Spannendverhaaltje.nl

Aan de pil

-
21-03-2015
In mijn ogen was het al een oude, grijze dokter. Een lange magere vent. Ik had 'm in heel mijn korte leven maar een paar keer gezien, want ik was nooit ziek. Ik was schijnbaar de laatste patiŽnt, want toen zijn assistente me binnenliet, vroeg ze meteen of ze verder nog nodig was.
'Nee, u kunt wel gaan,' zei de dokter, terwijl hij vanachter zijn bureau over zijn brillenglazen naar me keek.
'Zo, je bent al een flinke meid geworden,' zei hij, terwijl opstond en achter zijn bureau uitkwam om me een hand te geven. Hij liep meteen door naar de deur, deed de knip erop en zei:
'Kleed je meteen maar uit.'

Ik keek om me heen waar het kleedhokje was, maar hij zei 'je kunt je hier wel uitkleden, er komt toch niemand binnen.' Hij ging weer achter zijn bureau zitten. Ik voelde meteen dat er iets geils in de lucht hing, en eerlijk gezegd vond ik dat wel leuk. Ik maakte er dus een kleine vertoning van. Mijn jas hing ik om de stoel die voor zijn bureau stond. Ik zette een voet op de stoel en deed mijn ene schoen los, daarna de andere. Ik stroopte mijn witte kousen naar beneden. Toen ging ik recht voor hem staan en trok mijn bloes uit mijn broek. De dokter zat aandachtig naar me te kijken. Hij glimlachte me toe. Ik begon mijn bloes open te knopen, van beneden naar boven. Ik liet 'm van mijn schouders afglijden en drapeerde 'm op de stoel. Ik had er een leuk hemdje onder aan. Ik trok het uit mijn broek, kruiste mijn armen en trok het over mijn hoofd uit. Ik droeg een roze behaatje, dat ik vooralsnog aanhield. Ik maakte de knoop van mijn broek los, terwijl ik de dokter aankeek. Hij zat achter zijn bureau op zijn stoel te schuiven.

Ik trok de rits naar beneden en klapte mijn spijkerbroek open, waardoor hij het rode, geborduurde roosje op mijn slipje zag. Ik wurmde me uit mijn spijkerbroek, terwijl ik me steeds dieper voorover boog. Ik stapte eruit en stond bijna naakt voor hem.
'Alles uit,' sprak de dokter.
Ik haakte mijn behaatje los en gooide het op de stoel. Meteen trok ik ook maar mijn slipje uit. Ik stond kaarsrecht voor hem, spiernaakt.

Hij keek naar me terwijl hij af en toe een aantekening maakte in zijn papieren. Toen stond hij op, en zei 'kom maar eens hier tegen de muur staan.' Ik moest kennelijk opgemeten worden.
'Juist ja,' bromde hij, '1 meter 67. Kom eens op de weegschaal.' Ik liep poedelnaakt rond, wat ik altijd lekker vind. Ik ging op de weegschaal staan: '57 kilo.'
Toen moest ik bij zijn bureau komen staan, hij wilde mijn bloeddruk opnemen. Terwijl hij de manchet om mijn bovenarm deed, streek hij met de rug van zijn hand langs mijn tiet. Mijn tepel werd stijf, en ik hijgde een beetje.
'Heb je het soms koud?' vroeg hij, met een blik op mijn stijve tepels.
'Nee hoor dokter,' hijgde ik.
'Bloeddruk in orde. Nu moet je op de onderzoekstafel gaan liggen. Er stond een klein bankje voor, en hij hielp me op de tafel, terwijl hij met zijn volle hand mijn kontje pakte. Plat om mijn rug lag ik.'Keurig,' zei hij. Hij deed de stethoscoop in zijn oren. 'Ik moet je nu beluisteren.' Hij zette de stethoscoop op mijn buik. 'Goed diep inademen en langzaam uitademen,' zei hij, terwijl hij met de stethoscoop omhoog ging naar mijn tieten. Hij beluisterde zelfs mijn tepels.
'Hť,' zei hij, terwijl hij weer over een tepel streek, 'weet je wat dat betekent?' vroeg hij.
Ik hijgde 'Nee dokter.'
'Het betekent dat je geil bent. Weet je wat dat is?'
'Nee dokter.'
'Heeft je moeder je niks verteld?'
'Jawel dokter. Over kinderen maken en zo, en dat ik nu aan de pil moet voor als ik ga vrijen.'
'Heb je al een vriendje?'
'Ja dokter.'
'Hoe heet hij?'
'Joost.'
'Dat is toevallig,' zei de dokter, 'ik heet ook Joost. Ik zal eens kijken hoe geil je bent. Hij liet zijn stethoscoop los, en ging hij met zijn andere hand naar mijn schaamhaar.

