Spannendverhaaltje.nl

A bedside story

-
26-10-2010
Er fietste eens een jong onschuldig meisje langs de groene frisse weiden. Haar lange blonde haar wapperde in de wind en haar korte rokje danste soms gevaarlijk omhoog. Angela genoot van het heerlijke zomerweer. Dit was haar vrije middag en ze vond het zonde om die binnen door te brengen. De blondine moest even aan haar arme collega's denken, die nu zwetend op kantoor zaten te pezen. Er verscheen een klein smerig glimlachje rond Angela's mond, toen ze haar mannelijke collega's zo voor zich zag. Ja, onze kleine meid was niet zo onschuldig als je in eerste instantie zou vermoeden. De blondine was zich er degelijk van bewust dat ze knap was en dat voorspelt meestal niet veel goeds. Het was bijna een hobby voor haar om haar mannelijke collega's erotisch te frustreren. Ze vond het heerlijk om hen op te fokken en ze dan af te schepen. Ze bracht hun hoofd op hol met sexy kleding. Korte rokjes en truitjes met een diep decolletť. En maar smachten die kerels!! Hahahaha. Sommigen spraken kwaad over het meisje en suggereerden dat Angela haar weg naar de top wel via het bed zou halen. Niets was echter minder waar! Ondanks haar 20 lentes was het fietsende godinnetje nog steeds keurig netjes maagd.

Het fietspad kronkelde inmiddels het bos in. De natuur omsloot het meisje met al haar pracht. De blondine besloot een nauw bospad in te slaan. Het bordje gaf aan dat het eigenlijk een wandelpad was. Zo verdween ze dieper in het bos en alleen vogelgezang leek de stilte te doorbreken. Ze was nu al een tijdje onderweg en had best wel een hoge nood gekregen. Angela waande zich alleen en stapte af. Ze zette haar fiets tussen de struiken, zodat deze aan het oog onttrokken werd. Zelf liep ze iets verder van het bospad. Om zich heen kijkend stroopte het meisje haar slipje naar beneden en hurkte tussen de struiken. Toen ze weer omhoog kwam voelde de blondine een windvlaagje langs haar poesje strelen. Het voelde heerlijk aan en met een ondeugend lachje ontdeed Angela zich van haar slipje. Bij haar fiets aangekomen propte Angela haar slipje in de fietstas. Ze stapte op haar fiets en volgde het bospad.

Enige tijd later zag Angela in de verte een man met een hond. Dichterbij gekomen kon ze de man beter zien en schatte hem ergens in de dertig. Op het moment dat ze hem passeerde raakte ze met het voorwiel een boomwortel aan en kwam ten val. Gelukkig viel ze op het zachte mos, maar ze was even beduusd van wat haar nu overkomen was. Daardoor had het meisje niet in de gaten dat haar rokje omhoog geslagen was en dat de man letterlijk tegen haar naakte poesje aankeek. De man liet niets merken en hielp Angela galant met opstaan. Hij vroeg attent of ze ergens pijn had. Haar knieŽn schoon kloppend antwoordde de blondine dat ze een paar kleine schaafwonden op haar knieŽn had. Terwijl de man haar fiets opraapte en tegen een boom zette, wierp Angela een blik op haar redder in nood. Mmmmhh hij zag er goed uit en ze vond dat hij een heerlijk zware stem had, welke rustgevend klonk. De man vertelde dat zijn woning vlakbij was en als zij dat wilde dat hij daar haar schaafwonden kon verzorgen. De blondine vond de man wel een vertrouwelijke indruk maken en aanvaardde zijn voorstel.

Na een korte wandeling arriveerde het tweetal bij een stevig gebouwde blokhut. Het huisje was werkelijk op een idyllische plaats in het bos gelegen. Achter de hut weken de bomen uiteen om plaats te maken voor een zonovergoten weide. De man had zich inmiddels voorgesteld als Frank. Hij nodigde de blondine uit om naar binnen te gaan. De woning bleek van binnen wonderbaarlijk ruim te zijn. Robuuste zelfbouw meubelen vormde het interieur. Alle dingen die de hedendaagse mens noodzakelijk acht leken hier te ontbreken. Als je niet beter wist waande je jezelf in de 19de eeuw!

