Spannendverhaaltje.nl

Aan het strand

-
16-08-2010
Al een tijdje hebben we via email contact met elkaar. Af en toe schrijft hij een stukje verhaal waarmee ik dan verder mag gaan. Meestal zijn het erotische en romantische verhalen, soms schrijven we heftige sex-verhalen. Het leek ons leuk onze ervaringen en fantasieën te delen met meer mensen en de verhalen te publiceren op een sex-verhalen site. Hier alvast een klein voorproefje. Liggend onder de zonnebank waande ik me net aan het strand. Het ruisen van de zee op de achtergrond en de lucht van de zonnebrand op jouw heerlijke lijfje vlak naast me. Ik kijk om en zie hoe je ook geniet van de zon. Mooie gebronsde borsten, je prachtige bruine buikje en een heel klein mooi geel bikinibroekje. Je vraagt me je opnieuw in te smeren en ik kom op je zitten. In mijn handen laat ik de zonnebrand druppelen. Een paar druppels vallen op je mooie lichaam. Dan begin ik je te masseren. Eerst bij je schouders en nek, en heel snel al vinden mijn handen je mooie borsten. Aan je hele stijve tepels kan ik zien dat je er al eindeloos van geniet. Ik neem je borsten goed onderhanden en op zijn tijd knijp ik in je tepels.
Zachte geluidjes van opwinding laat je me horen. Je sensuele lippen maken tuitende bewegingen alsof je me kust. Ik daal af naar je buikje en giet een hoop zonnebrand in je naveltje. Mijn grote handen gaan over je buikje tot aan het randje van je bikinibroekje. Af en toe ga ik onder het randje door en ik voel je opwinding. Snel begin ik je benen in te smeren. Om je nog gekker te maken laat ik de zonnebrand in een lange streep van onder naar boven lopen net vlak bij je broekje. Ik gebruik extra veel zonnebrand, zodat alles begint te lopen. Bovenaan je broekje zelfs nog meer om je helemaal nat te maken. Vergis ik me of is je broekje daar al erg nat. Vermengen je vrouwelijke sappen zich nu al met de zonnebrand. Ik zie doordat je broekje daar nu nat is, dat je vrouwelijkheid zich scherp begint af te tekenen in je broekje. Een diepe indruk maakt me duidelijk dat je heel erg opgewonden bent van die grote handen op je lekkere benen.
Ik smeer maar door en het volume van je kreunen neemt toe.....(vertel eens...hoe je verder gemasseerd wil worden ???) Hmmmmm… je grote sensuele handen masseren mijn kuiten en enkels… Zo zacht en teder maar toch ook zo dwingend. Ook mijn kleine voetjes krijgen een lekkere laag zonnebrand. Je masseert de onderkant van mijn voeten en naast het ongelofelijke kriebelen dat het doet geeft het een heerlijk gevoel door heel mijn lijf. Kleine kreetjes geef ik, en je grinnikt een beetje om mijn reactie. Je vingers glijden tussen mijn tenen door, elk plekje weet je te vinden… Langzaam glijden je handen terug omhoog richting mijn knieën en daarna mijn bovenbenen. Net als ik mijn ogen sluit en mijn armen boven mijn hoofd leg, om nog dichter bij het genot te komen dat je me geeft, voel ik hoe je me bij mijn heupen pakt en me vliegensvlug omrolt. De aanblik van mijn billen, die heerlijk zichtbaar zijn doordat ik een stringetje draag, doet je een grom van wellust slaken. Je beheerst je en sprenkelt eerst wat zonnebrand op mijn rug.
In een straaltje, helemaal van boven naar beneden. Dan glijden je handen in een sensueel spel over mijn rug. Alle spiergroepen weet je te vinden en mijn huid tintelt door je aanrakingen. Vooral bij mijn zij merk je dat ik behoorlijk reageer op je heerlijke liefkozingen, je raakt de zijkanten van mijn borsten die nu door mijn gewicht platgedrukt worden tegen het badlaken. Dan zijn eindelijk de blote rondingen aan de beurt die je daar zo verleidelijk aan liggen te kijken… Strelend, knedend, heerlijk glad glijden je grote handen over mijn gevoelige billen en de bovenkanten van mijn benen. Je duimen glijden steeds langs de binnenkanten van mijn benen omhoog. Ze raken net niet het minuscule stukje stof dat, mijn nu al behoorlijk kloppende vrouwelijkheid, maar met moeite kan bedekken. Iedere keer als je net niet, die nu bijna zichtbare vrouwelijkheid, aanraakt kreun ik luider. Wat plaag je me hier verschrikkelijk mee… Druppels zonnebrand glijden tussen mijn billen en vermengt zich met de vochtige plek in mijn broekje.
Je vinger volgt de druppels diep tussen mijn billen en dan begint het me echt een beetje teveel te worden. Mijn onderlichaam komt een stukje los van de grond en ik spreid lichtjes mijn benen… “Ohhh…, dit is zooo lekker…”, kreun ik zachtjes tegen je. Ik krijg geen antwoord, je kijkt naar mijn billen die ik nu duidelijk omhoog duw naar je, en mijn lijf dat lichtjes kronkelt van het verlangen dat je hebt opgewekt in me… Maar dan schakelt de timer de zonnebank uit, je tijd is om. Vlug sla je de handdoek om je heupen heen, om de enorme zwelling in je zwembroek te verbergen als je opstaat. Met een voldane glimlach om je mond wandel je langzaam naar de douches, de heerlijke dagdroom over je nieuwe liefde koesterend.
Aantal keer gelezen:
995
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)