'Trek je knieŽn maar wat op,' zei hij, 'en doe je benen uit elkaar.'
'Je bent geil,' zei hij, 'omdat je hier een beetje nat begint te woorden.' Zachtjes, maar heel gedecideerd, voelde ik hoe hij met zijn warme doktersvinger in mijn kutje gleed. Hij trok mijn lipjes van elkaar en wist meteen mijn klietje te vinden. Daar moest je medicijnen voor gestudeerd hebben, dacht ik toen.
'Vind je dit lekker?' vroeg hij, terwijl hij me aankeek.
'Ik weet het niet dokter,' zei ik, maar ik vond het natuurlijk zalig. Dat wist hij, denk ik, ook wel, want met de woorden 'Ik moet je ook van binnen onderzoeken,' drukte hij zijn vinger wat verder in mijn kutje, woelde erin rond, terwijl het binnenin steeds natter en gladder werd.
'Je bent nog maagd,' constateerde hij toen hij tegen mijn vliesje stootte. 'Het is een stevig vlies. Daar zal Joostje nog werk genoeg aan hebben. Heeft hij al een flinke pik?''Dat weet ik niet dokter,' loog ik.
'Heb je zijn plasser nog niet gezien?'
'Jawel dokter.'
'Nou, was het een grote of een kleine?'
'Dat weet ik niet dokter,' loog ik nogmaals, 'want ik weet niet hoe een grotemannenplasser eruit ziet.'
'O,' zei de dokter, terwijl hij me onderzoekend aankeek, 'en zou je dat graag willen weten?'
'Ja heel graag,' antwoordde ik, terwijl ik hem geil aankeek.
'Nou, dan wil ik je voor deze ene keer wel helpen, maar je moet beloven dat het tussen ons blijft, want anders heb ik morgen allemaal jonge meisjes op de stoep staan. Beloof je dat?'
'Ja dokter.'

'Blijf maar even liggen.' Hij liep terug naar zijn bureau en deed onder zijn witte jas zijn broek naar beneden. Toen kwam hij terug.
'Ik heb nu mijn broek uitgedaan,' zei hij, tamelijk overbodig, 'ik zal nu mijn jas open knopen en dan kun je een volwassen mannenpenis zien.'
Hij knoopte de onderste drie knopen van zijn witte jas open en deed de jas opzij. Onder zijn behaarde buik hing een lange, halfharde piemel.
'Zie je,' zei de dokter, 'zo ziet een volwassen plasser eruit. Is hij groter dan die van je vriendje?'
'Die van mijn vriendje staat altijd stijf dokter,' zei ik, 'en dan is hij net zo lang als die van u.'
'Ach zo,' sprak de dokter weer. 'Zullen we dan eens kijken of je mijn plasser ook stijf kunt maken? Weet je hoe dat moet?'