Op het moment dat Frank met de EHBO-doos in de hand de kamer weer binnen kwam, had Angela op de bank plaatsgenomen. De man knielde voor haar neer en begon voorzichtig het schaafwondje op de linkerknie schoon te maken. Het was niet pijnlijk en de blondine voelde een rilling door haar lijf gaan. Het meisje begon aardig onder de indruk van haar redder te raken. Zulke galante mannen kwam je nog maar weinig tegen, dacht Angela. Kijkend naar Franks vorderingen, ontspande ze helemaal en liet haar benen uiteen vallen. De blondine zag de hand van de man wat verder langs de binnenzijde van haar dij glijden. Ze voelde een warme gloed in zich ontwaken en sloot haar ogen.

Frank dreef het niet te ver en richtte zich nu tot de rechterknie. Angela raakte steeds verder in de ban van subtiele wijze waarop zij verpleegd werd. Achteloos verplaatste de blondine haar linkerbeen, waardoor haar rokje omhoog schoof. De man kreeg nu de kans om bijna tot aan haar edelste delen te kijken. Voorzichtig liet hij zijn hand dichter en dichter richting het maagdelijke paradijs glijden. De zachte strelingen hadden de nodige uitwerking op het meisje, die haar schoot maar weer eens verder voor de naderende hand opende. Inwendig was het vuur der passie flink aan het oplaaien en had de blondine in zijn greep gekregen.

Frank ging omzichtig te werk. Hij wisselde om de zoveel tijd van het ene naar het andere been. Angela had haar benen zover uit elkaar gezet, dat haar rokje zich helemaal tegen haar middel had opgestroopt. Voor de man was nu de weg vrij. Teder begon hij de ranke dijen te kussen, wat erin resulteerde dat ze zwaar ging hijgen.

Het leek een eeuw te duren, voordat Frank dan eindelijk bij het maagdelijke poesje was aangekomen. Om te voorkomen dat het meisje zou opschrikken trok hij voorzichtig met de vingers van zijn linkerhand de schaamlipjes uiteen. Angela's poes glom reeds van het vocht, wat aangaf dat de jongedame behoorlijk geil geworden was.

Na een aantal tedere kleine kusjes op de delicate schaamlipjes, durfde de man het aan om zijn tong langs de weke binnenzijde ervan te laten glijden. Het meisje schokte heftig door deze aanraking en gaf met intens gekreun blijk van haar genoegen. Dit stimuleerde Frank om dieper af te dalen in dit goddelijke vruchtje. Zijn tong dwaalde door de vochtige ruimte. De aanraking van het overgevoelige klitje deed Angela wild schokken en bracht haar weer een stap dichterbij de zevende hemel.Alles wat de man bij het haar deed bracht haar verder in vervoering. Ze begon almaar zwaarder te ademen en luider te kreunen. Haar bekken maakte wipbewegingen. Angela masturbeerde regelmatig, maar wat ze nu meemaakte was voor haar van een hele andere dimensie. Dat Franks vingers ondertussen in haar maagdelijke tunneltje pompte deerde de blondine totaal niet. De man wist het kreunende meisje probleemloos naar een orgasme te stuwen.

Ineens klonk een luide kreet uit de boshut. Binnen sloeg Angela haar dijen dicht en drukte met haar hand het hoofd van de man tegen haar poesje. Haar lijf sidderde en schokte hevig onder het ontploffende orgasme. Het duurde enige minuten voordat de blondine zich herstelde. Loom van het zalige gevoel dat langzaam uit haar verdween, keek ze Frank aan.

"Oohh man, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Dat was werkelijk fantastisch", zei Angela hijgend. Haar vingers speelde met het haar van de man, die zijn vingers nog immer diep in haar kutje had steken. Wazig bleef de blondine hem aanstaren en leek zich helemaal niet te storen dat ze zojuist door een in feite wildvreemde vent gebeft was.

"Ben jij vaker zonder slipje onderweg", vroeg Frank aan het meisje. Zijn vingers begonnen zacht in het strakke kutje te bewegen.

Oh god, ja... natuurlijk. Hij moet door die val mijn poesje gezien hebben, schoot Angela door het hoofd. De pompende vingers vertroebelde haar scherpzinnigheid. Angela's heupen bewogen ritmisch mee.

"Heu nee, ...heu eigenlijk doe ik dat nooit. Maar ik had net geplast en de wind voelde zo lekker langs mijn kutje, dat ik mijn slipje uitgedaan heb", antwoordde de blondine enigszins rood wordend.

