavond. Terwijl ik me aankleedde nam Karin de papieren nog eens door. Ik moet er toch nog even over nadenken zei ze zacht. Ik was verbaasd want wie moet er over zo een verzekering nou nadenken. Ze vouwde het blaadje dubbel kwam naar me toe en maakte een nieuwe afspraak met me voor de volgende week. Je begrijpt dat ik erg graag weer bij haar langs wilde komen.
Aantal keer gelezen:
707
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)