'Moet ik 'm dan met mijn handen aanraken?' vroeg ik zo onnozel mogelijk.
'Dat zou je inderdaad kunnen doen,' zei de dokter, 'dan zal ik bij jou voelen.'
Meteen pakte ik zijn piemel beet.
'Goed zo,' zei hij. Hij woelde met zijn dikke vingers in mijn natte grotje, ik was behoorlijk heet geworden. Ik lag met een kwijlende poes en een kwijlende mond te kijken naar hoe zijn pik zich oprichtte. Het werd een flink apparaat, zijn ballen trokken wat omhoog, terwijl zijn lul steeds stijver werd. Hij werd niet veel langer, maar wel wat dikker, en veel harder. Met mijn ene hand omvatte ik zijn zak, terwijl ik met de andere allerlei lekkere dingen met zijn pik deed. Ik trok zijn voorhuid over de eikel heen, en het leek wel alsof ook zijn eikel nu groter en boller werd. Het gladde vel van zijn eikel kleurde paars, hij leek bijna uit zijn voegen te barsten. Toen trok hem met mijn volle hand aan zijn stang, en ik zag al wat glinsteren in zijn pisgaatje. Zijn pik stond nu trillend, stokstijf omhoog.
'Ja dokter, uw plasser is nu wel een stuk groter dan die van mijn vriendje. Hebben alle volwassen mannen zo'n grote?' vroeg ik, terwijl ik hem losliet en deed alsof ik tevreden was met wat hij me had laten zien.
Onmiddellijk haalde hij zijn handen tussen mijn benen vandaan en zei met enige aandrang: 'Je mag er nog wel wat langer mee spelen, en eraan trekken, dan zal ik je ook laten zien hoeveel sperma een mannenplasser kan produceren.''Waarom wilt u me dat laten zien?' vroeg ik.
'Wil jij niet dat ik nog wat met je kutje speel?' vroeg hij streng.
'Ja dokter, maar wilt u mij niet likken aan mijn spleetje, dat vind ik nog lekkerder, en dan zal ik daarna met uw plasser spelen tot hij gaat spuiten. Vindt u dat goed?'
'Dan ga maar even in de gynaecologische stoel liggen,' zei hij, terwijl hij met zijn wiebelende stijve lul naar de stoel met de beensteunen liep. Ik gleed van de tafel af en ging voor het eerst van m'n leven in zo'n stoel liggen. Ik voelde me nog geiler worden. Hij zwaaide de beensteunen uit elkaar, en stelde ze af op mijn korte beentjes. Ik lag heel wijd met mijn benen uit elkaar, maar ik wilde ook graag wat platter op m'n rug liggen.
'Kunt u de rugsteun wat naar beneden doen?' vroeg ik beleefd. Hij trok ergens een pen uit en ik klapte meteen achterover. Ik lag er verschrikkelijk hoerig bij nu.
'Zo goed?' vroeg hij.
'Ja, dit is fijn dokter, u kunt nu beginnen met uw onderzoek.'

Hij zette een voetenbankje tussen mijn benen en ging erop zitten. Hij zat er uitstekend voor, zijn mond precies ter hoogte van mijn glinsterende jongemeidenkut. Hij plooide vakkundig mijn kutje open en dook er met zijn mond op. Hij begon me verrukkelijk te likken, hij wist als dokter natuurlijk precies wat hij allemaal moest doen om mij snel een laaiend orgasme te bezorgen. Ik moest me vasthouden aan de stoel. Ik begon te trillen en te janken, terwijl hij naast zijn dikke tong ook al zijn vingers gebruikte om me klaar te laten komen. Dit was vakwerk. Ik gilde het uit en kon niet stil blijven liggen. Ik bonkte met mijn kut tegen zijn tong, hij vrat me zowat op. En toen kwam ik denderend klaar: 'Ja, ja, dokter.... ooohhhhhhh, ja..... ja.... ooohhhh.' Ik bleef hijgend in de stoel liggen, ik was totaal bevredigd.

Toen ik me oprichtte, zag ik dat hij met zijn stijve lul tussen mijn benen stond. Zijn pik bevond zich precies ter hoogte van mijn kut. Ik wist wat hij wilde, en ik wilde het ook.
'Ik kan je misschien ook even van binnen onderzoeken,' zei hij, 'en ik heb daartoe het juiste instrument. Ik zal je kutje wat oprekken, maar ik zal je niet ontmaagden. Dat mag Joostje doen.'
'Ja, dat is goed,' zei ik hijgend. Ik kwam overeind en steunde op mijn armen, omdat ik dit wilde zien.
Eerst drukte hij zijn lul in de volle lengte tegen mijn natte spleet aan, en gleed op en neer om 'm goed nat te maken. Steeds zag ik zijn eikel tussen mijn bosje haar opduiken, wat ik een grappig gezicht vond. Maar ik begon er gewoonweg naar te verlangen om zijn lul in me te krijgen. Wat mij betreft had hij 'm in de volle lengte in m'n kut mogen rammen, maar dat deed hij niet.Hij ging wat van me afstaan en drukte zijn lul naar beneden. Toen voelde ik hoe hij zijn eikel tegen mijn kut aanzette. Heel langzaam duwde hij hem naar binnen, en ik voelde meteen hoe mijn kutje werd opgerekt. Ik vond het een beetje eng, maar ik verlangde er toch hevig naar.
'Toe maar dokter, alstublieft, duwt u hem er wat dieper in. Ik voel hem heel goed. Ik wil uw stang voelen.'
'Rustig maar meisje, rustig,' antwoordde hij. 'Ik doe dit alleen om medisch-psychologische redenen, zoals je moet onthouden.'

