Spannendverhaaltje.nl

Aan mijn pik voelende

-
21-10-2010
Deze is speciaal voor mijn buurvrouw, iets jonger, maar ook iets langer dan ik ben, maar altijd geil.

Ik stond die ochtend, of was het al middag, op. Naast mij lag een vrouw. Helemaal ontkleed en nog steeds diep in slaap. Ik kon me absoluut niet herinneren wie dat zou moeten. Marja, Cisca, Elske, Tineke; de namen schoten me maar wat te boven; geen van hen kende ik of had ik ooit gekend. Plotsklaps schoot mij te binnen dat ik wel een Cisca had gekend. Een Nederlandse vader en een Indonesische moeder, een combinatie waarvan elke jonge kerel van zou dromen.

Aan mijn pik voelende, dat doe ik elke ochtend, een soort controle of die er nog is, merkte ik aan de stroperigheid dat er behoorlijk geneukt was deze nacht. Mijn gedachten gingen weer uit naar mijn jeugdliefde. Hoe zou ze er nu uitzien, ze was, geloof ik getrouwd. Had ze kinderen, allemaal vragen die door mijn hoofd spookten. Ik, ook al jarenlang zeer gelukkig getrouwd, drie heerlijke kinderen en drie kleinkinderen, maar af en toe wat vreemd gaan, vonden wij niet anders dan normaal. Mijn vrouw was duidelijk deze nacht ook weggebleven, dus geen onprettige ontmoetingen met een doorgeneukt stel. Zij met haar kritiek op wat ik in bed had gekregen (wie, wanneer, hoe vaak?) en ik geen denigrerende opmerkingen over haar nachtelijke amant. Dagromend bleef ik lekker liggen, een beetje spelend met mijn pik, maar echt iets zou het niet worden.

Opgestaan, liep ik naar buiten om mijn krant uit de brievenbus te halen. Opeens was ze er ook, mijn heerlijke buurvrouw. Ze had deze dag iets aan, waarvan elke man spontaan een erectie krijgt. Kort gerokt, blouse half open, borstjes ferm omhoog gestoken en haar kontje zodanig in een slipje gestoken dat je die slip meteen wou uittrekken. Ze wierp me een vriendelijke blik toe, maar tuitte meteen daarbij haar lippen. Mijn ballen hadden het er moeilijk mee. Ze zwollen, evenals mijn pik. Gelukkig had ik een ruime broek aan, waardoor het niet direct zichtbaar was. Toch had ze duidelijk iets door. Haar handen gingen steels naar haar borstjes en terwijl ze net deed of ze daar haar blouse iets recht wou trekken, streelde zij ze. Geen BH aan, constateerde ik met genoegen, want haar tepels kwamen stijf te staan.
“Lekker tekeer gegaan?”: vroeg ze. “Jawel”: antwoordde ik, “maar niet zoals ik denk dat het met jou zou zijn.” Ze zei even niets en keek me daarna aan op een manier waardoor ik wist dat ze mij ging verleiden. Toch ging ze naar binnen, deed luidruchtig de deur op slot en daar stond ik met mijn hete gedachten. Oh, wat wist ik het toch goed; ze ging me verleiden. Vergeet het maar. Douchen was de enige oplossing die ik kon verzinnen. Eerst warm, daarna ijskoud om alles tot rust te brengen. Tot slot nog maar even warm, want ik had kippenvel gekregen en daar beneden hing iets wat zijn weerga niet had. Het leek wel of ik in de noordelijke ijszee had gezwommen.

Eindelijk werd het wakker, douchte zich ook en kwam naar beneden. Na een wat zwijgzaam ontbijt, natuurlijk aan mij om het klaar te maken, vertrok ze om, zoals mijn liefste wens was, nooit meer terug te komen. Je kan dan wel geneukt hebben, maar als je de naam van de vrouw niet meer weet, is het niet best.

Alhoewel het tegen half één liep, voelde ik me moe. Ik ga nog maar even slapen, dacht ik en toog naar boven. Halverwege de trap werd er gebeld. “Stik”, zei ik tegen mezelf, “ik doe niet open”. Er werd nogmaals gebeld, nu indringender, dus maar naar beneden.
De deur open gedaan, stond daar opeens mijn verleidelijke buurvrouw. Namen noem ik niet, noch van haar, noch van mijzelf. “Zou je me even kunnen helpen?, vroeg ze liefjes, “mijn wasmachine doet het niet”.