"Ondeugend meisje,dus", zei Frank, terwijl hij met zijn vrije hand de blouse van het meisje aan het losknoppen was. De klus was snel geklaard en de blouse viel open.

Frank liet zijn ogen via Angela's ontblote buik naar haar boezem gaan. De volle borsten werden door een roomwitte met kant afgezette beha aan het zicht onttrokken. Teder kuste de man zich een weg over de buik van de blondine naar boven. Haar borsten raakte hij nog niet aan. Hun gezichten kwamen op dezelfde hoogte en hun blikken versmolten tot ťťn. Zacht kuste Frank de fluweelzachte lippen van de blondine, die deze aarzelend voor hem uiteen liet wijken. De tong van de man drong weldra door in de mond van het meisje. Angela had niet bijster veel ervaring met tongzoenen, maar bleek een snelle leerlinge te zijn. Na wat onhandig gehannes gaf Angela zich over aan een hartstochtelijke lange tongzoen. Het meisje hapte naar adem toen Frank eindelijk de tongzoen verbrak om haar in de nek te kussen. Zijn handen gleden over de buik naar Angela's borsten. Met beide handen omvatte hij de goedgevormde bollen. Zachtjes erin knijpend, kuste Frank ze beurtelings. Op rustige toon vroeg Frank of hij Angela mocht ontkleden. Het jonge meisje was inmiddels volledig voor haar adonis gevallen. Met de bekende vlinders in haar buik stemde ze toe en ging voor hem staan. Ze was totaal verrast toen Frank haar in zijn armen optilde en haar naar een andere kamer nam.

Op een tweetal stoelen na, was het kleine vertrek leeg. Angela vroeg zich af wat ze hier moest doen en keek de man met grote ogen aan. Frank lachte vriendelijke en opende de deuren van wat in eerste instantie een kast leek. Achter deuren ging echter een riant bed verscholen. De man richtte zijn aandacht op de met verwondering kijkende blondine. Met een simpele beweging bracht hij de blouse van het meisje in een vrije val naar de grond. Teder kuste de man haar schouder, terwijl hij zijn handen naar de sluiting van het rokje bracht. Een kort ritsend geluid maakte duidelijk dat ook dit kledingstuk zich over kon geven aan de zwaartekracht. Als laatste bood de sluiting van het behaatje weinig weerstand.Nu stond Angela geheel naakt voor de man, die zijn ogen over haar prachtige slanke jonge lichaam liet glijden. Haar volle borsten waren goed gevormd en de tepels priemden hard vooruit. Zijn blik langzaam naar beneden zakkend bereikte Frank het kort getrimde driehoekje, dat als een pijl de richting naar het intiemste lichaamsdeel leek te wijzen.

"Je bent fantastisch mooi, Angela", zei de man complimenterend. Rustig ontdeed hij zich nu van zijn shirt en broek. De blondine volgde met een bonkend hart wat er voor haar gebeurde. Ergens in haar achterhoofd realiseerde zij, dat ze op het punt stond haar maagdelijkheid te verliezen.

Met alleen zijn boxershorts nog aan stapte Frank op Angela af. Uiterst teder kuste hij de fluweelzachte lippen van het meisje. Net als bij de eerste kus weken haar lippen uiteen en gaf zij zich over aan een langdurige tongzoen. Ter hoogte van haar heupen voelde Angela de handen van de man haar naakte huid aanraken. Een siddering joeg door haar lijf en haar hartslag versnelde dramatisch. De dwalende handen gingen strelend over haar rug en begonnen een subtiel spel met de erotisch geladen plekjes. Al snel nam de hartstocht van de blondine toe. Haar ademen ging zwaarder, terwijl zij in een eeuwigdurend tongzoen verwikkeld leek.

Angela kreunde hoorbaar toen Franks handen haar borsten omvatten. Heel zacht kneedde hij beide bollen alvorens zijn aandacht op de tepels te richten. Het lichaam van de blondine schokte op het moment dat haar tepels aangeraakt werden. "Oohh god", kermde Angela toen haar tepels in zijn mond genomen werden. Met beide handen hield zij het hoofd van de man vast, die zijn weg kussend naar beneden voortzette. Iedere kus gaf een brandend gevoel van sensatie. Met een luide kreun verwelkomde Angela de vinger, die ineens haar kleddernatte grotje binnen drong. Frank begon het kutje in een straf tempo te vingeren, wat het meisje deed janken van genot. Haar jonge lijf stond te schokken en te trillen. De man drukte zijn lippen op Angela's mond. Vurig kuste zij terug en sloeg haar armen rond zijn hals. De blondine trok Frank stevig tegen zich aan.