Ik wist natuurlijk dat hij stond te liegen dat hij barstte, maar ik begreep dat ik niemand zou mogen vertellen dat mijn eigen huisarts zijn stijve lul in mijn kutje stak.
Tergend langzaam duwde hij zijn harde stang naar binnen, steeds een beetje teruggaand, dan weer een eindje verder. O, ik vond het heerlijk. Ik verlangde naar zijn hele lul. Ik voelde hem tegen mijn vliesje aandrukken, en ik hoopte dat hij er met zijn stokstijve lul doorheen zou gaan, maar dat deed hij niet. In plaats daarvan ging hij steeds sneller op en neer in m'n kutje, ik zag hem tussen mijn benen bewegen. Ik zat er zowat met mijn neus bovenop, en ik voelde dat ik weer ging klaarkomen.

'Ja dokter, o ja, ja, ik ga weer klaarkomen,' riep ik, terwijl ik me achterover liet vallen. Ik greep mijn eigen tieten beet, trok aan mijn tepels, en kreeg weer een laaiend fel orgasme, terwijl hij op en neer bleef pompen. Ik gilde het uit, en toen trok hij plotseling zijn lul uit me.
'Ik ga bijna spuiten,' zei hij, terwijl hij met zijn glanzende stijve pik weer naar de tafel liep. 'Kom hier op liggen,' gebood hij. Ik gleed half dizzy van de stoel af. Hij stond aan het hoofdeind van de onderzoekstafel.
'Op je buik,' zei hij. Ik snapte wat hij wilde. Ik ging op mijn buik liggen, en steunend op mijn ellebogen, greep ik meteen zijn warme worst beet en hapte de natte eikel in mijn mond. Ik proefde mijn eigen kutsap, hetgeen me enorm opwond. Ik likte hem helemaal vanaf de ballen naar het topje van zijn eikel, terwijl ik hem ook met mijn handen bewerkte. Hij greep me met zijn warme handen bij mijn tieten, die hij lekker begon te masseren. Met zijn vingertoppen bewerkte hij mijn stijve tepels.

'Goed zo,' zei de dokter, en begon kleine neukbewegingen in mijn mond te maken. Maar daar was zijn lul natuurlijk veel te groot voor, dus ik pakte hem met beide handen bij zijn steel vast.
Het duurde niet lang of hij zei 'Goed zo, ja, goed zo, nu zul je me zien spuiten.'
Ik haalde mijn mond van zijn pik af maar bleef er met twee handen aan trekken. Plotseling wierp hij zijn hoofd in zijn nek, stootte zijn lul naar voren en brulde het uit. Tegelijk sprietste er een straal dik wit sperma uit, het interesseerde hem kennelijk niet waar het terecht kwam. Het kwam op mijn onderarmen terecht, waar het vanaf droop. Ik bleef hem stevig aan zijn schokkende, spuitende lul trekken, waar nog vier of vijf ladingen uitkwamen. Toen werd zijn pik ineens slapper, het werd weer een lange warme worst, waar ik zijn sperma over uitwreef.
'Dat heb je heel lekker gedaan,' zuchtte de dokter.
'Mag ik nog eens terugkomen als ik ontmaagd ben, dan zou ik nog eens graag in die stoel' - ik knikte naar de gynaecologische stoel - 'echt helemaal goed door u geneukt willen worden.'
'Dat is prima,' lachte de dokter, die ineens een stuk jonger leek te zijn geworden. Hij liep naar zijn bureau en gaf me een papiertje voor de apotheek. Vanaf die dag ben ik aan de pil.
Aantal keer gelezen:
2728
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)