Ik ging met haar mee, bekeek het apparaat, draaide wat aan knoppen en warempel, het ding werkte opeens. Wat er nu precies aan de hand was geweest; ik had geen flauw idee.

Blij als ze was, bood ze me een biertje aan. Dankbaar accepteerde ik dat en niet veel later zat zij aan een wijntje en ik aan een biertje. We babbelden wat af. Koetjes en kalfjes schoten voorbij en de tijd vloog om. Ze keek op haar horloge en riep met schrik uit dat ze als de donder moest gaan koken. Nog een half uurtje á drie kwartier en haar man kwam thuis. Ik bood aan haar bij de voorbereidingen te helpen en ze accepteerde dat maar al te graag. In de keuken vroeg ze me de sla schoon te maken en deze aan te maken met de “Vin Blanc”-vinaigre. Zonder enige moeite vodeed ik aan haar verzoek en voegde er op eigen initiatief wat dun gesneden radijsjes, kleine stukjes groene paprika en een snufje basilicum aan toe. Daarna verliet ik haastig het huis, want er waren toch ondertussen best wat minuten verstreken.

Die nacht sliep ik onrustig. Elke keer speelde haar beeltenis door mijn hoofd. Eindelijk viel ik tegen vijf uur ’s ochtends in slaap en wel een heel diepe slaap, want ik hoorde de bel niet totdat die zo lang werd ingedrukt dat je bijna rechtop wakker werd. Nogmaals ging de bel en ik trok een boxershort aan, liep naar beneden, opende de deur en tot mijn stomme verbazing stond ze daar. Wat ik gisteren nu toch met haar wasmachine had gedaan, want hij (zij?) bleef maar draaien. Ik zei dat ik zo zou komen kijken, eerst me even opfrissen.

Een half uurtje later belde ik bij haar aan. Ze deed snel open en ging mij voor naar de wasmachine. Inderdaad, het ding stond te draaien en te draaien. Ik vertelde haar dat ik hier geen raad mee wist en trok de stekker maar uit het stopcontact. “Bel maar een servicemonteur”: adviseerde ik haar, want dit is niks, nul komma nul repetent. Ze keek me sip aan, er was duidelijk iets mis. Op mijn vraag wat er mis was, zei ze dat ze een berg was had. “Gooi het maar bij mij in de machine”, zei ik spontaan en met een verheugde glimlach accepteerde ze dit aanbod. Ik ging naar mijn huis en even later stond ze met een wasmand vol voor mijn deur. Ik wees haar de weg naar mijn wasmachine en de eerste was ging er in. Op mijn vraag of ze wat wou drinken, ging ze gretig in. Ik ontkurkte een fles rode wijn en schonk ons allebei in. Haar jurkje was wat opgeschoven en ik zag een paar zeer aantrekkelijke dijen. Verder kon ik helaas niets zien.