Plots gleed de vinger uit het lekkende poesje. Ineens werd Angela's onderlijf opgetild en klampte het meisje zich aan haar lover vast. Frank droeg de blondine naar het bedstede en vlijde haar zachtjes achter over op het bed neer. Angela liet haar armen van de hals glijden en keek hem verliefd aan. Haar benen hingen over de rand van het hoge bed.

De man legde zijn handen op haar dijen. Voor ze het goed in de gaten had, bemerkte de blondine dat er iets hards tegen de ingang van haar kutje drukte. Ze voelde hoe eerst de dikke eikel naar binnenglipte. Haar maagdelijke kutje leek nauwelijks weerstand te bieden en Frank's bikkelharde pik vulde langzamerhand het superstrakke gleufje.

Angela merkte niets van de ontmaagding zelf, zij kon slechts sidderen van het intense gevoel dat zich van haar meester maakte. Langzaam trok hij zijn paal tot de eikel uit het strakke maagdelijke kutje, om vervolgens met een ferme stoot helemaal weer binnen te dringen. De blondine krijste luid van genot. Ze had het gevoel of de dikke knots er bij haar keel weer uit kwam. Tot het uiterste gespannen omsloot haar druipende poesje de bikkelharde lans. Bij iedere stoot kreunde ze fanatiek en werd ze verder en verder de zevende hemel in geramd. Snel vertoefde Angela op het toppunt van wellust. Snikkende en jammerende geluiden was het enige wat ze kon uitstoten, terwijl haar redder haar harder en sneller begon te neuken. Een overweldigend orgasme barste plots los. Hevige golven van genot teisterden Angela's jonge lijf. Heftig schokkend en wilde kronkelend onderging ze de heerlijke foltering. De man verlangzaamde zijn tempo om de blondine de kans te gunnen enigszins bij te komen.

Frank trok zijn pik uiteindelijk terug. Op vriendelijke toon vroeg hij aan Angela zich om te draaien. Zonder iets te zeggen voldeed ze aan zijn wens. Haar benen voelde slap aan en wankelend stond het meisje voorovergebogen voor de bedstee. Gelukkig was deze dermate hoog dat ze er half op kon liggen. De man bracht zijn keiharde paal in stelling. Met een daadkrachtige stoot ramde hij zijn pik opnieuw het strakke kutje binnen.

"Ooohh ...... Shit man. Je ramt mijn kutje in tweeŽn", kreunde Angela klagend. Haar vingers klauwden zich vast in het dekbed.

Frank had maling aan haar geklaag en begon haar briesend af te raggen. Met hoge snelheid flitste zijn staaf in en uit het zalige kutje. Wat de blondine in no-time weer op haar toppen der wellust deed komen. Haar jammerende gezang klonk door het huis. De man werkte zich in rap tempo naar een spuitfestijn toe. Hij joeg zijn knots nog eenmaal diep in het maagdelijke poesje en liet toen met gesmoord gekreun zijn zaad de vrijheid. Overdonderd door het spuitconcert dat in haar kutje plaats vond, bereikte het jong meisje eveneens opnieuw een hoogtepunt. Haar poesje trok stuiptrekkend samen en haar hele lijf werd geteisterd door heerlijke tornado van opperste lustgevoelens.

Na zijn jongeheer teruggetrokken te hebben, tilde Frank Angela op en legde haar in bed. Terwijl ze hem aan keek kroop hij naast haar. In zijn sterke armen kon de blondine rustig bijkomen van alles wat ze die middag beleeft had. Verliefd droomde ze naast hem weg. Haar prins op het witte paard had haar gevonden en meteen maar haar maagdenvliesje aan zijn lans geprikt.

Het liep al tegen de schemering toen Angela uiteindelijk thuis kwam. Frank had nog eten voor haar klaargemaakt en daarna hadden ze nog over van alles en nog wat zitten babbelen. Als een echte gentleman had hij Angela het bos uitgebracht. Na een laatste hartstochtelijke tongzoen, had het afscheid de blondine zwaar gevallen. Ze had zich voorgenomen om zeker terug te komen.
Aantal keer gelezen:
1792
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)