Na nog een drankje gaf de wasmachine het signaal dat de handel naar de droger moest. “Dat doe ik wel thuis”: zei ze, maar aangezien er nog een was lag, stopte ik het maar in mijn droger. Terwijl ik daarmee bezig was, voorover gebukt om het er in te krijgen, wreef ze over mijn spijkerbroek en merkte op dat die ook wel gewassen mocht worden. Nu had ik die pas gisteren schoon en wel aangetrokken maar was door het werken in de tuin vermoedelijk vies geworden. “Gooi hem maar bij mijn volgende was”: zei ze met een tinteling in haar ogen. Dat was koren op de molen en in een mum van tijd lag mijn spijkerbroek met haar tweede was in de machine. Op mijn opmerking dat ik even naar boven ging om een andere broek aan te trekken, schudde haar hoofd van “nee”. Vervolgens liep ze op me af en zei dat ze me ging bedanken voor het feit dat ik haar was draaide. Kussen op mijn wang waren mijn deel. Daarbij raakte ze vluchtig mijn lippen en ik merkte dat ik behoorlijk begon te reageren. Ze stond erbij en keek er naar. Haar linkerhand ging naar mijn halve erectie. Ze bevrijdde hem uit mijn slip en sprak goedkeurend uit dat hij groot en hopelijk ook goed was. Van dat eerste geloofde ik geen donder, want ik ben volledig normaal geschapen. Voor het tweede zou ik het bewijs moeten leveren. Eerst zou hij op volledige sterkte moeten komen en daar wist ze wel raad me. Ze duwde me op de bank en al trekkend, begon hij verder te zwellen. Op neuksterkte gekomen, nam ze hem in haar mond, likte voorzichtig doch indringend mijn eikel en klemde haar lippen erover heen. Ik stond weldra op ontploffen en gaf aan dat ik wou, nee moest spuiten. Onverstoorbaar ging ze door, behandelde mijn ballen wat harder en begon zichzelf te vingeren. Ik rukte mijn gigantisch hete pik uit haar mond, stond op en liet hem toch maar even afkoelen, dat was tenminste mijn bedoeling. Daar wou ze geen weet van hebben en ze zonk op haar knieën, geile kontje goed naar achteren gestoken en pijpte me verder. Op deze manier kon ze niet bij haar eigen kutje, dus nam ik dat uiterst plezierige werk maar over. Al lekker vingerend voelde ik haar kutje zich samentrekken. Bijna op haar hoogtepunt kneep ze hard in mijn ballen. Een pijnscheut joeg door mijn lijf. Die verdween al snel voor het zinderende gevoel dat het niet meer te houden was. Ik duwde een vinger erbij, boog mij voorover zodat mijn pik volledig in haar mond verdween en stak in één ruk een vinger in haar reetje. Ik kon me niet meer herinneren wanneer ik zo’n enorm orgasme had gekregen. Ook zij was volledig uitgeteld al schokte haar lichaam nog van haar klaarkomen na.

Ze viel weldra in slaap en ik sloop zachtjes, haar niet wakker willen maken, naar de keuken. Ik waste mijn pik (nu pikje) en keek eens in de kastjes of er nog iets te eten viel. Dat viel bitter tegen. Naar de supermarkt of maar wat laten komen. Toch maar naar de supermarkt. Ik kocht gehakt (geen half om half natuurlij), uien, lente-uitjes, paprika en cantharellen. Terug gekomen lag ze nog steeds te slapen. Met kleine kusjes maakte ik haar wakker. “Je man komt zo meteen thuis, je moet naar huis toe.” Ze schudde loom van “nee”; hij is op zakenreis naar Bulgarije”: vertelde ze me, “de eerste drie weken komt hij niet thuis.” “Belt hij dan niet”: vroeg ik. “Ja, natuurlijk, maar vrijwel altijd op mij GSM, die heb ik nl. altijd bij me”.
Alsof de duvel er meespeelde, ging haar GSM over. Ze wisselende de bekende info uit en na een minuutje of vijf was het gesprek over.

Ik was een stuk vrijer geworden en vroeg haar, toch een beetje kleurend, hoe ze het liefste neukte. “Wil je het echt weten?”: zei ze, “misschien krijg je dan een afkeer van me.” “Dat zeker niet”: antwoordde ik, “ïk ben voor alles in als het maar geen smerigheid is”. Dat was het zeker niet. Het liefste werd ze door een vrouw en een man geneukt. De vrouw moest haar klitje likken, terwijl de man haar in haar kontje nam.

Nu wist ik gelukkig dat mijn vrouw al jarenlang over een dergelijk scenario had gefantaseerd. Ik belde haar op haar GSM en vertelde haar wat voor een voorstel er in bed lag te wachten. Ze was direct in, vertrok daar onmiddellijk en was binnen een kwartiertje thuis. Voordat ze haar sleutel in de voordeur kon doen, opende mijn buurvrouw de deur, naakt en wel. Mijn vrouw, ik gluurde door een kier, verstijfde even en kwam daarna duidelijk op hitsige gedachten. Har handen begonnen de buurvrouw te strelen en die liet zich ook niet onbetuigd. Ze scheurde bijna de kleren van mijn vrouw af, nam haar tepels in haar mond en liet een hand over haar schaamstreek strijken. Bloedheet werden ze beiden en ik dacht even dat ze in de gang tekeer zouden gaan. Ze bezonnen zich echter een beetje en kwamen de woonkamer binnen. Ze keurden me met geen blik waardig en gingen op de bank liggen vrijen.

Wat er daarna gebeurde, hangt van jullie, geile lezers en lezeressen af.

Liefs en een geile nacht toegewenst.

Wienie
Aantal keer gelezen:
2072
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)